“Светът днес се дели на хора и на руснаци”- постижение на путлеризма

И до днес погледът назад към историята на нацистка Германия предизвиква въпроса как е възможно да бъде зомбиран с ирационална идеология един европейски народ така, че да следва самоубийствена войнолюбива фикс идея на един явен  маниакален диктатор. Как така една от люлките на съвременната западна култура е могла да се залюлее в такава абсурдна крайност?

Ами така, възможно е било поради комбинацията от фактори, но най-вече чрез пропагандната обработка на населението, недоволната част от което е било подложено на репресии.

Ето че в днешна Русия, най-голямата по територия ( все пак) европейска държава, с горди претенции за принос в световната култура, историята  се повтаря. Не буквално, но по основни параметри, що се отнася до пропагандата и репресиите срещу недоволните.

https://sofiaphilharmonic.com/sabitia/%d0%bc%d1%83%d0%b7%d0%b8%d0%ba%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d1%83%d0%ba%d1%80%d0%b0%d0%b9%d0%bd%d0%b0/

Повтаря се при това в “Третия Рим” с помощта на най-модерните средства за комуникация, точно както по време “Третия райх”, когато последният писък на модата по отношение на средствата за въздействие върху масите е било киното, използвано дяволски майсторски от нацистките манипулатори.

Телевизията е главната бухалка на путлеризма. Не случайно сред първите мерки за налагане на своята власт Путин предприе насилствени стъпки за овладяване на прекалено независимите, като за него, телевизионни канали. Както държавните, така и частните. Беше преди повече от 20 години, но ефектът днес е: обикновен рашизъм.

Масата вярва на телевизора в Русия. Преди хладилникът да го победи, както ще стане ( само не знаем кога), противниците на режима са в малцинство.

 

 

 

 

 

Какво остава на противниците на Путин, освен да упражняват своя прогонен от законната публичност интелект в съпротивата срещу режима му, освен да се приютят в нишата на интернет.

Параноичният Путлер е споделял, че мрежата е създадена от ЦРУ, за да й е зле на Русия. В условията на разпалената от него война срещу Украйна може да захлопне и тази последна врата към свободата на изразяване в страната на залязващия Путлер. Като нищо ще обяви военно положение и ще го направи.

Преди това все още можем да видим как го представят карикатуристите в  последното свободно за изразяване на алтернативни мнения пространство на глобалната мрежа. Зверствата му в Украйна поставиха под общ знаменател всичко руско.

Симеон Радев пише в критичен момент на борбата за еманципиране на България от руските “освободители”, че българите се делят на националисти ( както са наричали тога патриотите) и русофили.

Днес в мрежата, списвана на руски език, можете да прочетете нещо подобно, което отива още по-далеч заради руската заплаха за световния мир: че светът сега се дели на хора и руснаци.

 

 

 

 

Путин убива Русия подобно на Иван Грозни, който убива сина си и прочее колажи и карикатури които не се нуждаят от поясняващ текст.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

45 мнения за ““Светът днес се дели на хора и на руснаци”- постижение на путлеризма”

 1. Отдавна го пиша, но ще го напиша пак!
  Третия Рим ще приключи като Третия Райх!
  А тук може да видите на живо разликата между двете армии:
  Украинска машина по НАТО-вски стандарт унищожава руски танк и бронетранспортьор:

 2. Дойде време да се отграничим!
  Човечеството днес се дели на homo sapiens sapiens = хомо/човек /сапиенс/изправен/ сапиенс/разумен/ и руснаци/путинисти/. Това казва и Невзоров…
  Който днес не може да отличи човещината от животинщината е животно. Когато някой ви каже “ама и те…”, изключете го от вашите контакти, защото някой ден ще ви захапе за гърлото.
  Руснаци, четете Иля Еренбург от вашата велика отечествена! Сега вие сте в ролята на немците.

 3. Ето как се държи един руски боклук, стреля срещу невъоръжени хора:

 4. А ето един пърформанс на украинската армия!
  Изписали са огромно Z с труповете на убитите руски войници!
  Браво, както се казва за жеста:

 5. Натрили им носа, после руския солдат дал шоколадче на изгладняло украинско дете. Типа внушения които звучат по официозна руска медия със стотици хиляди слушатели. Кой ли от тях ще гради самочувствие върху това освен нечия крепостна душа. И все пак ,когато не остава нищо друго ,истината понякога е лъжата изречена от говорителя. Ето печалбата засега ,от освободителното движение
  в Украйна, пропаганда за вътрешна употреба. На бойното поле и срещу своите у дома, все едно Кремъл води подла война.Едва ли ще подмине конвенционална Европа. Путин явно си е имал причина да предизвика ,сега притежава и властта да се задмине и премине в ада или рая заедно със света. Бутона е в съня на разума.

 6. Руският пРезидент Радев искал България да се охранява само от български самолети- бракми с български летци, а Курнела миналата седмица питаше защо са ни натовски самолети да охраняват българското небе след като нямало нужда, нямало пряка опасност от война. До скоро и двамата твърдяха, че Русия само правела учения по границата си с Украйна, но нямала никакво намерение да окупира украинска територия. И това в момент, когато всички останали по-близки и по-далечни съседи на Сатрапията се молят за допълнително съюзническо усилване на отбраната си със съюзнически войски и оръжие?! Потресаващо нагло предателство, което цели превръщането на България в Задунайска република и връщането на българите отново в евразийския концлагер!
  Не трябва ли Конституционният съд вече да се е самосезирал за импийчване на пРезидента Радев за държавна измяна, заедно с копейките -“български” депутати на руска служба. В правомощията на премиера Кирил Петков е да уволни Курнела Решетникова, новият овенен министър Заков (Янев-2), министъра-мултак Иван Иванов, дето беше тръгнал с Мутрофанова да “зарязва” из плевенските лозя, руското острие на протестите срещу проучването за наличието на шистов газ в България Борислав Сандов, посредствената Генчовска и т.н.

  На основание Наказателният кодекс на Република България, Глава Първа – Престъпления против Републиката*, Раздел II Предателство и шпионство, чл. 98, ал.1 и ал. 2 ПРБ образува прокурорска проверка за престъпления против Републиката. Ако такива бъдат установени, в хода на съдебния процес, наказанието е от 5 до 15 години лишаване от свобода.

 7. @The Rock

  Не бе Роки, това е “жива” картина на Z. :))

  Слава Україні!!

 8. Днес Биариц, утре Ростов, вдругиден масква. Слава Украине!

 9. Атанас Чобанов алармира: Близки на Путин имат имоти по Черноморието ни, но властта бездейства
  Един от тях е Сергей Чемезов – колега от КГБ още от времето, когато са работили в ГДР, сега шеф на Ростех и санкциониран от САЩ и ЕС

  (Руските имоти в България да да бъдат конфискувани и в тях да бъдат настанени украински бежанци.)

  https://faktor.bg/bg/articles/atanas-chobanov-alarmira-blizki-na-putin-imat-imoti-po-chernomorieto-ni-no-vlastta-bezdeystva

 10. Яхтата на Чемизов е арестувана в испанско пристанище когато се е опитала да бяга.Регистрирана на офшорна фирма.

 11. Georgi Nikolov 💙💛

  БЛАГОДАРЯ за клипа!

 12. В Саратове задержана пикетчица, вышедшая с плакатом “Дед, выпей таблетки”.
  Полицаи безошибочно определили, какому деду они нужны.

 13. И от мен 2 копейки, малко за разведряване, тъй да се каже – доблестни рАzиятски солдати-“освободители” с високоточни тояги избиват гадни нацистки кокошки в частен укро-бандеровски двор:
  https://www.youtube.com/watch?v=7GkrjdhJ6SM
  А от заглавието на Стопанина веднага човек се сеща за отделната путкинкантропска хромозома на “освободителите”. Респект!

 14. Как правильно сдаваться в плен? / Война в Украине

 15. Излагацията продължава – ккк (киро кремльовския кап.ут) дава едно беззъбо и разфокусирано интервю в Le Monde:
  https://faktor.bg/bg/articles/novini-balgariya-kiril-petkov-bez-konkretika-pred-lyo-mond-kakvi-sanktsii-nalagame-na-ruski-oligarsi
  От витиеватите харвардски усуквания не става ясно дали и какви мерки вземаме срещу пуТкиняшките олигарси. Нито пък колко украински бежанци можем да приемем. Но пък ккк набляга, че сме имали “традиционни културни и исторически връзки” с блатните питекантропуси. Че съчувстваме на Украйна, но само хуманитарно. И че до момента не сме получили никакви европейски помощи, а кабинетът се опитва да развива партньорство с частния сектор в бежанския проблем (демек ще наливаме още кинти в гушите на комун-милицейските пеликани от туризма, щото тази година хич няма да има “сеструшки” в хотелчетата им). Изобщо – с ПППП и ккк, как да не е горд човек българче да се нарича?

 16. Руснаците решили да си присвоят самолетите на западните фирми за “вътрешни нужди”.
  След 50-60 години в русия ще продължават да летят на тези самолети така както кубинците днес продължават да се водят на ретро автомобили.. които самолети от време на време ще падат разбира се, поради липса на части, поддръжка и т.н.
  През това време светът сигурно вече ще се вози на електрически самолети от n-то поколение или нещо подобно..

 17. До АЭФРОФЛОТ:
  Не знам какво трябва да се случи, за да престанем да се чудим и възмущаваме на ходовете на кировото правителство и всички наивници и незрящи да проумеят, че всъщност сме “управлявани” от поредното служебно правителство на руската подлога Радев ?! Участието /колаборацията/ на ляво-дясното ДБ и
  в частност групичката около Атанасов е джуфка на ревера!

 18. Слава Україні 💙💛 Братя БОГ ДА БЛАГОСЛОВИ УКРАИНСКИТЕ ГЕРОИ НЕКА БОГ ДА ВИ БЛАГОСЛОВИ, МОМЧЕТА! БИЙТЕ СЕ ЗА СВОБОДАТА СИ, БИЙТЕ СЕ ЗА ЗЕМЯТА СИ, ПАЗЕТЕ СЕМЕЙСТВАТА СИ, ДОМА СИ И ВЯРВАЙТЕ В БОГА! ВЕЛИКАТА ОТЕЧЕСТВЕНА ВОЙНА ЗА ВАС ЗАПОЧНА! НЕКА БОГ ДА ВИ БЛАГОСЛОВИ! ЦЯЛА ЕВРОПА СЕГА ВАЗИ ГЛЕДА!

  ДА ЖИВЕЕ ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ!

 19. https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2022/03/15/4324091_kiril_petkov_ruskite_hibridni_ataki_shte_gi_poemem_no/?ref=home_mainStory

  Чета му лакърдиите на киро подмяната от днес.
  Този път не сме се били “снишили” били сме взели ясна позиция, били сме за санкциите, бла, бла, бла

  киро, в продължение на доста време ти като премиер не направи абсолютно нищо докато един руски слуга в ролята на твой министър на отбраната сипеше омраза срещу НАТО..
  Когато дойде време да го сменяш понеже вече стана много неудобно пред света ти клекна на една друга руска слуга без много мрънкане..
  В момента тоя дето слежи на тоя стол настоява да се охраняваме сами, с български самолети, т.е. НАТО да си ходи, ти като гледам си ОК с това.

  Общо взето киро, опитваш се да продаваш лъжи.

 20. sms,
  изключително смислени и преди всичко полезни понеже са напълно определени личностите, които тровят обществото ни. Те трябва да бъдат без изключение отстранени от всякакви коалиции и форуми. Хвала Ви!

 21. @ Boris
  Благодаря за насърчителните думи, подействаха ми като “бустер” след вчерашния шок, който изживях от предателството на жалкия руски агент т.н. “пРезидент” на България, от който ме е срам, въпреки че не гласувах за него !

 22. С известно закъснение пиша по темата.
  Защо да не се включим в инициативата на хакерския екип Squad303 и да изпратим sms, whatsapp или имейл съобщение до произволен руснак с послания за войната. Беше създаден специален уеб сайт, в който се генерират съобщения и телефонни абонати от РФ. Вече са изпратени над 20 млн!!! такива съобщение. Много хора в социалните мрежи споделят, че са завързали диалог с въпросните случайни руснаци и много от тях са потвърдили, че знаят за какво става въпрос но не могат да направят нищо. Авторитарния режим там е смачкал в голяма степен волята и гражданската инициатива.

  Ето го и въпросния сайт: https://1920.in/

 23. @Павел Тинков, Георги Харизанов

  Ето такова изказване на един корпулентен премиер “атлантик” от Банкя беше невъзможно 11 поредни години:

  https://faktor.bg/bg/articles/petkov-zaradi-migovete-davame-milioni-na-putin

  Толкоз за “кирчовците”, “предателите” и т.н.. Господа, намерете в тоя момент по свестни, издигнете ги до управленски позиции, ще гласувам за тях.

  Слава Україні!!

 24. @Ив.Терзийски

  ==
  Ето такова изказване на един корпулентен премиер „атлантик“ от Банкя беше невъзможно 11 поредни години:
  Толкоз за „кирчовците“, „предателите“ и т.н.. Господа, намерете в тоя момент по свестни, издигнете ги до управленски позиции, ще гласувам за тях.
  ==

  Днес е много лесно да се говори против капуткин.
  След като погуби хиляди украинци е много лесно да му се пъчим.
  Особено когато става въпрос за руски самолети.
  И на хлапаците е ясно вече че бизнеса с руските самолети умря.
  Та тези думи на кирчо не са никакво геройство.

  А и на думи сме се наслушали.
  Тиквата и той спря един “гьол” на думи но после пак го възкреси и в последствие напълни гушите на руснаците с неустойки.
  За капак им построи и газопровод (за който между другото не бе говорил много).
  Та, по действията ще ги познаете, не по думите.

  На действия киро подмяната не е направил абсолютно нищо откакто е дошъл на власт което да е против руските интереси и корупцията.
  Имаме само пожелания..
  Какво стана с гръцкият газопровод?
  киро подмяната бе там на втория ден от стъпването си в служба и останахме с впечатление че ще го завърши за две седмици и веднага ще потече онзи ефтиният с 30% газ от незнам къде..
  Е, до къде я докара?

  Казвате намерете по-свестни, издигнете ги и ще гласувате за тях.
  Не ви ли притеснява факта че този бе “намерен” от един руски измекяр и стана герой за два дена със сладкодумните си приказки, обещания и самохвалство ала ББ?
  Да не говорим че и бе избран по доста съмнителен начин с тези машини, нещо което друга държава в Европа не е правила.
  И до ден днешен киро подмяната не се е конфронтирал по един казус с кръстника си, руският слуга.
  Това не ви ли притеснява?

 25. Dr.X
  15.03.2022 в 17:25

  Страхотна идея! Вече изпратих първото си съобщение.
  Благодаря!

 26. @Ив.Терзийски

  //
  Ето такова изказване на един корпулентен премиер „атлантик“ от Банкя беше невъзможно 11 поредни години:
  Толкоз за „кирчовците“, „предателите“ и т.н.. Господа, намерете в тоя момент по свестни, издигнете ги до управленски позиции, ще гласувам за тях.
  //

  Днес е много лесно да се говори против капуткин.
  Особено когато става въпрос за руски самолети.
  И на хлапаците е ясно вече че бизнеса с руските самолети умря.
  Та тези думи на кирчо не са никакво геройство.

  А и на думи сме се наслушали.
  Тиквата и той спря един “гьол” на думи но после пак го възкреси и в последствие напълни гушите на руснаците с неустойките.
  За капак им построи и газопровод (за който между другото не бе говорил много).
  Та, по действията ще ги познаете, не по думите.

  На действия киро подмяната не е направил абсолютно нищо откакто е дошъл на власт което да е против руските интереси и корупцията.
  Имаме само пожелания..
  Какво стана с гръцкият газопровод?
  киро подмяната бе там на втория ден от стъпването си в служба и останахме с впечатление че ще го завърши за две седмици и веднага ще потече онзи ефтиният с 30% газ от незнам къде..

  Казвате намерете по-свестни, издигнете ги и ще гласуваме за тях.
  Не ви ли притеснява факта че този бе “намерен” от един руски измекяр?
  Да не говорим че и бе избран по доста съмнителен начин с тези машини, нещо което друга държава в Европа не е правила.
  И до ден днешен киро подмяната не се е конфронтирал по един казус с кръстника си.
  Това не ви ли притеснява?

 27. @Г.Харизанов

  “Днес е много лесно да се говори против капуткин.
  Особено когато става въпрос за руски самолети.
  И на хлапаците е ясно вече че бизнеса с руските самолети умря.
  Та тези думи на кирчо не са никакво геройство.”

  Леле мале, що глупости си изписал и то само в 4 изречения, а има и още.. В този блог съм от 8 години човек.
  Няма нужда да постваш по два пъти един коментар. И от един път си (не)разбран. Зададох ви въпрос “Кой да е?”. Не отговаряш, а палиш моторетката. Преди ме стреляше в краката.

  Понеже ми е “лесно”, ще ти кажа. До тук съм дарил около $500 за свободата на Украйна (около, защото не е наведнъж). Сега с приятели от Чикаго подготвяме пратка с медикаменти.
  Искаш ли да се включиш? Дай координати?

  Слава Україні!!

 28. Ив.Терзийски 💙💛
  15.03.2022 в 19:19
  Много точни думи, г-н Терзийски!
  Поздравления!

  А относно гласуването с машините – аз самият имах доста колебания относно това, и не съм се свенил да ги обявя и публично, тук в Блога.
  В крайна сметка се доверих на мнението на г-дата Мартин Димитров и хората около него, на г-н Мирчев от ДБ и други…Толкова по въпроса с машините!
  Личното ми мнение беше “на кантар” – доверих се на хората, за които гласувах, за това къде да наклони “кантара” по тази тема!

  И още нещо – как мислите, дали русоробската тълпа от Израждане на 3-ти март на връх “Св. Никола” щеше да хвърля снежни топки и да освирква, примерно, РРадев, ако той беше там? Как мислите?
  А Методиевич? Как мислите?

  А дали “момчетата от НСО” тогава нямаше да са доста по-чевръсти, по-респектиращи и по-твърди спрямо освиркващите и хвърлящите снежни топки?

  СПИРАМ до тук!
  Както казва г-н Николов – “КОЙТО РАЗБРАЛ – РАЗБРАЛ!”

 29. @Българин

  Методиевич не можеш да го питаш НИЩО! Можеш ли да му зададеш поне 1 въпрос? Пазят го като защитен свидетел!
  За разлика от него, “кирчовците” ходят по улицата като нормални хора, явяват се на всеки парламентарен контрол без да се скътават, дават свободно интервюта на медиите (на български и английски) и въобще не ме е срам от тях. Засега.
  Казва Жорш (Николов), кой разбрал, разбрал.

  Слава Україні!!

 30. И още нещо

  https://faktor.bg/bg/articles/trend-sriv-v-doverieto-kam-kabineta

  Не съм им фен нито на Тренд, нито на другите социологически агенции…но в случая отразяват реални неща.
  Вижте процентите в случай на избори сега!
  Прави ли ви впечатление нещо?
  ГерП държат техните си 21%..Израждане КАЧВАТ, бсп – същите..! ДБ задържат своите…ПП падат малко…
  При тази конфигурация как мислите, дали следващо Правителство би било ПО-ПРОЕВРОПЕЙСКО и ПО-ПРОНАТОВСКО от сегашното?

  Прост въпрос задавам, парламентарно аритметичен…
  А, и не забравяйте – служебното правителство ще е назначено от Радев…За сведение!
  А, и още нещо забравих – партията на Стефан Явен и тя ще е вътре…

 31. Ив.Терзийски 💙💛
  16.03.2022 в 08:22

  Поздрави! На 100% съгласен с Вас💙💛

  Слава Україні 💙💛 Братя

 32. @Ив.Терзийски

  Едно време казвах че най-голямата вреда от тиквата не са кражбите.
  Най-голямата вреда бе примерът му.
  С простащината си той създаваше в България простаци.

  Днес най-голямата вреда от киро подмяната е че не прави нищо относно руското влияние.
  Под предлог че трябва да пази коалиция той услужливо пази и бетонира руските митове.
  А момента за тяхното разбиване е историческа възможност каквато досега не сме имали.
  Прави го и на английски в интервюта за чужди медии от които толкова се гордеете.
  Не ви ли е минавало през ума че хореографите не са толкова тъпи че да ви дадът втора тиква копие на първата след като се видя че народа не я иска?
  А имаме точно това – даване.. от страна на руският слуга радев.

  киро подмяната работи заедно с волгин понеже не прави нищо за смяна на руското мислене.
  Изучили са го на запад за да притъпят съпротивата на западняци като вас.

  Няма да се уморя да повтарям – корупцията в България е с руски корени.
  Ако киро подмяната наистина иска да се бори с корупцията той трябва да започне един искрен диалог с българското общество за това какво всъщност са паметниците МОЧА и Альоша.

  Поздравления за помоща която пращате за Украйна.

 33. @Георги Харизанов

  “Изучили са го на запад за да притъпят съпротивата на западняци като вас.”

  Отказвам се, не мога повече… А и имам по важна работа. Не съм пенсионер.

  Слава Україні!!!

 34. @Dr.X

  Изпратих съобщения на 7 телефона.
  Отговориха 2, завързаха някакъв разговорс само с един.
  Ето го: (сменил съм последните 4 цифри от телефона)

  [05:26, 16/03/2022] Harizanov: Здравствуй, мой русский друг, Мы не знакомы, но я решил написать тебе. Я слышал, что ситуация в России начала осложняться из-за реакции на жестокое российское вторжение в Украину. Как ты?
  [05:30, 16/03/2022] +7 914 238-11-11: Я норм. А ты как?
  [05:33, 16/03/2022] Harizanov: Спасибо, у меня тоже все хорошо. Спасибо за ответ. Я живу в Великобритании и хотел поговорить с людьми в России об этой ужасной войне. И извините, я из Болгарии, но буду использовать гугл-переводчик, чтобы писать по-русски.
  [05:34, 16/03/2022] Harizanov: or if English is fine we can chat in English..
  [05:39, 16/03/2022] +7 914 238-11-11: Не говорю по английски
  [05:41, 16/03/2022] Harizanov: Я пытаюсь связаться с людьми в России и сказать им, что новости, которые вы получаете от своего правительства, не соответствуют действительности.
  [05:42, 16/03/2022] Harizanov: Почти 3 миллиона украинцев покинули свою страну. Там тысячи погибших, женщин, детей, стариков. Также погибло много русских солдат. В российских СМИ об этом ничего не говорится.
  [05:43, 16/03/2022] Harizanov: Я пытаюсь помочь вам осознать, что ваша страна движется в очень неправильном направлении.
  [05:44, 16/03/2022] +7 914 238-11-11: Откуда уверенность, что Ваши СМИ говорят правду?
  [05:47, 16/03/2022] Harizanov: Это хороший вопрос. Мы доверяем нашим журналистам, поскольку доверяем их независимости. Многие из них критикуют наши правительства, когда в этом есть необходимость, и никто этого не боится. Напротив, в России журналистов убивают за то, что они говорят правду.
  [05:47, 16/03/2022] +7 914 238-11-11: 🇺🇦 Ведущий украинского телеканала процитировал слова нацистского преступника Адольфа Эйхмана

  “РУССКИХ ДЕТЕЙ НУЖНО ВЫРЕЗАТЬ, А РУССКИЙ НАРОД УНИЧТОЖИТЬ”

  Все, что вы должны знать о причине проведения спецоперации по денацификации Украины
  [05:51, 16/03/2022] Harizanov: Вас обманывает ваше правительство. На Украине нет нацистов. Это старый прием российской пропаганды – если вам кто-то не нравится, вы называете его нацистом. Украина – миролюбивая и демократическая страна. Ваши солдаты прямо сейчас действуют как нацисты, убивая невинных женщин и детей.
  [05:56, 16/03/2022] Harizanov: Вы слышали об отважной журналистке Марине Овсянниковой?
  [05:56, 16/03/2022] Harizanov: https://tjournal.ru/analysis/563963-kto-takaya-marina-ovsyannikova-kotoraya-vynesla-v-efir-pervogo-kanala-antivoennyy-plakat
  [05:57, 16/03/2022] +7 914 238-11-11: Миролюбивая страна, которая проводит факельные шествия , восхваляя Бандеру и прочих нацистов. Нашивают символики СС, запрещают Русский язык и притесняют русскоязычное население? А в Великобритании как к русским относятся? Которые просто Русские-не имеющие отношения к этой спецоперации?
  [06:02, 16/03/2022] Harizanov: Украина строит свою демократию. У них честные выборы, и я хочу, чтобы ваша страна сделала то же самое. Великобритания вмешивается, потому что мы не можем просто сидеть и смотреть, как гибнут мирные и невинные люди.
  В любом случае, я сказал то, что хотел сказать. Было приятно поболтать с тобой. Я желаю вам и вашей стране всего наилучшего и молюсь, чтобы эта война поскорее закончилась.
  [06:03, 16/03/2022] +7 914 238-11-11: 🤝
  [06:08, 16/03/2022] Harizanov: https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5_%D0%A0%D0%BE%D1%81%D1%81%D0%B8%D0%B8_%D0%BD%D0%B0_%D0%A3%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B8%D0%BD%D1%83_(2022)
  [09:56, 16/03/2022] Harizanov: Вы должны знать, что ваша армия не продвигается вперед и фактически проигрывает войну. Убито много русских солдат, и ваше правительство скрывает это от вас. Это не ложь и пропаганда, это факты

  https://www.ponomaroleg.com/utilizacziya-orkov/

  Извините за название, использованное здесь для русских, но это реальные цифры потерь вашей армии.

 35. Г-н Харизанов, благодаря Ви за споделеното! Аз също се опитах да завържа разговор с няколко, но получих само нецензурни квалификации или дословно декламиране на пропагандните пунктове. Усетих обаче и притиснение да споделят мнение и въобще да комуникират. Може би има и известна степен параноя дали това не е някаква провокация, активно мероприятие, което да ги “освети” като “неблагонадеждни”. Жалка, скотска история

 36. Dr.X

  Да, ако се поставим на тяхно място е разбираемо.
  Непознат някакъв се опитва да разбере какво е мнението им и да води разговор по тези сериозни теми.

 37. Г-н Инджев, възможно ли е да оставяте на заглавната страница на сайта повече статии едновременно, примерно седем-осем вместо само пет? Питам, защото ми прави впечатление, че дискусиите продължават и след като статиите “се скрият” от заглавната страница.
  Лека нощ!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.