Нашисткото червено “миролюбие” в подкрепа на “миротворческата” касапница на Путлер

Покаянието заради собственото путинофилство преди руската агресия в Украйна продължава по света, но не и у нас. 

Някои, като Ала Пугачова, избягаха по терлици – в нейния случай, в Израел. Не се чува и не се вижда чучелото Филип Киркоров, кичозното путинифилско украшение на руската естрада. Дали ще последва френския актьор Депардьо, който преживя катарзис на своята путинофилия? 

Сред новопокаялите се изпъква бившият италиански премиер Силвио Берлускони, който имаше грозния навик да се лигави с Путин ( и с нашичкия премиер ).

 

Силвио е “дълбоко разочарован и огорчен от поведението на Владимир Путин”. Милиардерът определи руската агресия срещу Украйна като “безпрецедентна”. https://www.corriere.it/politica/22_aprile_09/berlusconi-discorso-ritorno-putin-1ef72044-b81b-11ec-8f4b-d04246868aa8.shtml?refresh_ce-cp

Има обаче и острови на съпротивата в Европа срещу каквото и да било разкаяние. Като номер едно на това поприще се открои унгарският електорален автократ Виктор Орбан, кой пожела Украйна да му предостави доказателства, че руснаците са извършили клането в Буча. С това разгневи толкова Полша, че тя замрази отношенията си с Унгария, което се очаква да направят също Латвия, Литва и Естония. Полският вицепремиер Качински препоръча на Орбан офтамолог, за да види Буча и заяви, че отношенията с Унгария могат да бъдат възстановени само след като тя си промени оценката за войната в Украйна.

Уви, другият център на съпротивата в евросъюза и НАТО срещу покаянието за путинофилията, се очерта в София. Не се намери нито един виден следовник на Путлер у нас, който ясно и категорично да го заклейми. Отвратителното лице на червената пропаганда Александър Симов дори се подигра с жертвите в Буча по телевизията на БСП.  Били такива артисти, че заслужавали Оскар, издевателства той в тон с руските си колеги по гаднярщина.

Както се вижда от разрива на Полша с Унгария на Орбан, едно от постиженията на Путлер в разбиването на международното статукво е крахът на Вишеградската четворка. А помните ли как й се възхищаваше Нинова заради някои нейни спорове с отделни решения на Брюксел!

Днес Полша е главният натовски европейски тил на границата с борещата се с руската инвазия Украйна и се състезава с вишеградските си партньори Чехия и Словакия по предоставяне на всякаква помощ на украинците. Чехите изпратиха танкове ( на снимката), а словаците подариха на изпадналата в беда Украйна зенитните си комплекси С – 300, същите, които България отказа да предостави на украинците под претекст, че така сме щели да се лишим от противовъздушната си отбрана ( все едно, че някой в НАТО ще ни остави сами срещу руско нападение!). 

 

 

 

 

Нинова вече не се възхищава на Вишеградската четворка. Един от най – близките до нея дейци на путинофилството Георги Свиленски заяви вчера пред Нова телевизия, че БСП ще напусне коалицията ако изнесем един калашник и един патрон за Украйна. Самата Нинова рапортува днес, че няма да подпише като вицепремиер и министър на икономиката решение за предоставяне на оръжие на Киев в случай, че Народното събрание гласува такова. “Пък ако искат, да ме сменят”, героично възкликна тя.

В Украйна хората лягат пред руските танкове. Масово. У нас другарите и другарките лягат на релсите пред блокирания от тях влак на човечността, която изисква жертвите на руската агресия да могат да се защитят. И продължават да лъжат, че такава помощ би наляла масло в огъня на войната. 

“Миролюбие” в подкрепа на “миротворческата” касапница на Путин!

11 мнения за “Нашисткото червено “миролюбие” в подкрепа на “миротворческата” касапница на Путлер”

 1. Този дали има една негова песен?! Дори покойната си майка поздравява с крадена песен!!!
  ПЛАГИАТОР – ФИЛИПП КИРКОРОВ (“КОРОЛЬ” РЕМЕЙКОВ)

 2. Иво, твоят призив към съюзниците ни да се намесят, както за Украйна,трябва да бъде формулира в силата на призивите на Зеленски към НАТО и света за реална и незабавна помощ за да се освободим от духовната и информационна окупация от нашите рашисти. Наемниците на Решетников упорито и нагло дърпат България вън от съюзите ни. Може би трябва да се отправи нещо като молба, призив, покана…Иначе България я чака морална и физическа катастрофа.

 3. Спрях да гледам новини по телевизията. Гнус ме е да им виждам свинските зурли. Срам ме е, че се водим от една народност с тези мръсници не хора, родоотстъпници. Не знам какво трябва да се случи за да може тези уроди да преживеят катарзис. Атомен взрив в центъра на София? Но и тогава не съм сигурен. Съжалявам за епитетите по адрес на тези нечовеци но мисля дойдоха времената да си казваме нещата, каквито са. С толерантността с тези до тук.

 4. Още един от многото примери на плагиатство на наглеца киркоров:
  Киркоров vs Fitzgerald

 5. Курнела Ниновица е тотален позор! А що децата й завършиха в прогнилия Запад?? Не трябва никога повече тия и техните подобни да са в управлението! Докъде се докара БSП: да се състезава с ГъZРаждане за електорат!!!!

 6. Георгий Любэнав е сътворил нова рубрика в предаването си по БНТ, всяка неделя пуска на екрана с едър шрифт декларации на Копейкин, ПП”Възраждане”, прочетени от говорител с “левитанов” глас.

  А ето как “Възраждане” използва парламентарната трибуна за дезинформация:

  https://offnews.bg/analizi-i-komentari/kak-vazrazhdane-izpolzva-parlamentarnata-tribuna-za-dezinformatcia-774181.html

  Като каже някой “руска орка”, ето този “възрожденец” си представям:

  Николашка- дурачок Дренчев , орг-секретар и водач на листата на ПП”Възраждане”:

  https://www.plevenpress.com/wp-content/uploads/2021/03/%D0%94%D0%A0%D0%95%D0%9D%D0%A7%D0%95%D0%92-1.jpg

 7. Прясната новина е че корнела бесепарска ясно обяви кучешка вярнос към путистан, като каза че нямало да разреши оръжие за Украйна, ако ще да я изгонят. Поради тази причина предлагам да бъде изгонена колкото може по-бързо!

 8. Има една много елементарна причина за Началниците в България, които са руски поклонници. Те просто са изключително елементарни, мързеливи и прости и ако не е Батюшка, щяха всички до един да са Ратайчета, каквито бяха дядките им и бабките им. Затуй целуват на Батюшка ръчичките и задните части. А когато Началника е ПроЗ, тези под него трябва да са още по Прости или задължително да се правят на по-прости. Така се гради Държава. Държава от Идиоти.

 9. Aз не вярвам на искреността на покаялите се путинки по света и у нас. Снишаване е докато отмине бурята. Днес например, стигналата до балотаж във Франция Льо Пен зове за военен съюз с Русия ако спечели изборите за президент, а също така и за излизане на Франция от военното командване на НАТО. Какво падение, но естествен резултат от над десет годишната дезинформационна и хибридна война… и не само във Франция. Иначе отвъд конкретния пример, но включая и него – всички крайно десни и популистко-фашистки партии в Европа са и про-Путински. Тогава какъв е според вас режимът на Путин ако не фашистки (или рашистки по чудесната дефиниция на Иво Инджев)? Национал-фашизмът, популизмът на нискочелата маса и ровенето в бунището на историята е контрапункт на основните европейски ценности – правов ред, либерална демокрация, бъдеще чрез интелект и научен подход във всеки аспект. А, че това е фашизъм, нямайте съмнение. Просто вижте дефинициите на пълзящия фашизъм според Умберто Еко и ги разпознайте у нас, в Русия и в Европа.

 10. На трезвомислещите в България и ЕС трябва да стане напълно ясно, че сега събитията в Украйна ще бъдат не само показател а и катализатор за нужните промени към доброто, за да бъде отстранено влиянието на Империята на злото, не само в споменатите по-горе региони, но и в световен мащаб.
  Това можем образно да го представим като водораздел с който съответно се напояват както плодотворните, така и пустинните региони. В едните се прави поддръжка и захранване на полезните и животворните среди, в другите плевелите и отровителите, които затлачват или поглъщат животворността и с това пречат за един смислен и добър живот.
  След като напуснем алегорията, трябва най-после да ни е станало ясно, колко безсмислени са всички диалози и спорове които предприемаме и водим с отровителите на неблагоприятната среда, дори когато имаме „благородната“ цел да го правим за взаимни изгоди.
  Русия никога и на никого не е предоставяла изгоди, или ако такива е правила, то те са били прикритие на користните й цели.
  Живота и практиката трябва поне да са показали на тези които са разбрали природните закони, че на непрактичното и вредното трябва радикално да се противостои и то да бъде безвъзвратно отстранявано. Това го прави дори и природата чрез еволюцията, ако има такава.
  Сега на место, защо трябва да се правят коалиции с неподходящото, след като то е вредно?
  Трябва ли, на руснаците след като те над 80% подкрепят Путин и вековно безропотно подържат мракобесието и потисничеството в държавата си, да се оказва някаква съпричастност и съчувствие? На индивиди на които през всичките им поколения човешките животи не са имали особено значение и които са живели по навик в симбиоза с лъжата и измамата, противно на привичките им, трябва да толерираме?
  Не можахме ли от вековната комунистическа история на Русия, на която при това лично сме яли попарата, да проумеем заблудите които втълпява?
  Направо е умопомрачаващо, че на проводниците им като Нинова и избирателите на БСП, на Бойко и бойковистите в Герб, на прослойките любещи руските завоеватели, под прикритието на две „освобождения“, въпреки, че и Левски пророкуваше, още не сме им духнали окончателно под опашката. Знаем, че ни носят само безизходица и нищета.
  Защо обръщаме внимание на деградиралите личности, подкупените печалбари на зелени копейки, на завоевателите, агресорите, както и на противниците на демократичните идеи и начин на живот–разните му там орбанисти, чекисти и подобни изроди, след като те стоят на вредни за животът ни позиции?
  Сега ни се втълпява, че количественият разум не бил достатъчен за да може да се създаде истинско проспериращо управляващо мнозинство. Е, като прибавихме към него и противоположното му недоразумение, получава ли се някаква положителна крачка към добруването?
  Изводът трябва да е един, че Умният се противопоставя до тогава, до когато е станал Глупак! Настъпил ли е този момент?
  Плашат, че щели да напуснат коалицията в която пребивават, но с общополезни действия там не са се отличили.
  Лъжете се, или ни лъжете, уважаеми управляващи, че искате да прокарвате „промяната“!
  Горепосочените няма да напуснат постовете си защото с това ще трябва да се простят с надеждите и желанията си да избегнат свободното падане. Пагубните последствия са видни и никой не забеляза отговора на Нинова на зададения й въпрос, „Какво ще направи ако мнението й не се вземе под внимание?“ Отговорът– Тогава щели да обсъждат и тогава щели да вземат решение за по нататъшните си действия!
  Да, ще обсъждат, ама само как и под каква форма да ни се представят за благоденствие желаещи труженици като се престорят на обидени или умрели лисици с лафа, че хайде този път в интерес на доброто, ще отложим напускането. Това подобно на велосипеда, който щял да бъде купен „един друг път“.
  Това което не трябва да забравяме е, че комунизма и руските лъжи вградени в този наратив, който в продължение на вече цял век, въпреки бруталния терор и въпреки постоянните си изцепки, остана непроменяем.
  С кагебейски трикове като (пре)именувания ( БКП/БСП), Възраждане, провеждаше под промяна де факто поредната подмяна, при която властта винаги остава в ръцете на московски комунисти.
  Един път за винаги трябва да им кажем НЕ! Преди това обаче трябва да сме напълно сигурни, че сме подбрали и излъчили правилните хора които да поемат кормилото на политиката. Такива имаме на разположение, дори те трябва да произлизат от старата генерация, защото тя знае и е осъзнала прикритията на истините. Поради това новите хора и кадри трябва да е желателно да произлизат от „старите“, защото в тази последна световна борба са необходими свидетели на лошите практики, които като един перпетум мобиле се повтарят. А от законите на физиката е известно, че такъв вид вечно движение е невъзможно!
  Покрай Украйна и нейната война с Русия ни се предоставя тази световна възможност руската метастаза да бъде капсулирана и отстранена.
  Явно в този процес ще срещат нови и нови трудности. Ето, пак ставаме свидетели на една проруска демонстрация в Берлин, която за съжаление е и позволена. Позволяват я от тъпоумието, че трябвало да се даде възможност и на „другата гледна точка“. Познат аргумент, нали?
  Има и друг пример, този път положителен, за някаква руска примадона на гастрол в Ню Йорк. Тя не само не осъждала руската агресия в Украйна, но дори в изказване мислела, че е руската акция била правилна! След като поради изтъпанченото си изказване била привикана и отстранена от дебюта. Не минали един-два дни от това и хоп, тя веднага променила мнението си в обратното! Ето един пример колко силна е принадлежността на такива и щом ги уцелят в портмонето като им теглят шута, спират с поддръжките.
  Сега поради санкциите очаквам да спрат или много силно да намалеят паричните потоци за проруските подкупи, с което също очаквам моментално да секнат и изявите в полза на Русия.
  Много съм любопитен какво ще предприеме Шрьодер, след като Газпром няма да има достатъчно долари или евра за да заплаща „непосилния“ му труд? Сигурно ще започне да рони крокодилски сълзи подобно на Депардьо или Щайнмайер.
  Също ще ми е любопитно дали Симав срам несрам ще се позове на пословичното си някогашно писание относно Америка и с почуда признае, че въпреки тогавашното си прозрение, е действал противно!
  Едно е ясно, че наглостта няма срам и винаги намира начин да се пребоядиса. Меркел макар гузна, въпреки моето очакване, чувам още не е променила мнението си относно неприемането на Украйна. Явно и дълголетието изживяно по върховете на политиката дава отрицателни резултати, защото с това се поощрява ината за непогрешимост! Това , както много други положителни неща американците явно са го осъзнали и не позволяват дългото пребиваване във властта. Дано и в Европа го разберат и попрочистят редиците си!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.