Руската мизерия ражда мародерите и убийците, изпратени да грабят и убиват в Украйна

Никой на тази свят не иска днес да се пресели на онзи свят в руския рай(х). Включително и нашистките апологети на рашизма, които работят за това да ни се стовари тук путлеристкия ад. 

Трудни са рационалните обяснения за този ирационален феномен: хем да си фронтмен и супер убеден, но в същото време да не желаеш да се възползваш от доказаното ( концлагеристко  по времето на СССР и за чужденци, включително и български комунисти ) “гостоприемство” на обекта на твоето рашистко обожание.

Армията на обожаемата от нашистите Русия се опозори не само с убийствата на цивилни, но и с мародерството си. Рашистите грабят точно като невидели. Пълно е в мрежата със записи на мародерството им от видеокамери. Вижда се как руски завоеватели масово крадат каквото им попадне в Украйна. Включително и кокошки. Гонят животинките с тояги, късат им главите и ги натикват в чували.

Делата на кокошкарите могат да се видят на покрива на някои рашистки танкове, покрити с метални решетки като вид първа преграда срещу вертикалната атака на американските противотанкови ракети Джавелин. Руските танкисти използват приспособлението като багажник за складиране и транспортиране на плячката.

 

 

 

 

Мародерството породи вълна от сарказъм в списваната на руски език мрежа. “Като не можаха да (за)вземат Киев, вземат всичко , каквото могат да откраднат – от тоалетни чинии, перални и детски играчки до лаптопи, блендери и прочее кухненски уреди”, констатират украинците и руските опозиционери.

 

 

 

 

 

 

Широко разпространени са в това информационно пространство разнообразни кадри от мизерния живот на милиони руснаци със заключението, че от войниците, които произхождат от такава социална среда не може да се очаква друго освен да осъществят своя блян да занесат на майките и съпругите си “трофеи”, които не са им по джоба в родината. 

 

НА СНИМКАТА: Жилищна сграда в Омск, декорирана патриотично

Една от споделяните снимки показва как изглежда взвод руски окупатори в Украйна. Приличат наистина на сбирщина клошари, които оставят след себе си мръсотията, сред която са живели преди да бъдат прогонени от землянките и жилищата на украинците ( които масово снимат заварената свинщина и споделят кадри със съответните цветисти коментари). На български тази гледка определяме като “гащници”.

 

Много от снимките от тила на “руския свят” не се нуждаят от коментар. Щом така изглежда един “юридически колеж” в Русия, какво може да се очаква от получилите образование там руснаци ( за необразованите да не говорим)!

 

 

 

 

 

 

И понеже Путлер стовари тази война върху Украйна заради маниакалната идея да възстанови “величието” на СССР, чието разпадане нарече “най-голямата геополитическата катастрофа на миналия век”, украинци и руснаци илюстрират някои елементи от това “величие”.

НА СНИМКИТЕ: Сценки от опашките за водка и хляб в СССР. Снимката с битката пред магазина за алкохол е “осъвременена” от зевзеци, които са сложили надпис “Ваксина Спутник” – руснаците масово бойкотираха ваксинирането, вярвайки, че с водка могат да убият китайския вирус. Някои русопободни нашисти им подражаваха…

 

Това завръщане към съветското “величие” наистина може да попадне в графата “можем да повторим”, както заплашват руските шовинисти със закани отново да превземат Берлин, само че повторението на съветската действителност се задава като реална последица от безумната авантюра на кремълския режим.

НА СНИМКАТА: Рашисти гордо заплашват да се върнат в Берлин, за да изнасилват германки

 

 

 

 

 

36 мнения за “Руската мизерия ражда мародерите и убийците, изпратени да грабят и убиват в Украйна”

 1. Интересно ми е, как от камери става ясно кой какъв и дали облеклото, което носи, си е неговото, а не просто сценично такова…

  Най-вероятно обяснението е почти толкова просто, колкото и това защо повечето видеа, заснети оттам, са правени на едни и същи места, съдейки по “декорите” наоколо.

 2. Дааа. Нашистите по света и особено у нас, трябва да бъдат закарани насила, като част уроците по дерусифициране, в Буча, Бердянск и още две три рашистки кланици на хора, а потом и да бъдат разходени и рашисткия им рай, някъде на 100 км от петшестте големи града, за да усетят вкуса на рассийсткия “загадъчен и велик” начин на живот. Там ще се приобщят към “великата” руска култура, ще вдишат дълбоко и “свободно” чистия и опиянчн въздух на “широка страна моя родная” и после да им оставят възможност да се заселят там, сред себеподобните човекоподобни “богатири”. Там трябва да ги натирим преди да са осрали България както се осира “непобедимата” им армия “освободителка” в Украйна и навсякъде където стъпи.
  И нещо любопитно! От примерчето с бракмата на която е написано “за немкини”, става ясно, че рушняците знаят какви са ги вършили дедите им всеки път когато са “освобождавали” Европа. Така че, няма извинение и прошка на руснаците, на т.н. руски народ, че не били знаели, не били чували за войната и зверствата в Европа, Азия и Украйна. Всичко знаят и затова ще отговарят за диващините си не само персонално, но и като народ! Нашите обезчовечени тъпаци русофили също ще се наложи да минат през стъргата на болезнената дерусификация.

 3. Дори Вермахтът не е грабил така унтерменшените, както днес грабят путлеристките орди в “братска” Украйна!
  Путлер днеска празнува рожденият ден на своят нацистки империалистически ментор Хитлер!

 4. “праСославен” питекантропски кич:

  “В российских магазинах перед Пасхой начали продавать «куличи» с латинской буквой Z, которую российские оккупанты наносят на свою военную технику”

  https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/278577105_523731439120326_8064094323543491098_n.jpg?stp=dst-jpg_p526x296&_nc_cat=110&ccb=1-5&_nc_sid=8024bb&_nc_ohc=W7HIURGRtiMAX9gZvMm&_nc_ht=scontent.xx&edm=AFCcVE4EAAAA&oh=00_AT_KtGHb7f7DIdv-fykBvn-Y2tIW_BthgIzvgGcXeqBOkw&oe=6265C10C

 5. Дааа, “величието” на гащниците. Много точно казано. И по това бленуват нашите петолъчки.

 6. Показателно е, че даже руските милиардери и олигарси не желаят да живеят в собствената си кочина и гледат да измъкнат семействата си оттам и да ги преселят в омразния Запад.

 7. Ами не намирам в Гугъл, проспект Ленина 150Б, Омск….
  Намирам един доста приятен на снимки град

 8. Към Борислав Стойчев:

  “Так держать”, продължавай да търсиш подкрепа от американския Гугъл за доказване на грешка от моя страна по отношение на Русия.
  А Гугъл казва ли нещо за останалите снимки или те не са удобни за заяждане и търсене на слабо място в текста ми?

 9. Към Philip Petev:

  Руските пропагандони казват същото и за телата на убитите жители в Буча – някои видимо разлагащи се, но въпреки това, определяни като “артисти”. Когато човек няма срам и обича убийците, може да намери всякакви причини да си покаже свинщината.

 10. За да свърши войната, трябва путин да се срещне не със Зеленски, а със жириновски…!

 11. С тази ефективност, с която украинците унищожават военната техника на рашата, скоро на агресорите ще им се наложи да вкарат в строя катюшите от ВСВ и танковете Т-34 от постаментите на паметниците…🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦

 12. Към димитър:

  Жириновски обеща Русия да спечели войната. “Ако лъжа, да пукна”, каза той.

  Споменавал съм как Жириновски беше екстрадиран от България в края на 1993 година. Като главен редактор на в. “Експрес” предоставих на НСО запис на негови ругатни по адрес на президента Желев докато се плацика в алкохолен делириум в басейна на хотела в гр. Сандански. В редакцията имахме аудиозапис. Поискаха го от службата, след като написахме за случая. Бях скъсал отношенията с Желев, който организира прогонването ми от директорския пост на БТА няколко месеца преди това, но реших да дам записа, за да изритат Жириновски от България. Както и стана.

 13. А бе кой е тоя Кулеба, че ще ми се прави на Гундяев и ще поправя натовския генерал, че руснаци и украинци не са братя? Както се е разпасал, може и да поиска Йотова да му целуне ръката…. Добре че се поправи и дойде на резидентския акъл, че са братя, братя като Кайн и Авел… Тук сигурно богослови като Сидеров и Копейкин ще кажат, че утраинците са Кайн. А когато накрая се преборят убитите военни, нищо чудно така и да се окаже…

 14. Кабаева буди Путин през нощта: – Ставай, спешно е, Кличко💙💛 те търсят! – На кой телефон, скъпа? – Пред блиндираната врата са, и ДВАМАТА!

  🙂 🙂 🙂

 15. 🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦

  ГЕРОЯМ СЛАВА!

 16. До Димитър:
  Не се заблуждавай, колега! Дори да се пресели при съмишленика си Жириновски, няма да се реши проблемът. Кремъл е гъчкан с Путлерчета, като матрьошки! Помни ми думата – без Ейбрамси и сини каски на Червения площад, без пълен разпад на Педерацията /по ЖОРЖ/ и свеждането на Мордор до държавата Московия, нормалният свят няма да се избави от свинщините на обезумелите, имперски вманиачени орки!
  Мисля си дори, че ако джуджето се спомине тихо и бързо като Жириновски, ще бъде несправедливо. Ще му се размине твърде лесно. Трябва и той и цялата кремълска клоака да доживеят международен съд и възмездие за причинените злини на човечеството.
  П.П. Надявам се в съдебния състав да няма макроновци!

 17. Ще използвам един слоган на комунистическата пропаганда!
  Както се казва, с техните камъни по техните глави!
  “ДВА СВЯТА, ЕДИНИЯТ Е ИЗЛИШЕН!”
  СМЪРТ НА РУСИЯ!

 18. ако нямаше истинска денацификация на Германия нямаше да имаме днес обединена Европа.Ако няма истинска депутинизация в Русия няма да имаме спокойствие,мир и прогрес в Европа и света…

 19. Здрваейте гн. Инджев. Снимката на проспект Ленин 150б е от Сибир, но не Омск, а (Т)омск. Дребна грешка, която съвесем не прави текста Ви изцяло погрешен, както се опитват да изкарат платените тролове по нагоре в коментарите.

 20. @Павел Тинков,
  Така е, но след като сенатът на САЩ даде добро за ленд-лийза, конгресът излезе във ваканция, която отдалечи най-малко с две седмици неговото осъществяване!
  Всичко се дължи на героизма на украинските войници и единството на целия украински народ!
  Добре, че сметките на джуджака се оказаха без кръчмар! Неговите пишман-генерали го бяха заблудили, че Украйна е готова и ще падне като зряла круша! Ами ако беше решил да мине директно през БГ на път за цяла Европа?! Не мисля, че при толкова заблудено русофилистично население, каквото е българското, някой щеше много-много да се загрижи за нас, особено като се видят всенародните тържества, които биха били възникнали “спонтанно” при посрещането на “АсвАбАдителите” с кенефи на двора!
  Европа има огромния късмет, че Украйна се оказа с топки и прати на хуй рашата с цялото й въоръжение и огромно нахалство!!!
  СЛАВА УКРАИНЕ!!! ГЕРОЯМ СЛАВА!!! СМЕРТь ВОРОГАМ!!!

 21. Павка, не е съвсем така. Кремъл е бъкан с путлерчета, но ПУТЛЕР е един. Само един сперматозоид стига до финала, нали? Идиоти дето са готови да натиснат бутончето в раzzиа са много, но кой ще им даде? Искат се съчетание на много качества: наглост, цинизъм, харизма, самомнение, комплексираност, алчност и др.за да се получи един Путин.
  Гръмнат ли го, КРАЙ! Всичко свършва! Никой не може да го дублира, да го замести. Може Николай Патрушев да е по краен от Путин, по обигран, но е стигнал до тук благодарение на Путин. Без него е нищо.

  Слава Україні!!!

 22. Здравейте, Вие г-н Инджев и всички Вие читатели и активни участници във форума на този наистина скъпоценен блог. Потресена съм от интервюто на Стефан Янев, дадено пред Цветанка Ризова днес, 20.04.2022 год. Зачервен, изпружен му викаме по моя край, със страх да спомене името на Русия, наричайки я другата страна в конфликта. Та нямало нужда да даваме военна подкрепа на Украйна, защото всички военни помощи оцелявали за не повече от 24 до 36 часа на територията на страната. Но пък щял да прави партия, за която, ние, простолюдието, ще научиме скоро. Всичко в мен се бунтува. На последното шествие в подкрепа на Украйна си тръгнах обляна в сълзи. Събрано хилядно множество пред МОЧА, украински патриотични песни, светлинки от телефон… Междувременно в Украйна загиват хора. Няма такова усещане за безсилие.

 23. До Ив. Терзийски:
  Напълно съгласен! Джуджето е уникално отвсякъде. Мисълта ми беше, че с премахването му работата няма да се докара докрай. Не трябва да се спира, трябва да се продължи, дори и след като орките се изметат от ЦЯЛА Украина, дори и след като тя стане член на НАТО и ЕС. РФ трябва да се разформирова на осем.десет суверенни държави, в т.ч. Московия!
  Пепелянка се убива не като ѝ се реже опашката, а като ѝ се смаже главата!
  КАРТАГЕН ТРЯБВА ДА БЪДЕ РАЗРУШЕН!

 24. Местните русофили дрънкат, че си имало причини, путя да води война в Украйна. Много хора и държави имат проблеми с комшиите си но те не се решават, когато идеш и убиеш децата на комшията си, изнасилиш дъщеря му и жена му а после извадиш и комшията си от мазето и го заколиш публично пред погледа на целия свят. Така нито един проблем не е бил решен!!! Така се проявяват само Тежко болните Психопати, които са загубили личността си и са попаднали под въздействието на сатанински и демонични сили. Тежко и горко на Всички, които подкрепят путин. Толкова тежка карма/присъда си навличат, че ще я плащат с хиляди животи. Ако изобщо Господ им даде хиляди животи. По вероятно е да не успеят да изкупят престъпленията си и да приключат нещастното си съществуване в Пещта, която изгаря Духовете и се нарича просто Ад. Там се извършва анихилация на Божествения дух, който се е превърнал в Антибожествен демон.
  Никой не трябва да си мисли, че Господ ще остави Престъпници да живеят безнаказано!!! Господ е силен. Господ е справедлив. Господ вижда всичко! От него никой не може да се скрие или пък да избяга. Всеки човек ще мине през Божия Съд и всеки трябва да мисли за този момент. Той е неизбежен. Тези, които се величаят, ще бъдат низвергнати. Тези, които са като децата, Господ ще помилва и ще го видят. Който си мисли, че е Християнин, трябва да знае, че Господ е Мир и Любов. Той можеше да отклони от себе си тежкия кръст но вместо това доброволно се даде в ръцете на жалките слуги на сатаните. Направи го за да я има Христовата Църква на земята и да се даде шанс на всяка човешка душа да стане Мир и Любов в хармония с Бога. Толкова голямо Благодеяние и Милост може да направи само Господ и той го направи. А ние ?????????? Ще си спомним ли за своя Татко или ще го разпъваме всеки ден в съюз с дявола????

 25. Към Радо:

  Благодаря, Радо. Нямаше да си направя труда да издирвам с гугъл сградата в Томск, за която рашисткият трол твърди, че не съществува…
  Това са им номерата. Не могат да оспорят тезата ми за руската мизерия, която ражда руските чудовища, които избиват хора в Украйна. Затова ме следят под микроскоп да намерят някаква конкретна грешка или несъответствие, за да поставят под съмнение ВСИЧКО, което пиша. Плитко е, но безсилието им да отрекат истината води до такива ( ялови в случая) напъни, които са косвено признание за правотата на тезата ми.

 26. Що за изрод трябва да си, за да откраднеш употребявана тоалетна чиния и да я изпратиш като подарък на жена си или на родителите си…

 27. Така е Павка,
  КАРТАГЕН ТРЯБВА ДА БЪДЕ РАЗРУШЕН!

  Слава на Украйна!

 28. @ Иво Инджев

  За нищо, г-н Инджев, благодарностите (и моите) са към Iron LIon. Аз просто завърших неговия отговор, така че разобличението на поредната лъжа да бъде само на един клик разстояние – който има очи да види.

  Светли празници!

 29. Г-н Инджев, драги читатели на блога! В имперския, но явно прогресивен град Томск имало къде, къде по-атрактивни и “патриотични” културни институции от декорираната дървена кочина! Как гордо звучи “Первый музей славянской мифологии ( https://slav-museum.ru )”! И как пък досега не се сетиха нашите “братя” да ни го наврат в лицата! Дали пък преди размотаването в Лисабон пРезидентът не е бил там на инструктаж. Откъде иначе така добре да ги разбира работите кой на кого е брат…

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.