Вътрешно нечистоплътният Копейкин ми се подиграва безсилно на външност

Копейкин, който не може да ми опонира с друго, се опитал да се подиграва с външността ми. Но и хуморът му е като неговия прякор – издава го колко е дребен.

 

 

 

 

 

 

“Някой знае ли коя е тази баба на снимката? Пратиха ми я и ме питат как ще я коментирам, но не ми е удобно да обсъждам възрастни жени”, написал Копейкин в профила си във Фейсбук.Ха-ха-ха!

Понеже се опитва да ме хвърля да ме глозга неговата публика, от която могат да се очакват само гадости от рода на същите, които се въртят в главата му, ще припомня на моята аудитория защо има основание да злобее безпомощно по мой адрес.

Защото от години го разобличавам. Не съм му измислил аз прякора, но аз бях този, който направи връзка и обясни публично приликата му с героя на Гогол от “Мъртви души”  Копейкин- самосъжаляващ се инвалид, който проси от руската царска власт копейки, а когато му отказват става разбойник. Едно към едно!

Защото не можа да ме сплаши с физическа разправа. Изпрати ми двайсетина побойници от Варна в Добрич да ме ругаят и да ми пречат да си представя книгата. И това в съотношение от двайсетина “нощни вълци” срещу една “баба” ?!  Устоях на терора и осъществих въпреки това разговора си с хората, дошли да ме чуят и видят като автор на “Измамата Сан Стефано”. После Копейкин излъга писмено, че акцията по моето заглушаване била успешна. Изобличих го с доказателства като лъжец. 

Защото го изобличих като нацист. Доказа го, употребявайки срещу сънародници нацисткия термин “подчовеци” untermenshen.

Защото го изобличих, че нарича сънародници също така с гадната дума “майкопродавци”, а всъщност точно той се държи като такъв, слагайки знак за равенство между българското Съединение и позорната руска анексия на Крим. https://ivo.bg/2022/01/26/копейкин-сравни-руската-акенсия-на-кр/ 

Защото го изобличих, при това с коментари на бивши негови “фенове”, какъв яростен ваксър е бил доскоро, а след това яхва вълната на антиваксърството, за да гепи най-после депутатската заплата. https://ivo.bg/2021/11/17/всеки-който-отрича-ваксинирането-е-п/

Защото отново го изобличих тази седмица, че лъже и клевети народа си. Беше излъгал на 25 март в “Лице в лице” по БТВ, че организаторите на огромното шествие в подкрепа на Украйна от 24 февруари не били българи. Снимах се с тях и казах три дни по-късно в същото предаване, че е лъжец и клеветник. Имената на четиримата българи от снимката, поискали разрешението за шествието, са документирани в деловодството на Столичната община.

 

 

 

 

Има и още, но май е достатъчно обяснение защо този фашизоид  се опитва да ме уязви на външен вид и възраст. Освен признание за безсилие, това е проява на голяма простащина по отношение на един баща на 5 деца и дядо на 7 внуци, кой от кого по-прекрасни. На кого ли са се метнали? Във всеки случай не и на “левента” по шорти от снимката по-долу. 

Не искам да му влизам в тона, но на моите години нямам притеснения пред огледалото. Да му мисли сбърканият “мъжага”, който не посмя да ме погледне в очите, когато преди десетина дни се сблъскахме на вратата на асансьора в Нова телевизия и сведе поглед като свенливо девойче.

 

Апропо, не стъпвам във Фейсбук, макар, че статиите ми от ivo.bg се препубликуват там от добри хора. От тях научавам, че и неземната красавица Нова Йотова се е опитала да ме хапе по външния вид. Питала иронично онези, които са на един акъл с нея, дали някой знае “къде се пече Иво Инджев и дали си взима редовно хапчетата”.

Отговарям: взимам си най-редовно едни добавки на билкова основа. Кръвното в момента ми е 120 на 90 ( смятано за младежко и идеално от кардиолозите) . А какви нормативи покривам като физическо натоварване, няма да споделям. Коментирам подобни неща само с нормални хора, които искат да знаят ” как го постигам”.

Но ще й препоръчам да се наслаждава на прекрасния си съпруг Богомил Бонев,  който се е превърнал в яростен путинофил с постовете си в интернет, вместо да злослови по адрес на киселото за нея грозде.  Много е нездравословно.

Пък и да попита “огледалцето” за себе си. Може и да се окаже отрезвяващо, ако то не е криво, както всичко путинфилско.

17 мнения за “Вътрешно нечистоплътният Копейкин ми се подиграва безсилно на външност”

 1. Жалко за всички наивни младежи, които му вярват на този човек. Успешно замаскираше с 90% патриотична риторика, преди само тук-там включваше нещо в защита на Русия, но сега всичко излезе наяве. Проблемът е, че в България е пълно с объркани хорица, които фантазират как в България ще влязат руснаците, така както в Украйна. Поне такова такива коментари срещам във Фейсбук групите. Със сигурност някои от профилите са тролове, но и някои от тях са ми познати. Пълни нищожества!

  Наскоро един от тях ме попита: “Абе ти откъде знаеш, че в Украйна има война. Това по телевизията са кадри от войната в Сирия. Западната пропаганда ни лъже.”

  Или друг ми заяви следното: “Украинците са радват, че ги освобождават”
  1/3

 2. Не е хубаво да се подиграва човек на външността на другите, но Костя си го е изпросил с много труд и миризлива пот!
  Ако нещо така много си съвпада с вътрешната му нечистоплътност и грозота, е външния му вид, наподобаващ някакъв скелет на извънземно с две недоразвити ръчички и боцната отгоре крушовидна кратунка, върху който е опъната сива, нискокачествена кожа. Както би казал някой по накратко, “ужас некъв”, карикатура, която е подходяща за молива на Чавдар Николов.
  Иво, за хора с твоята фигура, немците имат един кратък, точен израз: “Du kannst dich sehen lassen!”

 3. ами знам от Первий канал,той е руски,а западна пропаганда у нас НЯМА,само съветско-руска.

 4. Псевдо-движения, збъркани като бълвочи в кухнята на Пригожин, по рецептурника на ГРУ и ФСБ, известни под кодовите имена “Воля”, “Атака”, “Възраждане” и не помня вече онази трагедия на Бареков, са възможни в България и без значително финансиране от Кремъл, както е при аналогични циреи в Западна Европа, поради факта, че населението на Варненска област десетилетия подгъзува на руснаци – туристи и разни други златни паспорти и прочие мужици, и вследствие на това подгъзуване достига до делириуми на избори за да ги вкара макар и с малко в Парламента.

 5. Като гледам снимката на копейкин, разбирам какво е вложил в определението подчовек – себе си! Много прилича, ама не е!

 6. На снимката виждам един хърбав “кадировец”, който ми прилича в лице на Еленовъда (това е професията на руSSкия военен министър Шойгу – еленовъд!). “Кадировецът” периодично ходи в РуSSкото посолство, където му преподават политическо актьорско майсторство. Според ситуацията и съответното ЗАПЛАЩАНЕ да разиграва публично желаната от тов. Мутрофанова роля: устремено мини хитлерче- расист, разгневен трибун – патрэот, уличен хулиган- побойник, антиваксър, антиджендър, истерик- рублофил и други превъплъщения, но все с една и съща цел- да саботира вземането на важни и спешни решения в Българския парламент, както и да сее раздори, да разделя и дезинформира българското общество. КОЙ има интерес от публичните циркове, които разиграва, е повече от ясно!
  И понеже “кадировецът”, освен че е грозник, е прост и духовно примитивен (иначе щеше ли да се превърне в “Копейкин”?) едва ли ще може да осъзнае аксиомата, че много по- ценен е външният вид, в който доминира отпечатъка на духовно извисяване, резултат от дългите години на изпитания в отстояване на личното достойнство и морал, отколкото “перфектния” външен вид на едно младо тяло, където предоминира плътта за сметка на духа.

 7. Копейкин е ясен…. но днес в парламентарна комисия ДБ са гласували Против!!! предложението за изпращане на военна помощ за Украйна. Докога Атанасов и Бойкикев ще говорят в медиите за помощ към Украйна, а в парламента гласуват с Възраждане и БСП против?

 8. Потвърждавам от 1 лице – тънкогласият фюрер е неочаквано свенлив или казано в прав текст страхлив, когато от упор го наречеш “продажен русофил”. Това се случи между нас с него преди време, когато засякохме маршрутите си и нещастникът склони глава, изкриви поглед встрани и ме заобиколи, докато бе сам, без задължителната напоследък придружаваща го пасмина примати. Просто жалък индивид.

 9. Г-н Инджев, изключително недостойно е този примитив да профанизира сериозна тема като войната в Украйна. Място където един тотален идиот унищожава живота и съдбите на хиляди хора. Не съм религиозен но за този вярвам съдбата му е подготвила сериозни изпитания. Иначе за хубаво или не за чак толкова но сте единствения от когото се информирам за ставащото в Украйна. На БНТ, БНР просто нямам доверие за истинност. Имах честа от вашите статии да си създам друго коренно различно отношение към “братушките” и тяхната територия, за което сърдечно Благодаря

 10. Гледам му снимката на този парцал и не мога да преодолея усещането, че е фотоколаж.
  Хилавите ръчички не са на това тяло, загатнатите долни крайничета са като на някоя късокрака плеймейтка, а каунът най-отгоре си е направо като залепен. Единствено познатото просташко самодоволство, цъфтящо на зурлата на макака, навежда на мисълта, че колажът карикатури конкретния задник. Допускането, че снимката не е манипулирана, предизвиква единствено съжаление, заради очевидната физическа недъгавост на тялото, макар и стояща в пълно съответствие с душевната извратеност! Страшно е да си помисли човек, как би изглеждало това същество на възрастта на Иво ИНДЖЕВ!

 11. Копейкин = хърба.

  Слава на Украйна!

 12. Жълто-зеленикавият* тен на Костя Копейкин издава цвета на мръсната му душица. За “явленьето” агент за путлеруско влияние ето мнението на водещия разследващ журналист Христо Грозев: https://play.nova.bg/video/zdravei-bulgariya/season-12/zdravei-2022-03-31/602726 (превъртете видеото до 1:38 – 1.54h).

  *В кочината на Путлер този цвят го наричат “цвет детского поноса”.

 13. На това дребно човече дните са му преброени.. Просто го съжалявам, че не успя да се наслади на продължително живуркане в българския парламент. Не за друго, ами се притеснявам за здравето му. Тази злъч която сипе, тези отвратителни пасквили и всенародната ‘любов’ към него от нормалните и мислещи хора няма начин да не му се отразят чисто физиологически.. Не забелязвате ли колко е посивял напоследък..Лицето му е като зле направена восъчна маска с нездрав цвят. Сигурно му се поврдеила нещо жлъчката, знам ли..я язва, я нещо друго.
  А вие г-н Инджев няма смисъл да му се връзвате, вашите обяснения така или иначе онези тъпаци няма да ги прочетат.. А по отношение на дългата коса, чест ви прави на тази възраст да ходите така. Това означава, че сте свободен човек със самочувствие без предразсъдици…Помним как косите бяха символ на свобода, и как милиционерите гонеха, а в по-стари времена и стрижеха…
  Аз също продължавам да ходя с дълга коса..ей така, щото ме кефи да съм различен…нищо че съм минал половин век живот. Да благодаря и на баща ми за здравия ген, без следа от оплшивяване…Може би там е ключът-оня гном просто го е яд, че става един сив и безличен плешив чичак със смешно име..Ама не иска да си го признае..

  Нека ви поздравя с една велика песен от един още по-велик филм на великия Милош Форман! Която е още по-актуална днес!

  Hair – Let the Sunshine In

 14. Не искам да спамя излишно, но още един един поздрав от същия филм…Ей сега като ги изгледах тези два клипа и някак ми стана леко…Повечето хора по света са добри…Бил съм в една трета от страните (около75 )по света на всички обитаеми континенти и смея да твърдя, че съм видял много…Мършляците са малцинство, лошото е, че обикновено са най-гръмогласните. Нека за минута две да ни стане по хубаво…

 15. “Доказа го, употребявайки срещу сънародници нацисткия термин “подчовеци” untermenshen.” Също и като използва “национален предател” (при Хитлер е “народен предател”/Volksverräter). Коментарите му по медиите са също Хитлер (Lügenpresse).

 16. Не си струва да коментирам К.К.! Иво му е представил ярка характеристика! Ако и аз напиша нещо, ще бъде банално…Какво ми остава друго, освен да си спомня за тефтерчето на Левски! И по – точно мястото, където Дяконът е отбелязал: “Народе ????…” Е, когато народът разгадае смисъла на четирите въпросителни и когато си отговори поне на две от тях, тогава ще се появи светлината в тунела! Ама не онази от фенера на митичния “Дядо Йован”, а онази от пламъка от Диогеновото светило!…

 17. Този чичко може само да си мечтае да изглежда като вас когато (ако) стигне вашите години. А за интелект и коса ще може само да си мечтае.
  Опитвам се да избягвам да го слушам, защото ми докарва сърцебиене с припряното си френетично лаене.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.