Поправка с видео от разгорма на руска танкова колона в Украйна

https://nova.bg/news/view/2022/03/13/360861/генералите-на-путин-кой-държи-кодовете-за-ядрените-куфарчета/

 

 

 

 

Днес допуснах грешка. Заблудих се от видеоигра и я публикувах като реална картина от противовъздушната отбрана на Украйна. Извинявам се. По-добре да си призная, отколкото да замълча малодушно.

За компенсация публикувам кадри от унищожаването на руска танкова колона. Чува се и гласът руски командир, който докладва, че колоната е попаднала под кръстосания огън на украинската артилерия, танкове и дронове.

17 мнения за “Поправка с видео от разгорма на руска танкова колона в Украйна”

 1. Добро пожаловать в ад! Дорога открыта!

 2. Слава на украинските хора! Зелените човечета не вървят в Херсон. Украйна лежеше в рани когато мародерът Путин я нападна със зелени човечета и отмъкна Крим и другите територии. Сега Украйна е изправена и народът показва на Путин, че този номер няма да мине, дори и да окупира цяла Украйна….

 3. Г-н Инджев,на база сводката за 12ти март-“Украинците унищожиха 2 хеликоптера, 2 изтребителя и 2 дрона, ,а на 11ти март- руски изтребител-бомбардировач Су-34 и четири окупационни хеликоптера” .-грешката Ви е вярна!,а съдейки по писъците на ватата,че западните конвои с оръжия ще бъдат бомбардирани,както и преведените (за начало)15 милиарда долара на UA , показва че със сигурност войната на “Чарли Уилсън”е в пълен ход!Всички знаем как приключва тя…

 4. И аз пуснах това видео от игра и се извинявам, че не съм догледал
  Но ето вече нещо истинско

 5. Пак и пак.
  МОЧА опакован по тертипа на Българин. Отговорник Трайчо Трайков. Срок-незабавен.
  Христо Грозев по телевизията на данъкоплатците-БНТ. Интервюиран от Иво Инджев. Отговорник Емил Кошлуков. Срок незабавен…

 6. За коя видеоигра става дума? Някой може ли да постне линк?

 7. доколкото можах да видя,танка е със знак V,значи е от чеченските главорези на Кадиров.Доигралась жопа.

 8. Не мога да се съглася с локумите на Иван Кръстев, публикувани във “Файненшъл таймс”, че “Западът не можел да обърне гръб на обикновените руснаци”, които също щели да пострадат от санкциите.
  С масовата си мълчалива подкрепа за Путин във войната с Украйна руснаците сами разбиха мита на Запад за “добрите” руски граждани и лошият Путин. Няма добри руснаци щом в месеците след кървавата окупация на Крим и предизвиканите от Кремъл размирици в Донецк и Луганск, масово са се поздравявали при среща по улиците с “Крим наш!”. Питайте и българите по Черноморието ни как се чувстват сред привилегированата общност на “постоянно пребиваващи”? Унизени и смачкани в собствената си родина от превилегиите, които корумпираната власт негласно дава на пришълците: местната администрация обслужва първо техните нужди и капризи, облагородява с общински и европейски пари терените около имотите им, асфалтира всяка година улиците им, залесява и чак тогава, ако останат някакви средства, идва ред на гражданите второ качество- българите, които чакат за същото с години. Така е по заведенията, супермаркетите, магазините. А дали пришълците, като чужди граждани, плащат за училището на децата си, за лекарствата по НЗОК, защо НОЙ вече щял да се ангажира да им плаща пенсиите, “уж” след като сумите му били преведени от руския пенсионен фонд ? Тези нагли примати със забавено еволюционно развитие никога няма да се интегрират в съвременното демократично общество. Притаяват се коварно, когато са малобройни, стараят се видимо да “спазват” законите, докато станат мнозинство и се почувстват по-силни от местните, следват протести за “накърнените” им права, сбивания, призив за помощ към “вежливите” им човечета, кръв, разрушения и окупация под формата на “автономия”, накрая следва местен “референдум” за присъединяване към кървавата им матушка – Сатрапия. Както в Украйна.
  Абсурдно и нелепо е да се преговаря с руснаци и да се подписват каквито и да било договори с тях. Както е казал Ото фон Бисмарк: “Договорите с Русия не струват дори хартията, върху която са написани. “..
  Единственото спасение за цивилизования свят е чрез генерални санкции за “държавата” им и персонални санкции валидни за всеки един “редови” руски гражданин да се постигне пълна икономическа, физическа (чрез масово репатриране) и духовна изолация на “Тюрмата на народите”. Нищо да не влиза и да не излиза от тази планетарна “Черна дупка”. В някои страни на ЕС и САЩ, където вече ясно осъзнаха тяхната непоправимост и опасно присъствие, процесът вече започна: олигарси, спортисти, диригенти, певци, балетисти, писатели, “философи”…. А ние КОГА ? Да не чакаме случайно Копейкин и Радев да ни кажат?! Руско гражданство – ВЪН от България!

 9. Искам да засегна темата за бежанците от Украйна и за 40-те лева, които се определиха за хотелиерите. Днес вече чух по радиото, че някои от тези хотелиери са казали, че тези пари са им малко. Малко-много тези хотелиери започват да ми приличат на едни хищни птици и животни. Няма да ги назовавам точно, но всеки се сеща кои са те. Не стига, че си осигуриха заетост през мъртвия сезон, но и зяпнали за още! Всички си спомняме за една, дето викаше като обезумяла: “кой ще ни даде парииии?!”
  Много по-добро решение на проблема с бежанците е да се дадат по 20-25 лева на човек в семейства, които имат прилични жилища и имат желание да приемат такива. Хората и без това помагат и без никаква помощ от държавата.

 10. Кровожадные звезды Путина
  Пропуснали са Филип Киркоров, може би защото не е чак кръвожаден, а само мазен путинист. Семён Слепаков, дето седи на два стола, междувременно се изнесе в Израел заедно с Иван Ургант, който също хвалеше джуджака, но наскоро му свалиха предаването и сега се води репресиран.
  Порадвайте им се:

 11. След като хотелиерите напълнят хотелите си с бегълци в мъртвия сезон и държавата им субсидира бизнеса като им плаща по 40лв се питам какво ще стане с тези хора когато дойде активния сезон. Ще започнат ли да изнудват държавата да им увеличи парите със заканата да изхвърлят бегълците на улицата за да настанят почиващи?

 12. Не е далеч Денят когато ще имаме римейк на долното видео. 9май 2014г Мариупол. Слава Украине!

 13. Отлично написано, sms!,
  не трябва да се съгласяваме повече не само с всякакви локуми, но и да не ги допускаме да витаят в нашето пространство.
  На тези печалбари може най-лесно да им се дръпне шалтера, ако по стените, оградите и табелите на будки, хотели, ресторанти и каквото и да е било, започне с шпрай да се изписва, подобно на тогава, когато през комунизма ОФ–пасмината беше наредила да се изписват лозунги за смърт по стените на обявените за кулаци, капиталисти, фашисти и всякакви други врагове…Сега без да бъда някой призоваван, могат да се появят неща с укор като срам, долу, вън, и подобни негодувания, без призив, изписвани върху МОЧА.
  И ще се окаже доста ефикасно средство, ако на всеки един нашественик получил имот в България, престанем да му обръщаме внимание, ако той ползва някакви услуги, дори и да купува и хляб, на руски, развален български или с руски акцент.
  Никакъв Росенец, руски рафинерии и други мероприятия, щом не се плащат, или не са плащани данъците за услугите. Вън от страната ни. Идите на хуй!
  А тази война може също да се прекрати само за миг, ако се намери един военен на висок ранг, който да каже- От този момент няма повече да се изпълняват заповеди на Хуйльо. Спираме нападенията и се оттегляме безусловно! Молим за извинение украинците, като ги призоваваме да спрат защитните си нападения по оттеглянето ни с цел да прекратим жертвите и от двете страни. За нанесените щети, ще използваме всички средства които са натрупани от путлерската шайка и ще ги поправим. Повече наши орки по редът няма да бъдат използвани за арести и сплашване. Навални и всяка опозиция ще бъдат оставени свободно да участват при нови избори за едно ново руско правителство!

 14. @ Boris
  Преди време един собственик на хотел и ресторант в “Слънчев бряг” беше сложил табели на входа на хотела и заведението “ЗАБРАНЕНО ЗА РУСНАЦИ”, каза, че не обичал руснаците, заради пиянските им изпълнения и свинските “хигиенни” навици по стаите. Нямали навика да пускат вода в тоалетните, чупели и крадяли уредите, не си изхвърляли отпадъците и т.н.. Не знам какво стана с този човек, сигурно руските слуги от РУ на МВР и “полезните идиоти” са му “стъжнили” живота, а аз така се надявах тази родолюбива и прагматична инициатива да се разрасте! Един българин беше набил семейство руснаци на плажа в Поморие, защото те преди това си позволили да удрят децата му, вдигали шум и ходели по пясъка около тях. Такава наглост само в България си позволяват ! Сигурно и този българин си е имал някакви проблеми с властите, защото известно време се е крил и не е живял на адреса си, след като руските терористи се оплакали в посолството си. Това еничарско поведение на българските институции е за наказание и уволнение !
  Тук, във форума преди време Иво беше “постнал” една табела пред плажа на СОК “Камчия” :
  “САМО ЗА РУСКИ ГРУПИ”. Как да не се възмутиш от дъното на душата си и да не се ядосваш? Аз затова вече не ходя там и даже не минавам, защото и без това москалските примати са унищожили живописната ни природа на километри около кочината си.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.