Национал-социалистите ни опозоряват България пред целия свят с подкрепата си за руския нацизъм

Вече не само в България, но в ключови, водещи в световните дела държави, вътрешното разделение на обществата минава по граничната линия “Русия”. 

Това е главната тема в навечерието на най-значимите избори в демократичния свят, на които във  Франция се изправят европеецът и евроатлантик Емануел Макрон срещу финансираната от Москва на предишните избори крайно дясна Марин льо Пен.  Дори и Тръмп, който никога преди агресията на Русия от 24 февруари не е казал крива дума за Путин, днес се опива да уязви политическите си противници в САЩ с обвинения, че не проявяват достатъчно твърдост срещу руската инвазия.

У нас обаче си имаме уникален феномен националистите да обожават чужда нация независимо от нацизма, който проява тя в Украйна с претенцията да я “денацифицира”. Само Сърбия е наш конкурент на този терен, но тя все пак не е член на НАТО и ЕС . Тази налудна шизофрения й прилича повече, отколкото на евроатлантическа България.

В знак на солидарност с инквизираната Украйна в няколко европейски държави инкриминираха публичната демонстрация на руски символи, като латинската буква Z и георгиевската лентичка. У нас обаче национал-социалистите и техните побратими, които днес веят партийното си знаме пред кметството в София, се гневят протестно срещу именуването на една безименна алея на “Героите на Украйна” и едно безименно площадче на името на Борис Немцов, руския демократичен антипод на Путлер. Гневят се срещу това да има украинско знаме на фасадата на сградата на Столичната община – едно единствено знаме на институционалната солидарност в София с жертвите на руската агресия!

Гневните побратими национал-социалисти са се наговорили този път да не демонстрират с руското знаме, превърнало се в символ на агресията и заплахата за световния мир – без преувеличение, защото Кремъл плаши с употребата на ядрено оръжие ( и вчера се похвалиха от Москва, че изпитвали в момента “най-добрата ядрена ракета на света” ). Нашите национал-социалисти обаче са толкова болни от рашизъм, че и ядрен апокалипсис биха приели с радост, щом като е с руски произход.

Като стана дума за руското знаме, време е да бъде припомнено на онези, които го размахват като символ на руското ни освобождение, че днешният руски трикольор няма нищо общо с онзи, който руската империя е имала през 19 век. Състоял се е от черно, жълто и бяло.

 

 

 

 

 

 

Още по-позорно беше да се види на протеста пред Народното събрание нашистки рашисти да парадират с днешния руски вариант на нацистката свастика Z.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Приликите между руска милитаристична символика и нацистката от времето на Втората световна война в някой случаи са преки. Например буквата V, с която руските нашественици маркират част от бойната си техника. Използвана е била от зловещите есесовци за обозначаване на влаковите ешелони на смъртта към концлагерите.

 

 

 

 

 

 

 

Но да обясняваш всичко това на същества, които подкрепят убийците на жени и деца в Украйна, явно е безсмислено. Каза им го “дипломатично” вчера тук и украинският министър на Външните работи Дмитро Кулеба. А днес направо изостави дипломатичния тон и определи като лицемери българските политици, които си измислят причини да бъде подкрепена военно Украйна.

За съжаление България ще се запомни дълго с позорното си рашистко ( родилно, уви още от 19 век ) петно. И до днес ни се припомня, че по време на Втората световна война страната ни е избрала погрешната страна. Е, не съвсем, оправдава се днешното невинно поколение – България не е воювала срещу СССР и дори не е скъсала дипломатическите си отношения с Москва. “Само” е обявила война на Великобритания и САЩ.

По същия начин предстои да се оправдаваме за това, че на практика подкрепяме Русия като отказваме на подпомогнем военно Украйна да се защити от руската агресия. Защото днес Русия е нацисткият агресор и да бъдеш на негова страна, макар и “не съвсем”, е позорно. 

 

     

19 мнения за “Национал-социалистите ни опозоряват България пред целия свят с подкрепата си за руския нацизъм”

 1. Това е най-черното предателство и братоубийство, което в момента извършват Радев и компания срещу най-близките ни роднини и основатели на държавата ни – Къняз у БIги Кубрат, чието златно съкровище и меч са намерени в Мала Перешчепина, Украина, и синът му Княз от Бога Аспарух, който е минал Дунава да се бие за нас срещу византийския император.
  Проклети да са!

 2. В долната статия са изброени военните части от т. нар. руско-турска освободителна война, които са всъщност предимно украински:

  https://mobile.frognews.bg/article/241839/https%3A%2F%2Ffrognews.bg%2Fnews_241839%2F

  И отново: проклети да са Радев, Нинова, Копейкин и вся остальная, които ни лепнаха този позор! Срам! Срам! Срам!

 3. 1045 трупа на цивилни са събрани в Киевска област – каза Андрей Небитов, началник на киевската регионална полиция, пред телевизия Ukraine24. Той казва, че 80% от жертвите са били застреляни, всички те са били беззащитни и не са представлявали заплаха за руските войски. Разкопките на телата продължават
  https://liveuamap.com/bg/2022/20-april-1045-bodies-of-civilians-collected-in-kyiv-region

 4. Милият Кулеба, ако беше отишъл в руския парламент да поиска военна помощ… можеше и да получи. Но в Българския парламент отново е с празни ръце. Това е позора за България, хората които са в НС. А простака със колорадската лентичка или веещ байряка на терориста….толкова не ме тревожат. Но в Парламента отново обърнаха гръб на украинския народ, които с кръвта си бранят нас и Европа от руската чума.

 5. Този белобрадия и белокос престъпник на една от снимките го виждам винаги с анти български и престъпни символи, по всички протести. Кое е това токсично едноклетъчно и защо никой до сега не го е прибрал?

 6. “Това е най-черното предателство и братоубийство, което в момента извършват Радев и компания срещу най-близките ни роднини и основатели на държавата ни…”.
  Е, хайде сега!
  Толкоз чакахме и се надявахме президентът да е тръгнал в правилната посока!
  Особено пък, след като поведе всенародното въстание срещу омразните гербаджии…

 7. Още в 2014 г. руснаците крадяха тоалетните чинии от арестуваните украински кораби, върнаха ги без тях! И до ден днешен проблемът с тези артикули в рашата все още не е решен, а се захванали да завладяват света! Мизерници!!!

 8. Управлението на путин започна с потъването на “курск”, дано да завърши с потопяването на “москва”!
  Амин!

 9. Полицията в Несебър остави без арест за самоуправство тази безмозъчна, изрусена маймуна (с вулгарно “напомпани” устни и бюст) да хулиганства в български храм и то в интерес на чужда държава-окупатор:

  Несебърското “Барби” свали окончателно украинското знаме от църква
  https://www.mentrend.bg/Article/11407259

 10. Россияне!!! Только что из Украины запустили стаи птиц со всякими вирусами в сторону России.Но от ЭТИХ ПТИЦ можно обезопаситься. Нужно выходить на улицы и махать украинским флагом. Тогда птицы подумают, что это Украина и полетят обратно! Нужно выходить на максимально открытые места (центральные площади городов, центральные улицы) и махать, как в последний раз!!!Спасайтесь!!!!!

 11. Попитан какво мисли за каските и бронежилетките, които президентът Радев спомена, че България трябва да предостави на Украйна, Кулеба каза, че те разбира се, са нужни по време на война, но страната им се нуждае от оръжия и добави, че по този начин разбира, че “вие искате да умрем защитени”.

  Колко категорично Кулеба изразява РАЗОЧАРОВАНИЕТО си от БЕЗРАЗЛИЧИЕТО на Българските власти към страданието на украинците, породено от РУСКОТО ВАРВАРСТВО ! За да направи толкова явно изявление, а не да скрие послание зад 3 пласта думи, характерно за висш дипломат, говори много за ОБИДАТА на украинците към нас.
  За съжаление, днешната българска власт ни обрича за десетки години напред украинците и целия демократичен свят да се отнасят с нас РЕЗЕРВИРАНО и ПОДОЗРИТЕЛНО! и то напълно основателно. Много, много жалко , но напълно заслужено.
  Погледнато от прагматичен ъгъл, перспективите ни са също толкова жалки – ще гледаме отстрани как демократичния свят задружно възстановява Украйна, без да бъдем допуснати до участие!

 12. присламчването ни към Евроазията започна с построяването на Банкянския газопровод..Сърбия и преди си получаваше руски газ,само че през Украйна…

 13. Украинският посланик можеше да си спести трудът, да говори човешки, защото явно не е разбрал, че на среща си има само подобия.
  Обликът лъже, както ни беше показано от едно видео, където беше казани, че ако нещо си, ходи като пати, говори и мисли като пати (за плуване явно не имал нагледно основание, освен обратния пример на крайцера Москва), ВЕРОЯТНО е пати!
  Така, че посланието отправено непряко към нас страничните наблюдатели на това човечно обръщение е повод да се замислим, до кога на важните места ще делегираме маймуни?
  Наистина са необходими НЕЗАБАВНИ . Избори до дупка! Докато последните примати бъдат отстранени от пултовете на превърнатата в Приматно събрание институция. Там трябва да останат само човеците и ако трябва да се прибавят нови (фигури), те трябва безусловно да са човеци! Иначе тази срана, за съжаление ще изчезне по същият начин, както искат в момента да направят с Украйна. До сега опитваха по „мекият“ начин по мужишки, само с тоягата. Явно са сменили похватите, което разните му Копейки(ни) би трябвало подражанието си критично да премислят. Става като във вица, „пАри нЕма“, действайте!

 14. До boris
  Борисе, дори в първичния, чисто човешки план, путлеро-нашистите български се оказаха нечовеци, а ходещи девйкраки зверове. Украйна ми помогна да разчистя кръга от познати от дехуманизираните, които не могат да различат човешко от дивашко, добро от зло и истина от лъжа. Т.н. ” неутралисти” всъщност се оказаха путлеронацисти, фашисти без морал и чест. Но, забележете, получи се почти 100% покриване на понятията русофил, болшевик, комунист, сталинист, хитлерист, нацист, национал социалист, български социалист, ислямист, терорист и путлерист.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.