БСП е готова на политическо самоубийство, но да не пречи на Путлер да убива безнаказано в Украйна

Не (само) Митрофанова, Нинова трябва да бъде изгонена в Русия, за да се освободи България от руската намеса. 

Не казвам нищо ново, но понеже го повтарям от дълги години, а то се “оказва” нещо “ново” за мнозина току-що прогледнали за тази истина българи, имам правото да заявя за пореден път, че България е разделена не толкова на ляво и дясно, колкото на проруско и прозападно настроени хора. Никога преди този ясен за мен факт не е бил илюстриран така контрастно, както  при сегашния заплаха на БСП да разтури управляващата коалиция, но да не допусне нито един български патрон да замине за борещата се за оцеляване пред лицето на руската агресия Украйна.

Ако някой все още се е съмнявал, фамозният червен депутат Румен Гечев отново заплаши днес от телевизионния екран, че партията му ще напусне управлението и ще предизвика избори заради евентуален износ на оръжие за Украйна. Нищо не може да ги трогне тези рашистки защитници на Русия от украинците, които се борят за живота си срещу руската касапница на своя земя.

Няма нито една индикация, че плъзгащата се по наклона на електоралната си пропаст партия може да спечели нещ(ичк)о от нови избори сега, в близко бъдеще, а най –  вероятно и когато и да било. И въпреки това тя заявява, че е готова да предизвика избори във всеки момент. На практика декларира, че е готова и на самоубийство, но да не навреди и с един патрон на своя патрон в Москва.

Другарите и другарките дори вече спряха да лъжат, че са загрижени да не бъдем въвлечени във война. Не знам дали им е станало неудобно от тази лъжа на фона на все по-големите количества, все по-тежки и смъртоносни ( за руските нашественици, а не за руското цивилно население) оръжия, които западните съюзници предоставят на Украйна. Но е видно, че нашите консервативни социалисти, показали вече , че могат да се разберат в името на властта и постовете с всеки и с всички у нас по всякакви (други) въпроси, се ръководят на първо място от интереса на Москва и от самата Москва. 

Ситуацията е същата както с МОЧА и неговите подобия у нас. Всякаква символика от времето на комунизма може(ше) да бъде премахната, но не и чисто съветската. Защото беше припозната от Москва за руска, а да се върви против руската забрана за БСП е немислимо. 

Пак ще припомня, че мавзолеят на съветския гражданин Георги Димитров беше взривен ( а не преместен в музей, както се предполага да стане със скулптурите от МОЧА), но това не предизвика никаква истерия в сред червените у нас. Защо? Ами по същата причина, поради която си свалиха Тодор Живков по заповед от Москва. Тя го беше отписала вече, както отписа и 9 септември, заменяйки го с 3 март. Следователно за московската пета колона няма(ше) проблем да преглътне заличаването на най-значимия елемент от монументалната памет за комунизма в центъра на столицата, макар тъкмо мавзолеят, а не МОЧА , да беше по онова време главното капище за поклонение на местни, провинциални и “интернационални” тълпи. 

За мнозина читатели тези препратки към миналото са добре известни и все пак се налага да бъдат правени отново, защото за пръв път имаме толкова категорично ясно потвърждение за факта, че главен фактор в българската политика чрез прякото му намесване е именно Русия и нейната пета колона тук. Случвало се е какво ли не през последните десетилетия, но положението не беше опирало толкова декларативно до това дали да има или не българско правителство в зависимост от отношението на и към Русия.  

Разликата между японските камикадзета и нашите е във факта, че японските са умирали в защита на родината си, докато нашите са готови на харакири на родна земя в защита на чужда държава.

Светът вижда Путлер като масов убиец и военен престъпник, но нашистите тук го бранят от български куршуми!

26 мнения за “БСП е готова на политическо самоубийство, но да не пречи на Путлер да убива безнаказано в Украйна”

 1. Това, че цялото българо-рашистко войнство от пРезидента до Нинова и последния комунорашист, като този който откърти таблото на което бях залепил две украински и едно българско знаменца, разярено брани убиеца от жертвата, с цената на съществуването на България, означава че веригата с която те са вързани за Путлеро-рашистка Руssия и са надянали и на цяла България, няма да се откачи дори и когато стигнат дъното на гомняната яма на престъплението “съучастие в убийствата на Путин”, към което са се запутими.в безпутицата си. Закон против колаборационизма с путлеристите, по примера на Украйна, е спасението! Друг начин няма.

 2. Разбирам, че това което ще напиша няма да се хареса на мнозинството разумни десни хора. Но повтарям, проблема не е Нинова и БСП, проблема са Бойкикев и Атанасов които я докараха на власт.. и днес продължават да я крепят на власт. Плаче ми се при мисълта докъде тези “десни водачи” докараха желанието на българите към промяна и по-добър живот.

 3. Тоя руснак разбра, Нинова не може:
  Я русский, я против войны а путин петух!

 4. Същото (като с мавзолея) се случи и с паметника пред НДК “1300 години България”, който първо беше оставен да се “саморазруши”, умишлено не беше охраняван и поддържан, точно защото беше САМО български, в прослава на вековна БЪЛГАРСКА държава и нейната история. Затова толкова лесно продажната русофилка Фандъкова и кохортата й в СОС го “прежалиха”, за разлика от МОЧА и имената на централните софийски улици и училища, повечето кръстени на руSSки българомразци (Игнатиев, Аксаков, Дондуков и т.н.да не ги изброявам, че то няма край!)
  А що се отнася до “самоубийствените” декларации на Нинова, аз, ако бях на мястото на премиера, щях да оставя думите й без внимание и да направя КАКВОТО ТРЯБВА и за оръжието за Украйна, и за “предателството” по отношение на Северна Македония. А Нинова НЯМА да се “самоубие”, няма да напусне властта, защото й е кристално ясно, че повече никога няма да “помирише” власт. 🙂

 5. Руската отрова така е проникнала в съзнанието на българина, че едва ли “изгонването” на Митрофанова, Нинова и лидерите на проруски партии у нас ще помогне в борбата с петата колона. Ежедневното вливане на дози от отровата, чрез вестници, радиа и тв. програми изглажда и без това малкото гънки в главите на поддръжниците им. Ще ми се Р. Овч. да подкара всичките им “овчици” към Крим, па дано се издавят в “морето на благоденствието. Колкото до Путин – дано го сложат в мавзолея на Червения площад по-скоро. Той няма място в земята, до достойни хора като Немцов и Политковская.

 6. От всички правителства на България след 1989г, с изключение на правителството на Иван Костов, правителството на Кирил Петков, с други думи правителството на ПП и ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ, останалото е без значение защото е инертен материал, баласт) се справя добре, независимо че допуска и грешки. България се движи правилно, но бавно, и това е разбираемо за всички БЪЛГАРИ, които избраха това правителство защото и ПП и ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ са с ясна и категорична европейска и евроантлантическа ориентация, като поставиха пред тях само едно, единствено искане: ПРЕМАХВАНЕТО НА БОРИСОВ И ГЕШЕВ ОТ ВЛАСТ. Противоположно на тези избиратели стоят два вида избиратели. От една страна избиратели, съчетаващи много думи с малко ум и с много его, с други думи самодоволни глупаци, за които движението на България в правилната посока остава невидимо, неразбираемо и неприемливо, а за другия вид съставен от отявлени руски опричници и родоотстъпници това движение на България предизвиква в тях агонизиращ гняв. И двата вида денонощно клеветят и злословят по адрес на това правителство, т.е. правителството на ПП и ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ-избора на демократична България.
  Разликата между тези два вида избиратели е само в козината. Каква е разликата/приликата примерно между един отявлен русофил и родоотстъпник като Волгин и Г.Харизанов и сие? Волгин няма козината на Г. Харизанов и сие, с други думи МОЧА и антирусия, но нравът им, целта им са едни и същи – СВАЛЯНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА КИРИЛ ПЕТКОВ. Ще се възползвам от предложението на г-н Инджев обявено на шествието пред МОЧА-ВРЕМЕ Е ЗА РЕАЛНИ ДЕЙСТВИЯ. ЧЕРВЕН КАРТОН ЗА Г.ХАРИЗАНОВ И ЖЪЛТ ЗА КОМПАНИЯТА МУ!
  Тук те са 2,3-ма, но те не само тук, те са и в медиите, те са и в църквата, те са и в прокуратурата, те са и в нереформираните МО, МВР, МОН… Това не трябва да се забравя или подменя с каквито и да са други фактори произлизащи от непрекъснато променящата се вътрешна и външна обстановка. И ако правителство на Кирил Петков, с други думи изборът на демократична България-ПП и ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ, изпълнява това изискване няма от какво да се страхува, защото то винаги ще получава нашата подкрепа и нашето доверие.

  МОДЕЛЪТ БОРИСОВ-ГЕШЕВ ТРЯБВА ДА БЪДЕ РАЗРУШЕН! Защото това е ЕДИНСТВЕНИЯ ИСТИНСКИ ПЪТ ВОДЕЩ ДО ОСВОБОЖДАВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ ОТ РУСКИ ГНЕТ И НОСЕЩ НА ИЗСТРАДАЛОТО НИ ОТЕЧЕСТВО СИГУРНОСТ И БЛАГОПОЛУЧИЕ.

 7. Още в началото на 90-те години тази шайка от бадити,русофили и национални предатели БКП/БСП ,трябваше да бъде забранена и ликвидирана със специален закон, лидерите и арестувани и всичкото и имущество конфискувано ! Ако това беше направено сега България щеше да бъде просперираща и богата като Полша,Чехия и други източноевропейски държави ! Непростимо е тази шайка да участва във властта ! Кирил Петков е техен заложник и това му пречи да взима адекватни и правилни решения ! По-добре е да има избори и БСП да бъде изхвърлена на бунището !

 8. За БСП е ясно. От тях друго не трябва и да се очаква.
  Обаче, няма ли да кажем нещо за тези, от които очаквахме промяната…

 9. Аз твърдо подкрепям токова политическо самоубийство! Най-накрая ще се освободим от БСП завинаги. Можете да сте сигурни, че нашите европейски и атлантически партньори са много наясно кои у нас са проводници на руските интереси, наясно са и защо като натовска страна сме доста колебливи.

 10. Нинова, в качеството си на лидер на БСП, преди няколко години направи промоция на партия “Възраждане” в София на общ митинг на стълбите на сградата, построена с парите и труда на българския народ за престъпниците от БКП.
  Двете парламентарно представени партии здраво стискат знамето на русофилството, качени на потъващия руски кораб на омразата към човечеството. С техните действия и бездействия подкрепят разрушаването на жилищни сгради, болници, детски градини, театри, убийствата на деца, изнасилването на жени и момичета в Украйна.
  Дълг на всеки нормален човек, обчащ совободата, е да направи всичко възможно този кораб на военните престъпници да потъне безвъзвратно.

 11. Много беди произлязоха от факта, че националсоциализма беше осъден, а интернационалсоциализма не! Разлика между двете няма! Нинова е съпартиец на Хитлер 1:1! Не е редно националсоциалистическа партия да е забранена, а социалистическа, което е същото, да не е забранена! Този факт направи възможна появата на путлеронацизма! На това трябва да се сложи край! Иначе нищо добро не чака тази планета!

 12. Какво още трябва да се случи на българите та да вдянат, че котилото на злото, мизерията, насилията, корупцията, лъжата и простотията ни идват от руSSията? Варна ли пак трябва да разрушат рашистите, София ли, за да се сетят заспалите, че Русия е агресор…? Бунт ли пак трябва да вдигнат русофилите генерали за да разберат политиците ни, че руската агентура трябва да се лови и изпраща при Путин в Сибир преди да е започнала да ни убива? БНБ ли трябва да източат рушняците за да видят българите, че при всеки допир с тях рискуват да бъдат ограбени. Руснаците Нинова на жълтите павета ли да изнасилят чакат нашистите ни, за да повярват и тя и те, че в Украйна рашистите вършат зверствата, които са вършили и у нас, и навсякъде където е стъпил ботуша им?..Нещо ще ни се случи и на нас. Нинова натам бута нещата. Путин измести Хитлер, рашистите изместиха нацистите, бомбите им ще изместят Хирошима. Нещо зловещо руско ще ни причинят и на нас, и то ще измести от спомените на българите турското робство и ще го замени с руско робство. Но така, рашисткото зло в Украйна ще освободи окончателно България от руското иго. Борейки се за назависима Украйна, украинците умират за независимостта на България. Нинова е руски танк в правителството, но трябва да дойдат украинците да го подпалят.

 13. Всъщност, едно 3,000 комун-милицейски семейства трябва да бъдат върнати в рАZията ИМ, щото от 1989 се пребоядисват ту в СДС-синьо, ту в НАТО-вско аквамарин, та да са на власт, ама “красно-алое” все избива отдолу, та все става кафяво-мораво.

  Иначе, Германия най-сетне реши (13:14 ч) да достави на Украйна 100 бр. тежки 155 мм самоходни гаубици PzH 2000 (https://www.welt.de/politik/ausland/plus238089483/Waffenlieferungen-Ukraine-liegt-Angebot-fuer-deutsche-Panzerhaubitzen-vor.html). Е, правя уговорка, че може да ми е убягнала някоя отсянка, че немският ми е като английския на прэмиерина ни пUTKOB, но горе-долу става дума за следното: Това е най-високият НАТО клас, 14,5 мм броня, световен рекорд по далекобойност – 67 км, на полигона Denel Overberg Test Range, ЮАР; 5 души екипаж, 67 км/ч на шосе, 45 км/ч на терен, запас от ход 420 км, боекомплект 60 снаряда, допълнителна 7,62 мм танкова картечница MG3, димни гранати, опция за активна броня, двигател MTU 881 Ka-500 от 986 к.с. Макс. скорострелност – 10 изстрела за 56 сек.

  Ама производителите, Krauss-Maffei Wegmann (KMW) и Rheinmetall, си правят устите Украйна да им ПЛАТИ, докато цял свят засега ДАРЯВА оръжията или ги предоставя като МЕЖДУНАРОДНА ПОМОЩ. Зер, не можем да оставим без заплати камерадите шрьодэр и мэркэл, па и газта на камэрад пу(T)кин струва. Berlinische Zigoinen, сър, бетер нашите храчисти!

  Респект!

 14. Днес през. Зеленски е помолил цяла Украйна да свали наполовина флаговете в памет 12-та годишнина от гибелта на Лех Качински и още 95 души ръководния елит на Полша в самолетната катастрофа край Смоленск. Зеленски използва думата “убийство”.

 15. Рекета на Нинова и БСП към власта е очевиден.Какви алтернативи има?Нинова подава оставка,народното събрание не я гласува/с гласове на ГЕРБ и може би ДПС/.Гласува я,,за да подобрят разлатените си позиции на евроатлантици ГЕРБ биха подкрепили други кандидатури,различни от БСП.Има и вариант,че биха отишли на нови избори,тъй като правителството се клати и ГЕРБ ще върне първото си място.Единствено сигурно е,че БСП няма да има този % на нови избори.

 16. Един от най-великите руски русофоби е А.С. Пушкин:
  “”Пугая, внешними врагами, нас убивают изнутри, но не меняется с годами призыв царя — воруй и ври””

 17. Към Beal:

  Някои сме казали не малко в критичен дух, но не такъв, какъвто се иска на реваншистите от ГЕРБ, които вече се пишат възмутени от Русия ( някои от тях, вождът им продължава да говори със заобиколки, за да не дразни Путен) с надежда да се забрави как обслужиха Путлер.

 18. Към ketriboris:
  чера
  От месец насам съм сложил на терасата си да се вее украинското знаме. Вместо да получа подкрепа, някои съседи спряха да ме поздравяват, а от вчера отсреща на същия етаж са провесили българското знаме ( нали уж не сме заплашени от братските ракети на Путлер!?) като ясен знак ( за тях) за нещо, което е обратното на украинското.

 19. Днес минах край една от многобройните в центъра на София руски “берьозки”, където на витрината беше залепен протестен плакат срещу войната в Украйна, на украински език, и обява, пак на украински език, че в магазина украинските бежанци могат да получат основни хранителни продукти безплатно. Но имайки пред вид древната и особено актуална напоследък руска “традиция” врагът първо да бъде идентифициран и после тровен, аз лично не препоръчвам на украинците да пазаруват от “берьозките” ИМ, особено, ако им поискат някакъв документ като доказателство, че са украински бежанци.

  Гледах преди седмици в “Денят” при Дремджиев интервю със собственика на веригата “Берьозка” у нас. Правеше се на “възмутена” (умряла) сибирска лисица, заклеймяваше руската агресия… и как няма да е ”възмутен”, след като има реална опасност “бизнесът” му у нас да стане обект на европейски санкции! Да припомня, че най-ценните руски шпиони и агенти на руско влияние у нас като пРезидента, евродепутатката Елена Йончева, квотният висш еврочиновник Ивайло Кальфин и т.н. очевидно бяха инструктирани още в първия ден на войната публично да изразят “протест” и да се “разграничат” от действията на Путин. Останалите местни полезни идиоти (без особено значение) като Нинова, Таско, руменовците, първановците, копейките, малиновците, сидеровците бяха оставени услужливо да подемат проруската агитация и дезинформация. Тях кучета ги яли! Та сигурно и собственикът на “берьозките” у нас , като солидно спонсориран от руските служби агент на руско влияние, за да бъде съхранен ИДЕОЛОГИЧЕСКИЯТ МУ МОНОПОЛЕН БИЗНЕС у нас, е получил “инструкции” за разграничаване от матушката си. За цялото българско общество отдавна е очеваден фактът, че берьозките са ГУБЕЩ бизнес, никой не влиза и не купува от там, защото всичко е скъпо и некачествено, но въпреки високите разоряващи наеми за помещенията в централните части на българските градове и данъците, тези “специални” магазини НЕ ФАЛИРАТ, не затварят врати ??? Очевидно НЯКОЙ редовно ги спонсорира , за да съществуват. С каква цел? За да се легитимира съществуването на значителен руски етнос у нас, който “пазарува” в РУСКИТЕ магазини, затова те винаги са на видно място, в центъра на българските градове.
  Знае се, че в България НЯМА традиционен руски етнос, има само “постоянно пребиваващи” руски шпиони, терористи и криминали, някои с двойно гражданство, на които руските служби са отпуснали изгодни заеми от руски държавни банки, за да си закупят недвижима собственост в България като законно основание за престоя им тук. Но и те също не пазаруват в “берьозките” 🙂 Те, обаче, са изключително “удобни” за развитие на някои съпровождащи “дейности” като контрабанда, наркотрафик, пране на пари и т.н., да не изреждам целия спектър от криминални възможности.

 20. Кадировците са изключителни глупаци. На видеото може да видите как танк на украинците ги разстревла от 15 метра, “от упор” както се казва:

 21. @висок

  Да бъдем коректни: кУрнэла не я докара Бойкикев на власт, а славуца, който миналата година ни разходи три пъти до урните, за да стане накрая избирателната активност наполовина и влизането на кУрнела във властта неизбежна. Боботещият райчэв & торбалан алэксандрaв вече обработват мат`ряла за “голЕма коалиция” ГЕРБСП (с ДПС отзад), така че спете спокойно: Бойкикев, който толкова ви боде очите, го нема в новата им схема https://bnt.bg/news/politicheskite-satreseniya-razklashta-li-se-vlastta-v317848-305008news.html
  💙💛

 22. Сегашното правителство в което и БСП участва също върви към политическо самоубийство с нежеланието да се разграничи от тях и ако трябва да се разформирова. Никой да не се самозалъгва че етикетът “съучастник на копейкаджии” не оставя дълготрайни петна. Демократична България и останалите в тази коалиция хубаво да си премислят следващите ходове.

 23. @Христо Цолов,

  Колега, има такъв закон, точното име е Закон за обявяване комунистическия режим в България за престъпен, действащ закон на Република България, приет от 38-о народно събрание на 26 април 2000 г. и обнародван в Държавен вестник, брой № 37 от 5 май 2000 г. Доста беззъба работа. Родните ни мисиряци почти винаги го цитират с изявлението на пРэзидента пырванов (агент “Гоце”), че бил реабилитация на фашисткия режим до 1944 г. А “десните” срамежливо се оправдават, че “такова бе съотношението на силите”. Все едно слушаме прэмиерина ни пUTKOB.

  @Любен Пандев,
  Г-н генерал, лекът е – може би – “передавая” руZка ескадра да обстреля Варна и Бургас с главния си калибър. Като през 1916 г. РъБъ храчистите вдяват трудно, съкщ като в приказката за солта, жълтиците и тоягите.

 24. https://youtu.be/mh2Zd6YZYq4

  Една истина казва Пасков, ма да ти умре коня….

  https://frognews.bg/novini/falshivata-propaganda-vazrajdane-trupat-koito-pushi-tsigara-bucha-vsashtnost-star-ruski-muzikalen-klip.html

  Хареса ми изказването на Александрина Пендачанска относно границите на “другата гледна точка”. То е по повод на Волгин, но мисля, че все-приложимо в много аспекти, вкл. по-горните изцепки на Пасков.

  “Да, господин Митев изрази становище, че има част от българското общество, което споделя вижданията на господин Волгин. И тази част има нужда да бъде представена от ефира на радиото. Но, за съжаление, има цели звена от българското общество, които скандират “Циганите на сапун!”. Това не означава, че трябва да дадем платформа и на тях да изразяват своето становище и да чуват гласа си от ефира на националните ни медии. Здравият разум е този, който трябва да ни води. Тогава, когато имаме очевиден агресор и очевидна жертва, няма как да даваме думата на агресора. Това вече не е въпрос на мнение, не е въпрос на различна гледна точка. Това е гледната точка на престъпника, насилника, агресора. Тя няма и не бива да има място в обществените ни медии.”

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.