Путлер взе да се подмазва на народа си по примера на Сталин от речта му от 3 юли 1941

На виртуално съвещание по въпросите на регионалната политика цар Путин днес се накара зловещо на своите боляри по нечуван досега начин. Нарече пета колона ( на Запада) забогателите по време на неговото управление руснаци, които явно никак не се радват на (само)убийствената за Русия агресия срещу Украйна.

Путин и неговата кагебистка банда дамгосваха досега като пета колона  протестиращите и опозицията, доколкото изобщо има такава ( защото и комунистът Зюганов се прави на негова опозиция, но всъщност се състезава по великоруски шовинизъм с него). Този път фюрерът насочи стрелите си конкретно към руските собственици на вили в Маями и на Ривиерата. Обвини ги, че “ментално се намират там, а не в Русия”

С все по-злобно изражение, говорейки си смахнато на вид с телевизионния екран, Путлер стигна до там да нарече “майкопродавци” тези грешници. Изживява се основателно като техен бащица. Държи се като Иван Грозни. Заплашва да ликвидира рожбите си. Напомня им, че са забогатели благодарение на него. 

 

 

 

 

Да не се чудим от кого учи клетвите си срещу българите неговия агент за влияние в българския парламент Копейкин.

Московският фюрер предупреди майкопродавците с яхтите на Запад, че един ден ще бъдат изритани от своите ( западни) господари. Греши в едно – този ден вече настъпи. По света масово конфискуват недвижима и движима собственост за стотици милиони долари, награбени от приближените на Путин като лепта за послушанието им. Конфискациите предизвикаха ръмженето на ужилените, срещу които размахва сега вербалната си секира техният руски господар.  

Заклеймяването на “националпредателите”, както също ги нарече царят, не е само предупреждение към бягащите от неговата свита лоясали боляри. То е признание за тревога на кораба му, от който бягат и най-тлъстите му плъхове. “Аврал”, крещи капитанът на потъващия като атомната подводница “Курск” днешен руски атомен кораб, неспособен да използва от страх за собствената кожа ядрения си капацитет за друго, освен за световен шантаж , т.е. за външна употреба.

Вътре е друго. Запознатите със задните мисли на своя господар не се хванаха. Иначе защо ще бягат в Маями, където се предполага гарантирано да загинат от руски ядрен удар?

Сега матушката им Путин се гневи. Обидена е, че са го измамили край хранилката му така, както самият той мамеше, че Русия нямало да напада Украйна.

Музиката на Украйна

Дойде време строителят на руския дивашки капитализъм да се подмазва на простолюдието, на онези 40 на сто от гражданите, които официално са признати за бедни и на обедняваща с всеки ден средна класа. Насъсква онеправданите. Кътка ги на своя страна. От бунта на все още смълчаните в условията на репресиите и пропагандата руснаци Путин се бои много повече, отколкото от НАТО или дори от дворцов преврат, организиран от онези, които в желанието си да омаскари пред обработената с пропагандата масова публика наплю, че си падат по западното “джендърство”. 

“Твърдата ръка на Путин се противопоставя на меките китки”, е посланието на бесния от провала на варварската му авантюра срещу Украйна “бункерен дядо”, който все повече прилича на своя прототип Хитлер, откъснал се от реалността в бункера си в Берлин в последната фаза на войната му. 

Путин, който много иска да бъде припознат като новия железен Сталин, постигна с днешното си обръщение успех в това отношение. Наистина заприлича на Сталин, който след почти две седмици мълчание, изпадайки в шок на 22 юни 1941 г. след изпреварващото плановете му за нахлуване на Запад германско нападение срещу в СССР , излъчва на 3 юли по радиото подмазваческата реч, в която за пръв използва обръщението “братя и сестри”.

15 мнения за “Путлер взе да се подмазва на народа си по примера на Сталин от речта му от 3 юли 1941”

 1. Нашите победоносни войски утилизират на мах орките

 2. искането до Думата да се признаят т.н.ЛДР и ДНР е отправено именно от ”опозиционната” КПРФ-партията с фюрер Зюганов.

 3. путлер направи едно свое класическо изказване – същински огледален образ на действителността.
  “Военната операция в Украйна е успешна”, че даже и “в строго съответствие с плановете”;
  “Русия не е имала друг избор, освен да изпрати войски”;
  “Няма да позволим Украйна да служи като плацдарм за агресивни действия срещу Русия”;
  “отношението на Запада към руснаците наподобява на “погром“;
  Санкциите – “антисемитско насилие от страна на фашисти”;
  “Западът има една цел – унищожаване на Русия, но неговият икономически блицкриг срещу Русия се провали”;
  “митът за западната социална държава се разпада”;
  “Цялата планета ще трябва да плати цената за амбициите на Запада и опитите му да запази изчезващото си господство на всяка цена”.

 4. https://apnews.com.ua/ru/news/pogibla-ukrainskii-volonter-i-mestnyi-prodiuser-foxnews-aleksandra-kuvshinova/

  Нашите медии ще кажат ли нещо за смъртта под руSSки обстрел на тази украинска журналистка – 24 годишната Александра Кувшинова?
  ————————–
  ПОКЛОН!
  ———-
  Или вече, под Единната диригентска палка, следят изявите и препредават единствено и само какво е казала Марина Овсянникова?
  Сега и аз да споделя моето скромно мнение.
  Допускам, напълно допускам, че жестът на Марина против войната на е бил напълно автентичен!
  Категорично го допускам!
  Но!…Оттук насетне почват едни леки съмнения да ме човъркат, под лъжичката…
  14 часова беседа с кагабешниците…
  И започват едни свободни интервюта…знаете в условията на каква военна цензура се случва всичко това в момента, там…Ще видим, ще видим…По украинските медии (и чрез Нова тв) се появиха обосновани подозрения за това какъв медиен ефект се търси…
  Ще видим, то времето ще покаже! Засега оставам не с едно, а с две наум…

 5. Путин е copy-cat, нищо оригинално и свое си не може да измисли. Тъкмо това е една от причините танковете му да затъват в тресавищата на Украйна. Ако беше човек с оригинални идеи и нестандартен подход, щеше да има шанс в битката, главорезът му с главорез. В момента даже го съжалявам. Ако просто повтаряш, каквото вече са правили другите преди теб, няма как да получиш добър резултат. Но в едно нещо сполучи – ще остане в историята и ще бъде изучаван.

 6. Уникално видео, от небето падат парчета печен руснак а другия се гърчи в градинката до поразения танк:

 7. To пуТлер хубаво се подмазва, ама брюкселските зелки няма ли най-сетне да вдянат, че джуджето е тотално обезумяло? Да питат Макрон, той със сигурност е видял на живо лудостта в очичките му, дори през 8-метровата маса. Да се твърди, че не бива повод да се дава на късия педофил за разширяване на войната е толано неадекватно – ами той няма нужда от повод, ако лудостта го напъне, ще ескалира. И ядрения бутон ще натисне – пак ако лудостта му го нашепне в ушенце. Още колко жени и деца трябва да изгинат под снарядите, за да бъде озаптнена павианската орда?

 8. А румэн митрофанович рэшотников направо си проси чл.98 на НПК/Особен раздел/Престъпления против Републиката/Държавна измяна:
  https://faktor.bg/bg/articles/bezobrazie-tryabva-li-balgariya-da-dade-80-miliona-na-putin-za-mig-29
  Като ще правим промяна, да почваме с (n)Pэзидентурата на (n)Pэзидента. Ало, прэмиера пUтков?!?

 9. Цоциалистът Илиян Йончев е сред тримата въздържали се за изключването на Русия от Парламентарната асамблея на Съвета на Европа (ПАСЕ) – https://faktor.bg/bg/articles/iliyan-yonchev-ot-bsp-e-sred-trimata-vazdarzhali-se-za-izklyuchvaneto-na-rusiya-ot-pase
  Сиреч, нинавна-пUтков-КПСС-БКП-ПППП, вечна дружба, така ли, таваришчи? Ма нали едни човечета нещо за една промяна говореха, докато ни се “улыбаеха ослепительно белозубо”? Или ми се е привидяло? Предизборно?

 10. Като гледам последните клипове не бих се учудил руснаците скоро да молят украинците да сядат на масата за преговори..

 11. БСП пак посрами България – неин депутат е сред тримата въздържали се за изключването на Русия от ПАСЕ
  Русия беше изключена от организацията с 216 гласа “за” , 0 “против” и 3 “въздържал се”

  (Ма, много му е русска муцунката на този Илиян Йончев, бе!)

  https://faktor.bg/bg/articles/iliyan-yonchev-ot-bsp-e-sred-trimata-vazdarzhali-se-za-izklyuchvaneto-na-rusiya-ot-pase

 12. Илиян Йончев – полезен ид**т – чувам го за първи път, а е на такъв висок пост, мастит пост, бих казал, с 18 000 “омразни” евра месечна заплата… но това изобщо не ми пречи да заявя, че с удоволствие му **** в ус****!

 13. На вниманието на премиера Кирил Петков !

  Крайно време е парламентарният секретар на ПП “Промяната продължава” Юрий Олегов Козлов (по разбираеми причини) да му бъде отнет допуска до “чувствителна” информация в Парламента!
  Няма място за русски шпиони в Българския парламент, когато русският агресор води война в съседна нам братска държава!
  Махнете го по дисциплинарни причини! Не изпълнява решенията на параментарната си група.
  И използва опорката на “възрожденците”, че уж и той бил загрижен за “българския” интерес. Да отива при тях, в русската партия!

  https://www.flagman.bg/article/260989

 14. По време на днешния парламентарен контрол депутатите задаваха въпроси към Агенцията за бежанците Любен Дилов-син спомена, че първите дни след началото на войната на границата са пускали бежанци без документи, повечето били мъже. Записвали са само броя им, 25 човека настанили вечерта в някакъв хотел, а на сутринта в стаите нямало нито един “бежанец”. Питам се къде са отишли тези мъже и наистина ли са били украинци? Дали са се сетили на границата поне да ги снимат “за спомен” с мобилни телефони?

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.