Руски източници, а не наши медии, осведомяват за демонстрация срещу режима на Путин на българска територия

Знаете ли, че във Варна се е сътояла демонстрация в защита на Алексей Навални, политическия враг Номер едно на Путин в Русия?

И аз не знаех. Но научих от руски източници. Не от български медии. Нищо че Варна се намира на българска територия. 

Геннадий Гудков

@gudkov_g

К годовщине позорного ареста Алексея Навального. Варна, 16.01.22. У здания Генконсульства РФ.

 

6 мнения за “Руски източници, а не наши медии, осведомяват за демонстрация срещу режима на Путин на българска територия”

 1. Офнюз са пуснали статийка, нищо чудно да са прочели тук за събитието, но излиза на мобилната версия, на десктоп или лаптоп браузър трябва по търсачката, поне при мен е така:

  https://offnews.bg/politika/protest-vav-varna-za-godishnina-ot-aresta-na-navalni-768529.html

  Встрани от темата, ако позволите, USS Nevada е акостирала “на гости” в Гуам. С . Посланието, към съюзници и врагове е ясно – проектираме сила навсякъде и по всяко време, вие НЕ!

  https://www.dvidshub.net/news/412953/uss-nevada-visits-guam

  “Nevada, homeported in Naval Base Kitsap, Wash., is an Ohio-class ballistic-missile submarine. It is an undetectable launch platform for submarine-launched ballistic missiles, providing the United States with its most survivable leg of the nuclear triad.” Ако по това време в Гуам има B52, два компонента от триадата са налични в задния двор на китай.

  С риск да досадя, последно, един добър анализ защо китай няма да нападне Тайван. Предлагам, г-н Инджев, да го оставим на теста на времето.

 2. Антинатовските настроения в президентството и правителството обслужват стремежа към хегемония на Путин и целта му да оцелее политически
  Русофилите от 21 век ни плашат с война, но не казват, че може да се защитим и да я предотвратим, а предлагат да се предадем
  Как ще противодействат(русофилите) срещу инвазивната политика на Путин? Като му съдействат ли? Какво ще му дадат? Територията и суверенитета ни ли? Те предлагат и работят за това, да попаднем отново в руската зона на влияние. Искаме ли това? Едва ли. Щом искаме мир – трябва да сме силни!
  …Идеята, пропагандирана включително от военния ни министър, България да не засилва отбранителни способности и да не допуска войски на НАТО резонира на исканията на Путин към Алианса. Антинатовските настроения в президентството и правителството (МО) не обслужват мира, а стремежа към хегемония на Путин.
  Остава тревожният въпрос как при тези обстоятелства властта в държавата ще защити националния ни интерес?

  https://faktor.bg/bg/articles/tsvetanka-andreeva-1-5

 3. Лично мое мнение е че и Джулиан Асандж и Навални трябва да бъдат освободени , понеже са в затвора по политически причини

 4. Русия се готви за нахлуване в Украйна и агресия към ЕС и НАТО

  “От чие име говорят путинистите – български анализатори, които сеят руската пропаганда в България? Кого представляват, каква е целта им и ЗАЩО са допускани в масовата медийна среда, БЕЗ дори да бъде представено АЛТЕРНАТИВНО българско атлантическо мнение. Ситуацията провокира въпроса – България член на НАТО ли е или на евразийския съюз на Путин?
  …Защо мълчи правителството? Защо мълчи управленската коалиция в парламента? Защо мълчат десните в правителството? Всичко това показва, че машината на руската пропаганда в България е включена на пълни обороти, а държавниците твърде съмнително бойкотират темата. След „личното мнение“ на министъра на отбраната, че България няма нужда от допълнителни военни сили на НАТО на територията си и последвалото го порицание от министър-председателя, настъпи опасно мълчание.”

  https://faktor.bg/bg/articles/novini-balgariya-rusiya-se-gotvi-za-nahluvane-v-ukrayna-i-agresiya-kam-es-i-nato

 5. Новият министър на културата представи заместниците си: Кадинов, Кондакова и Юрий
  Май пак няма да се отървем от частушки, балалайки, яблани и груши, пак ще зачестят гастролите на руски ансамбли във връзка с прасославно-славянски “общи” празници, ще продължат кражбите на еврофондове, предназначени за българското изкуство, чрез помпозни и безполезни “культурни” събития. Едва ли точно тези ще уволнят некадърната рускиня Ярослава Игоревна Бубнова, назначена от предишния министър Боил Банов за Директор на Националната художествена галерия.
  Службите да си отварят очите на четири за изчезнали български културни и исторически ценности!
  Пьют и воруют !!!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.