И другаде по света има рашизоиди, но в нормалните страни получават твърд граждански отпор- тук получават медийно внимание и обгрижване по линия на “другата гледна точка”

Трябва да коригирам предишни свои твърдения, че сред страните от ЕС и НАТО само у нас могат де се видят публични демонстрации на солидарност с руската агресия.

Гледах видео от Кипър, една от любимите дестинации за мръсните руски пари, където рашисти си го развяваха знамето в централна градска част.

Виждам и снимки от автопоход на рашизоиди в Германия, където голяма част от руските имигранти подкрепят пронацистката партия “ Алтернатива за Германия”, която избуя на вълната на антимигрантските настроения ( макар самите руснаци да са мигранти.  

Но знаете ли каква е разликата между там и тук?

В Никозия гневни граждани обграждат автомобилите с руски знамена, отнемат им ги и ги горят.

В Хановер местни хора блокираха колите на рашизоидите и ги намазаха с конски фъшкии. 

 

 

 

 

Идиоти има навсякъде по света, но в нормалните държави те получават отпор. Тук те получават медийно внимание и обгрижване, защото имали право на “другата гледна точка”.

26 мнения за “И другаде по света има рашизоиди, но в нормалните страни получават твърд граждански отпор- тук получават медийно внимание и обгрижване по линия на “другата гледна точка””

 1. Госпидин Инджев, прави ли ви впечатление ,че национални медии споменават “донецка народна република” и “луганска народна република” без да слагат “така наречената” или “непризнатата” пред тях?
  Как гледате на това от журналистическа гледна точка и кога някой в ефир ще обърне внимание на този начин на писане и говорене?

 2. Нашите победоносни войски громят на мах Мордор.
  Слава на Украина!
  На героите слава!

 3. Г-н Инджев, моля да публикувате , къде другаде е имало мавзолей на болшевики мумии, освен в болшевикият рай(Х) СССР и в НРБ.
  Направете сравнение между НРБ другите социалистически колонии в Европа!
  Само от това сравнение ще стане очевадно ясно,защо изоставаме след всички социалистически колонии, дори и от Китай, където е мумията на Мао!
  Да не забравите и за мумията в Северна Корея!

 4. Направете сравнение между мумифицирането на болшевишките фашисти в НРБ и в другите социалистически колонии в Европа и по света!
  Долу большевишкият фашистки терорист
  гошоТАРАБАТА!

 5. Браво на хановерци, добра алтернатива на яйцата и гнилите домати? А у нас кога срещу копэйкин и пэтър вольгин?
  Така, понеже стана дума – колеги, давайте по едно рамо, дерашизацията иска участие, не само умни постове в блога на Стопанина:
  https://www.peticiq.com/357064
  (Петиция за свалянето на Петър Волгин от ефира на БНР)
  Eдин по един – до един!

 6. Е ми аз какво ви казвах тук под един друг пост на Иво? Още малко и ако не се вземат някакви мерки срещу онези, които си слагат знаци Z по автомобилите и си развяват гнусното, мръсно знаме на чуждата държава русия, тук скоро няма да става за живеене! За това лично аз ще следя ежедневно на къде отиват нещата и най-вероятно до края на годината ще се махна от хубавата ни страна, но за съжаление пълна с идиоти, дето сами си търсят злото без да подозират нищо. Толкова за тъпи и прости. Много съм вбесен от обстановката тук. Много малко ми трябва и фитила ми се пали.

 7. Сетих се и друго. Познавам един такъв идиот и долно пиянде, който вече от някъде 20 години работи в българската армия и е откровен путинист. Това е човек на, който би следвало да разчитаме да ни пази от вражеската държава русия, а той ги подкрепя всячески! Що за кретенщина?! И тоя човек взима държавни пари от нас данъкоплатците! Като е такъв какво ми стои там и взима пари от държавата, чиято официална политика е за НАТО и Европейския съюз? Защо той и такива като него не се махнат от армията и като са толкова ербап да ходи да протестира някъде и да си държи на своето тъпо и антидържавно мнение, а не да ми виси по кръчмите и с пияната глава да възхвалява тия мръсни изроди дето съсипаха държавата Украина, и ако им се отдаде възможност и нас ще ни съсипят, а него ще го направят някакъв местен дерибей да тормози собствения си народ точно както мръсника гошо тарабата!!!!!!

 8. Конституция на Република България

  Чл. 39.
  (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово – писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.

  —————-

  Та искам да попитам Оня, Наблюдаващият, който ми забранява свободно да публикувам коментари и да си изказвам мнението в уважавания Блог на г-н Инджев – КАКВО ОЩЕ ИСКАТЕ ОТ МЕН БЕ, КОПОИ??
  КАКВО?

 9. https://nova.bg/news/view/2022/04/12/364922/%D0%BF%D1%83%D1%82%D0%B8%D0%BD-%D1%80%D1%83%D1%81%D0%B8%D1%8F-%D1%89%D0%B5-%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%BD%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%83%D1%87%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B0-%D0%BB%D1%83%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0/

  “Путин: Русия ще започне проучвания на Луната”

  “Путин каза още, че Русия ще разработи транспортен космически кораб от ново поколение и технологии за ядрена енергия в космоса.”

  ‘Одете там сите! И от наще също

 10. прав е човеко да тражи луната,че требе да се бега надалече.

 11. Вече ми се струва, че “медийното внимание и обгрижване по линия на “другата гледна точка””, като нищо може да премине в размирици, инициирани от Копейкин, патриотари разни, руски собственици на имоти, Янев, Радев, Нинова, герб и т.н.(итн) под единно мото “България вън от НАТО и ЕС”. От Изток ще ни подпре Русия (само 500 км международни води), а от Запад – Сърбия. Само пресирани, без явно нападение и за чл. 5-ти няма основания. А и след проекта Янев няма да има кой да поиска защита по чл.5-ти. Путин, като няма черешка за 9-томайската си торта (парад), и това ще мине. Не виждам нереални неща тук. Дано не съм прав, но напоследък руските хибридоиди у нас са активирани до степен “с пяна на уста”.

 12. @RICOшетниковь.Хо Шин Мин е балсамиран и има мавзолей в Ханой.

 13. @Иван Димитров,
  A вие ЛИЧНО какво правите против рашистите, “които си слагат знаци Z по автомобилите и си развяват гнусното, мръсно знаме на чуждата държава русия”? Освен че мрънкате от няколко дни във форума и че ни плашите как ще се махнете?

 14. @”АЭРОФЛОТ”
  Отначало се засегнах, но после установих, че сте прав. До сега лично аз не съм направил нищо против рашистите, освен ако изключим два-три сериозни скандала придружени с викове крясъци, с двама от не особено крайни рашисти, но достатъчно заблудени.
  Относно “мрънкането” е възможно също да сте прав, за което съжалявам, но не виждам точно с какво ви плаша, че ми минават мисли за махане?

 15. Блогът на Иво е един от малкото източници на български, които чета от началото на пълномащабната агресия на изверга. А разследването на Белингкат за руските пари за български медии преля чашата. Не, че не беше видимо, де. Россия 24 и НТВ си вървят безпроблемно. Въобще сме руски разграден двор.

 16. @”АЭРОФЛОТ”
  А и да ви попитам:
  Вие на свой ред сблъсквали сте се наскоро с “рашисти” и как се справяхте с тях, защото за сега аз лично реагирам само, когато по неизбежност съм поставен в ситуация да слушам рашистки малоумия?

 17. @ Българин
  Имаш предвид един пълзящ и съскащ из форума трол- саботьор, който “НЕЗНАЙНО” откъде има лична информация за останалите участници във форума, въпреки че повечето използват анонимни “ник”-ове и не са споделяли нищо от личния си живот, даже в определени моменти злобното влечуго се опитва и да ги щантажира с някаква уж “компрометираща” ги информация?
  Игнорирай го тотално и бъди здрав! 🙂

 18. “Другата гледна точка” по известна като Империята на злото извършва престъпление спрямо собствените си закони и конституция. Всъщност там законите са само за да оправдаят унищожаването на опозицията на злото джудже. Ето тук са дадени доказателствата за това:

 19. Предлагам на вниманието на всички тук това доста дълго видео – 1 час и 32 минути, но си струва времето, отделено за гледането му!
  От мен едно голямо БРАВО на автора Любо Жечев!!!

 20. Ако забелязвате, готви се преструктуриране на управляващите в посока доста по-хард пропуинистка посока. Ново мнозинство, в стил итнгерп (ст. яневите, дпс, израждане мълчаливо подкрепя) Дали с нови избори, или без – това мислят Кукловодите в момента…
  – Изборът за БНБ управител, и запъването на итн да оттегли кандидатурата си
  – Плащанията за пътищата
  – Всякакви други затлачени проблеми
  – Хартиената бюлетина да я връщаме или не? Голем праз!
  – Изпращаните на поне един патрон за Народа на Украйна, избиван безжалостно от Z нацистите …зацикли…
  – Костя откровено заяви – иска правителството да падне! И Костя имал вече 8,2% подкрепа (а не 4…)
  – Медиите последните дни са брутално пропутинистки…вижте само кои омръзнали мутри канят, тройно повече отпреди.
  Вижте ехидните интонации на водещите по темата Украйна, подсмихванията им, подхилкванията им..”бунтовниците” (Украинските!!) били “завзели” нашия кораб…това по националната телевизия?!!
  – Украински бежанци не си плащали сметките….къде, кога, как – няма инфо ЕЖК каза на пазара…
  – казусът гешев зацикли…(на 1 во място да преместя ли това?)
  – следете медийното отразяване на изборите във Франция и ежеминутното “подпиране” на льопен…
  …………….
  Оставям Списъка отворен!

 21. И да ни закриете, мафията ще ни приеме с радост. Тази уникална мисъл принадлежи на съдията от Специализирания съд Велислава Ангелова. Изречена е по време на дебат за закриване на спец прокуратурата и спец съда в правната комисия в парламента.

  https://frognews.bg/novini/biahte-mafiiata-dosega-sadiia-angelova-che-teparva-shte-priemat.html

 22. Това е хубава идея, да атакуват протестиращите руснаци в Германия с конски фъшкии. Ама аз и много подобни наблюдатели се питаме откъде да ги вземем? Руснаците трябва да отворят един магазин на Кореком, както правеха на времето за стоките и произведения от „противниковата“ страна. Хем ще получават и валута, която сега им липсва!
  Най-хубаво е, да им вземат номерата на колите, адресите от паспортите и личните карти, незабавно да ги подберат и качат на конски вагон и комфортно по руски, (да ги пломбират по ленински)и Идите на Хуй к матушкей. Сега тя има нужда от пушечно месо!

 23. И дължа едно обяснение за коментара си от вчера, най-вече към Стопанина на Блога – Фар на Свободата
  “Българин
  12.04.2022 в 19:43”

  От около двадесет дни, дали заради интернет доставчика, дали заради намесата на някоя (не)видима злонамерена ръчичка (“Отгоре”…сещате се откъде!), дали заради нещо трето или четвърто (тук IT спецовете биха могли да се произнесат) нямам възможност да коментирам в уважавания Блог. Въпреки, че спазвам възпитания тон, да не говорим за подкрепата на Свободния дух, на който е символ!

  Е, снощи ми прекипя и драснах пак няколко реда!
  Взеха, та излязоха!
  Та така.

  Бъдете здрави, приятели и съмишленици!
  SMS Бъди здрав и ти!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.