Евреин иска оръжие от Германия за защита от Русия – абсурд до вчера, но Путлер постигна и това

 

 

 

 

 

 

Би било мааалко преувеличено да кажа, че се радвам медия, от мащаба на “Дойче веле”, да обръща ( най-после) внимание на един дребен човечец у нас. Но Хитлер, Сталин и Путлер са били също дребни човечета по рождение, местонахождение в социалната скала, преди да се окажат чудовища от глобален мащаб. 

Копейкин, при цялата му мания за величие, не разполага по дефиниция с техния потенциал за планетарно влияние и за разправа с “подчовеците”, макар много да му се иска. Трябваше да изкласи като парламентарен рашистки паразит в евроатлантическа  ( по документи) България, за да заслужи “международна” медийна награда за старанието си да обслужва путлеризма. 

Пълната версия за причината за публикацията в Дойче веле можете да видите тук, ако имате час и половина време. https://ivo.bg/2022/04/13/журналистът-на-христова-възраст-любо/

Дойче веле отправя поглед към миналото на рашисткия политически номад, спрямо когото до неотдавна бях нещо като глас в пустиня с предупрежденията си.

“За публичния образ на лидера на “Възраждане” Костадинов Костадинов обаче може да се съди по политическата му биография. До 2012 г. той е част от ВМРО и участва в местната власт на Варна заедно със сегашния зам.-председател на НС от “Възраждане” Цончо Ганев. Впоследствие Костадинов за кратко си партнира с НФСБ, а през 2015 г. се явява на местните избори във Варна заедно с “Атака”. През 2016 г. той подкрепя лидерката на “Движение 21” Татяна Дончева за президент. През 2018 застава редом с Корнелия Нинова на протест срещу правителството, а на следващата година БСП-Варна дори искаше да го издигне за кмет на морската столица.

През тези години Костадинов трайно се засели в медийното пространство. Той с плам брани различни теми, сред които борбата срещу “подмяната на историята” в учебниците, “циганския проблем”, книгите на Иво Инджев, “джендъра” и Истанбулската конвенция и други. Но позицията му срещу съществуването на пандемията от коронавирус най-после успя да изстреля партията му в парламента. Пропутинските тези сега пък допълнително повишиха подкрепата му според социолозите”. https://www.dnevnik.bg/sviat/voinata_v_ukraina/2022/04/21/4339021_edin_ot_nai-populiarnite_vloguri_e_rupor_na_ruska/

Един от най-невероятните успехи на Путлер в налагането на нов световен ред ( претенция, предявена и от Хитлер), е преобръщането на дългогодишните основателни комплекси на Германия. 

Нищо не предвиждаше, че в обозримо бъдеще днешна Германия ще ги надмогне, докато Путлер не открои Русия като продължител на срамната страница от миналото й. Путлер, без да го осъзнава, се бори да докаже, че е нещо повече от Хитлер, заплашвайки света с ядрена война. Така освобождава днешна Германия от комплексите й на пацифистка държава.

Можеше ли някой да си представи и в най-утопичните си сънища само преди два месеца, че в наши евреинът Зеленски, ще иска оръжия от Германия за защита от нацистка Русия? Същата Русия, която лъже, че “денацифицира” държава, в която крайно десните, за разлика от техни подобия в демократична Европа, не могат да пробият на избори в парламента? 

Наблюдаваме как Путлер не само освобождава от рашизоидните илюзии милиони заблудени хора по света, но и облекчава от моралното бреме самата Германия, най-мощната европейска сила, която се беше притаила в нишата на чувството си за вина заради Втората световна война. Русия се позиционира успешно като освободител на Германия от комплекса й.

Този факт, помнете ми думата, ще има големи положителни последици, съизмерими с водещата световна роля на САЩ в усмиряването на руската деградация, изригнала под формата на агресивна военна ескалация.

Чия е заслугата ли?

Отговорът е еднозначен и категоричен. Тя е на Украйна и нейния храбър народ. Не само Путлер, но и Западът, начело със САЩ, не вярваха, че Украйна ще устои повече от няколко дни на грамадното руско военно превъзходство. Но украинците изненадаха и враговете, и съюзниците си. Превърнаха се в ( мъченически) инструмент за промяна света към по-добро след като се опълчиха на най-голямото световно зло. И наистина промениха световния ред.

Поклон!

 

3 мнения за “Евреин иска оръжие от Германия за защита от Русия – абсурд до вчера, но Путлер постигна и това”

  1. Ето това трябва да се дава по българските и не само телевизии. Постоянно, след всяка лъжа на путлерастска подлога. Кратко видео в което се вижда руслямската мизерия, малоумие, лъжливост и злоба:

  2. И това отново показва руслямската мизерия, лъжовност и злоба. “Великата и непобедима” руслямска армия, която се оказа пълна пародия:

  3. Руслямската мизерия и защо изродите мародерстват.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.