Нашистите у нас се опитват да отклонят вниманието от зверствата на Путлер с антиамериканизъм

НА СНИМКАТА: На този злодей служат нашистите у нас, които се опитват да отклонят вниманието от злодеянията му с пропаганда на антиамериканска основа  

 

 

 

 

Чета, слушам и гледам опитите поне мааалко да се оневини у нас новият Хитлер. Напъва се на този фронт путлеристкият наемник в българския парламент Костя Копейкин. Приглася му в сайта си ПИК гешевистът Недялко Недялков. 

Те, както и техните подобия , са супер, хипер, мега докачливи на тема патриотизъм, но не се докачиха от наистина обидните квалификации на другарката им по българомразие Митрофанова, която нарича българите ( па макар и да се подразбира да се управляващите) “подлоги”.

Подлога е медицински термин, но се употребява от нашистите с мръсно подсъзнание с претенция за “надчовеци” спрямо “подчовеците” под тях. Използват я срещу опонентите си, които имат нахалството да се противят на руската хибридна война срещу България. Лично са ме нападали по този начин на централна софийска улица. https://ivo.bg/2021/03/12/нацист-обижда-на-еврейска-подлога-в-ц/

В арсенала на тези нашисти “подлога” марширува задължително с “американска”. 

Нашистите, от тях да мине, не смеят чак да кажат, че свинщината на Путлер е за аплодисменти. Ето защо въртят старата съветска плоча за отклоняване на вниманието от актуалните  упреци, слабости и направо отвратителни гадости, които извършват едни съветско-руски другари срещу Украйна. Притоплят пропагандната манджа за лошите американци. 

Тя се кльопа и другаде в Европа. Обаче там апетитът на антиамериканизма в момента е притъпен. Европа все така разчита на американската защита. Сега, когато Путлер я заплашва с ядрените си ракети, Европа притихна и потисна американския си комплекс на военна малоценност.

Тук обаче евразийската доминация ни е наказала да имаме пета колона. Тя не се съобразява с настроенията на Европа. И няма институция, медии и гражданска реакция, които да се изправят срещу тази наследена от времето на съветското иго терористична тактика на путинофилщината в България. 

48 мнения за “Нашистите у нас се опитват да отклонят вниманието от зверствата на Путлер с антиамериканизъм”

 1. Счетоводният отдел на руското посолство в София е получил следното нареждане от посланик Митрофанова:

  „В связи с резким падением курса рубля, вознаграждение тов. Костадину Костадинову платить не копейками, а целыми рублями“.

  (Поради резкия спад на курса на рублата, възнаграждението на др. Костадин Костадинов да се изплаща не в копейки, а в цели рубли).

 2. Този Копейкин е уникално гнусен човек.Просто няколко пъти попадам на него докато слушам парламентарните заседания и всеки път след това не мога да се успокоя дълго време.

  Но нека мислим и позитивно – утре на годишнината съвсем близо до Брест ще има нова среща Украйна – Русия.

 3. От различни познати чувам, че А1 продължават да ретранслират отровните путлеронашистки канали, въпреки решението на СЕМ. Вие имате ли такива наблюдения?

 4. Нашистите да послушат малко Александър Невзоров:

 5. Наддаването започна:
  “Руски банкер обеща 1 милион долара за главата на Путин
  Той призова силите за сигурност да изпълнят конституционния си дълг и да арестуват престъпника Путин.
  Руският бизнесмен, главен изпълнителен директор на Transparent Business Александър Конанихин, който сега живее в САЩ, обяви награда за главата на Путин. Той обещава да плати 1 милион долара на офицер, който арестува президента на страната-агресор.Публикацията се появи във Фейсбук на бизнесмена .
  „Обещавам да платя 1 милион щатски долара на офицер (офицери), които, изпълнявайки конституционния си дълг, ще арестуват Путин като военнопрестъпник съгласно руското и международното право. Путин не е президент на Русия, тъй като дойде на власт в резултат на на специална операция за взривяване на жилищни сгради в Русия и след това наруши конституцията, като отмени свободните избори и уби моите опоненти. Като етнически руснак и гражданин на Русия смятам за свой морален дълг да допринеса за денацификацията на Русия. Ще продължа да помагам на Украйна в нейните героични усилия да се противопостави на настъпването на Путиновата орда“, каза бизнесменът.”

 6. „И няма институция, медии и гражданска реакция, които да се изправят срещу тази наследена от времето на съветското иго терористична тактика на путинофилщината в България„

  Всичко зависи от управляващите държавата, а те от гласуващите за тях. Как рязко, само за няколко дни се промени влечението към путин и русия. Просто хората трябва да разберат, а те все повече се убеждават в това, че гласуваш ли за бсп, дпс, герб, донякъде итн, да не говорим Ш(епа)Н(ещастни )Ф(ашисти ), гласуваш за митрофанова, гласуваш за путин, гласуваш за русия.

 7. Това което русия прави с Украйна е подобно на това което руските слуги в България правят с Македония.
  “Македония не е държава, македонският е диалект на българският” и т.н. и т.н.
  Общото (понеже е скроено от едни и същи болни мозъци) е че има непризнаване идентичността и желанията на другият и опит за налагане на своята гледна точка.
  Българите в Македония може и да са малтретирани но това е заради успеха на другото крило на московските болни мозъци – сърбите.
  Единственият начини да се излезе от това положение и да има положително развитие е Македония да бъде незабавно и безусловно приета в ЕС.
  По този начин тя ще бъде измъкната от лапите на болните мозъци които от две страни я държат блокирана.
  Ако се замислим, процеса се спъва заради болните мозъци от сръбска страна които създават проблемите и болните мозъци от българска страна които играят в синхрон с тях използвайки тези проблеми като повод за спъването.

  СЛАВА НА УКРАЙНА!

 8. Добре де, аз едно не мога да разбера. Приемаме, че американците са лоши. Приемаме, че нарочно, гадно и злонамерено са развалили рахата и хармонията в прекрасните диктатури на Милошевич, Кадафи, Саддам… допълвайте списъка. Всичко приемаме.

  Колко точно още кръв трябва да се пролее, че да се изравнят везните на вселенската справедливост и да се насити стремежът на съдниците към хармония… за чужда сметка?

  Всъщност и друго не разбирам. Сега, като се оказа, че проблем с Украйна няма… или има… какво излиза – че ония прекрасни диктатори са били лоши, т.е. американците реално са имали основания да се намесят? Или че сега Путин наш върши същите безобразия като американците?

  Логика, ум да ти зайде.

  Един въпрос, надявам се да не се възприеме като атака на злонамерен трол: какво всъщност стана на онзи протест в Одеса преди години? Около мен все се повтаря като мантра, че и украинците не са ангели небесни, изгорили жив българин, който протестирал през 2014 година… а на мен ми се върти като спомен две тълпи, които не биваше да се срещат и не знам кой изобщо е допуснал да се случи. Два противоположни протеста май бяха.

 9. Гледам годишната реч на Байдън, дискусиите в Британският парламент.. хората се накичили с жълто и синьо..
  Българският парламент на братята славяни? Ами нищо.. бизнез ез южюъл..
  Крантата Лавров постоянно меле “Надменните англо-саксонци, бла, бла, бла”
  Не, кранто, хора са, демонстрират чисто човешки чувства които на вас със загадъчните души нещо ви убягват..
  Полски, западни ембасади учат български, рецитират български поети, правят ни горди, искат да ни изправят на крака, да повярваме в себе си..
  “Братушките”? Пфу.. постоянно ни се напомня че им дължим съществуването си.. български да се напънат да говорят е по-малко вероятно от това да удариш шестицата..

  И други наблюдения от ООН – руският посланник забил лице в белият лист докато говори.. срам го е да погледне светът в очите.. Украинският му колега? Ами не му трябва и лист, говори от сърцето, изправен, горд, очи в очи..

  СЛАВА УКРАЙНА!

 10. Атлантическият Съвет в България:

  https://faktor.bg/bg/articles/novini-balgariya-atlanticheskiyat-savet-moskva-iska-da-svali-pravitelstvoto-v-balgariya-atakuva-chrez-tsenite-na-gorivata

  Г-н Харизанов, аз нещо споменах ли ви вчера в коментара си по отношение желанието за нови избори, сега и веднага?

  Чакам отговор от Вас! Жив и здрав!

 11. Неразбираща
  03.03.2022 в 01:37

  На оня протест в Одеса, ПЪРВИ нападнаха путлеристите!
  В ютуб имаше клип, как те атакуват украински патриоти, почти деца, по възможно най-бруталният начин. Клипът беше качен почти веднага, и на практика го гледах в реално време. Дали съществува още – не знам, може и от “политкоректност” да са го свалили…
  Освен десетки ранени, вкл. и тежко, имаше и една жертва! Разбира се, атакуваните хора повикаха помощ! Това е.

 12. “,,,,гласуваш ли за бсп, дпс, герб, донякъде итн, да не говорим Ш(епа)Н(ещастни )Ф(ашисти ), гласуваш за митрофанова, гласуваш за путин, гласуваш за русия.”


  ОК.
  А за мвро, расате, атака, марешки, винкела, и още двайсетина дребни националболшевики ако гласуваш, не гласуваш ли пак за същите?
  М? За Стефан Явен ако гласуваш, след някой и друга седмица?
  М?

 13. https://www.dnes.bg/voinata-v-ukraina/2022/03/03/nad-1-milion-bejanci-sa-napusnali-ukraina-ot-nachaloto-na-voinata.522217

  Руската агресия и войната срещу Украйна се превърна за седмица в най-голямата хуманитарна катастрофа за21-ви век!
  А не се знае занапред какво ще се случи! Кланетата на цивилни от путлеронашистите продължават и в тези минути!
  И не е ли крайно време, поне няколкото големи телевизии, да спрат с ШИБАНИТЕ СИ ЗАСТАВКИ “Украйна-ударът”, “напрежението в Украйна”, “кризата в Украйна”…и тям подобни меки пропутлеристки хибридки, и да напишат истината?
  Агресията на Путин, Москва, Кремъл срещу Украйна!


  А г-н Инджев, видяхте ли, чухте ли вчера в Още от деня” п.златарева как нарече 1 милион страдалци украинци БЕГЪЛЦИ, а не БЕЖАНЦИ?

  Едва ли е грешка на езика, едва ли…

 14. Е, адвокат Хаджигенов каза каквото трябваше за другарката мУтрофанова, посланик на СеСеСеРе у нас!!

 15. До Г. Харизанов и Българин:
  По повод опасността от нови избори и идването на власт на ново /?/ служебно правителство…
  Хайде първо да се опитаме да си отговорим на въпроса: “Чие е настоящото правителство?”
  Убеден съм, нито един от вас не мисли, че то е на К. Петков или на скалъпената безпринципната аморална коалиция, предвождана от образуванието ПП.
  Тогава? отговорът, мисля, е в детайлите. А те повдигат следните подвъпроси:
  – какъв беше постът на К. Петков преди да стане Премиер?
  – чие откритие беше К.Петков още по-преди?
  – как се пръкна параполитическото образувание “Продължаваме промяната”?
  – как така ПП без грам регионални структури, без предизборна подготовка, без…. спечели избори?
  /следва продължение/

 16. -е с отвращение, правим “исторически компромиси” и стигнахме до колаборация между БСП и ДСБ! какъв беше Ст. Янев преди да стане военен министър на К. Петков?
  – Кой вкара Ст. Янев в Правителството на К. Петков?
  – Кой вкара К. Нинова в правителствата на К. Петков / нея собствената ѝ партия не я диша!/
  Ще спра до тук с въпросите, въпреки продължаващото поведение /не само вербално/ на Петковото правителство по казусите западноевропейски войски и техника /бази/ на НАТО у нас и съпричастност с Украйна не са за пренебрегване.
  Няма да натрапвам моите отговори на горните въпроси. Ще си позволя обаче да изкажа обоснованото си предположение /това по Цв.Цв./, че настоящото правителство е /също/ служебно. На пРезидента Р. Радев.
  И накрая, едно отклонение – от страх да не стане по-лошо, вече 20 години избирам

 17. До Българин.
  Проверено сутринта на 3 март а1 излъчва с пълна сила руските дезинформационни канали и то по сателитната си мрежа където могат да се приемат дори и извън територията на България. Моето лично мнение че спирането на подобна дезинформация пречи на нормалните мислещи хора да се запознаят с истинското състояние на нещата. Не е трудно да отсееш фалшивата новина когато имаш информация. Трудно е когато има само едностранно облъчване

 18. Добре де, политиците ни са продажни или страхливи. Хората защо не заявят позиция? Например всяка вечер мълчалив протест пред руското посолство. Свещи за загиналите и загиващите при агресията на Путин.

 19. Към България:

  Чух и Лена Бориславова да нарича Митрофанова “нашата посланичка”, но отдадох това на нейнта младост. При следващ такъв езиков “нашизъм” си запазвам правото да мисля различно.

 20. Г-н Тинков,

  Там е работата, че аз съм съгласен на 99% с всичко написано с Вас.
  Но вярвам и на сетивата си – на очите си, ушите си…Всеки ден гледам български медии – не видях една заставка на медия с украинското и българското знаме до него!
  Не видях от един автомобил поне да се развее в задръстването украинско и(или) знамето на ЕС с Българското, в подкрепа на Украйна. Не видях един депутат, министър или обшински съветник поне да се облече в цветовете на Украйна, в знак на подкрепа! Това нали не е забранено от Парламентарния правилник?
  Почти същото отразяване на новините за буквално кланетата на цивилни в Украйна, същите хора, канени в студията…в които не мога да прочета и капка човешко съчувствие заради геноцида, на който е подлаган украинският народ в момента! На останалата половина от поканваните личи едва скрита злорада ехидност (“казвахме ли да не дразните москва”)!
  Аз не съм щраус да си заровя главата и да не ги видя тези неща, а те са важни! И в крайна сметка, за да има Правителство, което всички искаме, по-различно от сегашното, трябват 121 депутата! Как ги виждате в процентно отношение, откъде, от кои партии ще дойдат тези 121 депутата?

  Интересно ще ми е, кажете ми, дано аз да греша! Ще приема всяко Ваше мнение и прогноза.

 21. Теодор
  03.03.2022 в 09:56

  Благодаря, Теодор. Очаквано, така си и знаех…

 22. @Българин

  Нови избори ни трябват само заради факта че предните бяха направени изцяло с много съмнителните машини на които никой не може да направи ефективен одит.

  Второ, трябва да се работи по омаскаряването на Радев заради държавната измяна която извърши с непрекъснатата си подкрепа за капуткин. Реално погледнато не виждам радев да е понесъл някаква отговорност за това. Оставихме комунягите без наказания и лустрация и те изнагляха до небесата, същото ще е с радев. Трябва да има импийчмънт!

  Трето, както и г-н Тинков спонема, заблуждаваме се ако си мислим че петков е истински носител на про-европейското и ще работи изцяло и само в тази посока. Същият едва ли не ликуваше колко бързо руската армия щяла да разгроми украинската и т.н. Същият няколко пъти слагаше наравно жертвите на руснаците и украинците. Същият не промени и крачка встрани подхода към Македония а следва плътно заветите на радев и предните руски слуги. Същият изобщо не си направи труда да сгълчи нинова заради адски неморалната и позиция да поддържа капуткин и свекавично и клекна при назначаването на новият военен министир като и спести необходимото обществено омаскаряване. Да не говорим че ако нямаше криза в Украйна и янев не бе тотално изперкал той изобщо нямаше да го смени (янев направи няколко пъти недустими анти-натовски изявления и кп си трайкаше като първолак). Имам и много други примери които боядисаха лакмуса в нужният цвят отдавна.

  Не виждам как при тази ситуация в името на какво ДБ трябва да стои в коалиция с тези национални предатели?

  Най-голямото престъпление което всеки от нас може да извърши в момента е мълчанието и бездействието.
  Тези 35 страни в ООН които мълчаха и взеха неутралитет ще останат в историята с петно на челото.
  Да си трайкаш и да стоиш уж в името на стабилност някаква в правителство с путинисти и да не им кажеш в лицето че са полухора е предателство за мен.

 23. Как не се променят методите за намеса чрез използване на сговорчиви партийни лидери.
  “Русия възлага надежда на либералите. На техните лидери бяха отпуснати по 40 000 рубли. годишно от секретния фонд на Министерството на външните работи. Вярно, шефът на либералната партия Драган Цанков (който дори влиза в затвора по време на извънредно положение) взе парите, но заявява: „Ние се кланяме на Русия, но България трябва да бъде за българите“.
  Днес май са попаднали на сговорчиви, вземат парите и изпълняват команди.

 24. Българин
  03.03.2022 в 10:55

  Точно там е проблема.
  Защо “западният” КП не се закичи с цветовете на Украйна така както го правят западните му колеги към които той уж ни води?
  Ако го направи това ще е пример за всички – граждани, медии и т.н.
  Какво лошо има в това да покажеш солидарност с един несправедливо атакуван народ?
  А, правителството ти се крепи на путинисти – ами още по-хубаво, застрами ги заради тази си позиция с този жест.
  Вместо това имаме пълният пас от срана на медии и лидери – не мислите ли че това работи единствено и най-вече в интереса на рашките?
  Това е същото като да продължаваме да четем историята си от техните книги.. безропотно..

 25. Към „българин“:

  За окончателната оценка на умственото ви ниво е необходимо, освен въпросите, които си задавате да отговорите и на още един. Коя е реката северна граница на България започваща с Д и завършваща на унав?

 26. Г-н Инджев,
  Не съм абсолютно сигурен, но мисля, че ЛБ бе тази, която за пръв път произнесе думите “просто Киро”, като не влагаше в тях нищо лошо, но жълтите медии се хванаха здраво за тези нейни думи и започнаха да ни убеждават колко прост бил КП. Аз лично го отдавам на неопитността на ЛБ, но не мога да я извиня, защото когато си се захванал на такова “хоро” трябва да внимаваш много какво говориш. Ярък пример за хладнокръвие дават Асен Василев и Даниел Лорер.

 27. аз съм кирил петков и мен ме е много страх от радев и руската пета колона.

 28. Българин, благодаря. Помнех аз, че имаше някаква страхотна манипулация, четох разни неща от организации за човешките права, но бях забравила подробностите.

  Не съм учудена, че совите не са това, което са.

 29. прилагам линка на интервю с ГАРИ КАСПАРОВ, световен шампион по шах, противник на путлер, но здравословно живеещ в америка.
  който знае руски, да слуша какво става в цивилизования свят. лично аз, българия не я присламчвам към нормалните държави! с този днешен човешки материал ние сме точно същите като преди 60 години, когато правешкия цървул се натискаше да станем съветска република. здраве да е, след сто години може и да влезем в релсите.

 30. @ Георги Харизанов
  Със закъснение реагирам, че отдавна споделям написаното от теб на 02.03.2022 в 23:47, относно незабавното приемане на РСМакедония в ЕС! Ще бъде “шах и мат” за Русия и за подлото ни “братовчедче” Сърбия. 🙂

 31. Към tervel:

  Призовавам Ви отново да престанете да водите войни със съфорумците. Войната се води другаде и отклоняването на огъня тук вече прераства в нещо повече от заяждане.

 32. @ Павел Тинков
  И аз си задавам този въпрос още след изборите: чие е това правителство? Разбира се, че е на пРезидента, но още нямам категоричен отговор каква е ЦЕЛТА на този му избор. Може би Кирил Петков трябваше да изиграе ролята на “мюрето”, едно вкусно, некомпрометирано “мюре”, което зажаднелите за справедливост и възмездие българи (няма начин!) масово да не харесат и изберат, нещо като ракета- носител за НЕизбираемите Янев, Рашков, Генчовска, мултакът Иван Иванов, острието срещу шистовия газ Сандов и т.н. Ако “мюрето” е послушно, ще изпълнява известно време ролята на “ръжен” за вадене на “горещите” кестени в управлението без да пострада имиджа на “тежката артилерия”, контролиращите кукловоди Радев, Янев, Рашков и т.н., но, ако след изборите “мюрето” случайно реши да има свое мнение и да прокарва СВОЯ политика, първо ще бъде наказан, унижен и, ако продължи да упорства, ще бъде сменен.
  Янев, в компанията на шимпанзето Копейкин и останалите патрэоти и “воеводи”, вече загряват на старта за нов “ляв”( т.е. рубладжийски) пропутински проект. НО ИМАТ ПРОБЛЕМ! КОЙ ЩЕ ГИ ИЗБЕРЕ? Електоратът им, по чисто биологични причини, е на привършване. Ще им трябва нов “Кирил Петков”!
  Но и Кирил Петков има своите шансове да се еманципира от менторите си и да обърне играта в своя полза, няма си партия (сигурно така са искали кукловодите) но си има голям електорат, може да композира парламентарно мнозинство от читави народни представители от всички останали парламентарни групи, без мършите от руското “Възраждане”.

 33. руската пета колона,водена от Радев и БСП наложиха с финт гласуване с неподконтролни машини и докараха на власт партия/групировка/ без предизборна кампания,без структури,без ясно обявена програма за развитие на страната,само с лозунга-промяна..Сега виждаме и продължаващото близане на руското д…е.Миланската Ла Скала освободи руския си диригент,ние веем руски знамена.Срам…

 34. Господин Тинков,
  подхождам към Вашите изяви с уважение и виждам безизходицата, дори при присъщото ми носене на „розовите очила“ (не в смисълът на избледнял комунизъм, а като мечта за да ВИДЯ някакъв оттенък на просветляващо се бъдеще) като признак на оптимизъм и желание доброто да победи.
  Имах съмненията, че харвардските възпитаници отново някак си са „избрани“ по познатия начин и похвати, които ни прилагаха на кръглите маси.
  Това, което ме безпокоеше беше, че са протежета на генерала летец имащ странната промоция от партията която отдавна трябваше да бъде преустановена и забранена. Забранена дори единствено и само поради собственото й твърдение, че е основана и датира от времето на болшевишките тесни или широки социалисти. Защото тя твърди, че още от тогава е създадена и следователно свързана с предателствата и тероризма, които явно бяха принесени от Москва.
  Дори само факта, че един генерал не се става от днес за утре, а в течението на много от тези предшестващи години на комунизма, през които тези хора бяха подбирани и обучавани от Русия и по руски стандарт.
  Да, очаквах, въпреки всичко изложено дотук, че в някои случаи един умен човек би могъл да проумее и с това да загърби дори произхода или някогашното си битие, при условие, че започне да служи на една благородна кауза. Неща за които сме учили примерно за Индже Войвода или за Иван Вазов…
  Не знам дали харвардският случай е такъв, защото при наличието на толкова много исторически заложени „подводни камъни“ дори и опитен „капитан на кораб“ не би могъл с висока скорост да премине в подобна „морска“ среда. Дори предполагам, че ако аз бих бил на негово място, също и единствено бих могъл да апелирам на остатъчни пробългарски чувства, ако между политиците ни те биха могли все още да съществуват.
  Има правилни ходове, но преди всичко въпросът, откъде да вземем и правилните личности за промяната, освен от нашите така издънени среди? Свестните и наистина годните за това с право не желаят да се потопят в средите наполитическите изпражнения!
  Ако приемем, че сегашните личности все още би могло да са надеждни, един също правилен ход беше този, след като няма мнозинство (за което вина имама всички ние) в една коалиция да се избере това, което може да се окажевъзможно за да се направят промени. Това като първо, което би могло да бъде свързващо, е желанието да се унищожи корупцията и кражбите. Кой би желал, ако като политик не е бил крадец или бандит, не би се отзовал на този призив? Бих казал, дори и бандюгите, за прикритие, биха го направили.
  Сега обаче настъпва един момент, когато трябва да се започне и отсяване. Отсяване на хора които с изявите или с действията си показват, че не са такива, за каквито ни се представят. А тук на помощ ни идват войната в Украйна, мерките против Ковид, отношението към Македония, Сърбия и най вече и това особено към Русия. Тук твърдението, че винаги трябва да имаме положително отношение към нея като освободителка, е толкова грешно, колкото и това на нашият Вазов. Дори според мен и цар Борис не го е споделял, а е бил принуден да го приеме, поради заблудите които тогава са витаели и които, поради заличаването и острото преследване за изяви на исторически истини и факти, витаят и до ден днешен.
  Ако Русия сега не претърпи международно поражение, с което да тръгне по един човешки път на демокрация, погледнато в световен мащаб, няма да настъпи мир на планетата ни. Тя е Империя на злото и това Западът вероятно вече го разбра. Дано е разбрал и това, че ако Путин бъде просто САМО заменен, няма нищо да се промени. Необходими са продължителни санкции, които да засегнат и този от векове зомбиран народ, с което той трябва със сигурност да промени нагласите си.
  Най-жалкото, което сега също се вижда е, че това важи и за България. Най–продажния някогашен руски сателит, все още така предан на нея, дори в ущърб на собствените си национални интереси за придобиване на едно общо благополучие.
  Тази Руска душа, за която трябва в пряк текст най-после да се каже, че е нищо друго освен едно от векове генерирано чисто бездушие! Бездушие, което ето сега при войната с Украйна отчетливо го установяваме.

 35. Защо вътрешният министър Бойко Рашков не арестува на място “копейките”, които хвърляха снежни топки, блъскаха се, крещяха “Оставка” и вееха знамената на чужда страна (окупатор и сатрап, заклеймен от целия свят) по време на речта на Кирил Петков и Никола Минчев на Шипка? Ако тази целенасочена БЕЗНАКАЗАНОСТ продължи, утре тези вилнеещи безмозъчни еничари може да пребият граждани по улиците, да “превземат” държавни институции като МС, Парламент, министерства!
  МВР министърът ЗАЩО НЕ СИ ИЗПЪЛНЯВА ЗАДЪЛЖЕНИЯТА? Има достатъчно видеоматериал (и журнаистически, и граждански) агресивните олигофрени да бъдат арестувани и сега за поругаване на държавните символи и тероризъм.
  Г-н министър Рашков, КОГА ЩЕ БЪДАТ АРЕСТУВАНИ И ОСЪДЕНИ ВИЛНЕЕЩИТЕ ПРИМАТИ НА КОПЕЙКИН? Иначе ще решим, че и Вие учавствате в клатенето на правителството ?

 36. А 1 премахна канала ”Настоящее время” и вместо него пусна 3 !!! руски НТВ канали.

 37. до Неразбираща
  на противоположни митинги през 2014 г. проруски копелета стрелят по футболни запалянковци с украински знамена, убиват 2 и раняват няколко човека, това предизвиква последващите събития.
  Имаше тогава видео в тубата със стрелящите из зад полицейските редици руски изверги
  ето видео от Украинската страна. От руската са свалени всички видеа естествено. На 13 минута на видеото се вижда злобните руски идиоти, как са се подготвили да убиват. На 0:21:00 минута се виждат първите застреляни от руските изверги.
  https://www.youtube.com/watch?v=Cq1OhkuLzeA

  Естествено има отговор, а полицията се отдръпва и гледа да не взема страна.
  Украинците са много повече и част от проруските мекерета се скриват в профсъюзния дом и почват ПЪРВИ ДА ХВЪРЛЯТ ОТ покрива коктейли молотов по футболните запалянковци. На 1:11:20 минута вече са пред Профсъюза и се вижда как руските идиоти почват да хвърлят коктейли молотов от покрива на профсъюза. Съответно и те почват хвърлят такива по руските терористи.
  В сградата възниква пожар, който се предполага, че е от коктейл молотов, но може да е запален и от руските терористи. Загиват 40 човека повечето задушени. Изгорени НЯМА. Българинът там е бил без документи, което е учудващо и не е изгорен, а задушен при нещастен инцидент. Много хора бягащи от огъня скачат от прозорците и на тях веднага помагат украинските запалянковци, които местят скелета и помагат на десетки руски идиоти да се спасят от пожара, като оказват в някои случаи и първа помощ.
  https://www.youtube.com/watch?v=FgIYsZNzO_8
  Това е нещастие и не е умишлено направено със злоба, каквато проявяват руските идиоти. Това не пречи на подлата руска пропаганда да изкривява истината.

 38. Мел

  Благодаря Ви!
  Точно тези кадри имах предвид и аз.

 39. Пó горе някой е коментирал, че Кирил Петков бил избраник на Румен Радев. Това предпоставя, че Радев е самостоятелен, независим политически субект, какъвто той обаче не е. Да си спомним, че КГБ-Решетников го избра, Нинова го лансира, а Буци го подкрепи. Това е кривата линия между КП и Кремъл. Остава надеждата, че когато бензиностанцията с ракети гръмне и стане неплатежоспособна, ще свършат дьенгите и за платените руски наемници в българската политика.

  sms, аз пък се питам чий го дириха промянаджиите Кирил Петков и Никола Минчев на Шипка вчера? Според мен вчера беше идеалният момент да демонстрират с отсъствието си от празненството на руския празник, че не са в отбора на Мутрафонова, Нинова, Копейкин и вся осталая.

  Кире, кога започвате промяната, бре!

 40. @симпатизант/ка на ДСБ
  Сигурно имате право да питате “чии го диреха”, ако двамата представляваха само себе си, а не институциите правителство и парламент. То е малко като в приказката ” Зайо, защо не си с шапка (ако е без шапка) и Зайо, защо си с шапка (ако е с шапка ) ….. Няма угодия, няма верен ход, защото ИСТИНСКАТА причина за недоволството е съвсем друга: Зайо, ти защо не си руска подлога, защо не защитаваш ПЪРВО руския интерес, както подобава на един истински български министър ? Правителството искрено се стреми към обединение на българите. Представяте ли си какъв “всенароден” патрэотичен вой щеше да се надигне, ако не бяха отишли на Шипка?
  “Поругаха българщината!” 🙂

 41. Не мога да се съглася. Един премиер не трябва да се самоунижава, бутайки се между шамарите в някакво просташко сборище, на което дори Мутрафонова благоразумно не се появи. Никакъв всенароден вой нямаше да има ако КП не беше отишъл на Шипка. Пеевските медии щяха да го глозгат два дена и после щяха да си намерят друг кокал. КП вече няколко пъти проявява симптоми на тежка безхарактерност и зависимост, които обясняват защо промяна няма. Има още от същото, банкянското. И няма как да е другояче, когато премиер де факто е курнелия, т.е. четвъртият от последните парламентарни избори се налага над първия.

 42. @ симпатизант/ка на ДСБ

  Мисля, че Кирил Петков е интелигентен млад българин (но живял и работил дълго време извън България “харвард”) поне сравнен с други преди него премиери, а умният човек БЪРЗО се учи и от грешките си. На това се надявам и залагам! И екипът му е по-добър от досегашните. Снощи гледах в “Панорама” участието на финансовия министър Асен Василев. Много ми хареса !!!

 43. sms,

  Какво пречи на киро подмяната да излезе и да каже пред обществото следното? – “Вижте, настоявам за незабавно приемане на Македония в ЕС. Това е най-бързият начин всички проблеми там да бъдат разрешени по европейски”

  Ще кажете общественото мнение?
  Няма да се съглася.. общественото мнение всъщност бе докарано до сегашното положение от всичките руски кучки по върховете на властта – тиквата, каракачан-шкембарата, радеф..

  Време е нещата да се казват с инстинските имена.. и за Македония и за историята ни и т.н.
  Така ще започне истинската промяна на общественото мнение в правилната посока..
  Иначе си маршируваме на място под звука на съветски маршове..
  Ако бестрашният кп го е страх да говори тези истини да се разкарва..

 44. @ Георги Харизанов
  Правителството на Кирил Петков управлява от месец и половина. За толкова кратко време не е възможно да се изрине русофилската кочина, зарината с 30- годишни руски екскременти, резултат от предателските проруски решения на измекярите, които бяха на власт през този период, нито да се преодолее мизерията, предизвикана от безнаказания грабеж (заради отсъствието на функционираща съдебна власт) дело на неграмотни мутри, които наложиха чалгаджийски стандарти за успех, морални и духовни ценности върху младите поколения българи.
  Формирането на обществена подкрепа за избор на стойностно и силно ЕДНОРОДНО правителство също иска време.
  В този момент, мисля, че и “Супермен” не би могъл! Имаме нужда от малко търпение и разбиране на ситуацията, в която действа правителството.

 45. sms,

  От 10 дни насам светът е друг.
  Аз мисля че руските добичета в България най ги устройва тишината и спокойствието в момента в страната.
  Всичките им медийни стожери апелират точно за това.

 46. @Георги Харизанов

  E, Петков не пази тишина, обажда се по телефона на Зеленски, търси си белята на Шипка, опитва да се сдобрява с “нахалните” македонци, за ужас на патрэоти и войводи, даже пусна самолетна линия София-Скопие. Step by step.

  Петков се чу със Зеленски. Изрази адмирации за лидерството и куража му
  https://frognews.bg/novini/petkov-chu-sas-zelenski-izrazi-admiratsii-kam-liderstvoto-kuraja.html

 47. @ SMS

  С вас съм на едно мнение по темата!

  https://bntnews.bg/news/premierat-kiril-petkov-na-vrah-shipka-vreme-e-da-kazhem-che-balgariya-e-nad-vsichko-1187301news.html

  Пускам специално!

  И една забележителна реч на Председателя на НС Никола Минчев!
  На фона на лая от страна на копейкиновата глутница!
  За сваленото и стъпкано от тях Знаме на Европейския съюз там, заменено с проскубания кокершпаньол, не коментирам!

 48. Обърнете внимание на 2 мин и 20 секунда…Слънцето пробива снежнiте облаци и озарява със светлината си…!

  Бройте го за знак свише…

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.