С провала си в Украйна Путлер помага без да иска на своя най-заслужил колаборационист в България

Путин е длъжник на своя Бойко Методиевич, който му прокопа ударно транзитен канал за печелене на стотици милиони евро на ден за водене на войната му в Украйна и за укрепване на сръбския му клин в Европа, който всеки момент може да превърне във военна база. Дали точно Путлер е напълнил онова чекмедже в резиденция “Бояна” с пачки евро и кюлчета злато, видени от целия свят? Това може и да не узнаем никога с точност, дори и да се смени прокурорският предпазен механизъм срещу разследването на деянията на бившия ни премиер, за който предпазител имаме всички основания да предполагаме, че също е захлебил, макар напоследък да прави нацупени “русофобски” муцунки за заблуда на противника, т.е. на българския народ и на западните съюзници.

Парадоксално, но Путлер е на път да помогне без да иска на своя главен помагач в България чрез своя провал във войната, за чието отприщване Методиевич му помогна толкова много.

Колкото по-ясно става, че руската агресия затъва необратимо в украинското тресавище, толкова повече гербаджийските андрешковци се опитват да скочат от путинофилската каруца и да я зарежат, за да се спасят.  И ако може – по този начин да изплава отново на повърхността непотопяемото до миналата година политическо туловище на техния корпоративен бос.

Самият бос си трае в Банкя. Продължава да внимава да не подразни с нещо Путлер. В редките случаи, когато се обажда по темата, проявява истинско майсторство на терена на изразяването, на който иначе доказано се изявява като властелин на просторечието на кръчмарско ниво. Много, много се старае едновременно да заяви модерна осъдителна позиция спрямо войната на Путлер, но в същото време гледа да не заклеймява московския си началник. Не сте го чули да употребява израза “руска агресия”. Няма и да го чуете преди Путин да падне безпомощно в калта и тогава да го нарита здраво като един бистришки тигър.

Имам усещането, че е поел конкретен ангажимент да не обижда Путин като агресор по подобие на ангажимента с обещанието му, дадено публично,  Монументът на окупационната червена армия МОЧА да стърчи непокътнат, докато това зависи от него.

 

 

 

 

 

В тази “предпазливост” няма нищо ново. И в качеството си на премиер действаше по същия начин. Още тогава пускаше напред определени остриета да отвръщат епизодично и дипломатично на руските провокации, като Даниел Митов и Екатерина Захариева. Днес те са вече в нападателна позиция от името на ГЕРБ, което значи от името на шефа, “избран” наскоро с пълно мнозинство да остане владетел на корпорацията ГЕРБ по модела на “изборите”, взаимстван от гласуването за Ким чен Ун в комунистическата Северна Корея. Последното не му пречи да продължи с антикомунистическата реторика за заздравяване на редиците сред онези, които маршируват зад гърба му и не искат да знаят и да чуят за личния му възторг от охранявания от него диктатор Живков, нито за подвига му да напусне МВР заради нежеланието му да напусне БКП.

НА СНИМКАТА: Във връзка с този кадър може да се спори дали охранителят Борисов иска да разцелува по руски уста в уста своя кумир Живков или само да го прегърне “крепко” , за да се хареса на носталгиците по комунизма.

 

 

 

 

НА СНИМКАТА: На следващата снимка няма място за съмнение. Борисов вече е “по задължение” в Живковото близко обкръжение – присъства на възстановяването на паметника му в Правец в компанията на своя ментор Георги Първанов.

Разделението на труда в ГЕРБ по оста Изток-Запад беше ясно и изцяло в полза на Изтока, защото на този кантар тежеше с огромна сила споменатото туловище от Банкя. То беше безспорния ориентир за останалите пазители на кремълската репутация в отбора му. Докато с едната ръка той позволяваше на външния си министър да отбие с някой друг коментар руските стрели срещу България и оставяше президента Плевнелиев да ядосва путинофилите у нас, споменавайки завета на Левски да не се осланяме на Русия, то   дясната му ръка Красимир Велчев ( както и редица гербаджийски кметове ) не пропускаше да удари с присъствието си гербаджийски печат на одобрение за русофилските сборища край язовир “Копринка”, бивш “Георги Димитров”. 

Същият Велчев, трябва да се помни, беше и шеф на руско-българската дружба в съответната парламентарна група за приятелство с Русия. Най – видната илюстрация за приликата между ГЕРБ и БСП беше фактът, че двете корпорации се бяха сговорили да си делят ръководството на групата подмазвачи на Москва. Бяха полегнали заедно  (по израза на американска посланичка Нанси Маккълдауни, описала България при управлението на Методиевич в един изтекъл доклад на Уикилийкс като “полегнала между Газпром  Лукойл” ).

Шампион по откровена русофилщина в ГЕРБ по своето институционално влияние беше и продължава да е Данчето, както шефът публично нарича(ше) отдавна обезличената от него кметица на София Йорданка Фандъкова. Данчето не пропускаше 3 март, на който да не разпрати покани, подписани съвместно с Национално движение “Русофили” на Любомир Коларов. И как не, самата тя (беш)е на повикване от руското посолство и на местните пипала на този октопод. Участваше в многобройни учредявания, годишнини и форуми на русофилски организации. Тя не само обяви ентусиазирано 2009 Година за година на Москва в София, като продължение на Първановата Година на Русия в България през 2008 година, но на практика прави всичко възможно да няма година, в която София да не марширува под барабаните на Москва. Тук сборищата със съветски маршове и знамена станаха редовно явление, за нейна радост.  

Сега Данчето е изправена пред ужаса да решава как да спре преименуването на част от булевард “Драган Цанков”, както предложи немирникът Найо Тицин в Столичната община, доказвайки, че и едно камъче в обувката може да затрудни марша на руския ботуш. 

Представяте ли си какво й е? Не стига, че ще трябва да измени на руското си началство, ами трябва и да опетни по този начин паметта на самия Драган Цанков, разобличен при отварянето за кратко на руските архиви през 1935 година като най-лакомия български рублояд, просил многократно пари от Азиатския департамент за пропаганда и “въоръжени шайки” срещу българската власт.

 

 

 

 

Това е същият Драган Цанков, който беше увековечен, благодарение на нейното обгрижване, с паметна плоча в началото на едноименния булевард в столицата, кощунствено съжителствайки върху оградата на техникума, носещ името на бунтаря Христо Ботев, затварян за бунтовническа дейност от руските власти. На табелата гордо е изписано, че е дело на русофили. Посланието е, че трябва да се тачи паметта на най-доказания по документи руски корупционер в историята на България. За да се повтаря примера му.

В икономическия екип на премиера Методиевич няма(ше) “русофобски” своеволия. От Ангелкова, която се бореше за вниманието на руските туристи както никога не се е борила за украинските ( а те не бяха по-малко ), до Теменужка Петкова, която доеше пропагандно и неуморно свещените крави на руското влияние у нас АЕЦ “Белене” и “Турски поток” – всички спазваха омертата да не казват крива дума за Русия, чието влияние тук се формира именно по икономическия корупционен друм (  “пътя на копринката”, както мило обича да се изразява напоследък самият Методиевич, каквото и да значи това ).

В днешно време многобройните колаборационисти от отбора на най-заслужилия за подпалването на войната на Путлер срещу Украйна европейски премиер са се изпокрили. Мениджърът пуска в атака онези, които бяха изключение и играеха в отбрана пред вратата на България срещу руските нападения, като Митов и Захариева. Те вече откровено жилят Путин. Вижда се, че го правят от сърце. Но сърце не трае да попитам: не ги ли е срам да спасяват оногова, който услужи на Путин с прокопаването на “Турски поток” и дори да твърдят, че той е “балкански”, както еднолично го прекръсти гузният им вожд? 

Разбирам, че така те спасяват себе си защото при цялата си различност от шефа си така и не можаха или не пожелаха да го оставят на дъното на позора, който заслужава. А това си е за срам. Ако не днес, то в близко бъдеще, когато текстове като този, няма да са изключение. 

Някои текстове от наказателния кодекс ще помогнат за разкачването на доста вагони от техния банкянски локомотив. Рано или късно. Особено защото локомотивът може и да измами пак електорално българите в позата на “истинския” евроатлантик ( а вече и пръв водач в защита на Украйна у нас, вкл. от кекавите български власти ), но няма как да се върне на истинските евроатлантически релси, които водят към Европа. Там не го чака никаква реинкарнация след колаборационизма му с Путлер. Което е политически смъртоносно за самоспасителните амбиции на един балканец, поставил в основата на политическата си кариера измамното твърдение, че е “гражданин за европейско развитие”.

 

24 мнения за “С провала си в Украйна Путлер помага без да иска на своя най-заслужил колаборационист в България”

 1. Конгениално! Няма едно излишно междуметие. Шапо!
  И сега да видим в самата Америка дали тамошните пут.инофили са повече от нашенските.
  Зеленски vers ввХУЙЛО 72:6. Що ли не съм изненадан.
  https://www.pewresearch.org/fact-tank/2022/03/30/zelenskyy-inspires-widespread-confidence-from-u-s-public-as-views-of-putin-hit-new-low/

 2. “Не сте го чули да употребява израза “руска агресия”.
  Така казано, звучи все едно само “Методиевич” не употребява този израз.
  Колко от сегашните управляващи го употребяват?
  Сигурно се броят на пръстите на едната ръка.
  Само дето, от “Методиевич” вече нищо не зависи и какви изрази употребява той, отдавна не е интересно…

 3. Не е лошо, че ГЕРБ скача от путинофилската каруца. Лошото е, че другата каруца, на антипутинците, е почти празна… А трябваше да е препълнена и ГЕРБ да подсмърча край пътя…

 4. Към Beal:

  Така звучи само във Вашите уши, пристрастни към теляка, който се хвалеше, че е масажирал ушите на Живков, г-н Жеков!
  Опитайте се да разберете: когато пиша за Методиевич, пиша за Методиевич. А за това, че има и други отблъскващи негови подобия, няма спор.Не не прави Вашия кумир по-бял.
  И не е вярно, че нищо не зависи от него. Това е просто абсурдно твърдение. В партията, от която се очаква да гласува в парламента за помощта за Украйна, все така зависи ВСИЧКО от него. И най-вероятно той ще разреши на неговите си депетати ( винаги ги е наричал “моите депутати и никой от тях не му се обиди), от него да мине, за да мине за най-правоверния авроатлантик и да си подобри позициите за евентуално връщане във властта.

  Чудя се защо изобщо четете моите текстове, след като толкова много Ви ядосвам с дългогодишната си и непроменена позиция за Методиевич. Ами не четете. Ще си спестите труда да се опитвате да ме опровергавате ( с фалшиви твърдения), а на мен ще спестите времето да Ви обръщам внимание. Защото това не е спор, а заяждане без истински аргументи от Ваша страна.

 5. Чета ги, защото одобрявам 90% от написаното.
  Това не е ли достатъчно?
  И аз никога не съм твърдял, че “Методиевич” е “бял”.
  Но има и добри примери във външната си политика – сделката с американските самолети, приемането на България в “чакалнята” на Еврозоната.
  Може да е правил тези неща под натиск. Може да ги е правил с отвращение, както се казва.
  Но са факт.
  И ако сега той беше на власт, съм сигурен, че подкрепата за Украйна щеше да е по-категорична.
  Най-малкото, защото той добре и навреме усеща накъде духа вятърът… .

 6. Вчера в едночасов разговор Зеленски сподели на Байдън, че момента е преломен.. Предаден е и подробен списък от нашите победоносни войски-ВСУ на Пентагона на оръжия, муниции и екипировка необходими за близката и окончателна победа над агресора. При това, между 20-30 хиляди доброволци са stand by на полско-украинската граница да се включат на мига в Интернационалният Легион.
  Много мина, мъничко остана.
  Слава на Украина!
  https://www.ukrinform.ru/rubric-ato/3444606-v-internacionalnyj-legion-oborony-ukrainy-hotat-vstupit-2030-tysac-bojcov-komandir.html

 7. Техническа грешка навярно : Най видният рублояд в историята ни май че се казваше Др. Цанков.

 8. Факта, че няколко ентусиаста, образовани на запад, са се опитали да продължат френската литературна и музикална традиция по свой дериватен начин (някой от тях, като Толстой, директно на френски!), не я прави руска култура! Културолозите наричат това явление “Паразитна култура на подражанието”!
  Руската култура, в цялата и красота и православност, днес виждаме в Украйна! В избиването на невинни жени, деца и старци, рускатна култура има древни корени! Това е тя! Насладете и се, другари русофили!

 9. Към Beal:

  И Хитлер има заслуги: това заводите “Фолксваген”, първите аутобани в Германия, сума ти невероятни постижения в науката и технологиите ( от крема против слънце за войниците в Африка, до катапултирането на ракетостроенето на орбита, от която после излетяха съветските и американските космически програми) …
  Пък Сталин индустриализира Русия, направи я ядрена и космическа. Така нареждат сталинистите- какво там значат някакви поробени народи, най-вече собственият му съветски такъв…
  Въпросът е като се сложи на кантара доброто и злото кое натежава.
  Може би подкрепата за Украйна на Методиевич наистина щеше да е по-категорична по същата причина: гузен е. Иначе беше категорично против общ натовски флот в Черно море, американски радари и база на НАТО. Най-категоричен беше, че няма руска заплаха, поради което се накара на Близнашки да промени “Визия 2020” на Шаламанов, в която се говореше за Русия като за противник.
  Самолетите ги пожела на финала след 10 години протакане – като конектора с Гърция. И в двата случая правеше мили очи на щатите, но ги “избоде”, вместо да ги “изпише” очите заради окончателното разочарование от неговата политика ” да не дразним Путин”.
  И накрая: Вие боравите с хипотеза ( че той би постъпил еди как си днес), а аз боравя с доказани факти за това как постъпваше години наред ).

 10. Информционни сайтове съобщават, че руSSките войски се изтеглят от Чернобил, но не съобщават ЗАЩО?

  Тази сутрин гледах украинския канал Freedom (Свобода) където водещите разговаряха с един биохимик, к.х.н Глеб Репич, който със справедливо злорадство обясняваше защо руSSнаците напускат зоната около Чернобил, там орките се били окопали в известната, заради силната радиация, “Червена горичка” (Рыжий лес) където са погребани най-опасните радиационни отпадъци и почва. Докато са копали там окопи и са дишали радиокативния прах, спали и яли заразена храна в траншеите в продължение на месец, повечето руSSки убийци и мародери са получили високи, почти смъртоносни дози радиация и са били изпратени на лечение в Беларус. Знае се, че радиацията, освен личните поражения, води до безплодие и увреждане на поколението. Така им се пада на детеубийците!
  Жена от Мариуполь пък разказваше, че окупаторите, освен улици, храмове и обществени сгради, са минирали и гробището, където сега са погребани стотици невинни жертви на войната и много граждани често ходят там, за да посетят гробовете на близките си. Кучето й, което тичало преди нея, закачило жица и избухналата мина го убила, но така спасило нейния живот…
  Да не забравяме, че Борисов засели Черноморието ни с хиляди руSSки примитиви, една заредена бомба от “постоянно пребивавщи” морални изроди, същите като вилнеещите сега в Украйна, които трябва да намерим ЗАКОНЕН ИЛИ НЕЗАКОНЕН начин да репатрираме обратно във “великата” им матушка, иначе рискуваме и нашето крайбрежие, рано или по-късно, ще се превърне в български Мариуполь или Харьков, колкото и да не им се вярва на някои бодри и безмозъчни русофили тук.

  Украйна, ден 36: Руските сили се изтеглят от Чернобил и Гостомел към Беларус
  https://offnews.bg/sviat/ukrajna-den-36-ruskite-sili-se-iztegliat-ot-chernobil-i-gostomel-kam-773508.html

 11. Иво, ШАПО Майсторе! По добре не може да се обясни на Beal.
  👏👏👏

  Слава на Украйна!!!

 12. Поредното Ваше изложение господин Инджев, което посрещам с адмирация!
  При това, не слагам запетая, за да продължа с НО, а да ви помоля за съдействие.
  Аз често си задавам въпросът, кой бих, или по-точно, трябва да избера, ако сегашното правителство на „от немайкъдето“, поради (без)действията от родът на „орелът, рака и щуката“ се срине?
  Претеглям личности и партии според техните изяви и действия и при това изпитвам страх, че пак бих могъл да направя грешка която поради съдействието на на моята личност (въпреки нищожно), при едно масово съдействие на неосъзната тълпа, може пак да се окаже изстрел в коляното!
  Отговор нямам, но подтикнат от прозрението на SMS и Симпатизант/ка на ДСБ, също си позволявам да пренасоча погледът си към Атлантическия Съвет в България, който по няколко повода направи полезни изяви и също така намирам като една възможност за избор.
  Наистина, нито моите симпатизанти, нито посочените Атлантиците, сме ги питали или са давали изяви на съгласие за политическо държавничество, но поне една такава възможност е видна.
  По този случай и подтикнат от проницателността и честността Ви господин Инджев, не знам вече за кой ли път се повтарям като Ви моля поне за „ходатайство“, ако не за политик в полза на България.
  Знам също и на Вас България не Ви е безразлична и се дърпате от пряко политиканство по-скоро защото то е станало мръсна дума. Но кой друг, освен тези които многократно са (се) доказали в политическите дискусии, биха могат да изчистят от позора тази важна дума?
  Аз също гледам и по-различно относно влиянието на жалките особи Методиевич и Нинова и ми се струва, че те вече са си изпели реквиемите. Единият според мен е в забвението, като се надява на остатъчни благодарности от подкупите си. Другата се надява на поста получен в новото правителство (пак от немайкъде) с който ако се раздели, в показания колаж, ще трябва да отиде в музея предвиждан за МОЧОВЕте.
  Както вече отбелязахте, украинските победи направиха и продължават да правят успешни корекции в световното мислене и симпатизирането на Русия. Колкото и да е странно, благодарение на сивият молец ще се наложи сегашната Русия да бъде префасонирана, което ще му е и единственият положителен принос. То дали ще се нарича Съюз,Федерация или някаква си Русс, за изпатилите от нея е все едно. Важното е на световно ниво, тези които видимо не са патили от нея, сега да променят становището си, след като вече са разбрали с каква паплач са си имали работа.
  От тук за мен изводът е, че сега е моментът да се подготвим и без лутане, дискусии и КГБ-подмени, да сме на ясно относно личностите и партиите които са подходящи за една истинска и ползотворна българска промяна. Това, защото в българската история до сега е имало само подмени и то по руски тертип! И още нещо, в бъдеще на хоризонта да не ни се мяркат никакви бивши генерали ставащи политици. Всички те, докато са стигнали до това звание, задължително са минали през обработките на руските специални служби, където са подписвали и съгласия за смъртно наказание, при неизпълнение на заповедите. Суворов ни разказваше, че от такива взаимоотношения може да се излезе само от комина на крематориум! Това на българска почва би означавало да направим от „един козел пазач на зеленчукова градина“.
  Като положителни примери бяха изборът ни на НАТО и ЕС, дано и за трети път, „ав или дав“, пак да спечелим!

 13. Невероятно е, че още има неразбрали, че методиевич окончателно и безвъзвратно се самодисквалифицира. В нормална държава като… Румъния Mr.Beal щеше да му носи цигари в панделата. (За диаметралната противоположност между Буци-премиера и Буци-опозиционера пък изобщо да не говорим).

 14. @sms,
  Прочетох списъка с членовете на АСБ и между всички достойни личности, видях имената на двама, на които с удоволствие бих забил по един в мутрата! Сещате се за кои ства въпрос – Ал. Й. и Д. М. Интересно ми е как понасяте присъствието им и защо не ги разкарате тези плужеци?!
  Поздрави!

 15. @ димитър
  При положение, че нямаме друг “юрган”, би било безотговорно към българите да горим единствения (и то от качествен материал) само заради 2-3 бълхи, които след една антирашистка “дезинфекция” сами ще паднат.
  За съжаление не ги избирам аз (членовете) иначе и аз щях да махна някои имена 🙂

 16. Вчера при Кулезич Гамизов отново повдигна въпроса за това какво става с ПАВЕЦ Чаира и неговия “ремонт”! И заяви, че България проблеми няма с газа, стига правителството да има смелост.
  Време е вече да бъде привлечена като обвиняема теменужка освен за газовата карта, но и за тази изключетелно важна за нашата енергетика централа!
  Към Beal
  След сключване на сделката за Ф-16 написах тук, че предстои да видим компенсацийте на геройкото към кремъл. Е видяхме ги! На първо място агресията в Украйна! Договора за тези самолети е без срок за изпълнение и просто ни будалкаха, че ще бъде изпълнен 2024г., а сега се оказа, че може би 2030г. Да не говорим за потоци, бутафорна войска, прокуратура и т.н.

 17. Преди няколко дни имаше многохиляден митинг в подрепа на Украйна.
  Вчера и днес излизат резултатите от две проучвания.
  Първото ни казва че уж мнозинството предпочита да остане в ЕС и НАТО но било против оръжейна подкрепа за Украйна.
  Второто (от днес) ни казва че мнозинството било за твърда позиция срещу Македония.
  Това очевидно е отговорът на руските марионетки в България и това е всичко което трябва да се знае за “социологически проучвания” в тази завладяна страна която се ръководи по московски методи..

 18. киро подмяната вчера каза че имало руски агенти които спирали Македония към ЕС..
  Е, руските агенти днес се разкриха..

  https://www.mediapool.bg/patyat-na-skopie-kam-es-sreshta-moshtno-koalitsionno-prepyatstvie-news334075.html

  киро подмяната ще назове ли на глас техните имена? – БСП, ИТН, радушка..

 19. Ок, извинявам се, това ще бъде последният ми коментар за деня на тема Македония.
  Българската страна се опитва да изправи едва ли не всички грешки в Македония преди да влезе в ЕС.
  Това естествено е обречено на провал и е контрапродуктивно.
  Ако и ЕС бе поел същият подход с нашето членство може би все още щяхме да чакаме.
  Вместо това “главите” от преговорите биваха затваряни доста бързичко..

  В резултат на нашата позиция българите в Македония ще бъдат мразени още повече заради извиването на ръце от България.
  Да не говорим че за в бъдеще тази ни позиция трудно ще бъде забравена и ще пречи на едно по-тясно сътрудничество което се очаква от две близки нации членуващи в общ съюз.
  Както и да го погледне човек това дърпане от страна на българската държава носи един куп негативи за нас и единствено в полза на московските говеда.
  Ако киро подмяната е решил да се еманципира от говедата е време да ги нарече с истинските им имена.

 20. @Георги Харизанов

  Да не забравяме, че “социологическите” агенции преди последните парламентарни избори “предвиждаха”, че ГЕРБ ще ги спечели с десетина процента преднина, вместо това ПППП ги спечели с три процента преднина. След такъв професионален резил всички първанчовци, райчевци, борянки, евелинки и прочие калинки трябваше да си хвърлят дипломите и сменят професиите. Но дори да имаше нещо вярно в това, че общественото мнение е против оръжейната помощ за Украйна, работата на националния лидер не е да се води по акъла на сульо и пульо, а да води правилната политика, дори с риск тя да е непопулярна. Днес България се гордее, че през ВСВ е спасила евреите си. Ако Киро продължава да се води по ниновия акъл, един ден внуците ни ще се срамуват, че през СРАМНАТА война България е отказала да спаси бедстваща Украйна.
  💙💛

 21. Първо ,освен про руската политика на Борисов, създаде у нас хора със следният начин на мислене:
  Про Тръмп/анти Байдън
  Про смърт/Анти -ваксини
  Про войната на Путин.
  Про простотията на Джокович
  Това са едни и същи хора. Не знам защо не се обръща на това внимание.
  Целта на всички анти ваксъри беше да всеят хаос в ЕС.България плати огромна цена,за да обслужи интересите на Путин – на първо място по смъртност от ковид.
  Про путинската пропагандна машина създаде у хората страх от ваксините, а не от вируса,което е безумие. Трагедия .
  Във Сащ легендарната певица Джони Мичел свали музиката си от Спотифай, заради изказване против ваксините, последвана от Нийл Янг.
  Обръщайте внимание повече на тези неща г-н Инджев. За всичко това е изцяло виновно правителството на Герб и ББ.Майната им на тръбите и милиардите. Тук става въпрос за човешки животи. Нарочно ни изпозаразиха за миналите избори на 4ти Април,за да не можем да гласуваме. Такава беше съдбата на всички мои приятели, с които бяхме на протестите и сме за Демократична България. Това не са случайни неща. Исках да споделя, но не ми давах
  те думата.
  Сега същите тези анти ваксъри обясняват войната сякаш Сащ са влезли в Канада. Сащ били виновни за войната в Украйна. Българите са възпитавани в омраза към Сащ по подобие на Северна Корея.Тази омраза нарастна изключително по времето на ББ,което съвпада с времето на Путин изцяло.
  Вижте им поведението ,та то е еднакво .ББ няма нищо общо с Европа. И в този ред на мисли.Къде е протестът на Плевнелиев срещу тръбите г-н Инджев?Кой е всъщност демагога?

 22. @Георги
  01.04.2022 в 19:37

  Абсолютно съгласен!
  Поразиите които един лидер прави не се изчерпват с откраднатите пачки.
  Поразиите са най-вече от примера който дава и зададеният тон в обществото.
  Тук поразиите на тиквата са огромни – опростачване, безчестие, аморалност, наглост са само началото.
  За корекцията им ще е нужна доста време.

  И да, добре известно е че трол фабриките от анти-ваксърство минаха много бързо на открита анти-западна пропаганда покрай войната в Украйна. Да това са същите хора. Тези които вееха руските знамена при анти-вирусните протести вчера днес веят същите руски знамена при днешните им протести които са насочени срещу Украйна и силите в България които искат да им помогнат.. не само хуманитарно..

  Апропо, България е единствената държава в СВЕТЪТ където днес, по времето на тази ужасна война се веят руски знамена. Няма друга такава държава! Изключение е Сърбия но те го направиха веднъж и ги разбирам, бяха бомбардирани от НАТО. При нас вече на няколко протеста се веят руски знамена а уж сме в НАТО!
  Г-Н ПРЕМИЕР, НЕ ВИ ЛИ НЕУДОБНО ПО БЪЛГАРСКИТЕ УЛИЦИ ДА СЕ ВЕЯТ СЪЩИТЕ ЗНАМЕНА ПОД КОИТО БИВАТ ИЗБИВАНИ УКРАИНСКИТЕ ДЕЦА, СТАРЦИ И ЖЕНИ?

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.