Садизмът, проявен от путлеристите в Буча, е част от съветската традиция

Руският журналист и отявлен критик на путлеризма Александър Невзоров разви в своя видеоблог тезата, че кадрите от днешни руски зверства в Украйна не само не са никакви фалшификации, а са продължение на същото, което вече е правила Червената армия. За доказателство той прочете откъс от мемоарите на офицера от Червената армия Леонид Николаевич Рабичев, чиято достоверност никой не е опровергал в Русия, а само търпи критика заради бруталния натурализъм, документиран от автора. Т.е. критиците му мълчаливо признават достоверността на разказа му,  но биха искали той да не издава цялата истина за зверствата на червеноармейците.

Ето един цитат от прочетеното от Невзоров в български превод, публикуван от Тони Николов:

“Те, озовавайки се в Европа, попаднаха на огромни колони от бежанци, влачещи мебели, куфари и багаж. Нахвърляха се върху тях, избутвайки встрани старците и децата, забравяйки за отстъпващите почти без бой немски подразделения, с хиляди се нахвърляха върху жените и момичетата. Жените-майки и техните дъщери лежаха отдясно и отляво по шосето. А пред всяка от тях стоеше армада от мъже със свалени панталони. Облетите в кръв и изгубилите съзнание захвърляха настрани. Хохот, ръмжене, смях, викове и стенания. А техните командири – техните майори и полковници – също стояха на шосето. Някои от тях се хилеха, а други дирижираха, по-скоро регулираха, така че всички войници, без изключение, да съучастват. И това не беше мъст, насочена срещу германците. Войниците прекрасно разбираха, че тези конкретни хора, забравени и нещастни, за нищо не са виновни пред тях. Това беше хазартен групов секс, всепозволеност… “

Добавям от себе си и още малко на руски език от оригинала за свидетелствата на бившия съветски офицер Рабичев за руския садизъм, проявен срещу цивилни жертви в Източна Прусия в края на Втората световна война.  Надеждата ми е този кратък откъс да въздейства върху съществата, които намират сили да са повече човеци, отколкото рашисти , за да престанат на повтарят папагалски лъжата, че “руският човек” не бил способен да извърши клането в Буча, което потресе целия свят.

 

 

ЛЕОНИД НИКОЛАЕВИЧ РАБИЧЕВ

ВОЙНА ВСЕ СПИШЕТ. ВОСПОМИНАНИЯ ОФИЦЕРА-СВЯЗИСТА 31 АРМИИ. 1941–1945

ОТ АВТОРА

Спустя шестьдесят пять лет пишу то, что выплывает из памяти, не всегда и не обязательно последовательно, не все могу понять, ничего не могу оправдать…

ГЛАВА 12

«МАРШ» ПОБЕДИТЕЛЕЙ (ПРОДОЛЖЕНИЕ)

Февраль 1945 года

Восточная Пруссия. Именно тогда возникло странное явление, сведений о котором ни в художественной, ни в мемуарной литературе я не встречал.

Траутенау.

Три большие комнаты, две мертвые женщины и три мертвые девочки. Юбки у всех задраны, а между ног донышками наружу торчат пустые винные бутылки. Я иду вдоль стены дома, вторая дверь, коридор, дверь и еще две смежные комнаты. На каждой из кроватей, а их три, лежат мертвые женщины с раздвинутыми ногами и бутылками.

Ну, предположим, всех изнасиловали и застрелили. Подушки залиты кровью. Но откуда это садистское желание – воткнуть бутылки? Наша пехота, наши танкисты, деревенские и городские ребята, у всех на родине семьи, матери, сестры.

Я понимаю – убил в бою. Если ты не убьешь, тебя убьют. После первого убийства шок, у одного озноб, у другого рвота. Но здесь какая-то ужасная садистская игра, что-то вроде соревнования: кто больше бутылок воткнет, и ведь это в каждом доме”. 

 

35 мнения за “Садизмът, проявен от путлеристите в Буча, е част от съветската традиция”

 1. Все в тази посока
  Иво пред Нова на 1 април 2022

 2. “Садизмът, проявен от путлеристите в Буча, е част от съветската традиция”

  Не само съветска, това е основния камък, върху който е изграден “руския свят” и “руската култура”!

 3. Руснакът и изрод навсякъде и по всяко време, ето свидетелства за руските и румънските зверства в Силистра и Добруджа през 1916 година:
  “Силистренският окръжен управител Йон Камарашеску мъчи българите, а след като румънците изоставят Силистра поради настъплението на българските войски, руски ескадрон драгуни остава още два дни – руските кавалеристи секат силистренци със сабите си по улиците, изнасилват, грабят и палят. Изклани са и над 500 души българи, събрани в Силистра от околните села.”
  https://bulgarianhistory.org/okurvavenata-dobrudzha/

 4. Ето това е високоточно оръжие, а не руските удрящи някъде по градовете.

 5. Унищожен Т-90. Нищо няма да помогне на изродите да се спасят

 6. нека това го прочете Андрей Райчев,има три дъщери и жена -Виза Недялкова.

 7. Не е от съветските традиции. Всичко идва от допълнителните хромозоми на Златната орда,
  създали свръхчовеците на великата раса от свръхчовеци! А, както е известно, на свръхчовека е всепозволено… До пристигането на “санитар”!

 8. Г-н Инджев, най-известен е случаят с Ханелоле Кол-съпругата на Канцлера Х. Кол, обединителят на Германия. На 12 г. възраст в окупирана Германия, тя и майка й са зверски изнасилени от група руски изверги, майка й е убита, а момичето е хвърлено от 2-я етаж на двора. Оживява, макар и с увреждания. Почина преди около 15 г. Това се разказва в биографията й, написана от известен германски журналист. Нищо ново. Този садизъм е исторически характерен за руснака.

 9. https://defence-line.org/2022/04/chto-delaet-rozziya-chast-4/

  Родителите са застреляни от расисти. Най-вероятно деветгодишната им дъщеря го е видяла. Момиченцето е изнасилено от единадесет, не намирам дума да кажа какви. Очевидно украинският език няма такава дума. Поне прегледът показа, че по тялото на момичето има толкова различни проби от сперма. Според моя близка детето нямало полови органи – нехората я разкъсали. Не спрели дотук. Те издълбали буквата Z на гърдите на Ангелчето и разпорили корема му.

 10. Светът е слаб. Демокрацията е загубила основите си. ОНН и Съветът за сигурност се едни регистратори. Седят, гледат и регистрират. Как може целият свят да го е страх от един изверг.

 11. 3верството е част от “загадъчната душа” на блатните павиани. “Най-важното достижение на руския народ е неговата садистична жестокост“- М.Горки, лауреат на Сталинска награда. Така бе в Афганистан, Молдова, Чечня, Грузия. Що да е различно днес? Затова – чиба зад бодливата тел. Днес единодушно ги изхвърлиха от Съвета по правата на човека в ООН. И, колега “симеон спасов”, райчэв няма да се трогне – той е 1/2 руZки помак по мама!

  PS – Страхотна реч, Стопанино, особено за “високоточковата” M-me с рубенсовия гръб! Макар че микрофонът малко издъни работата. Респект!

 12. Към Големия:

  Някой ден може да споделя случай от подобно естество, който знам от първо лице с германка, която е била дете, когато извергите са я изнасили групово. Жива е. На преклонна възраст е и нямам позволението й да разказвам от нейно име. А и не се осмелявам да я попитам за разрешение.

 13. СОЛОВЬЁВ: “ПОВТОРИМ БУЧУ! НЕЧЕГО СТЕСНЯТЬСЯ”

 14. Господин Инджев, защо не си направите канал в YouTube? До много повече зрители ще достигнете, отколкото само ако разпространявате информация от сайта ви.Сега е момента да го направите, имайки предвид войната в Украйна. Много хора ще се абонираме за канала ви.

 15. Господин Инджев, защо не си направите канал в YouTube? Така до много повече зрители ще достигнете, отколкото само ако разпространявате информация от сайта ви. Сега е момента да го направите, имайки предвид войната в Украйна. Много хора ще се абонираме за канала ви.

 16. “По думите му има обсъждане на темата “Македония”, виждаме колко са разнопосочни позициите, няма водени преговори, българите са много чувствителни на тази тема.

  “Това не е лесна тема и на този етап аз не виждам единомислие по нея”, каза Атанас Атанасов и поясни, че публично от “Демократична България” не са заявили позиция и решение по въпроса за Северна Македония не е вземано.
  И посочи, че от “Има такъв народ” и БСП заявяват резерви.
  “Така че този дебат предстои”, каза ген. Атанасов.”

  https://frognews.bg/novini/gen-atanasov-severna-makedoniia-lesna-tema-tozi-etap-vijdam-edinomislie-neia.html

  На генерал Атанасов ще му кажа следното:

  Господине, преди да гепите власт бяхте по-категорични по този или онзи въпрос.
  В момента стоите по-зле дори и от тиквата който си сменяше мнението по няколко пъти на ден.
  Вие дори нямате такова!

  Какво толкова е сложното за Македония?
  Руснаците не я искат в ЕС и вие с вашето шикалкавене работите за тях.. без да искате или НАРОЧНО?

  Нещата в Македония няма да се оправят с измислени закани от България.
  Нещата в Македония ще се оправят когато Македония влезне в ЕС.
  Или ще имат много по-голям шанс за оправяне от сегашната безпътица в която ние ги държим.
  И ТЕ ЩЕ ПОМНЯТ ТАЗИ УСЛУГА ДЪЛГО.
  Вие като ЛИДЕР вземете категорично и ясно да говорите по-често на обикновеният българин горните неща защото те са самата истина.
  Вашето моткане и кроткане всъщност доведе до избуяване на влиянието на комунягите последните месеци.. особено след началото на войната..
  И този вакум се изпълва от опорките на комунистите..
  Започна ги дебелата каракачанка с одобрението на тиквата и бяха поети от радушка..
  Те са категорични и ясни в посланията си а вие само мрънкате..

 17. тъпака песков.. “специална операция” било..
  ами добре, надявам се чугунените глави в страната ти да почнат да си задават простият въпрос – защо аджеба, жертвите в “специалната операция” надминават тези при война?

 18. Руснаците се стряскат само когато тяхната садистична жестокост срещне отпор. Българските хайдути са казали: Коли руснака, за да те уважава!, защото много добре са усетили семантиката на православните скотове.
  Българите са наричали през войната 1877-1878г. руските войници кокошкари. В град Троян комунистите издигнаха през 1968г. паметник на главатаря на кокошкарите и прекръстиха половината от главната улица в същия град от Васил Левски на фюрера на руския башибозук преминал през града.

 19. Да си го кажем направо, без политкоректвни евфемизми – садизмът, проявен от РУСНАЦИТЕ /83% путлеристи!/ е част от националния им генотип! Изключенията потвърждават правилото.
  Санитарите се туткат и вече опасно закъсняват!

 20. Малко се знае за Стефан Маринов(Йовев/Троянски) автора на книгата “The Most Powerful Ally¨, член на Българското павителство в изгнание оглавявано от проф. Ал. Цанков.
  Чета неговите събрани статии “Равносметка” Изд. Народен будител, 1998г. ISBN 954-9575-01-2
  Стефан Маринов е казал всичко за Империята на злото и е предрекъл случващото се в Украйна .
  Виж стр12 за принципите на Западната политика, стр 127 за социалистическата икономика, стр 257 за драматичния епизод в Скопие 1944г и паралела със съпротивата в Украйна.
  Един борец за България загинал при “неизяснени” обстоятелства, както и конгресменът Лари МакДоналд повярал в него.

 21. https://frognews.bg/novini/trevoga-paravoenna-proputinska-organizatsiia-provejda-uchenie-orajiia-vlastta-spi.html

  “Владимир Русев постоянно излъчва във Фейсбук „обръщения към руския народ и руската армия“, в които се представя за бивш член на руския Спецназ, хвали се с някакви бойни подвизи, декларира абсолютна вярност към Владимир Путин, когото уверява, че има „подкрепата на 99 на сто от всички българи“. Във всяко от тези обръщения този човек зове за война срещу сатанинския Запад до пълната победа на руската армия и установяване на нов световен ред по модела на Путин.

  Питаме се само едно: Къде са властите в България и защо не реагират на тази яростна пропутинска пропаганда и апелите за война?”

 22. https://frognews.bg/novini/shte-platia-patuvane-deputata-simov-bucha-ili-mariupol-razhodi-mejdu-trupove-razvalini.html

  Как може да има такива хора изобщо?
  Не, отказвам се, нямам думи.. просто нямам думи за подобни “хора”..
  Втърденото детско телце върху телата на родители си за този са на актьори.
  Жалък симов.. много жалък симов.. срама не е само твой.. за целият ти род е..

 23. Борис Джонсън се обърнал към руснаците на руски! Тези глупаци не разбраха, че е безсмислено да се разговаря с терористи! Съсипаха се да им правят жестове! Жестовете трябва да са към Украйна! Време е да проговорите на украински, за Бога! Смешници!

 24. Гладоморът отнел живота на 10 млн човека дело на кого е? На руската култура или на руската държава? Днес КЛАНЕТО В БУЧА дело на руската култура ли е, или на руската държава? Възможно ли е руската култура да съществува отделно и независимо от руската държава? Ако е възможно това, защо тогава руският народ не допуска руската култура, ако наистина е нещо толкова добро, до властта и не управлява русия? Защо русия от самото си създаване досега се управлява единствено и само от „НЕКУЛТУРНИ“, и къде тези „НЕКУЛТУРНИ“, които управляват русия все пак са се обучавали и възпитавали извън народната си „КУЛТУРА“?

 25. Моят апел към тези у нас, които лицемерно възхваляват руската култура и руския народ отделяйки ги от държавата им русия, прикривайки със това собствената си продажност и предателство си към БЪЛГАРИЯ е: ВЗЕМЕТЕ СИ РУСКАТА КУЛТУРА И ИДИТЕ НАХУЙ! В същият момент едно овчарче се изправи пред мен, укорително ме погледна и МЕ запита: „ А ти БЪЛГАРИНО защо търсиш култура в държавата причинила върволици жестокости и злини, които ни една държава не е направила над БЪЛГАРИЯ“. Погледнах го в очите и казах, Прости ми бат ЗАХАРИЙ, прав си, и културата им, и народа им, и държавата им всичко е нахуй. Изтръпнах, изключително лесна е за усвояване културата на руския народ!?

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.