Руският Гьобелс допусна, че крайцерът “Москва” е потопен от украинците, а не е изгорял от пожар на борда

Руският еквивалент на Гьобелс се накара на руската армия, без да се обръща лично към никой, че е допуснала да бъде унищожен флагманът на руския флот “Москва”.

Нещо повече, въпреки официалната версия за възникнал пожар на кораба, Соловьов допусна, че той наистина е унищожен с две ракети “Нептун”. 

 

 

 

 

 

 

Главният пропагандон на Кремъл, които вилнее в главния руски телевизионен канал, е известен с това, че е гласът на Путлер в телевизионния ефир на страната. Ето защо нападките му срещу руските военни със сигурност ще имат персонален ефект върху онези, които Путлер реши да накаже.  

https://news.obozrevatel.com/russia/propagandist-solovev-ustroil-isteriku-iz-za-poteri-krejsera-moskva-i-priznal-udar-ukrainskimi-raketami-neptun-video.htm?_ga=2.120481416.1248235573.1646771675-1357985103.1646771624&_gl=1*15eftt6*_ga*MTM1Nzk4NTEwMy4xNjQ2NzcxNjI0*_ga_JBX3X27G7H*MTY1MDE3MTc3MS4zMTEuMS4xNjUwMTcyMjI2LjU3

7 мнения за “Руският Гьобелс допусна, че крайцерът “Москва” е потопен от украинците, а не е изгорял от пожар на борда”

 1. Бежанци от Украйна се включиха в акция по кръводаряване в Бургас. От рано сутринта пред отделението по трансфузионна хематология на УМБАЛ Бургас се образува опашка от желаещи да дарят кръв. Благодарим ви от сърце, Украински братя и сестри! Слава Україні💙💛Братя

  Тази новина нашите “свободни” медии дали ще я съобщят?

 2. Ах, поропагандон возмутился?!?!
  А они сказали, что моряк курил??
  Добре се накуриха засега….

 3. РуSSкия Гьобелс доста има да се гърчи пред публиката на 9-ти май, когато ще му се наложи да поднесе в сдъвкан, като за рашисти, корав дез/информационен залък, който украинците готвят за Путин по повод “День победой”…вероятно това ще бъде унищожаването на целия черноморски флот на РуССия.

 4. тази новина също е добра.

  https://news.obozrevatel.com/ukr/vojna-v-ukraine/zsu-na-harkivskomu-napryamku-znischili-vorozhu-tehniku-ta-kolonu-morskoi-pihoti-okupantiv-foto.htm

  Рашистите вършат страшни грехопадения и престъпления по Великден и тъй като нашите и руските православни старчета, нямат честта да заклеймят лично путин и да го анатемосат Господ Спасител ще го направи.

  Дано Господ даде и тази година от Свешения Огън, в тежи ужасни и много тежки времена!

 5. САЩ пусна монета с образа на Володимир Зеленски
  Сега вече злобното джудже ще се пукне от завист! 🙂

  Монетата ще се продава на цента от 100 долара. На лицевата страна е изобразен Володимир Зеленски. На гърба пък има карта на Украйна в признатите й граници, които включват Крим и Донбас.

  https://news.bg/world/sasht-pusna-moneta-s-obraza-na-volodimir-zelenski.html

 6. Много поучително за родните политици интервю с Петро Порошенко:

  Дайте ни старите танкове, БТР-и, изтребители. По-добре да се биете с руснаците на украинска земя, а не в България
  Путин мрази нашия свят. Воювайки за Украйна, ние защитаваме Европа и България, категоричен е бившият президент Петро Порошенко

  Порошенко е роден в Болград и е отгледан сред много български приятели:
  „Дори сега малко разбирам български и, предвид ситуацията, имам много приятели от българското малцинство. Те носят оръжия в ръцете си. Приятелите ми в Болград сега защитават Украйна. За съжаление точно вчера един българин от Бесарабия бе убит от руснаци. Ние показахме неповторимо единство. Със сигурност ще победим и ще направим всичко възможно за бъдещо членство на Украйна в ЕС. Предлагам – няколко стотин километра са между България и Болград – може за 3-4 часа да стигнете и да посетите Болград, Бесарабия, да се насладите на красотата на природата и страната ни. Гордея се, че в училището, в което учех в, още в ранните му години са завършили редица български министър-председатели, първият кмет на София, председателят на БАН, директорът на Драматичния театър в София. Всички те – в моето училище в Болград. Това е просто символ на близостта ни и още един аргумент, че защитавайки Украйна, защитавате Болград, България, нашата цивилизация и нашите ценности. Много Ви благодаря! Благодаря ви за солидарността, за подкрепата. Изключително важно е за нас сега, защото приятел в нужда се познава. Да живее България и Слава на Украйна!”.

  https://offnews.bg/obshtestvo/dajte-ni-starite-tankove-btr-i-iztrebiteli-po-dobre-da-se-biete-s-r-774770.html

 7. Има си хас. На цитираният изрод му бастисаха 4 (четири) солидни имота в просперираща Италия. И нищо по казуса ни пут.ин, ни двата МУ “могъщи” съюзника-армия и флот, плюс нефелните вкс могат да сторят. И те, така, доде последният ватник дръпне шалтера на Педерацията. Много мина, мъничко остана.
  Сега давам думата за “разяснения”🙂 на Марк Солонин.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.