“Надчовеците” под командването Копейкин

 

 

 

 

https://offnews.bg/offtopic/fejsbuk-se-smee-na-transvaksarite-ot-vazrazhdane-768116.html

След като на антиваксърите от “възрожденската” партийка в парламента им лъснаха по телевизията ваксините, техният вожд Копейкин направи писмено изявление в мрежата, че не го интересувало кой от съратниците му се е боднал в нарушение на партийната дисциплина ( изразява се различно, но това е смисъла ). Тази реакция прилича на неприличния виц за жената, която гледала през прозореца на влака докато един мъж се възползвал от нея, а на въпроса защо му позволява, тя отвърнала, че не я интересува какво става зад гърба й.

Копейкин е упражнявал този вид реакция на моя гръб, когато с опитваше да отрече, че има нещо общо с  акцията, при която варненски и местни екстремисти се опитаха да провалят представянето на книгата ми “Измамата “Сан Стефано” в градската библиотека в Добрич през март 2019 година.  Защитната му писмена пледоария в интернет включваше цели 30 претенции към мен, но в самото си начало се обезсмисляше с твърдението, че хулиганската проява е успяла да ми затвори устата. Явно това са му докладвали онези от пратениците му, които бяха принудени все пак от полицията да напуснат окупираното от тях помещение и да си заминат с моторите за Варна преди да започна да говоря. Защото самото твърдение за успеха на линча е лъжа.

Сега Копейкин “громи” БиТиВи за 4 “лъжи” във връзка с репортажа на телевизията, която го изобличи като водач на лицемери, агитиращи хората да бойкотират ваксинирането с “експерименталната течност”, която самите те тайничко са си инжектирали от страх за собствения животец.  

Лицемери ли написах? Правилно. Но е твърде меко казано за овластени подстрекатели на хорските страхове, водещи до човешки жертви. И ако за конкретните депутати това лицемерие е въпрос на личен позор, то опитите на вожда им да ги оневини развенчава самата същност на водачеството му, с което се перчи без срам от първия ден в парламента, когато от трибуната на институцията се похвали как е повел съмишленици. Съмишленици, нали така? Общност от “надчовеци” ( обратното на нацисткото понятие “подчовеци”, което Копейкин използва срещу неговите критици), които се възползваха от собствената си дезинформационна кампания, за да блеснат като борци срещу мерките против пандемията в името на свободата – ни повече, ни по-малко. Сега се (д)оказа, че имат свободата да пазят личния си живот, а в същото време да си присвояват правото да разиграват хазартно живота и здравето на хората с користната цел да се докопат до депутатската заплата и привилегии.

Купуването и подвеждането на гласоподаватели за политически цели е престъпление и това трябва да бъде ясно заявено на водача им.

 

 

 

22 мнения за ““Надчовеците” под командването Копейкин”

 1. Тези дни минах край витрината на една от многобройните у нас съветски “Берьозки” (тази срещу Операта) станали класически символ на гражданското неравенство и мизерията по пътя към “светлото комунистическо бъдеще”. Силно се впечатлих от коледната украса, която включваше три автомата “Калашников” (бутафорни) и няколко бутилки водка “Руский стандарт”! Върховен кич!
  Кой нормален човек някъде по света би си сложил такава украса за Коледа и колко болен мозък трябва да имаш, за да подариш на близки и приятели за Рождество Христово … “калашников”??! Очевидно става въпрос пак за дефектния (питекантропски) ген, характерен за цялата популация с “имперско” мислене. 🙂

  1. Коледната витрина на руската “Берьозка”:
  https://i.ibb.co/nR6jRh6/vodka-kalashnikov.jpg

  2. Не давай на пияна маймуна зареден калашник:
  https://www.vbox7.com/play:67e1a132bf

  3. Маймуна-плагиат:
  https://faktor.bg/bg/articles/petak-13-otnovo-kalashnikov-legenda-za-mitа

 2. Миналата седмица гледах един също такъв “надчовек” в сутрешния блок на нова, където тошко от чалгаджийте виден антиваксър с чувството на превъзходство заяви, че в Африка малко са ваксинираните и въпреки това малко хора умирали от китайския. Достатъчно беше водещият в. николаев да го попита колко е продължителтостта на живота там и щеше да го направи за смях, но къде толкова акъл в този водещ свикнал да лиже…

 3. Гледах интервюто на Мария Цънцарова с т.н. депутати от възраждане.
  Жалка картинка! Хъка-мъка-мъка-мъкаааа…
  Направо, подчовеци.

 4. 3. Маймуната -плагиат от предишния ми пост нещо не се отваря 🙂

  Отново „Калашников“: легенда за мита
  В конструкторското бюро на „Ижмаш“ са събрани 16 елитни германски експерти, принудени да работят за сталинската военна промишленост

  https://faktor.bg/bg/articles/petak-13-otnovo-kalashnikov-legenda-za-mita

 5. Факт е, че Копейкин се разви и “прогресира” по времето на СИКаджийската комунистическа мутра Буда, и никой от т.нар. “компетентни” органи не си мръдна и пръста да спре възхода му, точно обратното!

  А също така е факт, че по времето на др. Радев и др. Янев Копейкин успя да прескочи 4 процентовата бариера, и консолидира вота на разпилените проруски “патриоти”, които бяха ИЗХВЪРЛЕНИ зад борда от българския избирател на два поредни избора – април и юли 2022 г.!

  Който разбрал – разбрал!

  (както обича да казва уважаваният г-н Николов)

 6. :Много точен и навременен коментар, г-н Инджев! Този Копейкин бълва претенциозните си думи като руски калашник и никой водещ не може да го наддума. И се питам защо ли БНР и други медии вместо да му дават трибуна не го питат постоянно какво направи с партийната субсидия от държавата?

 7. Много интересно изказване на КК(К) относно потенциалната карантина, която дължи след съвета при президента. И то в навечерието на националният протест. Много му “връзва” на този младеж, направо се стряскам.

 8. за набутването на Копейкин в парламента има само два валидни варианта.Единият е,че на част от членовете на БСП е казано да гласуват за него/това кореспондира с намаления брой гласове за БСП/а другият е манипулиране чрез софуера на машините.Обърнете внимание на бров на гласовете подадени за президентската му кандидатура и броя на гласовете за партията-важното е било вкарването в парламента.

 9. Подкрепа за Чобанов от Бивол и от мен.
  Както и за Георги Георгиев от БОЕЦ (МВР привикало Горанов днес по техен сигнал, сякаш е много трудно да се направи връзка че Горанов е част от мафията)

  Виждам че и нови заплахи излизат..
  https://frognews.bg/novini/parvo-vav-frog-bisnesmenat-iliia-zlatanov-sas-zaplaha-jivota.html

 10. Красноселски,

  Аз не разбрах как България се докара до положение да гласува в такъв мащаб с тези машини.
  Няма друга страна в света която да го прави.
  Никакъв ефективен одит не може да им се прави – те ефективно са черни дупки.

 11. @Красноселски
  И моите съмнения, още след изборите, бяха такива. Същото “услужване” с гласове, там където не достигат, за да вземат властта, си направиха ГЕРБ и ДПС. Като прибавим и фалшификациите на резултатите от машинното гласуване, и играта с хилядите фиктивни, “неизчистени” гласоподаватели по списъците и сметката с желания изборен резултат излиза.

 12. Признавам не много редовно поглеждам сайта ви за различна гледна точка. Но започвайки дописката с неистина от първото изречение, доста разочароващо. Никога не са декларирали че са “антиваксъри”м тези от партийката, които поне съм чувал.

 13. @Георги Харизанов:аз разбрах,нобяхме безсилни пред лавината безмозъчни гласували за Чалгаря.Разбира се,подкрепата на БСП и присъдружната и”наведи се България” бяха планирали своята подкрепа.Но главната заслуга е на организаторите още на изборите във Венецуела,там беше главната репетицив,повторена у нас с руска препоръка.
  @Георги Харизанов:на мен ми е ясно.Изборите във Венецуела бяха главна репетиция на сценария по руски образец.Не можехме да се преборим с лавината от безмозъчно гласували за Чалгаря и съответно подкрепени от БСП и присъдружната ”Наведи се ,ние идваме”

 14. извинявам се,първия път ми се изгуби писането,та повтарях като чужд мъж,имам проблем-полето за писането ми е стеснено и се чете само горната половина на буквите?

 15. Веско:

  Много разочароваща е да приемате за истина тяхната самозащита като причина за разочарование от мен, критика им, който си позволява да не се съгласи с техните твърдения. Защото те също така никога не си признават, че обслужват руските интереси, че са лицемери и т.н. Те също така се представят за “възрожденци”, но всъщност са противници на проевропейското българско възраждане след 45 години на забрана да вървим по европейския път.
  Трябва ли да приема, че са наистина “възрожденци” или ми е позволено да се усъмня?
  Агитацията им срещу ваксинирането е основната им отличителна черта, с помощта на която набраха точки сред антиваксърите. Точка.

 16. “Не отричаме коронавируса, привърженици сме на ваксините, но това, което ни предлагат като ваксина, това не е ваксина, това е нещо в експериментален период. Не може да се каже, че зеленият сертификат дава свобода, при положение, че той налага ограничение да се ходи на работа.”

  На това скъпи, Веско се вика хибридна руска война водена от българската им прислуга.
  Ако ваксината бе Спутник този щеше да запретне ръкава пред камерата..

 17. https://dnes.dir.bg/politika/na-zhivo-v-dir-bg-protestat-probi-kordona-i-stigna-do-vratite-na-ns-video

  Веско, къде си бре?
  На протеста против ваксините сигурно.

  Гледам им знамената, плакатчетата на тези на протеста, всичко от един калъп, под конец.
  И понеже тук Гъртруд коментираше последните няколко дни за “тихата” роля която “почиващите” руснаци играят по черноморието – ето, този митинг е тяхно дело, сигурен съм в това. Положили са усилие да няма руски знамена, поне не виждам по снимките.

 18. Към Георги Харизанов:

  На върха на щурма, когато стигнаха до вратата, начело имаше едно руско знаме, но бързо изчезна. Явно са съобразили, че не бива да се издават.
  Иначе видях от многобройните преки предавания двама видни русофилстващи софиянци. Единият го има на много снимки в нета на първа линия на путинофилски шествия, а другият гордо вееше руско знаме на онези протести през пролетта на 2013 година, които уж бяха срещу монопола на енергодружествата, но не “забелязваха” руския монопол в ядрената енергетика, снабдяването ни с газ и петрол.

 19. https://offnews.bg/zdrave/kriasatci-i-sh-bani-vaksini-na-sreshtata-na-vazrazhdane-sas-zdravn-768309.html

  Ето и едно друго заслужило руско мекере – Пламен Пасков:

  “”Не ми играйте този театър! Искам да говорим по същество! Искам да кажете какво предлагате! Децата са заплашвани, че няма да завършат, ако останат на дистанционно обучение от учителите си. Те трябва да ходят на училище без тестове, защото не боледуват. А ваксините? Аз разполагам с научна информация за тази експериментална течност. Колко хора умряха от ш*баните ви ваксини?! Или отменяте сертификата още от утре, или това е демагогия”, изкрещя Пасков.”

  Типично за руските мекерета крещят ултиматуми.
  И с “научна” информация разполагал, ти да видиш!
  Да дойдат санитарите и да прибират, няма спасение..

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.