Време е българските помагачи на путлеризма да бъдат държани отговорни за колаборацията с руските убийци

 

 

 

 

Българските медии трябва да покажат това видео. https://www.svobodnaevropa.bg/a/31736179.html

Колкото и тежко е да се гледа записът на убийството на цивилен украинец от страна на окупаторите, зрителите трябва да се запознаят сами с престъплението на руските “миротворци” в Украйна. 

Син заснема с мобилния си телефон как семейният автомобил, шофиран от баща му, е спрян на пътя от руски патрул ( или конвой). Шофьорът е заставен да слезе и да легне на пътя, както се разбира от заповедта на руски език. След което е застрелян в упор и то така, че единият му крак е откъснат ( с какво ли стрелят убийците? ).

Синът се моли на татко си да не умира, а бащата моли сина си да го доубие, след което издъхва. Убит е като куче заедно с две от трите си кучета в колата.

Не беше нужно да преразказвам ужасяващата картина, която и сама говори достатъчно, включително чрез разпознаваемите от българите украински думи, които се дочуват от устата на ужасения син. Но го правя заради онези, които не биха искали  сами да изгледат екзекуцията.

Обръщам се към хората в медиите, които четат този призив: поканете за коментар апологетите на убийците. Анонимните между тях, които развяваха знамената на държавата – убиец на връх Свети Никола на връх 3 март едва ли ще си покажат доброволно престъпните мутри по собствено желание. Но има и колаборационисти с путлеризма, които са повече от известни с позицията си в защита на руските престъпници.

Да спомена няколко: Петър Волгин, подсъдимия Николай Малинов, въоръжения с парламентарен имунитет Костадин Костадинов- Копейкин. Последният заплашва безнаказано с възстановяване на концлагера в Белене българите, протестирали на МОЧА. Цапали били “героите” , “освободителите”. Т.е. онези, които оцапаха България с кръвта на десетки хиляди жертви на поощрявания от съветската окупация терор. Днешните наследници на “героите” си цапат ръцете на агресори с кръвта на украинците на тяхната земя.

Предлагайте още имена! Дошло е време за персонална отговорност.

Ясно е, че нашистките съучастници не горят от желание да се изправят очи в очи с ужаса, запечатан в документалното свидетелство. Но това не пречи да бъдат призовани и да бъдат наречени дори и в тяхно отсъствие с думите, които заслужават – включително заради малодушието им.

68 мнения за “Време е българските помагачи на путлеризма да бъдат държани отговорни за колаборацията с руските убийци”

 1. Думите свършиха.
  Г-н Инджев, дайте една причина да вярваме, че обществото ни не се е превърнало безвъзвратно в стадо.
  За политическия ни “елит” съм наясно, все се надявам да ни е останало някакво достойнство и да покажем символично изхода от Цивилизацията на пасол митрофановА…., уви чувам само цъкането на часовника. Дали пък не е време да станем по-кресливи и НЕмиролюбиви от ордите на Копойкин? Пък нататък ще видим.

 2. Персонално предлагам дУпитатите от БеСиПе воглаве с кака Корни, които се ВЪЗДЪРЖАХА при гласуването на декларация на парламента за санкции срещу СеСеСеРе!!!! Включвам и евродУпитатите – “социалисти”, които също не гласуваха за санкциите!!

 3. Боже,Божее,доживях да видя и чуя г-н Инджев при Ризова да бъде оставен да каже истините без да бъде прекъсван,репликиран или по друг начин препятствуван.Поздравления и за Ризова.

 4. Абсолютно!
  Хилядите знайни и незнайни руски орки, трябва да бъдат осветени за да ги видят хората.
  От там нататък е въпрос на избор.

  Слава Україні

 5. otnema im se balgarskoto grazdanstvo— mutrofanova im dava rucko i ………..pri putkin

 6. Благодаря Ви за това, че назовавате нещата с истинските им имена! България има нужда от повече хора като Вас! Путин трябва да бъде съден за криминалната си война в Украйна! Не на войната! 💙💛

 7. Към Ралица Дикова:

  Време е всички да застанем с лицата и имената си срещу най-голямото зло за човечеството. Благодаря Ви, че го правите.

 8. Борис Петров
  04.03.2022 в 18:07

  И аз ги предлагам!
  А евродупетатът Джамбазки как гласува? Някой знае ли?

 9. За списъка с боклуците – русские мусора:
  Явор Дачков,
  проф. Иво Христов,
  цялата глутница на нощните вълци,
  Мутрата от Банкя (построи на руснаците цял газопровод с наши пари, като същевременно всячески саботираше интерконектора с Гърция),
  Р. Овч.,
  Р. Петков,
  Св. Шаренкова…

 10. Към Българин:

  Джамбазки съм го чувал да се съгласява с преместването на МОЧА ( както и да го нарича). Но това не е индулгенция!

 11. Поклон пред Иво Инджев за блестящото му представяне при Цветанка Ризова! Също и за облеклото,,, с което се яви на екран.

 12. Днес чух в предаването “Лице в Лице по бТВ от Вас че Корнелия Нинова се е пазарила за доставка на боеприпаси за Украйна. Вероятно да не се счита това за намеса във войната и при това срещу Русия. А дали танковете на агресора в Украйна не се движат с гориво произведено от ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас. И ако това е така, дали това не означава че сме вълечени в тази гнусна война на страната а агресора?

 13. С. С. Татишчев, 1890: Да постъпим с България като с Полша – да я разчленим, да я размажем, да я изтрием от лицето на земята!
  http://extremecentrepoint.blogspot.com/2018/03/1890.html
  Отдавна руската сган ни точат ножа! Отдавна!
  Време е да забием ножа в гърлото на Русия, до чирените!

 14. Ефрем Каранфилов(1915-1998 г.) е български литературен критик и есеист, учен, академик на БАН, директор на Института за литература при БАН (1982 -1989), изследователя на творчеството на Захари Стоянов. Ето няколко оценки на академика като автор на предговора към книгата „Захари Стоянов. Васил Левски (дяконът). Черти от живота му”, издателство на БЗНС, София, 1977 г. Пишейки за първата биография на Левски, написана от Захари Стоянов, Ефрем Карамфилов отбелязва един цитат от Захари Стоянов:

  „ А ти какъв ще станеш, бай Василе, когато СЕ ОСВОБОДИМ ( а не когато ни освободят)- попитал го един път Божил Георгиев в присъствието на други трима апостоли : Ангел Кънчев, Димитър Общия и Сава Младенов.

  -Когато се освободи България, за мен не остава вече работа помежду ви- отговорил той.- Тогава аз ще да отида в Русия и да съставлявам комитети, защото там , макар и да няма чалми, но народът е притиснат от нас повече”. ( стр. 78)”
  http://extremecentrepoint.blogspot.com/
  ======
  Милия Левски, не е знаел какво ще се случи в България и Украйна 144 години по-късно!

 15. потресаващо.. но това е само микроспична частица която виждаме от това което се случва..
  руските роби трябва да бъдат овикани и заклеймени.. само до преди седмицъ съм сигурен че са подгласяли ехидно на господарите си относно предупрежденията на запада за предстоящата война..
  това вече е забравено.. хилядите клетви че няма да нападат са в историята.. сега са яко фокусирани върху изтребването на мирните украинци..
  на тези руски капути в България трябва да им се каже че са едни жалки полу-човеци..
  и да им се търси отговорност..
  курвата нинова няма място в правителството на Европейска България.. да не ми се прави на загрижена с евтините дърва.. да гравбва куфара и в Масква.. там и е мястото..

  НЕЗАБАВНА ОСТАВКА НА РУСКИТЕ ЧЕНГЕТА ПЕТКОВ, РАДЕВ, ЛОРЕР И НИНОВА ПРЕДАЛИ РОД И РОДИНА!
  ТЕ СА ДНЕШНИТЕ ЕНИЧАРИ!
  СМЪРТ НА капуткин!

 16. и нещо друго..
  тези копелета в момента ви пускат по телевизиите г-н Инджев за да се изпусне пара.. правят отстъпки подобно на уволнението на янев но в момента в който се опитат ще бъдете отново забравен..
  нужно е резане до кокал.. друго спасение няма от този рак..

 17. Към The Rock:

  Този силен като доказателство цитат съм го използвал в “Измамата “Сан Стефано”, но е добре да се повтаря и разпространява. Много обичам да цитирам руски и нашенски комунистически капацитети, когато казва обезоръжаващата истина ( по каквато и да било причина)!

  Не знам кой стои зад този сайт, но там наистина има страшно полезни цитати. Само се чудя защо авторът на тази полезна дейност не иска да се афишира с името си.

 18. “но в момента в който се опитат” > “но в момента в който се окопитят”

 19. излагаме се пред света да продължваме да имаме правителство в което има фракции яросно противопоставящи се на каквито и да е анти-руски санкции..
  с еритрея ли сме?
  По-добре да няма правителство за да се измие този срам..
  И да се отиде на нови избори и да видим толкова ли ще е безсрамен българският народ също да избере тези получовеци отново..

 20. Г-н С.Спасов, не раздавате ли много прибързано и леко индулгенции, поздравления и благодарности на медийните джуджета- конюктурни полит. ветропоказатели, този път на Цв. Ризова? Помислете и хайде по-полека! Тук не е фейсбук, запомнете това! Оставам с най-добри чувства към Вас.

 21. Г-н Инджев, напълно ви подкрепям!
  Крайно време е да се криминализира и заклейми разпространение и “рекламиране” на комунистическите (социалистически) идеи. Заклеймяване и осъждане както национал социализма. Да се обявят социалистическите идеи за утопични и престъпни. Както патентните ведомства не приемат заявки за вечен двигател.

 22. Шапо за днешното “Лице в лице”, Стопанино! Иначе леко извън темата – а евро-пуТкиняците не отиват ли под санкции? Мисля си за разните му там франсоа фийони, карин кнайсели, герхард шрьодери, милош земани, мари льо пени и прочее из.мет? Иначе доста двуаршинно ми звучи цялата работа?

 23. Към Г-н Инджев:
  1 Поздравления за изявата ви при Ц.Ризова.
  2 И аз нямам представа кой стои зад този сайт но наистина има ценни неща.
  3. Още “печени руснаци”:

 24. Депутат от партията на Янукович, про-путинист – хванат в шпионаж.
  https://www.pravda.com.ua/rus/news/2022/03/4/7328232/

  В парламента аналога са: БСП, ГъзРаждане, ГЕГБ, ДПС и ИТН…
  Още: Резидент, вице Резидент, ВМРО и всички чички от село на 2+ ракии

 25. Иво Инджев
  04.03.2022 в 18:49

  Възможно е! На това му се казва “под прикритие”…
  Интересно ми беше как е гласувал в Европарламента за санкциите срещу кремъл. За Станишев, Йончева и другите от бсп знаем.

  Прочее, днес няколко пъти опитах да звънна на всички възможни телефони на ТВ Европа и да ги попитам като гражданин и редовен техен зрител (но не и фен!), дали не е крайно време да си променят заставката “Украйна – Ударът” в нещо по-реално. Например “Агресията срещу Украйна”, “Войната срещу Украйна”, а може би след няколко дни и “Геноцидът срещу Украйна”.
  Никой не вдигна телефона.
  Предлагам Фандъковна да даде възможност Арена Армеец да стане Център за прием на бежанци от Украйна, както и Център за събиране на дарения и помощи,

  АМА ЕДВА ЛИ!
  ———————
  Свършиха думите за бруталните убийства на цивилни от руските агресори в Украйна…

 26. Пропутинска шайка която пет пари не дава за демокрация и свобода,целейки се единствено в келепира, има достъп до властта в България. Хранителната и среда, русопросъветскофилска утайка затлачила не една нашенска глава която ходи насам натам и развява руски знамена. Коя страна по света иска за съсед диктатора който командва в Москва ,освен ако не е готова да е губерния или иска война.

 27. Г-н Инджев,
  ето тук още няколко цитата, които показват любовта на нашите истински възрожденци към Русия и които, мисля трябва да се повтарят:
  Васил Иванов Кунчев-Левски до Каравелов: “Баьо Либене, дочувам, че ти и оная лудетина Ботьова сте решили да докарате миризливият казашки бутуш в Булгурско? Ако туй е тъй то аз с моите кунки ще ви отрежа чепките.“ – В. Лъвский
  Захари Стоянов: Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка! Аман, бей, аман! Лошо нещо било московлука… То не прилича ни на даалии, ни на кърджалии, ни на фанариоти!
  Екзарх Антим Първи към княз Дондуков: „Вие хубаво ни освободихте, но от вас кой ще ни освободи?!”
  и още и още……

 28. Така изглежда руската армия в момента, като турски башибозук:

 29. Това са днешните фашисти, на фашиста Путлер от Фашистката Федерация. Браво за интервюто. Другият път освен боклук го нарече и и фашист, Путлер!

 30. Не използвайте тази стена за да давате квалификации на българския народ. Бил стадо, мърша и т.н. Стадо и мърша е народът, излъчил урода Путин. Нашият народ не е способен да се вдигне и да гласува за явен психопат и войнолюбец. Нашият народ е направил избора си. Той натика в миша дупка партията на Нинова. Копейкин е изразител на утайката в обществото ни и това го знае всеки. Не се занимавайте с него. По-скоро трябва да се фокусираме върху думите на Инджев – по време на война безродниците и помагачите на врага – нацистка Русия – трябва да се съдят от българския съд. И да отидат най-после там, където им е мястото…

 31. Видеото, което посочихте беше потресаващо, г-н Инджев. Родител да погребе детето си е трагедия, но родител да моли детето си да го убие – не знам какво е това; евтаназия?! За мен, изказването ви по btv беше достойно за уважение.

  Вие споменахте Костадин Костадинов и други, но г-н Пламен Пасков (говорещият постоянно на “бе”, на тези, които подкарва в “правилната” посока) на мен ми направи впечатление (работи в колаборация с г-н Костадинов). Във видео ден-два преди началото на войната, говореше как темата за потенциална война не си заслужавала изобщо коментирането – смехурия, нямало това как да се случи, поради това, това и това и трябвало г-н Путин да бил ненормален. Два дена по-късно – разпънати карти и пр., аргументи защо това било очаквано и изобщо 360 градуса, как нямало какво друго да се направи. За жалост, не мога да дам линкове, защото в YouTube канала му изчезнаха видеата и най-скорошното е от преди месец.

 32. https://www.dnevnik.bg/sviat/voinata_v_ukraina/2022/03/04/4320015_premierut_veche_ne_sme_meki_spriamo_rusiia/?ref=home_layer2

  киро подмяната започва да прилича все повече на тиквата..
  не сме били вече меки.. били сме подкрепили всички санкции.. били сме предвидим и поддръжник..
  Думи, думи, думи.. То той затова е и на този пост разбира се.. оценили са способността му да е голям на приказки и никакъв на действия..
  Къде са действията?
  А да, сещам се, много бързо се задейства когато нинчето му каза че Тагарев не става..

 33. @Николай
  04.03.2022 в 21:11

  Някой съмнява ли се още какво е герб?
  Не го ли разбрахте?
  Путлеристи на наша територия!
  Ще кажете, а копейкиновците какви са?
  Е, те са им ДОБЕРМАНИТЕ!

 34. “Време е всички да застанем с лицата и имената си срещу най-голямото зло за човечеството” пише Иво.

  Знам, че във форума, освен вече активираните зловредни тролове, като тези, за които сподели г-н Павел Тинков, има и други, притаени ЗАСЕГА, които тепъва ще бъдат активирани. Чакам с нетърпение и любопитство поредната порция слугуващи за Копейки руски наемници да бъдат “изгърмяни” във връзка с някакъв важен интерес на Сатрапията и нямам намерение да ги улеснявам в слухтенето им “кой кой е” тук. Но информацията, която шантажиращо намекват, че имали за повечето от нас и ченгеджийския начин, по който са я придобили, категорично ДОКАЗВА с КОГО си имаме работа!
  Мога да ги преборя с аргументи, ако ме атакуват отново, но не мога да преборя отвращеннието си да комуникирам с морални отрепки.
  А и мисля, че не е от полза за качеството на форума и за концентрацията на Иво (като анализатор) да издребняваме в темите ТОЧНО СЕГА!

 35. капуткин изгони и заглуши независимите медии включително и ББС.. сега разкарва и социалните мрежи.. ще започват истинските зверства..

 36. (Руските) сепаратисти от Тираспол искат признаване на независимостта на Приднестровието

  Властите в Тираспол обявиха в петък пред медиите, че не са съгласни с молбата на Молдова да се присъедини към ЕС, и поискаха да бъде призната независимостта на Приднестровието. Така нареченото “външно министерство” в Тираспол заяви, че е недоволно, че не са проведени консултации с приднестровската страна, и призова Кишинев към диалог “за цивилизован развод и установяване на междудържавни отношения”, съобщава сайтът Romania Journal.

  https://faktor.bg/bg/articles/novini-svyat-separatistite-ot-tiraspol-iskat-priznavane-na-nezavisimostta-na-pridnestrovieto

 37. подозирам че ще има много руснаци които подобно на германците ще казват – “ама ние не знаехме че подобни неща се случват в Украйна”..
  не, скъпи.. това не ви оправдава.. ще си носите кръста и греховете.. докато сте живи..

 38. Малко смях с правилните новини в Империята на злото и лъжата:
  politikus.ru/events/141136-bolgary-v-shoke-ot-povedeniya-bezhencev-s-ukrainy.html

 39. Хора такива боклуци като КОПЕЙКИН и ВОЛГИН имат канали в YOUTUBE. Помогнете за да ги цензурират, изпращайте постоянно доклади за лъжлива информация на YOUTUBE и тогава алгоритмите ще ги хванат и ще им цензурират каналите. Само че трябва да сме много които подаваме оплаквания. Подавайте пстоянно оплаквания и YOUTUBE ще ги спре.

 40. https://www.btv.bg/shows/lice-v-lice/videos/v-ogledaloto-na-vojnata.html

  Ето видеото! Сега го изгледах цялото.

  Поздравления, г-н Инджев! За всяка една Ваша дума! За Цветовете на Свободата (жълто и синьо), които изгряха на екрана…

  Разпространявайте, разпространявайте, разпространявайте…това видео!

 41. Да напиша още веднъж:
  Фандъковна да отвори Арена Армеец и ТАМ да се направи Център за подпомагане на бежанците!

  Гледах репортаж за хора, носещи помощи, кашони, цял етаж и стълбищата са задръстени!

  https://www.svobodnaevropa.bg/a/31732362.html

  ФАНДЪКОВА, ОТВОРЕТЕ АРЕНА АРМЕЕЦ ЗА БЕЖАНЦИТЕ!!!

 42. Flightradar24, код на самолета FORTE10.
  Това е най-големия шпионски дрон на света Northrop Grumman RQ-4B Global Hawk, който може да видите да патрулира край полската граница, в момента е до Кьонигсберг.

 43. Най-вероятно, ако НАТО не се намеси скоро, в следващите няколко (до седем) дни ще има над 25 000 нови жертви в Украйна, и над 700 000 бежанци.
  Това е геноцид, в 21-ви век, в сърцето на Европа.

 44. Flightradar24,код на самолета LAGR230
  United States – US Air Force (USAF) Boeing KC-135R Stratotanker
  Самолет-танкер за дозареждане на ударната авиация на НАТО.
  Лети над Карпатите.

 45. НАТО НЯМА да се намеси! Ама изобщо. Каза го президентът на САЩ,
  потвърди го генералния секретар на НАТО.
  Да оказват помощ и подкрепа, това да.
  Но като суверенни държави, не като членки на алианса.
  И в небето над Украйна няма да има забранение за полети зони.
  Поради неминуемия открит сблъсък с руските ВВС.
  И руските самолети съвсем не са толкова страшни и опасни,
  страшни са 6 000 (шест хиляди) ЯДРЕНИ бойни глави.
  И един заврян в ъгъла маниак, имащ контрол над тях.
  Русия върши ужасно и отвратително престъпление, голям грях пред лицето на Бога,
  срам и позор пред това на хората! Пълна и абсолютна гадост!
  Но нека все пак не бъркаме мечтаното с възможното, да бъдем поне малко реалисти.

 46. относно видеото , в което синът снима смъртта на баща си.
  анализът на видеоматериала, който направих заради риторичния въпрос на г-н ИНДЖЕВ с какво оръжие е стреляно, та е откъснат крака на бащата, показва следното:
  типична история от войната. 1/ достатъчно известно е, че дори за седмица война, сред руските окупатори има параноя от “БЕНДЕРОВСКИТЕ ДЖИПОВЕ”. особено в районите КИЕВ и ХАРКОВ, е известна следната тактика на украинските герои.. доколкото през първите дни рашистките военни колони са карали по шосетата без да обръщат внимание на леките коли на местното население, става “модерно”, като правило джип или пикап да спре внезапно около колоната, от него излизат двамина с противотанкови ракети, стрелят от упор и правят на скрап две бронирани машини, на ляво и на дясно. после бързо изчезват с джипа в трета посока.
  така се стига до параноята у рашистката армия от колите на цивилното население и практиката да правят засади по главните пътища срещу БЕНДЕРОВСКИТЕ ДЖИПОВЕ.
  2/ украинците в черния мерцедес не са били в час за горе написаното и го раздават прекалено цивилно. заплеснати по околните гледки, виждат късно рашистката засада и спират на място. войниците виждат двама мъже в колата и очакват те да изхвърчат с ужасните западняшки ракети и един от рашистите не издържа на страха и стреля с подцевна граната от калашника си право в мерцедеса. точно в същия момент бащата отваря шофьорската врата за да се изнесе встрани на пътя, за което го призовава и сина му. гранатата избухва точно до краката на бащата. има ясен кадър – около 30 см от левия крак – обгорял, опушен , с отнесена пета от взрива. всеки, който е бил на бойно поле отлично знае това обгаряне при близка експлозия. десният крак е нямал шанс въобще. говорим за стъпалата. украинецът се е строполил до колата си. има кадри и на част от гранатата, забита от взрива в асфалта. ясно се виждат светлите ивици от издрания асфалт от осколките. самият мерцедес е поразен най-вече от осколки. покритието на пътя е безупречно, с изключение на мястото на взрива на гранатата, където е силно окървавено. виждат се две издълбани ямки в асфалта – пълни са с кръв и затова още кръвта е алена, а не вече съсирена, окислена, каквато е наоколо. част от видеото е снимано , когато от войниците няма и помен. преди да се изнесат от мястото, съдейки по автоматичната стрелба на калашниците, войниците са разстреляли мотора на колата. ТЕ СА ТЪРСЕЛИ ДА ПЛЕНЯТ ПРОКЛЕТАТА ЗАПАДНЯШКА СУПЕРРАКЕТА и като не я откриват, разбират, че са в грешка. затова и не убиват сина, нито третото куче. / другите две са загинали от осколките на гранатата./
  описвам горното, защото е ТЪПАТА ПРОЗА НА ВОЙНАТА! една смърт на невинен цивилен гражданин, заснета и ще бъде видяна от мнозина. но в същото време в украйна загиват и биват осакатявани стотици цивилни украинци, както и техните защитници. войната – този срам за човешкия род, продължава насред европа. отгледахме си следващия хитлер – путлер, хитлер за 12 години направи немците на СГАН. путлер направи от руснаците СГАН за 20 години.
  И кой даде на руската СГАН – рашистите, атомното оръжие? английската кеймбриджска четворка / + чичкото ,който им стана мениджър / – млади английски момчета, които лично създаваха първата, американската, атомна бомба. кое пропускам? …ЧЕ БЯХА КОМУНИСТЧЕТА! и дори подариха бомбата на сталин и берия без пари. сещам се за нашите разни породи и мутанти КОМУНИСТИ, КОИТО СЪЩО ТАКА БЕЗПЛАТНО, ПРЕДАВАТ РОДИНАТА СИ, БЪЛГАРИЯ НА РАШИСТИТЕ, НА ПУТЛЕР. човешката глупост храни злото. ТЪПО, НАЛИ?! НО ФАКТ!

 47. Г-н Инджев приемете моето възхищение от изявата Ви в предаването “лице в лице”!

 48. Уважеми @мрачен!
  Мойте почитания! Сега пак погледнах видеото.
  Напълно съм съгласен с вас!
  И с “тъпата проза на войната”. Уви, стават такива неща.
  Но, виждате ли, “Кеймбриджската четворка+чичкото” са извършили предателство по идеологически причини!
  Вярвали са (тогава), че допринасят за един по-добър свят. За всички!
  Тогава, но не сега! Но тези, които СЕГА подлагат дупе на Русия!??
  Няма го вече противопоставянето “комунизъм-капитализъм”, няма иделогически различия,
  Но, йок, Русия, значи, най-най… ЗАЩО!!!

 49. Няма по-тъпо племе от руснаците, няма по-тъп от капуткин.
  Колко трябва да си сбъркан да вярваш че ще завладееш с 200 000 армия и ще държиш под контрол 45 милионна държава с огромна територия?
  А бе тия изобщо имат ли мозъци?
  Това не ви е Чечня!
  Целият свят помага на Украйна!
  Обречени сте! Това ви е краят тъпи руснаци!

 50. тук някой се изказа да не сме обиждали българският народ на тая “стена”
  добре, няма да го обиждам, само ще кажа че е двуличен.
  когато същото джудже разпали войната в сирия българският народ бягаше от онези бежанци като от прокажени..
  в момента в страната са влезнали 25 хиляди украинци и на този етап са добре дошли което разбира се е чудесно.
  но къде бе “милосърдното християнско сърце” за сирийците, афганистанците и т.н.?

 51. До мрачен:
  Брилянтен анализ!
  Запознавайки се с последните три статии на Иво ИНДЖЕВ, снимковия материал, клиповете и коментарите
  си спомних “Кръстоносци” на Болеслав Прус. Най-великата за времето си държава в Европа – Жечпосполита /съчетала Литовското княжество, Полша и Киевска Русь/ за по-малко от два века бива разкъсана и опустошена под ударите на тевтонците-кръстоносци, Австрийската и Руската империи.
  В пасаж от романа е описан впечатляващ ритуал на храбрите поляци – гърлото на мъртвите нашественици, жадни за чужда земя, било затъквано с шепа пръст. Помислих си /Прости ми Боже/, че е справедливо днешните защитници на Украина да възродят ритуала. Нека труповете на орките бъдат връщани в Русия с шепа чернозем от украинската степ. Пленниците да бъдат подложени на тридневна диета с по шепа украинска земя! Не е отмъщение – нали те /и вождът им/ това търсят там!

 52. Един от най-гнусните и отвратителни рупори на путинистката пропаганда у нас – БлицRU – докога ще мърси паметта на хилядите вече жертви в Украйна и ще ретранслира хибридната путинистка отрова? ДОКОГА?

 53. Новата партия на изкукалия овенен Янев ще се казвала „Велика България“

  „Това е работното име, което към момента събира най-голямо одобрение сред (склерозирали ) действащи офицери и резервисти от българската армия” (сталинисти). Щели да “занулят” електората на БСП и Промяната + руските “патрэоти” на есен в нови избори 🙂

  https://trud.bg/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D1%8F-%D0%B5-%D0%B2%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%B0-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F/

 54. @ г-н Дончо Тонев,19,42.Много мислих дали да Ви отговарям,но думи,че съм благодарил на Ризова за интервюто не съм казвал.Поздравих я,като казах за какво-а именно че не прекъсваше,не репликираше и т.н. г- Инджев.Няколко стотин хиляди чуха истини,които за цялата ни журналистика са табу.А и във ФБ пиша и ще пиша.

 55. Свалям Ви шапка, господин Инджев, за горния текст и итервюто при Ризова!

  към The Rock:

  “Време е да забием ножа в гърлото на Русия, до чирените!”

  Това е и моята позиция! Благодаря Ви, че сте я формулирали!

 56. За мен генерал дьо Гол е велик френски патриот, защото наказва жестоко френските колаборационисти с Хитлерова националсоциалистическа Германия, чиято армия е окупирала неговата Родина..
  В днешния ден България най-много се нуждае от велик български патриот като него, който да накаже жестоко българските колаборационисти с днешна Путинова фашистка Русия, наследник на Червената армия, окупирала и унищожила българската държава и българския народ.
  Целта на колаборационистите Петър Волгин, Петър Стоянович, Иван Гарелов, Георги Любенов, е унищожение на хората с българско самосъзнание.

 57. Към Иван Петков:

  Не знам дали чрез някаква репресия ( каквато в България не се очертава дори и теоретично) може да се постигне позитивен резултат. Някои от тях се надяват да бъдат канонизирани от Русия и петата й колона у нас като мъченици, а това не бива да се случва. Но трябва да има съпротива срещу колаборационистите с Путин у нас ( един такъв ми изкрещя от автомобила си в София, че съм бил предател!).
  Средствата за информация имат ключово значение в момента повече от всякога в момент на криза и на възможност да бъдат убедени все повече българи, че да си на страната на Путин е сатанинско. Има как да се постигне, но с радикални медийни илюстрации на сатаната, а не с намеци колко лоши са “русофобите”. Това направи Петър Стоянович, който иначе не е сред путинистите, заявявайки например в предишно предаване, че е за премахването на МОЧА. Само че ме ядоса с подличкото подхвърляне, поставяйки под общ знаменател всички, които веят “чужди знамена”. В момента да вееш украинската знаме е сред малкото неща, които можеш да направиш на страната на справедливостта от дистанция и на място.

 58. Като за начало е добре да напишат по 100 пъти:
  Смърт на руския фашизъм!
  Свобода за украинския народ!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.