Руските убийци на украинци получават попска благословия

И една снимка е достатъчна, за да се види идиотизмът на руския милитаризъм.

Руски шовинисти в расо редовно освещават оръжията на армията и това отдавна не е новина. Но има разлика между това да ръсиш попски заклинания и светена вода в мирно време за кадем на войската, друго е правиш същото в условията на “специалната операция” на Путлер в Украйна.

На снимката се вижда как един руски поп благославя бомбардировач преди мисия в  Украйна. С други думи, РПЦ, която е пропаганден филиал на издръжка от държавата, пожелава успех и безнаказаност на руските летящи убийци на украинското население. 

 

 

 

 

Какво ли каканиже отчето? Неща като  “ благословени да са бомбите ти и да се върнеш жив и здрав, че пак да убиваш православните ни братя”?

19 мнения за “Руските убийци на украинци получават попска благословия”

 1. Руска Федерация
  Федерация – съществително
  Руска – прилагателно
  Гражданите на тази държава следователно са федерасти
  Как да очакваме от войници и попове федерасти някаква нормалност

 2. Според мен, тези попове са толкова деградирали, че изобщо не осъзнават какви ги вършат. Те са “православни” скотове. Грозно звучи, но е истина.

 3. По същия начин през мутренските времена у нас поповете ката ден “освещаваха” офиси, палати, автомобили на дебеловратите. До колко ги е споходила Божията милост е видно от факта, че ни един от тях днеска не е жив. Горещо желая същата благодат да сполети и поръсените руссияни.

 4. Със свещеник или не русия я очаква загуба. Не са гледали филма “Войната на Чарли Уилсън”. Слава на Украйна.

 5. В Крим днес махат паметника на дружбата и ще има Арка на свободата на Украйна. МОЧА кога? Ако направим масово поднасяне на жълти и сини цветя, това не е нарушение, ну да?!? 💙💛

 6. Тези не са православни свещеници. Руската православна църква престава да съществува с декларация на митрополит Сергий от 1927 г., когато става комунистическа църква. Съвсем не е случайно, че един от най-верните слуги на сатаната все още се почита в мавзолей. Никой, нито руската църква, нито руският народ са надигнали глас срещу това. В Русия няма православна църква, а очевидно и народ, а сам орки повредени от комунизъм и алкохол.

 7. Наглите Путлеро-рашисти глобили Уикипедия заради статии за Буча и Мариопул, които не били “истина”.

 8. Преди време, когато един шведски външен министър (Карл Билд) заяви, че православието е най-големия враг на западната цивилизация, много хора се възмутиха, то не бяха писъци, вопли и заклинания… Сега излиза, че е бил съвсем прав, поне за Русия е извън всякакво съмнение..

 9. Общо известен е лафът “Внимавай какво си пожелаваш!”. Явно негова разновидност е “Внимавай, за какво критикуваш!”. Мнозина критикуваха ПП, че държавата не се управлява като фирма и не е достатъчно да си добър мениджър. А сега се гневят, че не постъпват като мениджъри и не използват случая да заменят старите съветски оръжия с модерни.
  Не искам да споря дали животът на украинските военни и цивилни е по-важен от съдебната реформа, но съм твърдо убеден, че животът на българските военни и цивилни е по-важен от която и да е реформа (ако заедно с БСП може да се прави каквато и да било реформа). А те не са последни на опашката за получаване на братска любов… Не съм географ, но от Змийския остров до Дуранкулак не ще да е много далече….

 10. https://www.youtube.com/watch?v=Z6whrL6SYZA

  30 години от незабравимото изпълнение на АНАТОЛІЙ СОЛОВ’ЯНЕНКО 💙💛 “Повій, вітре, на Вкраїну”

  Украинският Славей…Светла му памет и поклон!

  —–

  Този Народ ли решихте да нападнете и окупирате, долни кремълски сатрапи?? Този ли?

  Слава Україні 💙💛 Братя

 11. АНАТЕМА за съветските и българските свещеници (от “висшия” клир, с ролексите…)!!
  Ще им приседне, силно ще им приседне на ватанците!!
  “Да би мирно седяло – не би чудо видяло!”

 12. Очевидно е, че Гундяев и кагебешниците му са пълни неграмотници в църковния канон! Със сигурност не са чели Светите писания, а само учебниците на КГБ! Откъде да знаят нещастните “мурзилки”, че Божиите служители престават да бъдат такива, ако насърчават и подтикват паството си към раздори и убийства! Преди време делегация от руски православни духовници, начело с Гундяев, се бяха изсипали като “туристи” на площад “Свети Петър” във Ватикана за Великденската служба на папата и там се държаха изключително непристойно, точно като подпийнали невъзпитани туристи, а не като Божи служители: правеха си селфита, смееха се на висок глас, гонеха се, без да крият бутилките с алкохол, из събралото се от цял свят християнско множество, което очакваше мълчаливо, с вълнение и благоговение, появата на папата да възвести Христовото възкресение. .. Да потъне човек от срам!

 13. @Мел

  Това направо ме разсмя, мерси! Просто не ми е ясно как орките ще успеят да глобят Wikipedia? Но те са ентусиасти.. 🙂

  Слава Україні!!!

 14. То и на крайцера Масква имаше парче от божия кръст за $40 000 000, ама ей на! И он утонул.
  Та и тоя поп с метличката не е мно’о убедителен да знайте. ;))

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.