Путлер разпъва Украйна на кръста на нейното обезсмъртяване (ОБНОВЕНА)

Путлер отказа примирие в Украйна във връзка с най-светлия християнски празник.

Ден по-рано Митрофанова, путлеристката посланичка у нас, произнесе Великденска проповед ( на руски, вече е изоставила напъните да ни очарова с пелтечене на нещо като български).

Митрофанова пожела на българите светъл празник. И ги светна за опорните точки, към които да продължават да се придържат, ако още не са разбрали или не искат да признаят, че Русия нахлу в Украйна, разрушава цели градове и избива хиляди украинска граждани, а не обратното.

Проповедта й в навечерието на помрачения от Русия празник на православните християни е всичко друго, освен послание за човечност. Разпъва на кръст Украйна с езика на омразата.

Със сричане и препъване Митрофанова прочете текст, населен с демонизирания образ на украинците като -цитрам- националисти, псевдогерои и главорези. Заподозря ги в неизвършени престъпления, тъй като имало служители на украинските специални части, които се канели да се преоблекат в руски униформи и да разстрелват мирни хора, за да дискредитират миролюбивата Русия. И, разбира се, Украйна, е виновна за факта, че 80 търговски кораба са блокирани в Черно и Азовско море – и двете окупирани иначе най-буквално от руския флот, превърнати в изцяло контролирана от Русия морска зона.

Украинските националисти са виновни за минирането тази зона, възмущава Митрофанова. Явно смята, че принудената да се защитава от руската агресия Украйна трябва да не се съпротивява. Макар напоследък руската пропаганда и главните говорители на режима в Москва да преформулираха целите на своята война в Украйна, Митрофанова повтори първоначалния вариант на обуславянето й от Кремъл, като “специална операция” по “денацификация” и “демилитаризация” на европейската държава. Добави обаче и актуализирания вариант на московската теза, според която Русия не цели да окупира ( цяла ) Украйна. Гроздето се оказа кисело на украинското лозе на баир и сега ранената руска мечка е готова да се задоволи с по-малка плячка.

Вероятно пак ще се намерят благодарни български политици, като Костя Копейкин и Бойко Методиевич, които призоваха да благодарим на Митрофанова за това, че руските оръжия не са застреляли българските моряци, позволявайки им след близо два месеца живот на ръба под руските дула да се приберат в България. Не искам да подсказвам, но винаги благодарните на Москва побратими по рашизоидност нашисти този път могат да изразят признателност, че по изключение Митрофанова спести във Великденската си проповед на омразата обидите към българите и злоупотребите с фалшиви новини със стара дата как дължим на СССР своята независимост. Наплю и наруга “само” украинците.

Отново ни “обича” и иска от нас само да ненавиждаме украинците по рецептата на руската пропаганда.

Заслуга за това благоволение, разбира се, има властта ни, която през изминалата седмица издържа теста за лоялност към Кремъл. Отново отказа да въоръжава Украйна. Така че получихме бонус, поощрение за добро поведение.

Великден е все пак и Митрофанова прояви “великодушие”!

 

19 мнения за “Путлер разпъва Украйна на кръста на нейното обезсмъртяване (ОБНОВЕНА)”

 1. Президент Зеленски подсказа, че българските екскурзианти, водени от премиера на България Кирил Петков да зяпат и се снимат за спомен пред руините и жертвите на техния кумир Путин, са нежелани в Украйна. Позорът на проруската власт на България ще се консумира заедно с вината

 2. Посланието е в изявлението на Президент Зеленски по повод утрешното посещение на Блинкен и Остин в Украйна.

 3. Христос Воскресе! с най-важното си послание към човеците: “Да нямате друг господар освен мен!”, което означава само едно – БЪДЕТЕ СВОБОДНИ! Заедно с това, спазвайте правилата, на които ви научих – освен 10-те Божи заповеди, бъдете ДОБРИ и правете ДОБРО!

 4. ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
  СЪС СВЯТАТА СИ САМОЖЕРТВА ГЕРОИЧНИТЕ УКРАИНЦИ СПАСЯВАТ ЧОВЕЧЕСТВОТО
  ОТ ПЪКЛЕНИТЕ ДОМОГВАНИЯ НА СВЕТОВНОТО ЗЛО!
  СМЕРТИЮ СМЕРТ ПОПРАВ!
  ВЕЧНА СЛАВА!
  ПОКЛОН ПРЕД ХРИСТОВИЯ ИМ ПОДВИГ!

 5. ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

  СВЕТЪЛ ПРАЗНИК! ЗДРАВЕ, РАДОСТ И БЛАГОПОЛУЧИЕ ЗА ВСИЧКИ ХРИСТИЯНИ!

 6. Голямото въртене на задници започна…. Австрия обявила, че е против членство на украйна в ЕС! Прочетох “аргументите” за това, те са просто смехотворни.. И това идва два дни, след като беше заявено, че няма да подкрепят общо енергийно ембарго на ЕС срещу Русия… Сигурен съм, че същото мисли и Германия, както съм и сигурен, че в крайна сметка ще предадат Украйна! А на австрийците някой да припомни 1945-та година, както и колко време, усилия и средства струваше на международната общност, за да изрита от там пияната и въшлясала армия “освободителка” на СССР.. Защо, защо уроците на историята винаги се забравят?

 7. Xpистос воскресе!

  Австрия доста годинки го даваше “неутрална” и яко папкаше от посредническите сделки, заобикалящи КОКОМ. Да не забравяме и бившата колежка на тодора, която стана поредния €вро-пуТкиняк с черпак до раZиятската копаня с цвик. Е, може пък и друго да се случи – Украйна вътре, Австрия отново вън ЕС. Кой каквото заслужил.

  И по темата – на 25 февруари Татяна, съпругът й Михаил, голямата й дъщеря и кокерът Фийби се крият в метрото на Киев от бомбите на блатните диваци. Репортерът Андраш Фелдеш (Andras Foldes) от унгарското сп. Teleks снима Татяна как кърми бебето си (https://www.instagram.com/p/CacGAk-oOBi/embed/captioned/?cr=1&v=14&wp=769&rd=https%3A%2F%2Fwww.mediapool.bg&rp=%2Fmadonata-ot-kievskoto-metro-kak-snimka-na-zhena-s-bebe-stana-ikona-v-hram-v-neapol-news334856.html#%7B%22ci%22%3A0%2C%22os%22%3A614%2C%22ls%22%3A594%2C%22le%22%3A608%7D).

  Снимката стана хит в ИНСТАГРАМ. Съветникът по връзки с обществеността във Ватикана Джеймз Мартин я препечатва в притурката на “Осерваторе Романо” и я нарича Киевската мадона. По нея в параклиса на училището на сестрите-францисканки в Неапол бе нарисува една съвременна икона със същото име – Madonna del Kiev (https://www.ansa.it/webimages/img_700/2022/4/21/be5b2a679dc073819ce11795428f74d5.jpg)

  А бункерният гном на токчетата още бълнува как ще победи тези хора!

 8. Воини от наши победоносни съюзници които са на терен у нас ни поздравяват с победата на живота над смъртта. ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ!
  (Вижте какви са хали. Случайност?-не бих казал. Според признание на шойгу 40% от срочнослужещите в Мордор са дистрофици)
  https://segabg.com/hot/category-bulgaria/amerikanski-voynici-pusnaha-pozdrav-za-velikden-poligona-novo-selo

 9. Пасольската шлюха на туПин и унилата лошадь трябва да си продължи с най-древният си ” занаят” на възвратно-постъпателни движения , заедно със своите гасударски сводници, без да ни занимава постоянно с лумпенската им империалистическа фашистка пропаГАДность!
  Пасольската шлюха трябва да бъде изритана, заедно със своите вековни терористически большевишки фашисти от БКП.
  А вместо това , харвардските “юпита ” подариха почти всички икономически и социални министерства на БКП.
  Социалното министерство раздава пенсиите и помощите на 2,5 милиона пенсионери и безработни, раздава добавките на милион деца, болнични и компенсации за милиони работещи!
  Освен това харвардските комсомолци дадоха на феодална концесия на БКП земеделието и ГОРИТЕ, които обхващат над 80 процента от територията на България! И субсидиите за тях.
  Това показва , че огромната част от населението и територията на България е във феодална зависимост БКП.
  БКП завладя и огромни имоти и работещите в туризЪма!
  БКП ще възвърне и феодалната планова икономика , начело с большевишката “приватизаторка” ниновНа.
  Но освен тази огромна власт , БКП има огромно влияние и в силовите министерства- МВР и МНО , чийто министри формално се водят от квотата на харвардските комсомолци, но действително са назначени от квотата на ()резидентът Радев.
  Същото важи и за външната министърка, която беше на пряко подчинение на ()резидентът Радев, преди формално да бъде предложена за външен министър от ИТН.
  Така БКП владее 4 ключови министерства, но има още и решаващо влияние в двете силови и допълнително във външното министерство, назначени под влияние на ()резидентът Радев, който беше предложен за президентският пост от БКП, ниновНа и решетников!
  Т.е. БКП и ниновНа владеят или имат пряко влияние в 7 министерства , и дори и върху самият ()резидент Радев!
  Освен това съпругът на ниновНа е назначен в управлението на Нефтохим-Бургас, и така ниновНа има възможност за директно влияние и върху енергийното министерство , което формално е от квотата на ИТН.
  Всичко това показва чудовищното преяждане с власт на БКП и ниновНа, несъизмеримо с нейните 25 депутата. Плюс това и върху ()резидентът.
  Другата част от икономиката беше дадена от харвардските комсомолци на чекистките ченгесарски чалгари от ИТН- строителството и енергетиката.
  Освен това БКП ще си направи и ()резидентска партия, начело с стефан янев, феодално подчинен на своят командир – резидентът Радев!
  стефан янев ще бъде назначен за васален командир на втората резидентска партия, след като преди това агенть гоцье създаде АБВ(Агенти за Большевишко воZZраждение)!!!

  И така стефан янев ще стане повторение на късния Първанов създател на АБВ!
  Докато повторението на ранният Първанов и неговото ОКЗНИ е вече поверено на партийният всеяден номад Копейкин и неговата последна “партия ” – воZZраждение!
  Всичко това показва неотложността за окончателното решение на въпроса с большевишките фашисти от БКП, техните сегашни и бивши резиденти, техните партийни клонинги, техните вождове, и техните генерал-губернатори , като митрофановНа!
  Слава на Украйна!!!

 10. Мнозинството българи са избрали комунистическите безбожници от БСП и либерал-болшевишките им синове (някои с руска кръв дори) да ни управляват. Там се крие цялата ни беда.

 11. Дързостта с която рашистите хвърлят бомби и ракети по Великден в Чужда държава, върху деца, жени, възрастни и пренебрегвайки призивите за Мир, показва, че Комунистите, използваха Православието и Христовата Църква, за да се скрият и да оцелеят но сега вече показват истинското си лице на Слуги на мрака. Едно време разнасяха Казанската Икона на Божията Майка по окопите, за да ги оттърве от Хитлер а сега Хитлер се пренесе в Москва и оттам в кожата на Православен Комунист ги хвърля в Огъна на Смъртта и Греха, които ще погубят не само телата но и Душите им.

 12. Днес, по време на обедните новини, имаше репортажи от Украйна: щуращи се сред руините на Христови храмове сломени същества, деца, старци, наоколо трупове, писъци, пламъци… после показаха как Путлер се кръсти “смирено” в храма Христос Спасител, а след това – нашият пРезидент да се кръсти “смирено” на великденската служба. Изпитах непреодолимо, върховно духовно и физическо отвращение!
  Затова днес, преди да се поздравим с “Христос Воскресе!”, първо да се отречем и в мислите си, и на глас от Сатаната и слугите му!

 13. @ Димитър

  Споко, днес Украйна възкръсва, а с нея и източна Европа. ЕС досега обслужваше предимно интересите на Германия и Франция, които прекарваха всички останали страни-членки за своя сметка и се бяха прегърнали с дявола (в Кремъл). Австрия просто предусеща новия дневен ред, в който няма да бъде в А отбор както досега. Защото Украйна, Полша, Литва, Латвия, Естония, Словакия, Чехия и Румъния ще задават тона. Беларус ще измете Лукашенко и също ще се присъедини. Англия и Америка ще подкрепят новите демокрации. Великата немска икономика се спихна пред заплахата да и врътнат кранчето с руски газ. А подиграваните южни страни PIGS се оказа, че се справят по-добре (Португалия, Италия, Гърция, Испания) и могат бързо да се откачат и да преминат на алтернативни източници, изградили са си и терминали.
  Уви, България ще си седи в 9-та глуха, презряна от всички, заради дребнотемието, продажността и долнопробния шмекерлък на своите пишман политици.

  А Христос воскресе! Воистина воскресе!

 14. За протокола.
  4-ри соцагенции (резултати са публикувани в Белгия(във Франция глобата е 75€)) според exit polls към 17ч. местно време Макрон бие c 55 до 58%.

 15. Великден е! И е естествено да ме обхванат православбно-великденски размисли. Православният свят, но не целиият празнува.И как всички православи християни да празнуват,, след като на североизток от нас бушува война.По-големият православен “брат” Русия нападна вероломно, непредизвикан от нищо и никого по-малкия-Украйна. И това се се случи точно два месеца преди днешния първи ден на ВеликденІ-на 24 февруари.Нападна го, а сега диктаторът Путин отказа тридневно Великденско примирие в нарушение на наложилото се неписано правило за прекратяване на военните действия.Не проявява и проповядваното в религията в такива случаи християнско смирение.Въпреки. че в първите години на влсстването си,той демонстрираше такова,показвайки се в провинциални църкви, облечен в простичко, с домашно плетена фланела, със свещ в ръка,кръстейки се. С години повтаряното упразнение, Путин успя да внуши на руснаците, че е покровител на православната църква в Русия. Внушението му изстреля неговия рейтинг в небесата. От тогав насетне се слъчи това, на което сега сме свидетели.Оказа се, че православието на Путин е било само маска за заблуда на лековерните, за прокарване на неговата налудничава идея за възстановяване на руската империя. Нищо ново под слънцето! Русия сега постъпва с Украйна така както е постъпила с България преди малко повече от 100 години, но в много по-малка степен. на пораженията.
  На 14 октомври 1915 година (по православния календар е Петковден), Черноморският флот на Русия бомбардира Варна, като наказание за вкючването на България в Първата световна война на страната на Германия. Някой ще каже: сучайно съвпадение на именния ден с деня на бомбардировката. Да възможно е. Но след малко повече от година, на 13 декември 1916 година, т.е.20 дни преди края на победоносната за България война в Добруджа срещу Русия, Румъния и Сърбия, отряд Руски бойни кораби бмбардира Балчик и почти го изравнява със земята. (Вж.спомените на Дора Габе и Стилиян Чилингиров). Отново по правословния календар 13 декември е Андреевден. Освен това св.Андрей Първозванни е патрон на Черноморския флот на Русия. Така че и тази дата не е случайна, а е добре премислена като ден за отмъщение на православна България за загубената от православна Русия война в Добруджа.
  Дали става въпрос за Царска или Путинова Русия, православието е инструмент за осъществяване на завоевателните й интереси. .

 16. @ Иван Димитров
  Гледах интервюто с архимандрит Никанор и не можех да повярвам на ушите си, защото за пръв път чувах “опасни” истини за руските варвари- еретици, изречени публично от висш български духовник !!!
  Мислех да пусна линка към интервюто с този смел българин в ivo.bg, но Вие ме изпреварихте 🙂

 17. Към sms :

  След като архимандрит Никанор се обозначи публично на страната на справедливостта, нямам задръжки да кажа, че по негова инициатива той направи същото преди доста време в лична кореспонденция с мен. Явно не се страхува да бъде “отлъчен” от стадото като “русофоб”.

 18. @ Иво Инджев
  Мисля, че моментът е изключително подходящ за начало на закъснялата еманципация на БПЦ от тиранията на руската кагебистка ерес.
  Международният авторитет на руската държава, в лицето на кагебиста Путин, е сринат до основи, а руската “праСославна” църква, во главе с кагебиста- алкохолик Гундяев, е презряна и изолирана от всички световни вероизповедания! Даже толерантният и милостив папа Франциск се отказа от намерението си, след началото на руската война срещу Украйна, да се срещне с руския “патриарх”, защото осъзна, че пиян кагебист не може да бъде духовен водач на паството си. Да не споменавам за отношението към РПЦ на Вселенския патриарх Вартоломей, признал статут на автокефална църква на УПЦ през януари 2019 г., а Константинополската патриаршия справедливо, по старшинство ѝ предостави томос и я включи в своя диптих.
  Сега е моментът да започне и посткомунистическата борба на българите за независимост на Българската православна църква! Вече се яви и Водачът!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.