Три снимки на Бойкошенко с Путин обясняват всичко

 

Три снимки. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тези документални доказателства са всичко, което трябва да знаете за бившия ни премиер по отношение на предисторията на подчинението му на най-опасния злодей на века.

Дори и в контекста на основателното световно заклеймяване на Путлер,  бившият ни премиер не смее да го обвини днес в прав текст за агресията му срещу Украйна. Върти и суче, но след толкова години на хранилката на руската сука ( кучка на руски),  не хапе ръката, която го е хранила. Сподели васално с Путлер вината за агресията срещу украинската  му жертва . Направи го като нахрани агресивния апетит на новия Хитлер чрез газопровода  към Сърбия “Турски поток”, платен с български милиарди.

Вижда се резултатът. Имаме сръбско изключение  от европейския  въздушен бойкот на руските полети. Сърбия ги употребява днес така, както България обслужи вчера газовата транзитна примка, стегната  около гърлото на Украйна чрез руския “Турски поток”

Собственикът на ГЕРБ  обслужваше дълги години руското влияние в България. Беше неговото алфа куче тук. Помните ли откровението на кагебиста Решетников, според когото ГЕРБ е предпочитана партия пред БСП като партньор на Кремъл в България ? https://offnews.bg/politika/gen-reshetnikov-gerb-sa-ni-po-blizki-ot-bsp-641553.html

Собственикът на ГЕРБ днес се преизбра за партиен фюрер на партиен форум в София сред нестихващи аплодисменти, характерни за прославата на Хитлер и Сталин, без нито един глас против. Типично е също за Ким Ир Сен, сина му Ким Чен Ир и внука му Ким Чен Ун в тяхната си партия-държава. 

Пазачът на диктатора Живков паразитираше върху малоумната лъжа, че е антикомунист. Днес се оприличи сам на овчарско куче в пореден монолог пред дресираната си партийна аудитория.

Можеше да употреби възприетото в русифицираната ни страна руско определение в женски род “  овчарка”. Щеше да му отива като на руска кучка. Но потвърди добре известната истина, че смята за стадо овце българите, които са готови отново да му гласуват доверие като на овчарско куче.

Подмазваше се кучешки на Путлер, когото се опитваше да целува, както се лигавеше за баланс със западните лидери. Сега се мазни на западните партньори на България с надеждата да го помилват след предателството му при дългогодишното обслужване  на путлеристката мания Русия да подчини и асимилира Украйна.

 

9 мнения за “Три снимки на Бойкошенко с Путин обясняват всичко”

 1. Утре в Рим ще има среща САЩ-Китай. Джейк Съливан ще се срещне със отговорника по външните работи на ЦК на ККП. Същевременно Съливан е заявил в ефира на СНН, че САЩ са предали на Китай, че няма да допуснат Китай да компенсира Русия за санкциите. На фона на изявлението на МВФ, че очакват срив във руската икономика и дефолт, явно процесите в икономиката се движат по-бързо и има очаквания за рухването ѝ. На този фон от Кремъл идват все повече съобщения за “сближавне на позициите” при мирните преговори, което говори, че в Москва бързат да приключат войната и подготвят пропагандно нейния “успешен край” за вътрешна употреба.

 2. Да допълник списъка с грховете на банкянския простак и предател на България:

  – пусна руски военни транспортни самолети да доставят оръжие на Сърбия. Няколко пъти!

  Слава Україні!!

 3. Дали са били са наясно ,Бойко иска да се харесва без значение цената ,бутат го напред, зад гърба му крадат, без да се свенят, може би почти спокойни ,че на тях в мълчание или гюрултия ще им се размине прокуратурата ,съдът.

 4. @Mel
  Този клип е много нереалистичен, свалиха половин ескадрила за 15 минути.
  Кадри от игри не е най-добрата реклама на украинските защитници.
  Няма нужда от FAKE NEWS в този блог.
  Стопанино погрижи се, моля!

 5. Към Malyi Vitalii:

  Здравейте храбри приятели! Тези кадри как украински фермери теглят руски танк вече са легендарни и обиколиха света, но вашата поява в блога тук е по-важна от тях в случая. Бих се радвал като домакин на ivo.bg да споделяте конкретни наблюдения, факти и коментари.

  Живял съм 4 години в условията на война в Ливан, макар и “само” гражданска ( с елементи на външна намеса) и мога да си представя какво ви е там. Стискам ви палци!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.