Путлер е прав, това не е война- това е държавно спонсориран руски бандитизъм с цел геноцид в Украйна

 

 

 

 

Каквото и да се случи още в Украйна, едно е ясно: за много дълго време светът ще говори за руските зверства както за нацистките през Втората световна война, наричани също така с обобщението, че са германски престъпления. Опитите да бъде разграничаван руският режим и лично Путин от Русия с твърденията, че върхушката не е представителна за руския народ, ще се натъкнат на яростната съпротива на хората, въоръжени с фактология.

Визуализацията на тези факти е толкова обилна и категорична, че никаква кампания по изчиствана на образа на Русия като варварска държава няма да постигне успех. Да, някои фанатици ще защитават “военната логика”, по която руски бронетранспортьор се отклонява от пътя си и садистично гази цивилен автомобил в движение ( т.е. с човек зад волана). Ще кажат, че го прави от страх, че в колата може да има въоръжен с гранатомет човек.

Ще кажат същото и за видеото, заснето от едно момче, чийто баща руснаците убиват пред очите му. Пак с “превантивна” цел и от страх, да не би украинските цивилни в нападнатия от руснаците автомобил да са въоръжени, поради което стрелят първи.

Вероятно подобен “аргумент” ще изтъкнат пред съда ( буквално и метафорично  – пред съда на историята ) защо руски танк изстрелва два снаряда в упор от метри разстояние и убива на място двама пенсионери в цивилен автомобил.  Два снаряда – за всеки пенсионер по един. https://www.currenttime.tv/a/31743408.html

 

 

Но каквото и да кажат убийците за свое оправдание фактите се виждат и се множат. Обикалят световния обмен на новини и социалните мрежи. Разстрелват в упор тезата, че режимът в Москва не бил представителен за днешна Русия и само диктаторът е виновен за зверствата на терористите, изпратени да унищожават Украйна и нейния народ.

Крайно време е и у нас фактите да бъдат назовавани с истинските им имена.

В Украйна няма руска армия. Това са бандити, действащи извън международните закони. Според Путин няма война и е прав да твърди това от гледна точка на дефиницията що е то война. Той не е обявявал война, каквато дори нацистка Германия декларира официално при нападението срещу СССР чрез връчване на нота от страна на своя посланик в Москва граф Шуленберг ( който, според някои свидетелства, се просълзил, посещавайки с документа в ръка кабинета на сталинския министър-председател Молотов ).

Наблюдаваме особено тежка форма на държавно спонсориран руски държавен бандитизъм. Каквото и да постигнат със силата на оръжието руските бандити и потомците и дори ги чакат дълги години на позор, международна изолация и мизерия. Тя ще бъде наказанието за тази заразена с мания за величие за чужда сметка нация, родила, възпитала и мотивирала зверските наклонности на своите убийци. Няма да се измъкнат с оправданието, че виновен за всичко е Путин и неговите болни амбиции за прекрояване на световния ред по примера на неговия предшественик Хитлер.

11 мнения за “Путлер е прав, това не е война- това е държавно спонсориран руски бандитизъм с цел геноцид в Украйна”

 1. Преди да капитулира, Германия четири години воюва с целия свят.
  Бедна Русийка едва ли ще издържи и четири седчици само срещу Украйна…

 2. Нещо като постула: ” Титаникът русия с капитан Путин се сблъска с айсберга Украйна! “

 3. Надявам се, че украинските бежанци, които ще останат временно или постоянно в България, ще имат оздравителен, БЛОКИРАЩ ефект срещу руското влияние у нас с автентичния си разказ за сатанинската същност на “руския мир”. Не случайно снощи пРезидентът Радев по една телевизия злобно критикуваше правителството, че с “неразумния” си стремеж да устрои битово украинските бежанци имало опасност да “сринат държавата”.
  Злобата му се изля и върху транспортния министър, че не му било работа да иска оставката на началника на НСО, заради пробива в сигурността на премиера и председателя на НС на Шипка. Явно пРезидентът, като назначен руски “КУКЛОВОД”, се притеснява, че с евентуални персонални смени в НСО може да “пресъхне” изворът му на информация за дейността на премиера и председателя на НС: с кого се срещат, къде ходят, къде и какво пазаруват, какво правят със семействата си в свободното си време и т.н. 🙂

 4. “Вероятно подобен “аргумент” ще изтъкнат пред съда ( буквално и метафорично – пред съда на историята )…”

  Едва ли само пред съда на историята, господин Инджев! В Хага вече са се събрали няколко стаи с доказателствен материал за престъпления срещу човечеството! След като русия бъде победена, ще бъде и съденар неминуемо! В наши дни изказвания като “Има много което може да се обича в Русия.. ” могат да бъдат направени само от прикрит русофил! Да използвам пак съветски наратив: Смърт на руския агресор – свобода на Украйна!

 5. Само Ви допълних, господин Инджев! Бъдете здрав и да Ви е здрава и остра клавиатурата, както досега!

 6. Този руски срам ще тежи на сегашното и следващото поколение поне. Хората нямат навика да вникват в нюанси, така че всеки жив руснак днес ще носи вината си докато умре, ако ще да е бил против режима и да не участвал пряко в тази братоубийствена война.

  А нашите апологети на путинското варварство май не разбират какво им се случва. Всяко “неутрално” мнение ще ги преследва завинаги.

 7. Благодаря г-н Инджев за така добре изразените мисли, които надявам се все повече и повече свестни българи споделят, в голяма степен и благодарение на Вас. Надявам се, но някои русоробски чутури само времето ще излекува.

  Слава на Украйна, Слава на Героите!

 8. Радвам се че сте публикували това видео за да лъсне бандитския характер на Русофилистиците.
  Аз се опитах същото видео да го постна в една явна Путинска пропаганда във Фейсбука и веднага получих бан за 24часа. Така за една седмица ми е втори бан ,ако с видеоматериали се опитвам да се боря с Путинската пропаганда.

 9. Към Тодор Тодоров и Иван К:
  Да, така е и така ще бъде. И е справедливо! Защото няма никакво значение, какво мислели, колко били благородни и гениални 5-10 % от руснаците. Тъкмо в това е разликата между народ /плебс/ и нация. Населяващият Московията народ така и не успява да достигне критичната маса на своя елит, за да се превърне в нация. Ще си позволя вулгарен пример, перифразирайки поговорката за кацата с мед – АКО ДОБАВИШ НА КАЦА ПЪЛНА С ФЕКАЛИИ 10% МЕД, ТЕ НЯМА ДА СТАНАТ НИТО ПО-СЛАДКИ, НИТО ПО-ВКУСНИ! За всички нормални човеци въпросната каца и с добавката от мед ще бъде каца с фекалии.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.