Бащицата на демаскираните борци срещу маските е великодушен към своите “таткопродавци”

Признавам, че изпадам в положението на Копейкин, който смята за глупаво да се карантинира, но му се налага да го направи. И аз така: смятам за глупаво за трети път в рамките на по-малко от седмица да коментирам глупостите му, но се налага. Защото тази неговата глупост се разпространява заразно от трибуната на Народното събрание и от телевизиите като инструмент за национално проникване в мозъците на хората. Доброволното карантиниране на един коментатор чрез отказ от коментар е още по-глупаво, отколкото да сложи гумените ботуши и отново да нагази в обитаваната от калтаците кал.

Избирам по-малката глупост. Защото искам да обърна внимание върху обстоятелството, че се сбъдна пожелателният лозунг на “възрожденците” от протестите им:  “ МАСКИ ДОЛУ”. 

 

 

 

 

Бяха демаскирани. Сега наблюдаваме предизвиканите от този факт гърчове на любимеца на руското посолство, удостоен с уникалната “чест” негови ругатни срещу българските “олигофрени” да бъдат легитимирани на 26 декември 2018 г. като достоен за прочит текст в сайта на официалното представителство на Москва в София.https://tribune.bg/bg/mrezhata/koy-napisa-skandalniya-status-publikuvan-na-sayta-na-ruskoto-posolstvo/

Поводът да се върна към демаскирането на борците срещу маските с претенция да водят по този път масите е въпрос, чиито отговор предстои да узнаем до часове във връзка с насрочения за утре протест на “възрожденците” пред Народното събрание в София. Ще стане ясно, дали заканата на Копейкин да поведе “хиляди”, които да нахлуят в законодателния храм, ще се окаже толкова валидна, колкото и съпротивата му срещу карантинирането. Дали и по този повод ще каже, че забраната за нахлуването е глупава, но щом правилата са такива, ще трябва да се спазват, макар да са глупави ( като карантинирането).

Цели 32 автобуса били платили от партията му за доставянето на протестиращи в София. Колко “хиляди”, ползващи платената ( вероятно от партийната субсидия) транспортна услуга ще се възползват от нея, предстои да видим. Но и отсега е видно, че се ползва разработената от русофилите технология на примамването на гратисчии, за да пълнят русофилски сборища. В България, уви, има достатъчно желаещи да се разходят на чужда сметка на екскурзия, която иначе не могат да си позволят. Върху тяхното нещастие паразитират организаторите на подобни пътешествия.

Щедрият на заплахи Копейкин, който години наред завършва писанията си в интернет със закани един ден да смачка ( той обича този израз!) “майкопродавците”, каквито му се привиждат всички българи, отстояващи своята прозападна позиция. Сега “изведнъж” се оказва, че страшно много уважавал личното мнение на различните от него, които са се ваксинирали и придобили същия този зелен сертификат, срещу които той организира нашествието с автобуси в столицата. 

Откъде у този преливащ от злоба към “жълтопаветниците”  политически номад се появи такъв внезапен порив на доброта към ближния? Да не би да е свързан с факта, че самият той стана “жълтопаветник” и е на път да се излекува от провинциалния си комплекс, заразявайки се с малка, но оздравителна за неговото човекомразие доза либерализъм?  

От цялата му революционна бутафорна ярост май остава само “геройският” му отказ да си сложи маска на публично място и да се закълне, че никога няма да се ваксинира. Но, от него да мине, вече няма нищо против други хора, по-малко фанатични от него, да вземат превантивни мерки за здравето си. Бащицата е великодушен към своите “таткопродавци”.  

 

 

6 мнения за “Бащицата на демаскираните борци срещу маските е великодушен към своите “таткопродавци””

 1. “Израждане” не трябва да бъде пренебрегвано а изрязвано. Благодаря за хирургическата намеса.

 2. Към veselin:

  Подходяща илюстрация към статията ми от 31 декември 2021 г. в която прогнозирам, че няма да има война в центъра на Европа и обяснявам защо.

 3. Питам се КОЯ ли МУ е майката на Копейкин, която останалите подчовеци (т.е.българи) са “продали”?
  Съдейки по злобата му сигурно е Империята на злото!
  Матушката муууу !

 4. На консултативния съвет единствен Костя Копейката не беше с маска!!! Тоя тарикат защо не е глобен с максималната (заради наглостта му) глоба?!!РЗИ спи ли,не види ли…..

 5. Гледам им “протеста” на копейките.. седят пред вратата на Народното Събрание и мълчът като тъпунгери. От километри им личи че заработват копейки.
  Тези в Америка когато щурмуваха конгреса поне го правеха със чувство, бяха убедени в каузата си нищо че бяха с промити мозъци.
  При нашите няма кауза, има интерес.. измерващ се в някоя и друга копейка.. толкова според тях е напълно достатъчно да продадът род и родина.. ОТВРАТ!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.