Когато един дудук дудне и се самонаранява…

Позабравеният Николай Бареков е решил да напомня за себе си чрез Фейсбук. Този път остроумничи, че премиерът Кирил Петков бил конферансие на Иво Прокопиев и Козяк. 

Не се очаква визираните мишени на това съмнително остроумие да зарадват Бареков с някаква реакция, но за незначителен медиен фактор като моя милост е допустимо да припомни нещичко за въжето в килията на обесения.

Точно Бареков, който си резервира в българската журналистика и политика уникално място като конферансие на едно пошло кръчмарско шоу от 13 септември 1996 година ( заради което си изпроси прякора “дудук”), би трябвало да избягва да се самонаранява с подобни сравнения. Но на мазохиста никой не може да попречи да си сипва сол в раната, освен ако не бъде обездвижен с усмирителна риза в съответното обезопасено срещу самонараняване помещение.

 

 

 

Вместо това обаче жълтият виртуален глашатай на посърналото статукво, който претендира за милиони читатели, му разпространява глупостите. Сигурно тяхното тиражиране цели да уязви враговете, но всъщност само може да разсмее всеки, които помни “подвизите” на цитирания “авторитет” изобщо и конкретно в амплоато му конферансие на долнопробен кръчмарски спектакъл.   https://www.vbox7.com/play:c7e8ed67

https://offnews.bg/offtopic/fejsbuk-zalia-balgaria-bez-tcenzura-s-niki-duduka-video-267469.html

 17ти декември, 19.00ч, Камерна зала “България” https://www.eventim.bg/bg/bileti/koledno-deja-vu-sofiya-bulgaria-hall-kamerna-zala-1251239/performance.html

4 мнения за “Когато един дудук дудне и се самонаранява…”

  1. Ако Бареков твърди, че Кирил Петков е конферансие на Козяк, а Костадинов – че кабинетът се реди от американсия посланик, това е сигурен признак, че и двамата са глашатаи на любимото им руско посолство (щатни или на трудов договор)..

  2. Дудука цял живот е обслужващ персонал на сарайско-библиотекарската шайка, затова не е изненада, че повтаря като ехо всичко, което чуе от данчо мьентата. Обаче животът ни е научил когато данчо мьентата ни каже, че слънцето изгрява, да проверяваме дали не залязва. Извод: премиерът Петков е толкова конферансие на Иво Прокопиев, колкото e самият дудук.

  3. Днес коментирахме със сина ми, че Прокопиев явно плаща на Данчо Гьозума да повтаря името му и кръга Капитал от парламентарната трибуна. Сега и тоя образ е изпълзял. Делян и Данчо прокарват тезата, че санкциите по Магнитски акт били следствие от лобиране на Прокопиев и се питам, колко глупав може да си, да твърдиш, че някакъв издател в България може да повлияе на политиката на САЩ.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.