Фашизоидната тАксичност на снишаването в полза на руските убийци

В ГЕРБ има шепа видни напористи говорители по темата за необходимостта да подкрепим Украйна ( дори с оръжие), които се опитват да превърнат колебливостта и неопределеността на официалната българска позиция за руската агресия в шамандура за собственото си изплуване от политическата изолация и за изтегляне на повърхността на своя бос от Банкя . Но БНТ избра днес да даде думата на лицето на откровената русофилщина сред “десните ръце” на вожда на партията.

Водещият Любенов, както може да се очаква от такъв весел и добър човек, не помрачи с никакъв въпрос или с информация от екрана образа на своя събеседник Красимир Велчев. Така че зрителят разбра онова, което искаше да прокара като внушение постоянният гост на русофилските сборища на яз. “Копринка” и бивш завеждащ дружбата с Русия по гербаджийска линия в парламента. А именно, че не бива да се бутаме там, където атовете се ритат.

Тази срамна позиция се очерта вече като главна линия на поведение в почти всички партии у нас, за които да не се намесваш, когато избиват хиляди невинни хора в Украйна е не само приемливо, но и мъдро. Точно тази дума употреби цинично и Велчев- трябвало да проявим мъдрост и да стоим настрани. 

В друго телевизионно предаване нещо подобно препоръча и всезнаещата, но поизчезнала напоследък от телевизионните екрани Татяна Дончева. С обичайната си категоричност на мъдрец от последна инстанция тя акцентира комплексарски върху факта, че сме малка държава. Трябвало да престанем да се самобичуваме за това, че се снишаваме. 

Мислехме си, че епохата на снишаването, което препоръчваше диктатора Тодор Живков, е отминала безвъзвратно. Но май сме се лъгали. Безсрамието се е настанило трайно по върховете на българската политика и не е чудно, че то се мултиплицира и сред “народните маси”.

Един такъв “обикновен човек”, шофьор на такси, който дори не знаеше, че Румъния е член на НАТО  ( питайки ме защо американците не отивали в Румъния, а идвали само тук) , но “знаеше”, че пращаме ракети на Украйна (!), пое вчера инициатива да ме образова кой е виновен за войната там. Познахте, американците са, според него. Защото се месят навсякъде, а не руснаците, които нападнаха и разрушават в момента Украйна, на която той, познавачът на геополитика, е силно против да помагаме с каквото и да било. Черешката на тази воняща торта обаче дойде, когато ми заяви, че би воювал на страната на Русия, ако тя дойде да ни освобождава от американците тук. И защо не отиде направо да живее в любимата Русия, попитах го аз? Ами защото обича България, същата, срещу която е готов да воюва на руска страна, отвърна “логично” той. 

 

 

 

 

 

И да скочи човек веднага от такова таксично возило, какво ще промени? Мислех си, че сега е моментът да се отървем от лепкавата русофилищина, като се впечатлим от трагедията на Украйна, където всеки нормален човек вижда кой е агресорът и кой е жертвата. Но как да стане това, когато позорният цинизъм на снишаването в полза на убийците се лее препоръчително от продължаващата “мека” путинистка пропаганда, схващана от путинофилите у нас като поощрение да проявяват твърдост, дори войнственост срещу жертвите, а не срещу очевидния за целия свят руски насилник.

 

 

29 мнения за “Фашизоидната тАксичност на снишаването в полза на руските убийци”

 1. Логиката на червените маймуни е железна.
  Да ги попитам – защо бе драги любимата ви раша не запази неутралитет а дойде да “спасява” България след Априлското въстание?
  Защо вашият въшлив вожд не запази неутралитет а отиде да спасява подобният нему главорез в Сирия?
  Страната вече 11 години е на колене, 80% от населението се нуждае от хуманитарни помощи да преживява.
  Там където американците се намесят има надежда.. там където вмирисаните ватенки се намесят и трева не никне.. Ето това е разликата и този неук шофьор е хубаво да се пообразова малко.. най-малкото за да направи живота на собствените си деца по-лек..

 2. https://www.youtube.com/watch?v=kOBKw-1xwvc
  Тоя таксиджия е същия дебил като този български тираджия от този клип ! Представителна извадка са за масовото ниво в България !

 3. Отблъскваща реалност, но това е….И двата примера са потвърждение за уродливоста на българското русофилство, което депатриотизира, поддатливите на елементарни манипулации същества, до готовност да воюват срещу собствения си народ ако народът му не желае се кланя на набитата в кратуните им ръбата щампа “велика” /в шовинизма и мизерията си/ Русия. И по-лошо. Следвайки, като безмозъчни насекоми деградацията на руската орда, българските русофили се превръщат в лишени от елементарни признаци на човечност двукраки. Няма разлика между хитреещите гербаджии тип “Велчев”, който се бои да застане на страната на човещината, на истината, да защити нападнатия, и злобеещия опростачен до безчовечност таксиметраджия. Първия е прикрит педофилист воайор, а другия е едвам сдържащ се да налети на жертвата насилник. И двата вида са “сготвени” от вилнеещата в страната руско-фашистка пропаганда престъпници. България плаче за дерусификация…

 4. киро подмяната е крайно време да реши с кои е.. с орките или със нормалният свят откъдето идва.
  ДБ също е крайно време да реши с кои е.
  Колкото повече се чака толкова повече подобните на този таксиметров шофьор биват обработвани от пропагандата на нечовеците..
  Нужна е категорична и ясна позиция господа!
  Нужна е силна противоотрова на отвратителната руска пропаганда ако не искате България да бъде умъртвена скоро!!
  Събудете се в името на децата си!

 5. ” …от телевизионните екрани Татяна Дончева. С обичайната си категоричност на мъдрец от последна инстанция тя акцентира комплексарски върху факта, че сме малка държава.”

  И това е руска пропагадна лъжа!

  България е в първата тройка по територия между европейските страни!

  Татяна Дончева е национален предател и заслужава съд и затвор!

 6. До: Г. Харизанов

  Недейте с такова конщунство: да се образовал. Преди дни един едър мъжага без грам да ни познава се намеси в личното ни пространство/ седим си няколко човека на тротоара и си пием бири/ започвайки гръмогласно да обяснява как се върнал от БГ крайбрежие, а то било пълно с украинци със скъпи возила и как ги знаел какви БИЛИ уктраинците. Ти да видиш!?! Почти съм сигурен, че бяхме ли влези в спор с този индивид много лесно щеше да се стигне до някаква агресия. И всичките подобни индивиди се имат за големи ^родолюбци^.

 7. @Георги Харизанов
  До преди малко и аз чаках с нетърпение КП и ДБ да кажат твърдо, с кого са, но сега се замислих дали не е по-добре, че си мълчат… А то, като кажат, може и да потънем в земята от срам.
  Да е жива и здрава Унгария, че стърчи малко над нас по позорно поведение (по-скоро заради географското си положение, отколкото заради степента на идиотизъм на управляващите).
  И аз се възмутих, че вместо да преименуват Драган Цанков, ще кръстят площадчето, но и за то спасибо… а хич?

 8. То при такива оставаш без думи. Но не трябва да се даваш, а да отстояваш. Аз съм обеден, че руския диктатор има една утопия – да направи “1984” от Джордж Оруел част от реалността. Забранени думи, нямаш право да си мислиш нещо на въпреки. Просто една идилия. А на всички подкрепящи или пасуващи силно бих им препоръчал да прочетат или да си препрочетат дневника на Ане Франк “Задната къща”. Не мисля да им промивам мозъчните клетки, те и така са си промити достатъчно…
  Послепис Ето един цитат от това наистина забележително момиче станало жертва на едни чудовищни времена:
  ” Мила Кити,

  Всеки ден има по нещо ново. Днес сутринта арестували нашия зарзаватчия, криел в дома си двама евреи. Това е тежък удар за нас, не само защото бедните евреи отново са изправени на ръба на пропастта, но и заради страшното, което очаква този човек.

  Светът се е объркал, почтените хора биват откарвани в концентрационни лагери, затвори и карцери, а изметта управлява млади и стари, богати и бедни. Един пострадва заради търговия на черно, втори, че помагал на евреи или други нелегални; никой, който не е член на холандската нацистка партия, не знае какво може да му се случи утре.

  Арестуването на този човек е с лоши последици и за нас. Момичетата не могат, а и не трябва да мъкнат тежките картофи; единственото, което ни остава, е да ядем по-малко. Как ще стане това, ще ти пиша по-нататък, но със сигурност няма да сме по-добре. Мама казва, че сутрин въобще няма да закусваме, на обяд ще имаме попара с хляб, вечер печени картофи, а зеленчуци или салата евентуално един или два пъти седмично, не повече. Ще се гладува, но по-добре всички тези лишения, отколкото да бъдем открити. “

 9. “Всеки военен репортер мечтае да направи снимката, която ще спре войната”, казваше Макс Левин, украински фотожурналист, сътрудник на Ройтерс, Wall Street Journal, TIME, ВВС и АР. Макс няма да получи лично своя “Пулицър” за снимката си “И днес не ги пропуснахме”(https://www.mediapool.bg/gal/104/orig_78b94f217f4ad6d12bc0d10ffb4d2662.jpg). На нея бронеизтребител от АТО-немлад, брадясъл, одимен и кален, гледа по залез към последния за деня подпален руZки танк. Няма кръв и ужаси – самата минималистична обстановка те кара да настръхваш: мрежа окопчета, където боецът прибягва след поредния изстрел, шише вода, яке за подложка на далекомера. И един куч улична превъзходна, прибран от някоя изгорена “денацифицирана” украинска къща, с който дели оскъдната си армейска дажба. Заснета е още на 2-рия ден от войната на северо-изток от Киев и обиколи света. Тялото на Макс е открито снощи от полицията край с. Гута, Киевска обл. Убит е от руZките диваци от упор въпреки сигналната жилетка и каска с надписи PRESS! На 7 юли той щеше да навърши 41 г. Макс Левин оставя 4 малки деца, съпруга и възрастни родители.
  Спите ли добре, г-н Премиер пUTKOB?

 10. Преди 2 седмици с колеги се събрахме в едно заведение в Дупница на по чаша. Тръгнах си с такси. От пиацата още шофьорът ме подхвана: “Да живее Путин”. Още не бяхме излезли от пиацата и аз му казах:”Обръщай”! Тоя дебил ме погледна и почна, ама защо ,какво? Обръщай, бе, пари от мен няма да изкараш. Слязох и попитах предното такси/шофьора/ И ти ли си за Путин? Не бе, е..л съм му мамата! Карай тогава за адреса. Та, взех повод от таксиджията, който Ви е возил, г-н Инджев, не е трябвало да му говорите въобще, понякога си мисля, че наистина сме 80% дебили. Бесен съм!

 11. Относно това колко малка и незначителна страна е България. Ако не се лъжа само 10-на щата в САЩ са с население по-голямо от това на България, а в Европа има толкова много страни с територия по-малка от тази на страната ни, но никъде няма толкова много заблудени русофилистици като в БГ!
  СЛАВА НА УКРАЙНА И НА НЕЙНИТЕ ГЕРОИЧЕН НАРОД И АРМИЯ!!!

 12. Чуйте думите на този украински разузнавач, за да разберете че руската армия е пълна пародия:

 13. Избити цивилни от руските изроди по улиците на Ирпин:

 14. Ето така руските изроди разгонват мирен митинг в Енергодар – Украйна:

 15. @ Георги Харизанов,
  Давам ти специално този линк към Камикадзето, за да се увериш колко той “уважава” Джо Байдън.
  Обърни специално внимание след 08:45
  https://www.youtube.com/watch?v=Zo7Q1f2xP-s

  СЛАВА УКРАИНЕ!!! ГЕРОЯМ СЛАВА!!!

 16. Унгарски доброволци в редовете на украинската армия!
  Орбан ще ходи на хуй скоро:

 17. Директно от Кремъл: Путин ще ни вади от НАТО и ЕС, включва Ковалчук и Кабаева

  “Повод за попадането на България във фокуса на режима в Кремъл, са последните социологически данни за голям процент българи, които подкрепят Русия за войната в Украйна и позицията за неутралитет. Последните данни на руските тайни служби от София са, че страната ни е най-слабото звено в атлантическия блок и ЕС. Затова трябва да бъде извадена от тези съюзи, като по този начин се нанесе сериозен удар по Запада като цяло.”

  https://frognews.bg/novini/direktno-kremal-putin-shte-vadi-nato-vkliuchva-kovalchuk-kabaeva.html

 18. Руснаците където спят и ядат там и серат, гнусни мизерни свине. Това е руската армия.

 19. +РУСКА ДЕЙНОСТ” – така видният гербаджия за европейско развитие Красимир Велчев нарече при Георти Любенов кървавата руска агресия над Украйна.
  Тези садонаглеци нямат ли милост към невинните жертви-деца,жени и стари хора!
  Защо не се огледат и като се почувстват съучастници в престъплението да се скрият в дън земя от срам!

 20. Ами я чуйте как громи бандеровците този уж “български” генерал Калчо Танев:
  (интересно КОЙ е поръчал да поканят зомбирания путинофил и защо водещата се е съгласила?)

  https://www.youtube.com/watch?v=6ZvZfFa1rsg
  от 26.29 мин.

 21. Новите подаръци от НАТО за Русия и нейната армия от изроди:

 22. А ето и едно видео с много пленени руски свине, единия е с нашивка , на която пише “Това ще бъде славен лов”, е наловувал се е мръсния руски бляд:

 23. @sms:
  Глупака Калчо Танев го познавам лично.
  Този идиот, дойде пиян да ни каже че ни съкращават по план 2004 и щеше да яде бой от старшините и офицерите от моята служба.
  Това е пълен проруски алкохолик!

 24. Горката Татяна Дончева,тя доказа ,че от нея нищо не става. Не че мнозина са очаквали нещо повече.

 25. Руските изроди са взривили стената на едно огромно водохранилище до град Изюм и сега има страхотни наводнения, целта е да се отслаби отбраната на украинската армия. Руснаците са правили същото и през ВСВ, като са давили собственото си население, известен е случая със Зоя Космодемянская, член на такава група, предадена от местното население и заловена и обесена от германците.
  https://liveuamap.com/en/2022/2-april-flooding-in-oskil-village-of-izyum-district-after

 26. Сори, но чета някакви коментари как няма твърда позиция, Кирил Петков. С тоя народ дето поне 30 – 40% от него е продънена симпатизираща на ссср шлака и вече 30г. си избира бсп, герб, атака, възраждане и дпс да го обвиняваш е доста некоректно. Ако това правитество падне въпреки всичките му кусури, що правим? Типажи кат Янев и копейкин веднага ще изплуват още по – горе при едни нови избори.

 27. Ето този клип весело иронизира българските таксиджии-разбирачи. Автор е световно известният български аниматор Владо Тодоров.

 28. На Скобеева само така може да се Zатвори устата:

 29. Тази статия ми напомни един цитат от екранизацията на Властелинът на пръстените:
  – We must join with him. We must join Sauron. It would be wise my friend.
  – Tell me, friend. When did Saruman the Wise abandon reason for madness?

  Толкин май е по-актуален от всякога.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.