Руски “ловец на хора” в Украйна онагледи варварството на рашизма

 

 

 

 

Руски “миротворец” и “денацификатор”, попаднал в украински плен, беше показан днес с пришита към униформата му кръпка с надпис : “Това ще бъде славен лов”. 

 

 

 

 

Лов на хора! Дори и да само хора в униформа, макар огромната част от жертвите на руската агресия да са мирни жители, самата нагласа, че отиваш на война като на лов за хора, е показателна за манталитета на руските окупатори.

Многобройни са показаните вече видеоматериали, в които заловените нашественици се кълнат, че се намират в Украйна без да искат. Този кадър обаче говори друго: изпратени са на “ славен лов” за украинци.

Обикновен рашизъм!

5 мнения за “Руски “ловец на хора” в Украйна онагледи варварството на рашизма”

 1. По абсолютно същия начин сърбите излизаха от офиси в белград петък следобед и отиваха да “половуват” босненци повреме на сръбската юго война . Ей така – за по -“патриотично “в паравоенните глутници на Аркан. Обикновен фашизъм .

 2. Значи руснаците смятат всички останали за НЕ – човеци, което е всъщност върха на възможната нечовечност и автоматично ги прави тях, руснаците – “ловци на хора” истински нечовеци. Е, има ли такава сбирщина от същества право на съществуване като общество в общоприетия смисъл? От тук въпроси: колко действени да са санкциите, и колко дълго да се прилагат. Намесват се още проблеми като шрьодеризация, меркелизация, меркантилизация…

 3. @ Val:
  Колко дествени да са санкциите ли? Поляците отговориха на този въпрос – всички вече замразени, в резултат на досегашните санкции, активи на руските олигарси да бъдат незабавно КОНФИСКУВАНИ, като незаконно придобити и акумулирани в специален международен фонд за военни помощи и възстановяване на Украина след войната. При това средствата в този фонд да са независимо от предстоящите репарации, които ще бъдат наложени на Мордор.
  Справедливо, нали? И ефективно на макс!

 4. Крайно време е да се въведат санкции срещу полезните идиоти сред западните “елити” (вкл. нашите хубавци-бойковци) като Шрьодер! Даже е късно, но по-добре късно, отколкото никога.

 5. Иванка”Крайно време е да се въведат санкции срещу полезните идиоти сред западните “елити” (вкл. нашите хубавци-бойковци) като Шрьодер! Даже е късно, но по-добре късно, отколкото никога.”
  Да, крайно време беше! Но, и това ще стане.
  Колкото до ловците на хора, това само потвърждава дехуманизацията на всичко руско.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.