Защо рашистите у нас са толкова нагли дори в момент на световен потрес от руските зверства в Украйна

Знаете ли защо борците за “български “неутралитет” и днес си развяват руския байряк в центъра на София? Защото бяха поощрявани години наред от предишната власт, а днешната с нищо не дава вид, че се различава от своите предшественици в това отношение.

Когато законен митинг срещу МОЧА в София беше осуетен на 11 май 2016 година от банда екстремисти от “Червена сила”, това не беше солова акция на неосъзнати младежи. Бяха ни преградили пътя към светинята на съветската окупация. Охраняваше ги полиция от нас, законно протестиращите. После дойде и подкрепление от жандармерия  да ги пази, сякаш ние бяхме агресорите.

На “мероприятието” на червените побойници се появи белокос мъж, който се опита да премине през нашата група демонстранти и да предаде на хулиганите усилвателни звука колони.

НА СНИМКАТА: Вижда се в гръб как любезните му съмишленици от полицията го изпровождат. Няма  белезници, натикване в патрулката и висене цяла нощ на”трамвая” в Първо районно на полицията, както се случва на нашите активисти, арестувани за”вандализъм” на същото място не веднъж при управлението на ГЕРБ – на Фандъкова в София и на шефа й Методиевч на върха на държавата.

 

 

 

 

 

Най вероятно се канеха да пуснат съветски маршове, както са правили и друг път при подобни незаконни опити да ни заглушат и провокират. Този път ни дойде в повече и се наложи да го спрем, а полицията любезно го съпроводи, вместо поне да му поиска документите, че поне да стане ясно кой тарторът на нарушителите.

Същият е основно действащо лице на множество путинофилски акции от години.

 

 

 

 

Не е да не е познат на шефовете на БСП, с които обича да позира за снимка пред МОЧА ( с червеното яке)

 

 

 

Беше и сред водачите на щурма срещу Народното събрание на първия митинг на парламентарно представянето путинофилска партия на Копейкин, когато в негово отсъствие подстрекаваната от депутатите му тълпа се опита да проникне в Парламента ( на снимката от екрана).

 

 

 

 

Пак той се “отличи” като причака на улицата премиера Кирил Петков и в интимна близост  ( в условията забраната за това в условията на грипната епидемия) до него го тормозеше в столицата. https://ivo.bg/2021/12/04/глутницата-на-путинофилите-вече-вие-п/

 

 

 

 

Днес вече го виждаме да се подиграва с жертвите на руската агресия, дефилирайки с новата руска свастика ( снимка : Веселин Боришев, Клуб Z )

 

 

 

 

Някой ще рече, че е бил едва ли не изключение и не си струва фокусирането върху една фигура, колкото и да е отблъскаваща ( и емблематична вече). Нищо подобно. Днешният парад на безсрамието под лозунга за неутралитет в полза на руските убийци беше детайлно подготвена провокация и демонстрация, която цели да демонстрира “неутрална”( !) подкрепа за прикованата към международния стълб на позора Русия.

На авторските снимки, направени малко преди началото на сборището под скиптъра на руския цар срещу сградата на българския парламент по-долу, се вижда как организираните от цялата страна рашисти се изсипват от автобуси в центъра на София с подготвени за раздаване десетки знамена на държавата- нашественик в Украйна.

 

 

 

 

 

 

А отговорът?

Отговорът е утре на шествието на българите в София, които ще се съберат на същия площад в 18.30, за да покажат отново солидарността си с борещата за свободата си\ни Украйна. 

И още един отговор дойде днес. Добричкият монумент на окупационната червена армия МОЧА осъмна с подобаваща апликация от мнение за това какво представлява днешна Русия.

19 мнения за “Защо рашистите у нас са толкова нагли дори в момент на световен потрес от руските зверства в Украйна”

 1. прокуратурата трябва да се намеси решително,поради използуване на символи на агресора-окупатор.

 2. Нацапаният МОЧА ми прилича на този, който се намира Добрич, а не в Русе. По-късно ще мина да проверя. Много се надявам да е той – ще си направя снимка за спомен.

 3. добра идея за имена на домашни любимци.. Джавелин, Стугна..

 4. Днес един такъв чичка ми каза че … Направо ме срам да го напиша, какво каза това животно за войната. Казах му Слава Богу, вашето време идва. Господ малко по малко прибира боклука . Ето и оная сган жириновски се спомина. На бай путя също ще му дойде времето. И с какво ще ви запомнят вас младите?!? Идиоти се родихте и идиоти умряхте. Господ не може никак да ви търпи но неговата мъдрост и благородство са безмерни. А вие беззаконници и богохулници сте се устремили право към бвздната на Ада, където един Прекрасен ден Господ ще ви телепортира, защото вие не можете да живеете в мир с Него, нито пък искате да познаете Любовта с която ни е създал. Вие избрахте да сте ученици на Падналите и ще споделите съдбата им.

 5. Ново доказателство за професионализма на украинската армия, унищожен танк от разстояние 3 600 метра с украински противотанков комплекс “Стугна”:

 6. И в Нидерландия също има партия “ФОРУМ ЗА ДЕМОКРАЦИЯ” финансирана и изпълняваща задачите на КРЕМЪЛСКИЯ ЧИКАТИЛО, но полицията залови финансовите потоци, също им бяха наложени високи глоби за РЕЧ НА ОМРАЗАТА.

 7. Heполиткоректно – ами докато няма натрошени путКиняшки кратуни, барабар с раZиятските им парцалки, нищо няма да се оправи в Задунайския ни Милиционеристан. Пишехме го още с покойния “СТАМБО”.

  И един полезен офтопик – линкът с раZиятския план-призив за децимация и тотално унищожение на Украйна в РИА “Новости” не се отваря с благото обяснение, че е заплаха за нац. сигурност, на Мибиционериста ни де. (Ти да видиш!). Понеже по скромното ми мнение е перфектен документ за бъдещия обвинителен акт в Хага, може да се чете през Web Archive, ето тук: https://web.archive.org/web/20220403060102/https://ria.ru/20220403/ukraina-1781469605.html, (Что Россия должна сделать с Украиной – РИА Новости, 03.04.2022) Ha диалекта на диваците е, за жалост.
  Респект!

 8. Господин Инджев. В постоянните спорове с русофили имащи се за български националисти, забелязвам една закономерност. Те приемат денацификацията за нещо задължително и достойно. едва ли не жертва която прави русия за да спаси света. В света е прието че нацизма е огромно зло (в Русия си е почти религия), затова дори и непредубедени хора потдават на тази манипулация. Но, Денацификацията на Русия не е насочена срещу фашизоиди, каквито има не само в Украйна и Русия, а срещу украинските националисти. Аз като български националист, Какъвто сте и вие, каквито са били и Стамболов и Симеон Радев, не намирам това за нормално. Подобна денацификация България преживява през 1944г. когато е избит българския елит. Тогава са денацифицираниогромно количество достойни българи. Може би ако се съпоставят двете денацификации, поне предубедените ще разберат какво точно прави Русия.

 9. https://www.ploshtadslaveikov.com/opravdaniyata-na-rusiya-za-vojnata-sreshtu-ukrajna/
  Това е безспорна заявка за начало на “Нов световен ред”.
  С треперещи ръце си мисля за близкото бъдеще и незабавният отговор на целият демократичен свят.
  Това трябва да бъде преведено на всички световни езици и цял свят да знае , че на 24 -02-2022 година един нов диктатор е тръгнал да променя света по своите разбирания.
  Нима наистина светът вече е във война, започна ли третата световна война?
  💙💛 Хай живе вільна Україна 💙💛
  💙💛 Слава Україні! Героям слава! 💙💛

 10. Браво на Пловдивчани, излезнали са на протест днес.. в подкрепа на Украйна.

 11. България на Джорж Оруел: Заметнали се с руски знамена, предплатени и докарани с рейсове от цялата страна “възрожденци” днес пееха пред парламента “Мила, Родино-о-о….и пелтечеха нещо пред микрофоните, че “протестирали за мир” …. Ами, да! “Войната е мир. Свободата е робство. Невежеството е сила !” 🙂

 12. Невзоров. След 7-та минута става страшно! Ако някой има слаби нерви, по-добре да не гледа видеото до края, защото може да припадне!!!

 13. “Сегодня не НАТО защищает Украину, а Украина защищает НАТО!”

 14. Само да попитам господа военните стратези включително Другаря Радев. Даваме 2 милиарда долара за 16 F16 обаче те няма да спрат ракетите на путин. Сериозните държави сега купуват F35. Аз бих купил за 2 милиарда евро ракетния щит на Израел, както сега прави Германия. Освен това Германия само за няколко милиона взима 140 въоръжени израелски дрона но явно това никак не е интересно за Другарчетата от министерството на отбраната, които не знам какво ще отбраняват ако не дай Боже нещо стане.

 15. По БНР продължава да се излъчва редовно във вечерния бюлетин в 18,00 часа рубриката “Говорит Москва”, в която специално изпратен кореспондент на радиото повтаря като папагал лъжите на руските военнопрестъпници. В БНР продължава да си живучка пропагандаторът на руския фашизъм Петър Волгин. В тази връзка и за защита на българския национален интерес, е логично да бъде незабавно и драстично намален бюджетът на БНР.
  По БНР се изяви в неделно предиобедно предаване непознато за мен лице от икономическия институт в БАН Георги Сарийски, което заплаши българския народ с глад, ако България спре да ползва руски газ и петрол. В тази връзка и за защита на българския национален интерес, следва да се блокира бюджетната сметка на БАН, докато не се закрие икономическия институт в него, обслужващ интересите на руския башибозук.

 16. Към БД
  Американците са наясно с нашият “евроатлантизъм”.
  Ако искат един от двата Ф35 да кацне на червения площад могат да направят това, което предлагате.

 17. Няма нужда да кацат ако го могат. Само да разстрелят петолъчката им и после в къщи. Това ще бъде епохално събитие.

 18. @Иван Петков

  гэорги сарийски бил някакъв роднина на R.Оv4., освен това е в топдесетката любими гости на тв лэгэндата бай кольо, така че няма място за чудене. Последния път, когато му гостува, раздуваше, че доларът вече се бил споминал, еврото и то било напът, а рублата била във възход като световна валюта. И тè така (както г-н Николов ни е учил да казваме ;-))
  💙💛

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.