Бойният зов на украинците днес всъщност е с унгарски произход от 1956 година

“Руские, идите нахуй” се превърна в боен зов на украинците и на техните съюзници по света. Украинският граничар Роман Грибов, който отпрати “нахуй” руския кораб, поискал от него и шепата защитници на един украински остров да се предадат, беше разменен като пленник и получи държавно отличие.

 

 

 

 

 

Руската ругатня се употребява днес бумерангово срещу руските нашественици.  На български може да бъде преведена в мек вариант като “ майната ви”, а в по-натуралистичен – като “ е..те си мамата”. Но като послание към московските насилници не е украински патент.

Защитниците на Будапеща са писали същото върху трамваи, с които са се опитвали да преградят пътя на съветските танкове през 1956 година.

 

 

 

 

 

 

Някакви нашисти написали по мой адрес в някакви форуми, че съм бил псувал по телевизията, защото възпроизведох в едно предаване този гневен изблик срещу  руските варвари, нахлули в Украйна с официално заявената задача да я унищожат като държава, населена от ( 45 милионен) народ , който не съществува – според доктрината на Путлер. 

За мен е комплимент,  абсолютно незаслужен, да бъда приравняван към страдалците от Унгария през 1956 и от украйна от 2022 година. 

 

 

 

 

 

 

Какви “ естети” се оказват рашизоидите тук! Ако им паднеш, ще се разправят с теб като изнасилвач с безпомощна жертва.  Но при цялата им простащина се правят на възпитано възмутени от възмущението на човеците срещу нечовешкото поведение на руските орди в Украйна. 

7 мнения за “Бойният зов на украинците днес всъщност е с унгарски произход от 1956 година”

 1. Спомням си как славните /тогава/ унгарци спираха с телата си и кок “Молотов” руските танкове!
  Как бесеха по уличните стълбове колаборационистите си русороби и прочие ченгета и геносета
  и се питам днес: Какво стана с тази нация, как може да преизбират и търпят дебелогъзия си
  полезен идиот Орбан?!

 2. Ето така свършва легендата за несъкрушимата руска армия:

 3. Тъй като победиха Хитлер с неоценимата помощ на Англия и САЩ, руснаците дадоха ОГРОМЕН брой жертви във ВСВ, много по-голям от нормалното. Това бяха МИЛИОНИ руснаци хвърлени без всякаква стратегия и подготовка под дулата на картечниците. Това е стар метод на Кремъл, нека си спомним например последователните тъпоумни атаки на Скобелев под Плевен, където сякаш УМИШЛЕНО той НАРОЧНО се стреми към неоправдано ОГРОМЕН БРОЙ ЖЕРТВИ, докато похарчва толкова войници, че Главното командване спира следващи атаки, за да не остане фронта хептен без пушечно месо. Пристигналият по-късно Тотлебен решава въпроса далеч по-елегантно, но той е от немски произход, само спира водата и градът пада за седмици. По подобен начин СССР вдигна 30 хилядна българска армия да се сражава с германците през 45 г., като НАРОЧНО ги ХВЪРЛИ без всякаква артилерийска или друга подготовка да атакуват Драва и за да дадат УМИШЛЕНО ОГРОМЕН БРОЙ ЖЕРТВИ. Всичко това навежда на мисълта, че КРЕМЪЛ се ХРАНИ С КРЪВ и за него цената на човешкия живот се измерва с няколко РУБЛИ, тоест нищо. За сметка на това обаче, ВЕЛИКОИМПЕРКАТА ПОЛИТИКА за ЗАСТИЛАНЕ на “ОСВОБОДЕНИТЕ” територии с трупове на руски войници, колкото повече, толкова по-добре, е в сила и до днес. Така после Кремъл може ДОВЕКИ да претендира, че някоя земя е НАПОЕНА С КРЪВТА НА Червеноармейците и те трябва да бъдат тачени НАВЕКИ, в противен случай, сработва РЕФЛЕКСА за НАБЕДЯВАНЕТО ИМ ЗА ФАШИСТИ, НАЦИСТИ, НАЦИОНАЛИСТИ, ТЕРОРИСТИ, каквито всъщност са самите обитатели на КРЕМЪЛ, които сякаш забравят, как сладко се целуваха с Хитлер и ядоха с него Рибендроб и пиха коктеилите на Молотов.

 4. @Павел Тинков,
  Колега, на дебелогъZZия полезен идиот му предстоят избори, отпътуване в политическото небитие, па може и – дай, Боже, всекиму от пуТКиняците – дълга емиграция под жаркото слънце на Колима или безкрайните плажове на Северно море.
  И един оф-топик – на фона на про-пуТкиняшкото крякане на задунайските ни медии как, видите ли, е неизбежно да плащаме в рубли газовите доставки, ето какво заявява днес селския ергенин пэсков из самаво кремля:
  https://www.mediapool.bg/kremal-ne-izklyuchi-otmyana-na-plashtaneto-na-gaza-v-rubli-news334094.html#comments
  Ало, г-н прэмиер пUTKOB?
  Ало, г-н депутатин валодя табутов от ПППП? За р.овч. даже няма да споменавам…

 5. Да ви поздравя господин Инджев с две класически песни провокирани от мечешкото “гостуване”, заради искрената ви смелост, която е от сърце… и дълбоко познаване на източният въпрос!

  Karel Kryl – Bratříčku zavírej vrátka (1969)
  https://www.youtube.com/watch?v=L07nKHHX58Q
  Ghovtta kenti – Chechen War Song
  https://www.youtube.com/watch?v=Qowvefx9Kso

  Съветският ботуш провокира трагично изкуство..Надявам се Рамзан да донесе мир

 6. Victator Трагичното изкуство ще остане като героично изкуство. Вчера слушах няколко актуални украински песни. Гвоздеят беше кавър на Куин, една за птички които пропиляват руската бронетехника и естествено Байрактар в няколко варианта и визуализации. Поклон на авторите.

 7. Защо ли Табутов се римува с Набутов,а даже и със свалени гащи?

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.