С жълта книжка срещу зеления сертификат

“Надчовекът” Копейкин, за когото критиците му са “подчовеци”, решил да пусне във фейсбук статус за своя свърхчовешки статус на организъм, недосегаем за китайския вирус.

 

 

 

 

Щял да си ограничи контактите с ваксинирани. Все по-тесният специалист по въпросите на някои течности и субстанции установил, че тъкмо ваксинираните по-често се заразявали.  

https://www.clubz.bg/123122-dobra_novina_kostadinov_ogranichava_kontakta_s_vaksinirani

Научният подвиг на този откривател вероятно ще разтърси научните среди – от смях. Защото едно е да се вживяваш в ролята на спасител на нацията от “майкопродавци”, друго е да продаваш номера на полето на експертността с претенцията да разбираш повече от специалистите ( лекари, вирусолози, математици, статистици и т.н.).  Всички те не са “забелязали” нещо подобно, а напротив – в един глас говорят обратното. 

Гласът на онази част от народа, която попива “мъдростите” му за ваксините като “експериментални течности” и вярва, че чрез тях някой ционист чипира хората, явно го ласкае в качеството му на безспорен (научен) авторитет. Обвинението, че въпросното чипиране е пъклен план именно на ционистите прозвуча на онзи митинг от 12 януари, свикан по партийната повеля на Ваксраждане и лично на Копейкин. Ще стане вече седмица от тогава, но никой от ръководството на партията не пожела да се разграничи или да обясни тази теза, с което тя се легитимира като валидна и представителна за нея.  

Вождът на ваксинираните антиваксъри в парламентарната му група наистина изпада в положение да ги карантинира спрямо себе си. Вероятно те ще трябва да попълват писмена молба за среща с техния  Еl Duce, отговаряйки на въпроса: 

Perché vuoi conoscere il Duce?

(Защо искаш да се срещнеш с Дучето).

Мъка!

Ами ако аз пожелая по някаква причина да се срещна с този законодател? Не трябва ли да имам право като гражданин на неговото благоволение?

Какво излиза сега? За да се наслади човек на общуване с Копейкин първо трябва да декларира, че няма зелен сертификат. Къде остава тайната на личния избор, за която той така йезуитски говори, притиснат от факта, че негови парламентарни следовници са придобили злодейски ( според него и според тях) документ?  

Хайде, мен ме оставете. Ясно е, че и с пистолет до главата ( нали така се кълнат ваксинираните му антиваксъри ) не могат да ме заставят да се доближа до този мизантроп, какво остава да поискам близост с него доброволно. Обаче, както се видя, има ваксоржденци дори сред депутатите му, какво остава за масата избиратели, с чиято многобройност така се гордее ( и заплашва да употребява като политически таран за проникване в парламента).

Ако се екстраполира процентът ваксинирани депутати от Ваксраждане върху тази електорална група ще излезе, че десетки хиляди борци срещу ваксинирането са направили своя “личен избор” да се подсигурят с ваксини. И по-малко да са те,  твърде вероятно е някой от тях да се доближи до вожда и тогава той ще поиска да се легитимират. Как човек да докаже, че няма сертификат? Обратното е лесно, но да трябва да дадеш доказателство, че НЕ си се ваксинирал, е свръхчовешка задача дори и за “надчовеците” , видели нещо човешко в Копейкин.

Това не първият случай, когато Копейкин се прави на интересен, упражнявайки въображаемото си чувство за хумор. Напомня на онова негово умотворение с предложението депутатите да минават на входа на парламента тест за употреба на алкохол и наркотици.  Беше опит да бъде уязвен с намеци дапутата Ицо Хазарта, че е нарекъл под въздействието на алкохол и\или наркотици “шепа фашисти” следовниците на Дучето в парламента.

Няма кой да удари по масата и да (му) каже: като не щеш зелен сертификат, извади си жълта книжка! Мястото ти е сред онези болни, които се имат я за Наполеон, я за революционер като Ленин, макар че мязаш ( и на снимката на Веселин Боришев от Клуб Z ) най-много на изобретателя на фашизма, обесен с главата надолу на една бензиностанция в Милано през 1944 година.  

 

 

 

 

 

 

 

 

Съответните институции се направиха на луди относно престъплението да заплашваш наистина налудничаво с нахлуване на 127 000 избиратели в Народното събрание и спрямо призивите на митинга ( от устата на дучеподобната му бясна ръка Цончо ) привържениците на ваксинирането да бъдат “изкарани с краката напред “ от Народното събрание, а самата сграда да бъде срината. В нормална държава само жълта книжка би спасила виновника от търсене на отговорност за подобно подстрекаване, но у нас угодиха на екстремистите да си контактуват с тях чрез “контактна група”.

Ами ако тази група пожелае да контактува само с неваксинирани, следвайки повелята на Дучето или доразвие идеята му с ултиматум контактуващите да си изгорят ритуално сертификатите? 

 

5 мнения за “С жълта книжка срещу зеления сертификат”

 1. Би трябвало тоя и тълпата му да са ваксинирании с руска ваксина?… Щото истинските антиваксъри се ваксинират само с руска ваксина, която ги прави истински русофили-антиваксъри, и бунтари – говеда с рога ала Капитолия. И обратното – истинският русофил е ваксиниран антиваксър и тръмпист. Като Джокович. Четох хубав виц, може би подходящ за нашето руско говедо.
  “Попитали 120 годишен говедар от Родопите на какво се дължи дълголетието му?
  – На чистия въздух, казал той, но най-вече на това, че аз казвам на говедата какво да правят а не те на мен.”

 2. Хайде да забързаме менталния си и духовен метаболизъм ?!
  Което ми напомня, да ви напомня, че това е само една конспиративна теория, живеем в един прекрасен и свободен свят, в който няма насилствени неща, охотно плащаме данъци, всички ходим с открити лица , пътуваме до насита , Старият континент не се тресе от протести и вие НЕ попадате в капана, като разчитате на хапче или спринцовка,/две , три или четири / за да решите проблемите си, без наличие на каквато и да е критичност!?
  Бъдете здрави! / че ако не сте, на никой не му дреме./

 3. Истина е, че никой от нашите възрожденци, а и ханове и царе не е бил ваксиниран…. Може това да е логиката на момчето Дуче😀

 4. Не разбирам защо му обръщате толкова внимание. Поредната шизофренична еднодневка – обслужващ персонал на руската хибридна война срещу нас. Ще завърши както всички патрЕотари преди него – собственик на някой мол или друга икономичекса благинка. Нали затова се трепе толкова?

 5. Към Venko
  Да,но патрЕОтарите трябва да завършват като обитатели на някоя килия,не на друго,камо ли на МОЛ.Знам ,че сте съгласен…:)

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.