Журналистът на христова възраст Любомир Жечев заслужава национално признание за най-всеобхватното разобличаване на руската хибридна война срещу България

Ще го кажа така, знаейки, че отново ще подразня мнозина ( ако не и всички) колеги журналисти от българските телевизии: ако искат честно да си признаят, че никога не са успявали да представят визуално, с думи и доказателства основните факти как работи от години путлеристката пропаганда у нас чрез видни нейни разпространители, трябва да покажат видеото на Любомир Жечев( на снимката), озаглавено “Бунтар или подлога”.

 

 

 

 

 

Не е срамно и за ветеран, който следи системно и много отдавна изобличава тази пагубна за българското европейско общество отровна руска дезинформация, да признае следното: не съм срещал по адекватен, иронизиращ доказателствен материал, събран на едно място, показващ лицето ( лицата) на путлеристката хибридна война в и срещу България.

Роденият в Търговище журналист на христова възраст Любомир Жечев заслужава национално признание за труда си!

А на читателите на ivo.bg препоръчвам на отделят час и тридесет и две минути от времето си, за да изгледат видеото.

 

 

8 мнения за “Журналистът на христова възраст Любомир Жечев заслужава национално признание за най-всеобхватното разобличаване на руската хибридна война срещу България”

 1. В тази връзка предлагам с оглед отваряне на широко затворени очи, БЛОГА НИ, да инициира отваряне на сметка за покриване на разноските, пътни, дневни и нощни на най-видните рашистофили които да бъдат “командировани” в Буча, Бердянка и Мариупол. Ето списък на делегацията, на първа мотика от мен: пРЕЗИДЕНТА Мунчо Фърчилков, кУрнелия, Копейкин, гунчевата, саша симова, Данчето на Бибитко, Петър Георгиев-волгин, жора любенова, Папка Гоце и т.н. Водач-Трайчо Трайков-той се сеща защо.
  И да попитам-дека са динко-вците от паравоенните банди. Набили са пътя към Украина и редом с главорезите на кадиров “щурмуват” Азовстал?

 2. Четете Русифашистки Свине! Православни Говеда. Срам за Христовата Църква сте вие. Лицемерни Слуги на Сатаните. Господ няма да ви остави дълго, да се радвате на Злодействата си.

  Ето това трябваше отдавна да се каже Публично но как да го каже Православно Ченге а пък Поръчкова телевизия да излъчи. Това е Тотално Падение и за Българската Патриаршия и за Руската. Ченгето Кирил дори подкрепи войната.

  https://www.bta.bg/bg/news/world/news/250666-kiparskata-pravoslavna-tsarkva-opredeli-ruskata-invaziyata-v-ukrayna-kato-nehri

  Кипърската православна църква определи руската инвазия в Украйна като “нехристиянска”.

 3. Всеки войник срещу руските подлоги на българска територия заслужава уважение и признание.

 4. Уважаеми г-н Инджев,
  Бих искала да Ви информирам за едно безобразие, което всеки ден се разиграва в центъра на София точно срещу Народното събрание. От СО е дадено разрешение за месец!? на някакво движение за техни демонстрации. Това са 10-12 човек, с тъпан и жена с микрофон, които всеки ден след 16 ч , някои висят там от обяд!? озвучават силно с речи. Снощи минах оттам и отново имаше 10-12 човека. Жена с микрофон говореше против бежанците – че са ги нападнали, блъскали, псували, дърпали барабана им, че идват със скъпи коли, които трябва да им бъдат отнети!, а не да ядат наши пари! и т.н.?! И че в София е направен преврат с поставяне на украинското знаме на Общината!??! Бях само 5-6 мин. , колкото да направя снимки, и това, което чух ме потресе, но и сериозно притесни. Тези хора са опасни и са бомба със закъснител. Още не съм писала до Общината и до МВР , но предупреждавам, че те настройват българското общество срещу бежанците. Ако са имали проблем – да се обърнат към органите и да не обобщават, защото утре техни сподвижници ще нападат майки и деца, които говорят на чужд език. Сега ще пиша и до Общината, но нямам време да организирам подписка против този език на омразата и призоваване към подобни реакции срещу всички бежанци от Украйна. Дано докато се организираме, не стане някой голям проблем, инспириран от тези хора. А Кой им разреши и Кой стои зад тези смешници и Чии интереси обслужват – не е ли работа на МВР? Ако можете да съдействате – да пуснете през своите канали подписка – предупреждение и към МВР, и към СО. Благодаря!

 5. Към Анжела Кьосева:

  Уважаема госпожо Кьосева,

  Това са представители на Копейкин, които са блокирали за цял месец с разрешение на общината пространството пред главния вход на Народното събрание ( и под копитата на Русия цар). Заради тях на организаторите на шествието в знак на солидарност с Украйна трябваше да си премести сбония пункт на 7 април пред храма, кръстен на руския слуга на монголската ислямизирана Златна орда “Ал. Невски”.
  Гаврата на Копейкин е поредната му провокация, която (зло)употребява (с) нашата демокрация. Както се казва, гаври се по устав, а Фандъкова явно се радва, че не може да му откаже съучастието си.Тя е “непричьом”.
  Спомнете си “контрапротестите” на шайката на Сидеров през 2013 г. Същата работа – имали право на протест и те. Заканваха се да арестуват недоволни граждани. Имали право и на граждански арест ( Сидеров се разхождаше с пистолет на кръста).
  “Интересно”, как подобни (мало)умни идеи (да се употребяват демократични права за целите на подриването на демокрацията по руски образец) хрумват все на обслужващия персонал на Путлер у нас!

 6. Просто влогър, никакъв журналист не е. И това, че трудно се изразява на български и звучи пошло изобщо не е второстепенен проблем.

 7. Към Нели:

  Завършил е журналистика в СУ, но и да не беше журналист е свършил работата на гладко говорещите журналисти, които години наред обслужват проруското статукво.

 8. Уважаеми г-н Инджев,
  Мисля и това е много интересно. “Право на отговор”:)

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.