Приятели, поканени сте на среща на 3 май от 18 ч. в Дома на киното в София

ВТОРНИК, 3 МАЙ 2022 Г. ОТ 18:00 Ч.

Премиера на „Измамата Сан Стефано“ от Иво Инджев

 

 

В класацията на СИЕЛА, най-голямото издателство у нас,  обновеното издание на”Измамата Сан Стефано” ( “ От русификацията на България до “денацификацията” на Украйна”), продължава да е на първо място по търсене (т.е. продажби). https://www.ciela.com/knigi/top-zaglaviya

5 мнения за “Приятели, поканени сте на среща на 3 май от 18 ч. в Дома на киното в София”

 1. Дано да се запази тази тенденция. Да бъде най-търсена. Тази книга трябва да достигне до възможно най-много хора. Жизненоважно е.

 2. Информацията в книгата е задължителна за всички, които все още не са хванали “братския” вирус. За другите…, уви – смятам, че е твърде късно вече. Те са “освободени” безвъзвратно.

 3. Към childrolland:

  Те, другите, не четат, но отричат и заклеймяват написаното. А троловете им се опитват да ме хванат тук в някаква грешка, завалиите, за да докажат казаното от вожда на руските “Нощни вълци” Денчо Златанов в едно интервю,че Иво Инджев е най-големият “изкривител” на българската история.

 4. Уважаеми Изкривителю, наистина много съжалявам, че нямам тази възможност да Те посетя по случай премиерата. Така бих желал да те видя лично и това би била прекрасна възможност, НО обстоятелствата няма да могат да ми спомогнат. Доста кратък е диапазона до блестящата възможност. Дано Бог ни предостави друга такава. Но книгата Ти, ще ощастливи лавицата, където почиват и другите твои произведения. Ще имам приятно лято за прочит!
  Успех в начинанието! Бъди ни жив и здрав!

 5. САЩ са одобрили изпращането на тежки 155 мм гаубици Howitzer M777, плюс контра-батарейни радари и 40,000 бр. снаряди. Те могат да гърмят и снарядите по ГОСТ от Варшавски договор – на цели 70 км.:
  https://www.youtube.com/watch?v=ui9VqN-BIrw
  Мъка павианска!
  На този фон снискането на Продължаваме Позора на пUTKOV & Co твърдо ни закарфичва в славната група за евро-гызоврътниците заедно с витя орбан и саша вучич!!! Е, позора вече го получихме, чакаме да получим и войната!

  Светли и благословени Великденски празници!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.