Как се калява(ше) и продължава да окаля враговете на Москва нашистката пропаганда

Ако в трагичната ситуация, създадена от руската агресия срещу Украйна, може да се намери едно единствено ( условно казано) симпатично нещо, това е новороденият хъс на публично и дългодишно обслужващия рашизма нашистки персонал. Прави се на прогледнал колко лошо е да те свързват с Русия. И започнаха да свързват с Русия всеки свой враг…

Това е особено характерно за изчегъртаната от властта ГЕРБ, макар и не за нейния вожд, който продължава да се въздържа от пряка критика на Русия ( за Путлер да не говорим ). 

И днес можете да прочетете в навързаните по рашистка линия медии – например в “БЛИЦ” и “Труд”, колко са лоши проруските олигарси в България. Никога преди 24 февруари не са лепили руски етикети на посочените им врагове в България, но сега се надпреварват помежду си в това преопаковане на медийните си обвинителни актове.

Само че под тези прозрачни дрешки не могат да скрият косматата същност на космическото си преклонение пред руската мечка. Ето пример от днес.

Т.н. агенция ПИК разпространи разпространяваната от водещата по разпространяване на отровни лъжи руска медия РИА “Новости”, според която в “база на “Азов” в Мариупол” са открити методически указания на американското разузнаване. Те трябвало да бъдат унищожени, защото били ужасно секретни. Обаче бягащите азовци ( само в страхливост не ги бяха обвинили още ) не успели да спазят инструкцията и напуснали тайната си “нацистка” си база “СС Мечки” панически.

И така: вярно ли е, че има такива американски инструкции на руски и английски? Факт е. Само че датират от 1995 година ( че и с по-ранна датировка) , когато САЩ помагаха на Русия в какви ли не области.

 

 

 

 

Това не пречи на ПИК да пее в хора на руската пропаганда и още в заглавието си да обявява руската дезинформация за истина.

“В база на „Азов“ край Мариупол са открити секретни наръчници на американската армия”

https://pik.bg/в-база-на-„азов“-край-мариупол-са-открити-секретни-наръчници-на-американската-армия-news1099689.html

 

14 мнения за “Как се калява(ше) и продължава да окаля враговете на Москва нашистката пропаганда”

 1. Г-н Инджев като говорите за пропаганда ви моля да изгледате два клипа с обща дължина 4 часа, относно Руския пропагандон Станислав Цанов (Цанов Напред и нагоре, което в действителност Цанов назад и надолу към раболепието към Кремъл) и бруталното му разкриване от българското юначе Любомир Жечев.

  Имената на клиповете са “ЦАНОВ – Бунтар или ПОДЛОГА” и “Бунтар или ПОДЛОГА – ОТГОВОРЪТ на Цанов”

 2. “Угледар однозначно не захвачен и фронт ещё далеко не около него. Относительно ” Великого наступления ” вызывает сомнение вообще возможности росийской армии. По информации которую я имею на всех окупированых териториях у них есть проблемы, толи с партизанами, толи с диверсиями.
  В больших городах (Херсон, Бердянск, Мелиьтополь и Енергодар) у окупантов пропадают патрули и совершаются постоянные нападения на имеющиеся там рос силы. Украинская армия регулярно долбит артой по позициям рос армии и беспилотниками и в результате у нас по + 20 танков в день. Относительно боеспособности сил около Изюма. Есть информация о том что численость БТГ там не по 800 человек, а по 500 человек и связано это с нехваткой людей. Кроме этого действия рос армии привели к тому что уже около 3х таких БТГ толи розгромлены, толи понесли тежёлые потери и были выведены за линию фронта . На юге же есть информация о боях на севере Херсонской области и о том что несколько сел отбиты укр армией но там пока бои. Кроме этого надо же ещё понимать что силы на Донбассе РФ восполняет с ОРДЛО и в ту численость в 78 БТГ (а именно 78 а не 80 – 82) входят так же и не до армии тех республик у которых все ну очень плохо. Есть к примеру такой батальон Сомали у ДНР. Он участвовал в боях в Мариуполе около недельки, результат: из батальйона осталось около 10 бмп , 3 танка и бтр плюс пару камзов, толи зилов, и в этом транспорте были боеспособные остатки батальона. Тоесть, батальон Сомали либо фактически не боеспособен, либо же просто уничтожен. И надо понимать что любые солдаты с ОРДЛО или же призовники оттуда же уже далеко не годятся не то что в солдаты, да и в тыловики с натяжкой.”

 3. Не зная защо се занимавате с доказани идиоти, русофили. Истинския проблем да мекушавите и страхливи американци, англичани, немци и абсолютно всички останали от т. нар. “Западна цивилизация” ! Как е възможно в 21 век, никой да не смее да постави на място с реални военни сили и действия един самозабравил се варварин в Кремъл? Всички безпомощно гледат как се унищожава Украйна. Били пращали оръжие! Ама то на всички им е ясно, че на украинците няма да им стигне живата сила. ООН, Съвета на Европа и всякакви други безполезни организации трябва да се саморазпуснат от срам.

 4. ПИК се дирижира от едно от крилата на бургаската фамилия Йорданови. Бащата – Недялко Йорданов минава за левичар. Той беше галеното дете на бай Тошовите политкомисари в творческата интелигенция. Преди много години лично съм го гледал да играе тенис в района на Старата болница с Първия в Бургас – Николай Жишев. Обръщаше се към него с “чичо Николай”. Тогава синовете му – големият Недялко беше ученик в началните класове, а малкият Асен ходеше на забавачница. Бащата беше драматург в Бургаския театър. В първите месеци след 11.10.1989г. бургаската общественост се надигна и прокуди бащата от града. Заради вярната му служба в миналото на режима. Сега Големият в ПИК се пише за десен, а малкият в Биволъ го играе центрист. Всъщност, както и баща им, си останаха верни на комунистическото верую – служи на онзи, който е силен и е с Русия. Тримата са заклети марксисти. Западът за тях е лош, защото е богат и културен, а Изтокът е добър, защото е беден и неграмотен. Но винаги са почитали финикийските знаци и живеят по старовремския дворянски обичай: прави пари на Изток и ги харчи на Запад! За предпочитане в Париж или Женева.

 5. Кога ли ще дават такива документални филми-факти по българските телевизии и то да го дават непрекъснато та да могат тъпите путлерастски тикви да проумеят нищетата си. Как “щастливо” се живее в Империята на злото.

 6. @zhenen
  Първо за синовете на Недялко Йорданов: големият е Асен, а малкият е Недялко. Майката на малкия е актрисата Ивана Джеджева. Майката на Асен е първата жена на Недялко Йорданов-мисля, че е била учителка в Малко Търново. Разликата между двамата братя е от Земята до Луната! Не сте прав да обвинявате Асен! Ако знаехте само през какви перипетии е преминал, нямаше да сте толкова несправедливо критичен към него!

 7. Всеки ден в който не пращаме военна помощ на Украйна, помагаме на Русия. Нека се замислят онези гласували за тази престъпна групировка, нарекла себе си коалиция.

 8. Към Димитър. Вярно по-дребничкият е по-голям. Спомняте ли си началото на кариерата на това момче Асен — беше овчар в Странджа?! Бунтар с една дума. Поза на недоволен като татко си в “Ние сме на 25”. После се изявяваше като водещ в ТВ СКАТ. След това основаха с Чобанов Биволъ. Искаше да направи проект като този на Христо Грозев в наши дни, но не се получи. Защото в разследванията му не попаднаха “неговите” хора. Нямаше я г-жа Техноимпекс, нямаше го Дългият Инкасатор, Седефчов/Петков с ядрените реактори за Белене. Да не говорим за врътките на Ат. Премянов, Ковачки. За Аамет Доган и градския му Данчо Ментата – пълна тишина. Тримцата покриват чудесно днешната политическа палитра в България – уж левичарът Недялко – баща, уж центристът Асен и уж десният Недялко – син. Тук става дума за това, не как Асенчо доил овцете в Странджа…

 9. @zhenen,
  Пак грешки и неточности. Асен не беше овчар и не е доил овце. Захвана се с биволи в село Кирово. Данчо ментата не е бургазлия, а бургаски зет – от Силистра е този боклук!
  Вие като сте толкова критичен към Асен, с какво може да се похвалите?! Май с нищо!

 10. Асен Йорданов е Основател и собственик на Bivol.bg Атанас Чобанов, съпругът на Мария Онучко, се появи много по-късно, на вече разорана и засята “нива”.

  Асен Йорданов е номиниран за награда на Репортери без граници и Google
  https://bivol.bg/assen-yordanov-netizen.html

  Журналистът Асен Йорданов получи медийна награда “За свободата и бъдещето на пресата”
  https://dariknews.bg/novini/obshtestvo/zhurnalistyt-asen-jordanov-poluchi-medijna-nagrada-za-svobodata-i-bydeshteto-na-presata-600198

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.