Картини от излагането на един боклук ( не е по Мусоргски)

 

Без думи

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Хотел в Грузия.

 

 

 

 

 

 

Джак Никълсън.

 

 

 

 

 

 

 

 

Украйнски фермери влачат руски зенитен комплекс.

 

 

 

 

Белоруски доброволци в Украйна. Общо 60 на брой, според техния командир, който казва, че ще се върне в Беларус с танк.

 

 

 

 

Пленен руски пилот.

22 мнения за “Картини от излагането на един боклук ( не е по Мусоргски)”

 1. Още един пленен руски пилот на СУ-30 и неговият щурман, свалени край Николаев. Правят самопризнания и се разкайват:

 2. Разбита колона на руски ОМОН край Харков:

 3. https://dnes.dir.bg/svyat/putin-sravni-zapadnite-sanktsii-s-voyna

  хаха, санкциите наподобявали война.. тотален смешко..
  значи сриването на цели градове и села не е война а “специална операция” а икономическите санкции не са нищо друго а чиста война.. ти да видиш..
  тук някои “по-любознателни” русофилчета надничат понякога та да им помогна – питат се, защо ни мрази целият свят?.. ето заради примери като горната наглост, русофилчета..

 4. Георги Харизанов,

  Днес,бг втори ден ме е блокирал, заради това, че написах СЛАВА НА УКРАЙНА! СЛАВА НА ГЕРОИТЕ!

  Гледам, цитирате някакъв днес-ДИРник…Ако имате по-специални връзки там, кажете им на 6 уши да ме отблокират…Да не се излагат като Кифладжии тимаджиите!

  Жив и здрав!

 5. Нощта настъпва. Сенките изчезват (но само привидно)….Заедно с тях мракът изпълва съзнанието и сетивата ти, Тогава наяве или на сън излизат СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ЗЕМЯТА , която си нападнал! Тогава ПИЧ, даже не можеш да слезеш да се ИЗПИКАЕШ или да се ИЗСЕРЕШ от танка! ЗАЩОТО…ИЛИ СНАЙПЕР ЩЕ ТИ ОТНЕСЕ ПОЛОВИНАТА ГЛАВА (РЪКА, КРАК) или някоя украинска бабичка ще излезе САМА на улицата за да те ПРОКЪЛНЕ, вовеки веков!

  ТИ си избери КАКВО ЗАСЛУЖАВАШ!

 6. Гледайте бнт, оня смешник Любенов, и др гоце!

  Гледайте лакей и гасудар!

 7. Погледнете това видео. То е от 5.3.22г., срещана Путин с млади стажант-стюардеси от Аерофлот. Всъщност няма такава среща на Путин с тях! Това са две видеа насложени с Фотошоп. Но има “дефекти” :)) Ръката на Путин минава през микрофона, има несъответствия на перспективите при различни кадри и т.н.
  Просто тоя човек не се среща с никой външен в такава близост, пък било то и млади момичета.
  Той си е параноик, завършен! И социопад.

 8. Здравейте, отвратен съм от русия заради войната, която води. По принцип не съм много наясно с войните. Но кажете ми каква е разликата между войната русия-украйна и всички войни, които сащ води в Близкия Изток, Либия и т.н.
  Освен, че сега се чувстваме по-различен начин, защото това е Европа и това са бели хора.

 9. БОМБА! СВЕТКАВИЦА! ГРЪМОТЕВИЦА!

  От Дневник: Разговор на Путин с Шойгу. Путин ОЧЕН ГРУСТНЫ РЕБЯТА! “ВСЕ ИДЕТ НЕ ПО ПЛАНУ”!

  https://www.youtube.com/watch?v=v14SnRtMffo

  Шойгу: Там…Владимир Владимирович…
  Путин: Сергей…да вземам ли мерки?
  Ш: Ние вече…
  П: Още един път питам. Да приемам ли мерки? Вчера обсъдихме в детайли. Съгласувах корекциите в плана с Герасимов. Какво още ви пречи? На мен СВР ми докладва почасово. Не трябва…не трябва да ме заблуждавате..Много те моля…
  Ш: Всичко е по плана. Образувахме 6 от 10 обръча. Излязохме на 4 зони… Във връзка с южната зона…
  П: Имаш два дни! Два…От днес нататък…Ясно ли ти е?
  Ш: По южната зона в Одеса има 80 точки свърза….
  П: По дяволите с твоя юг. Това е за втората фаза. Т.е. не е по приоритет…Утре са преговорите…Ти разбираш ли икономиката е най-важното…най-важното…Върнаха ни 20 години назад…Твоят план вече се оказа 1000 пъти по-скъп…С милиони…Къде е резултатът? На всичкото отгоре Медвечук е в пълен отбой.
  Ш: Снощи се свързах с него.
  П: Отбой! Ние..вече го обсъдихме. Нищо вече не е по началния план.
  Ш: Но той не е в течение на нещата. Изглежда подозира, но….
  П: Ама защо ме баламосваш? За какво е цялото това заиграване?…С какво отиваме на преговори, Сергей?
  Ш: Я дожму (Ще се справя?). Интензивността е максимална. Планът за 10 обръча ще се изпъни до два дни….Два-три.
  П: Какви три? Какво го …увърташ?
  Ш: Владимир Владимирович, срещаме съпротива…Населението напра…
  П: Елвира действа 100 пъти по-здарво от теб…Ти цяла седмица се мотаеш с Герасимов…Той мучи, а ти го увърташ…А Елвира с Мишустин си късат задниците …, а ти все се мъчиш да пробиеш…. Действай…Или ще сме там или….
  Ш: Владимир Владимирович, пристигат резервите, не трябва да сваляме темпото. Ние с бронирани машини и с “крила”…
  П: Направо е поразително! Ще те извикам на следващия разговор с французина. Там…всички са разгневени. Можеш ли да обясниш всичко това?…Тъпчем на място.. Относно..Бабин Яр? Не знаехте ли? Край. Сега всички сме фашисти…пред целия…пред целия свят….Даже и Аман се е сгорещил…Ти…ти това ли искаше? Серьожа!…Какво изобщо става?
  П: Значи виж какво. До края на преговорите…фаза три…трябва да е изпипана отвсякъде. Да е бетон!…Ясно ли ти е?
  Ш: Владимир Владимирович, ясно ми е. Ще…ще се старая.

 10. Който не е гледал интервюто на Георги Първанов в предаването на Г. Любенов тази сутрин, е пропуснал рядката възможност да види в най-завършен вид откровеното лице на петата проруска колона у нас. Първанов не се и стараеше да прикрие по някакъв начин непоколебимата си позиция на предан русофил, а цинично, последователно и в прав текст изявяваше верноподаническата си идеология, предизвиквайки, надявам се справедливо отвращение у всеки честен българин. В своята антибългарска позиция той надмина дори вожда и учителя Георги Димитров.

 11. Към todos:

  Понеже съм обяснявал въпросната разлика ( и като повод и като международна легитимност) мога само да Ви посъветвам да не очаквате лични допълните разяснения. Четете.

 12. @Тодорее,САЩ заграбиха Лбия ли,Ирак ли направиха 51 щат,червеното задниче на маймунката се вижда отдалеч.’

 13. Към Ив.Теpзийски:Дано да е истински запис!Твърде добре (за нас) звучи…

 14. ДД,

  първанов.. напълно очаквано..
  въпросите които оправих преди важат за него също.. СРАМ ИМАТЕ ЛИ?
  ДЕЦА ИМАТЕ ЛИ?
  КАК ГИ ГЛЕДАТЕ В ОЧИТЕ БЕ?

 15. продажното леке първанов.. на руски.. понеже изпълнява заповеди само на този език..

 16. към тодор
  Ако не знаеш наистина каква е разликата, то значи че не си добре със представите си за света. Всеки случай е специфичен и подхода с обобщение е идиотски. Примерно в
  Либия народа се вдигна срещу Кадафи, а Кадафи почна да го избива, като имаше две единодушни резолюции на ООН, като с втората налага забрана на всякакви полети над Сирия, което естествено Кадафи не уважи и а Запада само изравни силите като унищожи авиацията на Кадафи. Народа превзе Триполи, а не чужди войски и линчува Кадафи.
  Афганистан – Талибаните официално закриляха Бен Ладен отговорен за нападението на СВЦ и отказаха да го предадат, като същевременно тероризираха населението, това население не се отърси от страха си и се разбяга когато САЩ се изтеглиха.
  Ирак – Садам многократно заплашваше Запада и Израел, Започна няколко войни, използва отровен газ срещу населението си, на територията на Ирак се обучаваха терористи. Имаше и произвеждаше БОВ, които успя да прехвърли във Сирия по време на войната.
  Сирия – Пак тиранин стреля по народа си и възникна въстание, части от армията минаха към народа, в последствие се набъркаха и терористи, а създадените от Русия и Асад ИДИЛ се включиха, като атакуваха Ирак.
  Във всичките тези случаи съседна страна с териториални претенции не се е включвала.
  Тук войната се почна от съседна страна непровокирано по никакъв начин, която окупира и анексира Крим, окупира части от Украйна – Луганск и Донецк, като лъжливо представя окупацията като опълчение. Но дори и уж лидерът Пушилин никога не е бил украински гражданин, а руски. Години наред руските окупатори стрелят по украинските територии за да предизвикат отговор и после нагло лъжат че украинците били виновни. Само че фактите са че от 7,2 милионаждушижпрез 2013 г. сега в окупираните територии са останали по данни от окупаторите 3,7 милиона. 3,5 милиона са бежанците и от тях едва 100 хиляди са се преселили в Русия, а 3,4 милиона в Украйна – това са хора останали без домовете си, но не отиват в Русия, а в Украйна. Очевадно е че геноцида е от страна на окупаторите представящи се за опълченци, но всъщност формирования на ОМОН, Вагнер, Спецназ и съвсем малко колаборационисти. А тези в окупираните територии толкова са били уж “избивани” от украинците, че 8 години са си стояли по домовете и чак когато Путин каза да се евакуират цели 30 000 напуснаха Донбас. Другите 3 милиона са си Украинци на които не се разрешава да избягат в Украйна, а те в Русия не искат.
  И сега същата тази Империя на злото лъжеща безобразно за Донбас и с официално изразени териториални претенции и цели, напада вероломно Украйна, след като месеци наред лъже, че няма и то без никакви санкции на ООН и след като е подписала договор като гарант на териториалната цялост на Украйна и която употребява терминология от ВСВ. Нападение срещу демокрация, където има свободни избори, а не пародия, като в Русия или Сирия. И ей така да предваря друг идиотски аргумент – да те питам в Русия има ли други официални езици освен руския, има ли училища в които изучаващите се да го правят на други езици освен руски?
  Смяташ ли наистина, че има нещо общо между всичките тези войни?

 17. Към Георги Харизанов:

  Нещо бъркаш, драги, Прочети отново коментара ми. Или не си разбрал, или ме бъркаш с друг.

 18. ДД,

  Извинявам се за причиненото объркване.
  Въпросите ми бяха към първанов не към вас.
  Считам ви за съмишленник и приятел, благодаря ви че поствате тук открито и ясно позицията си.
  България има нужда от повече хора като вас в тези тежки за Украйна и светът времена.

  Слава на Украйна!

 19. @ todor:
  Имам внучка, само на 13 години. Прочела е не повече от двадесетина книги ако не се броят детските приказки, но не задава толкова тъпи въпроси. Умственият Ви капацитет е основание за сериозни тревоги! Обърнете се към специалист.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.