Найде се български творчески ръководител да се опълчи на путинизма без страх от рашистко линчуване

НА СНИМКАТА: Найден Тодоров

 

 

 

 

 

Директорът на Софийската филхамония Найден Тодоров отмени концерт на руския пианист Борис Березовски в София заради подкрепата му за руската агресия срещу Украйна. https://www.ploshtadslaveikov.com/filharmoniyata-otmeni-kontsert-na-ruski-virtuoz-zaradi-izkazvane-za-vojnata-v-ukrajna/

Найде се най-после един български творец с лидерски качества, който не се страхува да бъде линчуван морално от гласовитите нашистки защитници на правото на путлеристите да бъде налагана у нас гледната им точка насред руското варварство в Украйна. 

Найден Тодоров застава на страната на жертвите по закона на човещината. Този закон е по -важен от законодателна инициатива (каквато няма у нас, за разлика от Чехия, например), чрез която да бъде спряна пропагандата на путинофилията на българска територия. Тя паразитира върху извоюваното от нея право на “другата гледна точка”, нищо, че е деградирала до гробовното ниво на военните престъпления на Русия в Украйна .

Музиката на Украйна

 

Ние не знаем  още какви човешки трагедии ще причини войнолюбивият руски режим до 5 юни, когато Березовский трябваше да концертира в София като едно от рекламните лицата на путлеризма в Русия. Но знаем достатъчно за нечовешкия терор, на който руският неонацизъм подложи украинския народ под изумително наглия лозунг за “денацификация” на Украйна.

Никой майстор на музикалното изпълнение няма право да рекламира смъртта и да се подиграва с трагедията на хилядите човешки същества, избивани в една ужасно несправедлива агресивна война.

НА СНИМКАТА: Руският пианист Борис Березовский, който дава съвети от руския телевизионен екран как да бъдат смазани украинците, като “просто” бъдат обкръжени и им се изключи електричеството

 

 

 

 

Ако в ръководството на българските медии имаше решителни защитници на справедливостта и човечността, какъвто е диригентът Найден Тодоров, нямаше да позволят на своите подчинени ( на остатъчното преклонение пред Москва) да канят и да се кланят пред своите микрофони и камери на руски пропагандатори на смъртта. 

Мълчанието на творците, когато край тях се извършват престъпления срещу човечеството, не е просто агнешко поведение. То е покана към същата агресия да се стовари и върху нашата кошара. https://classicfm.bg/novini/reakcii-sled-izjavlenija-na-ruskija-pianist-boris-berezovski-po-temata-ukrajna.html

30 мнения за “Найде се български творчески ръководител да се опълчи на путинизма без страх от рашистко линчуване”

 1. русия освен непосредствена опасност за човеците представлява реактор на неприятни и вредни за човека излъчвания, които действат разлагащо върху интелекта, морала, приличието, традициите и цялата човешка култура, трупани в продължение на хилядолетия.
  Посланията на руснаците към света са стъписващи, нечувано арогантни и нагли.
  Те намират прием сред най-долните среди, сред моралните и умствени инвалиди по света и у нас.
  руснаците нямат място сред човеците!

 2. Шапо за маестро Тодоров, който на фона на мисирките в Задунайския ни Милиционеристан, подмокрящи се от някакви уж передавъйе, уж хиперзвукови, уж високоточни ракети “Кинжал”, е бяла врана като Стопанина.
  В този ред на мисли не мога да се удържа – украински бежанки в пълен потрес от бесуващата пуТкинофилия у нас: https://www.dw.com/bg/%D0%BD%D0%B5-%D1%81%D0%B5-%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%85%D1%83%D0%B2%D0%B0%D0%B9-%D0%B2-%D1%81%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F-%D1%81%D0%BC%D0%B5-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D1%82%D1%8A%D1%80%D1%81%D0%B2%D0%B0%D1%89%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BA%D0%B0%D0%B7-%D0%BD%D0%B0-%D1%82%D1%80%D0%B8-%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B8%D0%BD%D0%BA%D0%B8-%D0%B2-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F/a-61037556
  Обвинете ме в политНЕкоректност, ама тоя проблем плаче за извънреден трибунал като Нюрнберския. За руZZкия циганин копэйкин. Както и за бянканското човекоподобие, по-известен като РАПОНЯ!

 3. И една ирония на съдбата.
  Руски хеликоптер с надпис “На Берлин” е свален край Киев!
  ЗСУ збили один з ворожих гелікоптерів на якому був напис “На Берлін”

 4. Има още достойни българи.
  Респект Г-н Тодоров.

 5. Найден Тодоров с този жест е показал че е преди всичко човек. Респект!
  Но в България ще му бъде трудно.
  А онзи пианиста ми напомня “изтънчените” немци които са ходели на концерти докато евреите са горели в камерите.

 6. А Пулев ще се бие с руснак,не е ясно дали иска да го набие заради Украина или иска парите?

 7. Изключително съдържателно интервю на един от 320 000 украинци завърнали се да громят агресора

 8. И в самата Русия има и такива, и такива. Преди дни прима-балерината на техния Большой театр напусна Русия и отиде в Нидерландия/Холандия/ в знак на протест срещу агресията срещу Украина. Навремето знаменитите Мстислав Растрапович/композитор, диригент и пр./ и съпругата му , певицата Галина Вишневская бяха прокудени от СССР,защото бяха дали подслон във вилата си край Москва на Ал. Солженицин..За съжаление те са единици, останалите са мнозинство, в превод большинство, т.е. мнозинство.

 9. Руските идиоти подкрепящи путлер, всъщност подкрепят собствената си гибел. Джуджето си мисли, а може и да е така, че има ядрено превъзходство в момента. Руските ядрени глави достигат 10 мегатона, докато американските 375 гилотина. Ядреното им торпедо е дори 100 мегатона. Руслямците се хвалят и с хиперзвукова ракети, каквито САЩ все още нямат. Затова целта на Путин е ядрена атака срещу САЩ. Но за да стане това трябва да се намали възможността за ответен удар. Начина да стане това е освен ПВО е и разширяването на територията и целите. Така между другото в Беларус мина фалшиф референдум за това дали тази държава да стане ядрена сила, т.е. Империята на злото да разположи там ядрени ракети. Представете си сега цяла източна Европа окупирана от орките плюс Сърбия, Грузия, Финландия и с “референдуми” тези държави да станат ядрени сили. Това е територия колкото още една Русия. За да се покрие от ответен удар ще трябват двойно повече ракети. От друга страна от Източна Европа ракети ще стигнат до Англия и Франция, имащи единствени в Европа ядрени оръжия, за броени минути. В тези държави ПВО може да спре голяма част от ответния удар, както и да поеме друга част. Същевременно атака срещу САЩ ще се извърши на две вълни. Първо хиперзвукова ракети изстреляни от подводници, каквито Империята на злото построи в големи количества. Всичко това подкрепено с ядрените бомбардировачи
  също с хиперзвукови ракети и ядрени торпеда от 100 мегатона унищожаващи крайбрежията на САЩ за минути. Времето за реакции ще е минимално. След 10-15 минути удря втората вълна – ракетите от Русия. Ответния удар ще е омаломощен и много разсредоточен върху двойно по-голяма територия. Путлер ще се крие в някой от десетките бункери строени и в последните години. Изглежда като филм, но това се върти в главата на злото джудже. И точно тук се пропука плана с неочаквания отпор в Украйна. Тя трябваше да бъде превзета за 2-3 дни, после Молдова за ден, Грузия за ден-два, България за ден с помоща на пРезидента и другите предатели. Унгария за ден-два. Босна, Македония, Черна Гора и другите бивши Югославски републики за седмица. Финландия за дни. Следват Балтийските републики и Румъния, Чехия и Словакия и накрая Полша и Австрия. През цялото време ще заплашва с ядрен ответ при намеса. Всичко това е трявало да стане до края на лятото, зак да може до края на годината да се разположат ядрените оръжия по окупираните държави и да се пристъпи към ядрената война.
  Но Украйна обърка плановете. Русия загуби армия и оръжия, които се е предполагало, че ще загуби чак при нападението е окупацията на Полша. Времето също тече и след година САЩ ще имат хиперзвукови оръжия. И ще почнат да обновяват ракетите и бойните глави. Предимството на Империята на Злото ще изчезне.
  Така аз виждам нещата и доказателствата са ядрения статут на Беларус, думите на близки до Путлер отрепки, че Русия ще остане единствена на света, че ще унищожат половин Европа и ако трябва целите САЩ, строежите на бункери, подводници, нови ракети, увереността на руслямския генералитет до преди 2 седмици, предателството на тукашните путлерастски отрепки докопали се до властта, сръбската и иранската агресивност. Но Украйна засега проваля тези планове.
  Слава на Украйна!

 10. Има достойни българи, но май не са нито в президентството, нито в правителството. Угнетително е да създаваш, че си гражданин на безгръбначни държава. Гледам ‘По света и у нас’, изказва се премиерът по повод посещението на външния министър на САЩ. И говори патетично какво не са си говорили. Силно да се чуе чак в Москва, че България няма да въоръжава Украйна. А какво са си говорили така и не ми стана ясно. След това дават и Копейкин. И той за същото. Резил. И се сещам за онази приказка, която свършване с: когато дойдоха за мен, нямаше кой да се обади.

 11. Табуто наложено със сила в България, да не се говори обективно и с реални факти срещу мръсната руска политика, започва да отпада макар и лекичко… Това е добра новина! Време е за освобождаване на съзнанието на българите от руското робство! Само тогава ще станем истинска, европейска демократична и правова държава!

 12. за посещението на държавния секретар Остин говориха в централните новини по-малко време отколкото показваха различните руски ракети.

 13. Бърз преглед тази неделна сутрин.
  За следните издания война в Украйна почти няма.
  Има ковид, има футбол, има ерген, има тиква..

  dir.bg
  offnews.bg
  dnevnik.bg
  svobodnaevropa.bg

  Тези три до някъде измиват срамът, войната в Украйна при тях остава водеща тема.

  sega.bg
  mediapool.bg
  faktor.bg

  Погледнете CNN и BBC бе хора, няма по-важна новина за тях от руските зверства.
  И така трябва да бъде!
  Спи български народе, дълбокият си червен сън..
  Скоро ще бъдеш отново “освободен” от “братята”..

 14. Злагам 1000 лв, че путинската власт в България ще се разправи с този достоен българин до месеци. Вчера се наредихме до Русия и Беларус във войната срещу Украйна. Украинците дошли около Бургас виждат навсякъде руски знамена и не знаят в коя територия са попаднали. МОЧА и тотемите на окупаторите си стоят.
  Помните ли как 90-те студентите правеха серенада на Луканов с “Лукааанов, идиии сииии” Ще доживея ли да ведя как концертната зала ще запее “РРааадев, идиии сиии” при поредното посещение на “Първата дама” и любовника ѝ на някой концерт.
  А този достоен директор ще го смачкат. Само гледайте как червената чума ще се разправи с него. Моля се дано са повече достойните хора като него.

 15. До МЕЛ:
  Б-р-р-р! Много страшна тази твоя Русия, бе! Каква мощ! Какво превъзходство! Каква стратегия! Какво чудо на чудесата!!!
  Що не си пиеш редовно хапчетата, бе човек?!
  Имам следните въпроси към теб:
  1. Пряка ли е връзката ти с щаба на Путин?
  2. Какви са предимствата на руските хиперзвукови ракети и колко от тях са вече на въоръжение?Очаквам военно-технически издържан отговор от първа ръка.
  3. Какво поведение на САЩ и ЕС /НАТО/ предвиждате с Шойгу, докато РФ изпълнява плана си за превръщане на двата континента в ядрени пепелища?

 16. 4. Как ще изглежда атмосферата на планетата ни след като приключи размазващият ядрен удар на орките и дали ще бъде годна за живот /в т.ч. на самите орки-путлеристи/?
  5. Какво ще пият и ще папкат победителите след ядрения апокалипсис?
  6. Как така могъщата и неотразима путлеристка мощ зацикли като Марко на Косово поле срещу дребничкия Давид /Украина/, като само да реши и ще глътне като нищо два континента, барабар с прилежащите океани /щото НАТО там има смазващо превъзходство и с подводници и със самолетоносачи – всичките с ядрени ракети/?
  И накрая – казват, умната маймунка преди да захапе голям кокал първо пробвала ще ѝ мине ли през халката отзад…
  Колкото разбрал – разбрал./туй по приятеля ми ЖОРЖ/

 17. @ Мел
  Мисля, че “мечтателят” от Кремъл едва ли е имал чак толкова мащабни планове, просто джуджето искаше да си подари за 70-годишнината възстановен “Съветски съюз”, да остане в историята като великият стратег, който “събра Русия”, както твърдят с възхищение и любов крепостните му, но изолиран в бункера си и заобиколен от безмозъчни влечуги и ласкатели, не можа да предвиди свободния дух и родолюбието на великия украински народ, както и неочаквания ефект на сплотяване в ЕС и НАТО, който активира с войната си.
  Просто той си остава един примитивен и посредствен кагебешник, зубрил от допотопните инструкции за активни мероприятия и военни стратегии на бившето КГБ, които днес, във века на съвременните технологии и комуникации, са абсолютно НЕВАЛИДНИ! Е, вече го е разбрал, но по трудния начин. Светът стана свидетел на злокобния му опит за блицкриг в Украйна и го изолира като смъртоносна зараза. Сега джуджето и Старапията му са в пълна изолация, страданията и разрухата, които причини на Украйна, сплотиха демократичния свят, най-после осъзнал опасността, която вече безконтролно прелива от Империята на злото.

 18. А така в Мариупол избиват руските окупатори. Вижда се колко е жалка руската техника и как с бронетранспортьор “Буцефал”-по стандарта на НАТО се унищожават руски танкове. На практика се вижда превъзходството на техниката по НАТО-вски над техниката по руски стандарт:

 19. https://offnews.bg/politika/hristo-ivanov-predsrochni-izbori-li-da-ne-se-chudim-posle-dali-na-t-772752.html

  “…Но коалицията продължава да бъде безалтернативна, защото идеята, че предсрочни избори ще покажат нещо коренно различно – това е възможно, но после ще се чудим дали случайно на тези избори не се е явил Путин.

  Това заяви съпредседателят на “Демократична България” Христо Иванов по БНТ. Не е само в България, проблемът е глобален, хората са уплашени и това ги прави податливи на хибридни информации, обясни той..”

  Мдаа, а аз се надявах Иванов да бъде лидер на про-европейското МНОЗИНСТВО което съществува в момента в България.
  Вместо това имаме свалени гащи, яйца, шведски маси и чиста проба капутинска пропаганда..

  Надежда всякаква оставете..

 20. Ukraine’s Deputy Prime Minster Olha Stefanishyna has accused Russia of “genocide” and alleged that “women have been raped for hours and then murdered”

  Проклети да сте български медии, за вас войната вече не съществува..

 21. Зеленски забранил 11 партии, смятани за проруски.
  И Кирил Петков може да издаде “форсмажорен” (заради войната) указ за забрана поне на Изродите на Копейкин. И без това регистрацията им е невалидна, заради фалшифицирани подписи на повечето членове- основатели, които твърдят пред съда, че не са полагали подписите си никъде.

 22. Нали се върти идеята Зеленски да отправи видеопослание към българския парламет. Косата ми настръхва като си представя какви озъбени путинскии сизиономии и зейналии мечи уста ще види Зеленски на екранчето срещу себе си.. Трябва да предотвратим такъв позор! Или да помогнем на Зеленски да помогне на нас в разобличаването на путинизма у ас, като му подскажем какви да са посланията му, ако преценят, че има смисъл да говори на зомбираните путлерофашисти на власт в България.

 23. България е превърната в изнесена в тила на НАТО путлерофашистка военна база. Само войната на Путиния предотврати путино-фашисткия преврат, чиито белези се откроиха отчетливо напоследък.
  Без Закон за Защита на Държавата няма да се отървем от русофилистичната напаст. Но, искам да споделя ужаса си от идеята, подметната наскоро – да се поканел Володимир Зеленски да отправи видео обръщение към българския парламент. Представяте ли си каква озъбена руZZка глутница ще види младия президент пред себе си! Трябва да предоствратим този позор. Или да направим така, че ако украинските власти решат, че има смисъл от обръщение, то обръщението да е разобличаващо путинската пета колона у нас и по света. В такъв случай, трябва да помогнем на украинците при подготовката на посланието.

 24. Хайде, честито на всики, майчето манолова се събира с янев да правят нов проект.
  По време на протестите тази ходеше и се молеше да бъде пусната на Орлов Мост. но БОЕЦ я наритаха и тя се разрева..
  Тогава я утеши Христо Иванов който дойде на измисленото и противопоставяне пред СУ с вана на “майките”..
  Когато нямаш сили да се разграничиш от руските мекерета в страната и всъщност се коалираш с тях се получава ситуацията в която в момента се намира Христо Иванов.. със свалени гащи..

 25. Березовски, срам! Очаква го кратка и блестяща кариера като масажист на путински ходила.

 26. Найден Тодоров е нормален човек, каквито все още има в България.
  В украинския град Лвов беше организирана демонстрация със 100 празни детски колички, символизиращи 100 убити от руския башибозук украински деца.
  Някои от путинофилите и русофилите наричат войната братоубийствена.
  Какво братство може да има в разрушените украински жилищни сграда от руските ракети и бомби, оставили хората без дом, в убитите украински деца от руските фашисти и изнасилените украински жени от православните скотове. Какво братство намират тези дебили в изпратените чеченски и сирийски банди в Украйна.
  Един поет комунист, който ни задължаваха да изучаваме в училище, беше добре описал разкапването на душата вследствие на социалистическата омраза и превръщането на човека в биологичен индивид.
  Следователно имам пълното право да наричам руските фашисти православни скотове.

 27. Маестро Найден Тодоров, РЕСПЕКТ!
  💙💛

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.