Да покажем на рашизоидните ни капутинисти солидарност с украинските жертви на руската агресия

Разобличена беше ( поне) една руска злоупотреба за българска сметка на фронта на хибридната война на Кремъл, употребяваща системно от години България като инструмент за промиване на руски мозъци. Руските медии и техните български метастази разпространиха фалшивата новина за протест срещу НАТО в подкрепа на руската агресия срещу Украйна. За целта представят снимка от 2015 година като “доказателство”, че българите протестират днес в полза на Русия.

НА СНИМКАТА ( от 2015 г.) отрепката с очилата , която държи плаката, година по-рано ме нападна  на митинг пред МОЧА

https://offnews.bg/obshtestvo/propagandata-si-izmisli-proruski-protest-v-sofia-772881.html

Дали сами са се сетили руските пропагандони? Пак да припомня, че така биват наричани руските “капути” ( гандони) заради гадната им пропагандонска дейност. Или са били “подсетени” от своите български капутинисти?

Това няма как да знаем, а и няма нужда да си хабим времето да разсъждаваме кой е по – пропагаден. Но можем да си зададем въпроса защо България е заподозряна като единствената държава от НАТО, където е възможно да се случи протест в подкрепа на варварската руска война в Украйна.

Натрапва се логичното обяснение, че отказът на българската държава да подкрепи въоръжената съпротива на украинците създава благодатна среда за проруските настроения и окрилява нашистите, готови да подкрепят с всякакви средства рашистите. Това е така. Но как се стигна дотук?

Дълъг и несъстоял се в дълбочина е този разговор. В лично качество имам усещането за системно маргинализиран монолог. Ако властта на “ гражданите за европейско развитие на България” му бяха обърнали внимание, нямаше днес да се сблъскваме с феномена твърде много хора у нас да не могат да различат убийците от техните жертви в Украйна. Вместо това години наред тук путинофилите си развяваха съветската агресия и в случай на някаква конфронтация с нея гербаджийската полиция взимаше страната на агресивните путлеристки отрепки.

На снимката, която разпространяват руските медии, се вижда една от тях, която ме нападна по време на разрешен митинг пред Монумента на окупационната червена армия МОЧА на 9 септември 2014 г. Отрепката ми изтръгна плаката от ръцете, счупи го, стъпка го и беше отведен от полицията не за друго, а да не би да му посегнат протестиращите.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Прибраха отрепката в патрулната кола и я пазиха, но без белезници, както постъпват с противниците на МОЧА.

 

Както се вижда от снимката, отрепката дефилира година по-късно със собствен плакат, който няма кой да изтръгне от ръцете му. Полицията пази такива отрепки, а на един от митингите срещу руското нашествие в Украйна полицай дори ни заплашваше да не си помисляме да се преместим с украинските знамена пред МОЧА.

На утрешния 24 март, месец след нахлуването на руските орди в Украйна, в София ще има шествие от 18.30 ч. Ще тръгне от площад “Независимост”. Нека покажем на отрепките воля за съпротива!   

Това е важно не за руската аудитория, която няма да бъде осведомена за събитието от цензурираните тамошни медии. Важно е да се види и почувства тук от местните руски отрепки. 

70 години от окупацията“, проведено на 9.9.2014

11 мнения за “Да покажем на рашизоидните ни капутинисти солидарност с украинските жертви на руската агресия”

 1. https://www.pravda.com.ua/rus/columns/2022/03/21/7333269/

  Ян Валетов – Свобода или Смърт

  Силен текст. Изясни ми се и защо има десет ли са, петнайсет ли са руско-турски войни..
  Ами защото нашите “освободители” са просто едни МАРОДЕРИ..

 2. А това е моят специален подарък за русоробите в България.
  Ако все още е останало нещо като мозък, съзнание, съвест у тях..
  На руски, надявам се да помогне за възприемане на написаното..

  https://www.pravda.com.ua/rus/columns/2022/03/18/7332442/

 3. Появяват се информации, че Зеленски бил готов да се откаже от НАТО и да признае Крим за руски.
  Ясно е, че прави това за да спре избиването на мирни граждани.
  Но дори да го направи, означава ли това, че ЕС и САЩ също ще признаят Крим за руски и ще отменят санкциите?
  Това би било непростима грешка.
  Не се притеснявам, че Путин ще победи – това е невъзможно. Притеснявам се, че пак може да заблуди и Запада, и Украйна.

 4. Един прост въпрос към киро 84% подмяната – Когато правите изявления че 84% от българското население не иска да праща оръжие в помощ на Украйна не ви ли е минавало през харвардското мозъче че е много възможно НАТО да се наложи да брани България от орките?
  При тази ситуация кой НАТОвски войник ще е готов да мре за население което подкрепя орките на 84%?
  Защо работите за руската пропаганда, киро подмяната?
  Знам защо, защото техните представители те направиха премиер.

 5. Здравейте, г-н Инджев!
  Отскоро ви следвам във ФБ и виждам, че на публикациите от сайта ви, които споделяте в социалната мрежа, не се показват картинките. Ако за Вас е важно, мога да погледна по-детайлно. Специално в тази публикация причината е името на файла, който е картинката.
  В него има нестандартни символи и при опит да се зареди директно води до грешка 404:
  DSCI0001аа-300×225.jpg
  Ако спазвате едно просто правило, няма да имате подобни проблеми.
  В имената на файловете използвайте единствено и само обикновени букви от латинската азбука (т.е. без символи като умлаути и подобни), цифри и тирета (дефис). Нищо различно.
  Вие вероятно качвайки снимка не обръщате внимание на името. Правете го. Преименувайте всяка снимка, защото може да има букви на кирилица. За по-голямо улеснение, може да задавате имена само от цифри.
  Например:
  24032022-01.jpg
  Това е първа снимка за днес 24 март. Втора снимка ще е -02 и т.н.
  Така хем ще го правите бързо и лесно, хем няма да се чудите как да именувате някой файл, хем всяко име ще е уникално и няма да има опасност от презаписване на файлове.

  Желая Ви лек ден и продължавайте да громите Путлер и пагубната за България руска политика!

 6. Към Петър Василев:

  Благодаря за съвета и съпричастността. Рутината ме носи по своето течение и това води до “някои несъвършенства” от техническо естество. Прекалено съм втренчен в съдържанието и при темпото, с което го предлагам на публиката не е чудно, че формата страда.

 7. Погнуса четвърта „Вие българите сте…” https://www.youtube.com/watch?v=xnQmx5389GU
  „Каквито едните такива и другите” възкликва цигуМиларката по поводЪ войната на пътлерЪ срещУкраина и цивилизованото човечество. Понеже госпожа дочьКомунистическа наследила бащини оценки не може да денатурира болшевишкия генЪ български. Приседнало имЪ в гърлото да признаятЪ факта на путлеристкатАгресия срещу миренъ съседЪ. И стане ли дума за Украйна с пяНА уста фЪрлятЪ плюнки срещу Америка риЙйш ли ..? „Чакай да ти обясня азЪ ..”
  Ама не ми обяснявай ма шутКОмунистическая .. Кажи кой кого напада само .. Неееее…е..е Пищи цигУмигУто „.. всички са винОооовни” .. (освенЪ путлеРазбирГа сьэ). Разбирай САЩ.
  „Азъ туканкана .. „ (Холандия + Франция) не мога третИмотЪ да си купя отЪ тези алчни капиталисти .. експлоатиратъ беднатАртиска .. Но си натиска задника по западните сцени госпоДжата .. вместо да отлети на востока при любимата си ЧАЙковска дестинация чемоданъ-вокзалЪ-магаданЪ. ЧайничокЪ с полоний .. имъ е гранде синфония. БолшевикЪ обича зеленЪ долларЪ и ВИНАГИ билЪ експлоатиран риййшли .. окото му ненаситно .. алчни гъзове .. нефелни. ПроЗти пъкЪ нахални ..
  Кой ви роди бре …? Племето/стадо ..? Кой ви научи в чуждото канче да зяпате в захласЪ ? УдушавамЪ се прямо+повдигОрганически .. Бившо легионерче тукЪ пакЪ по френско смучи социални отъ името на неговата и на тъстовете фамилия .. гледа подЪ лупа да не изтърве центъ от което му се полагало на четирите пионеРодени по френско. А чакало нефелното путлерЪ да гОсвобождавалъ .. Но не къде да е … а в посока обратна на маЦквабадЪ … отъ Ловечъ сбъркалЪ посоката на западъ. Вместо къмъ на жена му родината евразийска. И като негОтборЪ легионерчета в хорЪ припяватЪ: „ПутЭэээтНъ ПутЭэээтНъ ПутЭэээтНъ…” За малко да сИзямЪ боя .. като имЪ се изсмяхЪ на проЗтотата свиносабачая.
  Не ми е въпроса за отделнните индивиди .. а за веКе потвърдената тенденция на конгинивенЪ дисонансЪ = руЦкий мирЪ ама в Долари да бъделЪ … или баремЪ в Евро .. И ако може да плащатЪ за обожествяване на некрофилистическо божество. Бункерното жуже. дребно и отмъстително, бѝто пъкЪ садистично .. Приляга имъ на българския генъ видимо.
  ЗнаемЪ веКе … последния комунистъ ще умре в България .. ако все още табелката не са сменили на „Путландия” до тогази .. отъ истериченЪ припадъкЪ по касапина имЪ .. И бомби да имъ падатЪ руЦки на главата .. ще ги посрещнели с хлябЪ и солЪ .. в стокхолмския гърчЪ на племето/стадо ненавиждащо себе си .. Нагонъ идентифициранъ още от ИванЪ Хаджийски .. в „Битъ и дошевностЪ на Българския народЪ”. PDрашка се разпада, но PDрашиста български размахва калъчка и се кълне в сталина/путлера с наляти от кървава злоба комбъли.

 8. Абсолютно съмъ несъгласенъ с факта, чЕлита напускалъ страната за да се интегриралъ помежду европейското семейство. НИКАКВА интеграция нито асимилация е възможна вамЪ. Фрустираната морда недочеловечески генъ е изключително чувствителна за всякакъвъ екстремаленъ дискурсЪ чей-често дяснополулистки където го чакатъ съ ехидна усмивчица путлериските агенти нефтогазенОхранени. Били те дойчТарикати ШрьодеМеркелистични или френсКурви льоПениЗемурени.
  Зейнахъ на връхЪ нова година да ме агитиратЪ за ощЕ по-путлеристка шлюха Valérie Bugault https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=Rhdeb4nTZNs&feature=share&fbclid=IwAR1rQ8t0iSXkkRMkqeMx7iWDjkN2tCf7tBk_tUtHAyIil_hUWWGvQH-3P9g отЪ поредната фрустрирана псевдо интелигентъ бивша английска снаха. МногОтворена .. вещае края на Франция .. и възхода на PDрашка. Ха ха ха .. майко мила. Тури конеца на тазИнтелектуална пустиня .. Господи прибери си версиите. ТурихЪ конеца днесъ .. тъй както уволнихЪ отЪ себе си жалката неслучила се територия България в 2020.

 9. Тогава беше по поводъ последната фрустрация, че имало ако не ДС(б) то поне разумни люде … предвидЪ протестите. А то ГЕРБерубгели .. маските паднали .. и отдолу путлеристки муцуни шест милиона и кусуръ … последния да угаси фенера. Людете свършили тъдява безЪ да забележа. Виреятъ васкасички миризливЪ гниДочеви. БиламачиКови ДС(б) партайгеносета само.
  Та най-голямата ми грешка беше че смятахъ България за държава (като всички останали), а българите за народъ поне (ако не и нация) А то България руцКошара за мазохистично стадОфци. Себе си мразите.. и на другите завиждате. 100% готови кучешки сърца. Фаршъ за болшевишки маршъ обратно в ГУЛАГа на собствената си релефна нефелностъ
  Кой билЪ нападалЪ Украйна ..? Америка ви пречи понеже успяла, свободна и щаслива. И ще убивате с „путлеръ” на уста докато не ви правърнатъ PDрашките в циано бактерии бяло синьо/зелено черв(ив)ени. ГнъсЪ этотъ разЪ вЪ руЦка нефтЪ и газЪ

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.