Руските нацисти се отбраняват информационно като вменяват на украинците собствената си патологична лъжливост

Руският държавен тероризъм срещу Украйна направи по-актуална от всякога информационната война за истината. Фактът, че я има, е спасителен пояс и за защитниците на Путлер у нас, които се виждат в чудо как да извъртят нещата така, че Украйна и Западът да са виновните. Ето защо, кой по-явно, кой по -лукаво, правят внушения, че “и двете страни лъжат” и поне в това отношение трудно може да им се възрази, както на лъжата, че Украйна сама си е виновна.

Какво да се прави срещу тази подлост, която приравнява насилника и жертвата?

Лично аз избирам да боравя колкото се може повече с онагледяване на безспорни факти.

Ако напиша сега колко голяма е подкрепата сред украинците за безкомпромисната съпротива срещу руските нашественици, веднага ще ми възразят нашистите у нас, че това е нагласена работа.

 

 

 

 

 

 

Ако спомена, че израелски интелектуалци пишат петиции, заклеймяващи, Путлер като Хитлер, ще ми наврат в очите фактът, че Тел Авив се опитва да не нарушава добрите си отношения и със двете воюващи държави. Да си пишат там професорите каквото си искат.

 

 

 

 

 

 

Със сигурност нашистите ще осмеят и пристигащата от окупирания Крим информация, че се забелязва голямо активиране на продажбите на недвижима собственост в Крим. Плъховете, които се настаниха там с помощта на руската брутална военна сила, напускат потъващия руски кораб. Но пак ще ми поискат доказателства, че това е вярно.

Няма как да докажа 100 процента, че 100 процента от руските войски в Чечня изобщо не са помръднали, а продължават да стоят в базите си. Явно Путлер се бои да остави Чечня на чеченците, пък било то и на техния местен московски васал Рамзан Кадиров. Популярен руски коментатор интервюира един кавказки познавач на обстановката в Чечня, според когото Кадиров трепери за живота си и не е изпратил нито един от верните си хора да мрат в Украйна. Преторианската му гвардия го варди от “народната любов” и това въпрос на живот и смърт за потънали до лактите в кръв насилник над собствения народ.

Преди няколко дни в интернет се появи снимка на окървавен, но жив руски пилот, катапултирал и заловен в Украйна.

Днес към снимката имаме прелюбопитна добавка: оказва се, че това е руски ветеран от войната, по време на която Русия се разпореждаше в сирийското небе. Въпросният гордо позира край самия Путин. Само че Украйна не му е лесна плячка каквито са лишените от противовъздушна отбрана антиправителствени сили в Сирия.

И друга многозначителна снимка се появи днес. Никак не е “измислена”. Вежда се как руски танк вее знамето на СССР в Украйна. Безмълвно, но многозначително потвърждение на истинските цели на агресията, чрез която Путлер се надява да възстанови под своя скиптър подобие на съветската империя, макар и под друго название. Не че лично е заповядал да плющи този байрак, но в главите на главорезите му кънти такава мисъл.

 

 

 

 

 

Така че нашистите имат проблем. Колкото и да се повратливи в измислянето на оправдания за Путлер и неговите бандити, истината си пробива път. И тепърва ще боли.

14 мнения за “Руските нацисти се отбраняват информационно като вменяват на украинците собствената си патологична лъжливост”

 1. Час по час, ден след ден, седмица по седмица, суровата баналност на Срамната война за агресора и ВОВ за Украина.
  Слава Украина!

 2. На снимката с военнопрестъпниците има един самолет – Су-някакво си…
  Трябва да се преклоним пред уникалния руски тенекеджия, който с ювелирна прецизност е изковал гордостта на всеки русопитек…

 3. Г-н Инджев, напълно съм съгласен с вашите коментари върху руската фашистка агресия срещу Украйна. Руският фашизъм, представен и известен като болшевизъм и сталинизъм, съм разобличил още преди 1989г. и след това в книгата си “Социализмът – лъжата на века или векът на лъжата” (1993, 2002г.) и в нейното най-ново издание Социализмът е мъртъв! Да живее социализмът! от американски и български издатели от 2018 и 2019г. , както и Socialism Is Dead! Long Live Socialism! (американско 2016). “Другарите” до ден днешен направиха всичко възможно да убият с мълчание тази книга, която дава ясна историческа оценка за бившия фашистки режим, известен като “социализъм”, а на Запад – като “комунистически” режим. По този начин е подменена и историята! И до днес историците учат децата ни за оня мракобесен период като неуспял социализъм, а не като форма на фашизъм! За мен беше ясно, че руският фашизъм ще ескалира и един ден ще покаже истинското си лице пред света и пред историята. Е, показа го. С вас сме напълно на едно мнение за унищожителната роля на Империята на Злото! Ако искате да обсъдим най-главните теми на цивилизацията за последните 100 и повече години, моля пишете ми: tbb@abv.bg . А можете да видите и авторския ми сайт на американското ми издателство: www. sbpra.com/TodorBombov

 4. уважаеми г-н ИНДЖЕВ,
  няма никакъв смисъл да се влиза в полемика с днешното население на русия. познавам ги повече, отколкото те познават себе си! те не са нацисти, а тяхната далеч по-токсичната мутация – РАШИСТИ. това беше население, което воюва с нацистите. което гладува и преди войната с нацистите, и след войната с нацистите. население, което целува с възторг кървавите ръце на сталин, макар да знае от личен опит, че тази кръв е не е на нацистите, а на милионите росияне. откакто го има ,това население е известно на околните държави като примитивни лъжци и неблагодарници. винаги са били онагледявани като зло куче, което дори след като си го нахранил, скача да те хапе. това население е толкова изродено, че винаги е било управлявано от чужденци, от хора от НЕ руски етнос.. дори когато, като невероятно изключение, начело на русия се бодна путин, още раждайки се във властта, той мутира , избяга от корена си и стана ПУТЛЕР. искаше да бъде, като максимум, това, което за него бяха НАЦИСТИТЕ.. не повече! но от руснака не може да стане дори нацист. получава се РАШИСТ. какво говори рашистът е абсолютно без значение! единствено сигурното е, че рашистът иска смъртта на всички около себе си и дори без да го чакат 40 девици на небето, с тъпа и беззъба усмивка ще почне да разпитва накъде е пътят към рая.
  предполагам, че съм ясен. затова за нашистите няма какво да добавя.

 5. За последната снимка не е ясно, какво показва и какво общо има с текста.

 6. Когато се разбра, че са бомбардирали болницата в Мариопул, първата реакция на Кремъл беше “там е имало военни, затова”. По-късно заобясняваха, че “украинците още през деня евакуирали болницата, така че нямало проблем” (да се пита човек защо им е да я бомбардират).
  Понеже бомбардирането на болници е военнопрестъпление, дори да е военна, очевидно някой ги е подсетил, че за тях няма давност, днес Песков е казал “”Задължително ще се поинтересуваме, ще питаме военните си. Ние с вас нямаме ясна информация какво е станало там.”
  А според Лавров, който е цитиран от Комерсант “Ние не сме нападали Украйна, не се каним да нападаме и други страни”.

  Както казваше дядо ми “руски бришни”. Може някога да разкажа някои неща за това.

 7. Когато фашистка Германия напада СССР ,в която и да е от двете държави ,за действия като даване на мнение на другата страна ,наградата е била куршум в тила. Какво да му мислят, щом някой нахлува с танкове, бомби и автомати ,излишен е разговора. Сега светът е различен поне в това ,освен военните и тези които газят тинята в политиката на върха ,днес думата чрез социалните мрежи има най-вече гражданското общество накъдето и да го влече съвестта.
  Това дразни Путин ,Лавров и тайфа, забраниха Twitter, Facebook ,а руската дума гласува закона до 15 години лишаване от свобода за споменаване на думата война.Изтъркана фраза ,но на местните кремълски поддръжници така приляга ,чемодана, гара и хайде в Москва. Не е твърде забавно,
  в хибридната война България е на фронтовата линия от страната на Русия. Чудо е че въобще сме в НАТО и ЕС ,иначе от БТВ БНР, БНТ, ,щеше да се лее кремълска пропаганда по две. Надпис на МОЧА, хайде в затвора ,руският език задължителен за всички деца ,нататъка кой знае мечтите на просъветска потисната тълпа, във всеки случай искат си фюрера. Либерали, консерватори , демократи , въобще цялата политическа сган ,толкова са много ,Путин е един ,с него диктатора си значим.

 8. Всъщност СССР напада пръв Германия по подобен наин както прави сега в Украйна. Без да обявява война, напада изненадващо и окупира Северна Буковина и Херц. Съгласно пакта Рибентроп-Молотов СССР има претенции само към Бесарабия, с което Германия се съгласява. След превземането на Северна Буковина и Херца, СССР доближава до единствените петролни полета в Германските и на съюзниците и територии и нарушава тайните договорки и анекси към пакта. На протеста на Германия Сталин отговаря нагло, че това са неговите стратегически интереси. Това е преломния момент, след който Хитлер заповядва да се разработи планът Барбароса. На практика двете сили са били в необявена война, започната вероломно от СССР. Същото сега прави и злият гном Путлер с Донбас, но този път Империята на злото напада масирано директно и първа, докато през 1941 г. Хитлер успява да ги изпревари с няколко дни.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.