Колеги, та дрънкат ( глупости) или как ме хванаха най-после в крачка

  Уличиха ме. Хванаха ме. Направо ме разобличиха като нарушител.

Доказателствата са в снимки. Жълт вестник, чиито папараци няма как да знаят ( и не се интересуват от такива подробности ), че имах проблеми във връзка с една травма на крака и пестях всеки сантиметър ходене, ме е изобличил като нарушител при неправилно пресичане на една улица в София. В снимки. Много снимки с подходящ за случая заклеймяващ текст.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Това е същият информатор на желаещите да бъдат (дез)информирани читатели, който преди 5 години ми посвети серия от снимки с твърдения, че поради безработицата си докарвам пари като хамалин. Всъщност помагах на тапицер да качи едни кресла на покрива на колата му. https://www.bgdnes.bg/Article/9634772

Агенция БГНЕС, която претендира, че не е жълта, съдейства за разпространението на “сензацията” като популяризира фоторепортажа за моето нарушение. Защото не й е важно какво пиша, какви книги издавам, какви коментари правя за български и световни медии. Важно е да ме покаже откъм “истинската” ми същност на журналист, пресякъл извън пешеходната пътека ( всъщност на метри от нея, ако трябва да съм точен). Ерго, щом правя така на улицата, какви ли ги върша тайно пред компютъра, опитвайки се да заблудя читателите си в достоверността на онова, което сътворявам.https://www.bgdnes.bg/Article/9634772

Колеги, та дрънкат ( глупости)!

13 мнения за “Колеги, та дрънкат ( глупости) или как ме хванаха най-после в крачка”

 1. В повечето големи градове по света, където съм бил масово се пресича “неправилно”. Ако е червен сигнал за пешеходци , но няма коли се пресича .. В Ню Йорк , ще отнема много повече време да се върви ако се чака за зелено … има правила има и комон сенс…

 2. Това са шибаняците които подкрепят изверга капуткин но се пенявят когато някой пресекъл улицата не на пешеходна пътека! Връх на журналистика, морал.. а бе връх..
  Жалка работа…
  За жалост са гепили народа и му предават жалкостта си..
  ТОРТИЛ ЗА МОЧА И АЛЬОША! РАЗКАРАЙТЕ ШИБАНИТЕ АЗИАТСКИ КОЧИНИ ОТ БЪЛГАРИЯ!

 3. Споровете в публичното пространство вземат налуден харарактер.Като нямат аргументи срещу статиите- с истината не се спори- стигат до употребата на неправилно пресичане пешком.Щом пресича така, значи не струва нито той,нито писанките му- вероятно внушават в подобни на техните глави.Пълни идиоти!

 4. Тотално объркване на категориите.Едно е да пресечеш улица по която не се движи кола, автобус съвсем друго е да водиш война и да да твърдиш ,че това не е война.

 5. Не се оправдавайте, господин Инджев – нарушител сте, и не само на улицата! Затова и ви четем редовно!

 6. Болгарскии жолтии корабль иди на ху…торе бабочек ловит

 7. Не им се връзвайте, Стопанино, от пуТлерастки з@дник какво може да излезе, освен ди@рия? Па и реклама е все пак, че и безплатна. Пред вид курса на рублата си е жив гювеч:)
  Off-topic – видео как “елитен” руZки солдат денацифицира гаден жидо-бандеровски магазин. “Передавое” отвсякъде, направо “аэро-космическое”. Колкото по-близо до “ден пабедъй”, толкова по-гладни стават блатните диваци:

 8. Може би не всички тук са гледали тази сутрин интервюто с Виталий Кличко по нова тв, проведено от жената на златимир от бтв. Какъвто злати, такава и жената, с която живее. И двамата на важни постове в две различни телевизии. Това колко са различни тези две телевизии е отделен въпрос.
  Та тази същата цекова успя да ядоса Виталий Кличко, като му зададе няколко откровено провокационни и тъпи въпроса. Запита го как той оценява “специалната военна операция”, на което кметът на Киев й каза да не се поддава на руската пропаганда, като нарича войната “операция”. Овцата обаче продължи с тъпотиите си като го запита какъв компромис е готов да направи той с руснаците, на което Виталий Кличко пак се наложи да й обяснява, че никакви компромиси не могат да се правят с агресора, а той трябва да напусне Украина!
  Докога ще гледаме такива “личности” от екрана?! Не са само тези, много са!

 9. Лесна печалба на гърба на трудещия се! Жалко, от жалки хора.

 10. https://youtu.be/eAuEyoPovKk
  Великия Димитър Гордон!!! Ох, как само ги подрежда…хахаха. “В Китай Путин най-добре би се покрил, защото и по лисичата физиономия, и по ръст си е направо китаец.Ако се добере до там.”
  А ние, сега трябва да съборим МОЧА и всичките руски говна осрали красивата ни Родина!!! И да изчегъртаме руската пропагандна плесен от душичките на останалите все още русофили в България. А рублофилите – нека си харчат рублите в свободния свят, ние сме великодушни.
  Слава на Украйна!

 11. Интервюто на Кличко.

  https://nova.bg/news/view/2022/03/27/362659/%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B9-%D0%BA%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%BE-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4-nova-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B2%D0%B8%D0%BB%D0%B5%D0%B3%D0%B8%D1%8F-%D0%B5-%D0%B4%D0%B0-%D1%83%D0%BC%D1%80%D0%B5%D1%88-%D0%B7%D0%B0-%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D1%81%D0%B8/

  Хубаво е все пак че е пуснато по Нова за да чуе българина още един призив да не се вярва на руската пропаганда..

 12. Ха-ха! Хванали “престъпник в крачка”. Буквално. И тия от БГНЕС… Дали са свършили паретата??

  И-Д-И-О-Т-И!!!

  Слава Україні!!!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.