Националмазохистите злорадстват, че Путлер пак ни е наказал

Подцених(ме) Путлер с нашите подозрения, че действа рационално. Признал съм си го в обновеното издание на “Измамата Сан Стефано” ( “От русификацията на България, до “денацификацията” на Украйна” ), което ще представя пред желаещата среща с мен публика  на 3 май от 18 ч. в Дома на киното в София.

Подценихме го също и като освободител на българите, пленени до неотдавна от неговия злодейски чар на палач. Нали знаете, доста хора харесват образа на злодея във филма, пък ако ще да трепе жени и деца за кеф. Има тръпка в тяхната трътка. Защитниците на доброто им се виждат сладника(к)ви. 

И ето, че снощи Путлер не ни разочарова в ролята на освободител. Натисна газовото копче. Изстреля срещу България своя газов бойкот. Без предупреждение. Размаха газовата сабя над преклонената ни главица и предизвика реакции у нас, които чаках отдавна. Освободи още хиляди българи от илюзиите им.

Не, че колаборационистите му тук се разкайват, но поне става ясно кои са истинските националмазохисти в България.

Нарежда се картината. Падат маски и лъсват без обичайното заблуждаващо лустро, с което се маскират озъбените врагове на българския европейски интерес. Няма как, трябва да се заеме позиция. Фюрерът на Четвъртия райх не оставя много място за отстъпление на българските воини в хибридната му война, заслепени от своя дългогодишен рашизъм, водени от един на сто от тях от някой едноок. Подобно на воините на Самуил.

Сред националмазохистите в парламента веднага се подредиха ГЕРБ и “Възраждане”. Заедно злорадстват, че България е наказана от Путлер именно при това правителство, на което са в опозиция. Извънпарламентарната ВМРО, матушка и инкубатор на нашисткия рашизиоден партиотизъм ( вкл. лично в случая с Костя Копейкин), логично се пльоснаха в този о(т)бор.

  Управляващата БСП се чуди цял ден как да преглътне руската торба със сол без да изяде боя от избирателите си заради абдикирането от властта, а след това и да си плати на предсрочни избори. Би бил голям принос на Путлер в освобождаването на България от тази негова партия.  

Но най-големият успех на руското вероломство е в изясняването на отношенията в триъгълника на голямата политическа интрига Радев-Нинова-Продължаваме промяната. 

Първо, приключи шикалкавенето по оста Изток-Запад на водещата партия от управляващата коалиция. ПП  напусна позорната ниша на снишаването по въпроса за въоръжаването ( на Украйна). Нещо повече, вицепремиерът Асен Василев определи проруската позиция на Радев като позорна. Това е Рубик(л)он. Няма връщане назад.

Браво на Путлер, улучи с един газов изстрел мишената, в което не можаха да свалят на националното ни стрелбище нито многохилядните шествия на българите в подкрепа на Украйна, нито посещенията на наистина редки по своя висок ранг посетители в София ( на министъра на отбраната на САЩ, на върховни ръководители на ЕС и на външния министър на Украйна ).

Второ, видя се, че отдавна газираните отношения между Радев и БСП на Нинова не могат да бъдат държани повече в бутилката от водка, която са пили заедно. Изригнаха. Радев поименно нападна Нинова с обвинения, че служи на чужди интереси ( което е вярно, макар и безадресно от негова страна), а тя му отвърна, но не по съществото на упрека му, че громи правителството и конкретно- цитирам- “собствената си рожба във властта” ПП.   

Трето, когато путинофилите се обвиняват кой е по-виновен за путинофилията у нас, това е полезно за българофилите.

Винаги е за предпочитане политиката без маски. В случая ги смъкна главният кукловод Путлер. Може и друго да си е наумил, но постигна това. Как да не му благодарим!

 

   

22 мнения за “Националмазохистите злорадстват, че Путлер пак ни е наказал”

 1. да си призная,г-н Асен Василев ме изненада и то приятно.Каза от височината на длъжността си истини,които не можем да чуем дори от някакви уж независими и уж обективни журналистчета.

 2. Не знам Путю какво ни е “наказал”, но скоро него ще го наказват. САЩ започват доставки за Украйна на РСЗО с обхват 500 километра. До няколко дни ще има удари по Москва:
  США начали поставлять Украине РСЗО – Нуланд/Или даёшь HIMARS M142 и M270 MLRS с дальностью до 500 км

 3. Да си призная, всяко подобено решение на психото ввХУЙЛО, а той от бая време насам, полезни ходове-нанай, ме правят ситуативен путлерист. Хем матушката погубва (шалтера, шалтера), хем у нас катализира на мах, КОЙ, КОЙ е. Мерсачката за което. Много мина, мъничко остана.
  Слава на Украина! На героите слава!

 4. Видеообръщение към руснаците на един човек от Белорусия, отнася се и за нашите рашисти-изроди:

 5. Обръщение на президента на Словакия, какъв контраст с нашия промит комунистически мозък:
  Президентка Словаччини звернулась до військових РФ російською мовою із закликом зупинити війну

 6. Днес е много важен ден за нас българите, защото маските на путинските хиени паднаха.

 7. Ако Кирчо и Кокорчо сколасат да пратят оръжие на Украйна (мобилизационния резерв, допотопна руZка железария, който от десетилетия ръждясва по хангарите и гълта пари), и едновременно открият как да ударят ботокс-педофилюшкин по транзита, и изгонят курнела от правителството, тържествено обещавам цяла седмица да не ги критикувам.

  Ако към това напъдим мутрофановна и отпочнем импийчмънт на рундю коремното, и съдебни мероприятия срещу останалите на путински хиени от разред копэйкин и Сие, дето от сутринта плюят и злорадстват, че “така ни се пада”, обещавам цял месец само да ги хваля!

  PS А не е ли сега моментът да гътаме МОЧА? По-удобен надали ще се яви?

 8. Когато те нарекат “ неприятел” означава враг.
  По повод, че сме в списъка от неприятелски държави.
  Реакцията, сакън да не дразним мечката, ама ние сме неутрални,ще изпращаме само одеала и жилетки…

  С нищо не ни помага. Само ни прави презрени балкански субекти.

 9. Ицо Хазарта:
  Днес Русия ни каза директно следното: “Вашият народ не ни интересува. Вашият министър-председател не поддава на подкуп или на заплахи, затова ние искаме да свалим правителството ви на всяка цена. България е руска.”

  Като човек и като българин днес аз съм разтревожен, но и спокоен. Разтревожен – защото знам какви дни предстоят за всички нас. Спокоен – защото повече от всякога съм убеден, че съм повярвал на правилните хора.

  И специално към г-н Борисов – сега си взимаш шейсетте прислужника и отивате да подарите на Путин ново кученце. Обещавам да ви уредя правителствения самолет. Може да вземеш и вашите приятели фашистите. Те, както знаеш, са под наем.
  https://frognews.bg/novini/hazarta-kam-borisov-sega-vzimash-sheisette-prislujnitsi-otivate-podarite-putin-novo-kuchentse.html

 10. Борисов и неговото правителство са виновни. Те не осигуриха достатъчно добра газова алтернатива на България,а за сметка на това осъществиха Турски поток.

 11. Според мен, конфликтът между пРезидента и ПП, с поддържащата роля на Нинова съвсем не е случаен.
  Разчиства се теренът за новата партия и задкулисна коалиция на Янев&Копейкин! Естествено това ще се осъществи чрез предизвикване на още по голям хаос, разпиляване на аморфната електорална маса, бламиране и предсрочни избори. Това е планът РИСИ. Вярно, че се избързва – кандидат-партията на Янев е едва в зародиш, няма и наченки на структури, но гадините са притеснени, защото динамиката на събитията /Киев-Русия срещу целия свят/ очевидно затваря времевия прозорец за действие.

 12. Иска ми се да съм първият, който ще се извини на ПП, за това което съм писал, говорил и мислил за тях по повод на руската агресия (добре че възпитанието ми пречеше да напиша всичкио, което ми идваше на ум).
  И ако някой вземе да се вайка, че новата им позиция ще взриви коалицията, ще провали съдебната реформа и (о, ужас ) може да върне Борисов на бяло магаре във властта, да се сърди за това на ВВП, а не на ПП. Защото преди войната Корнелия Нинова сравнително си кюташе, дори щях да напиша „никому зло не вършеше“, не вредничеше (както казват рускоезичните украинци), но сега вече не се трае. Радев също беше посъбрал малкио симпатии (хеле тук) покрай борбата му с Борисов, но войната показа кой колко е вреден за България.
  Това че Нинова не е вредничела е мнение на лаик, който няма информация за това какви са ги вършили комунистите в техните министерства (мака че като си познавам стоката, и без информация подозирам, че шило в торба не стои).

 13. Иво, всички знаем и се убедихме за кой ли път през последните месеци че когато Путлер обяви или направи нещо с някаква цел той долнопробно лъже и лъжите му биват разобличени на момента или максимум на следващия ден а целта е диаметрално противоположна. Сега “наказва“ Полша и България?!?! Хайде да видим дали той иска да наказва или всъщност да се предпази от наказание или просто да разузнае как би се подготвил да се пази от наказание в много близко вече бъдеще.
  Нямам претенциите да го разобличавам но ми се иска да подходя точно с такива диаметрално противоположни предположения. За начало видях какво пише БГ “пресата“ по въпроса а там наистина има невероятни изхвърляния – като се почне от бомбастичните цифри които се хвърлят в мъглата (вместо спрените 3 млрд.куб.м. вече чакали едни 20 млрд.куб.м. азерски газ ?!?!) и се премине през танкерите за LNG които “разтоварвали“ в гръцкото пристанище, за да се стигне до “добива“ на газ от някакво БГ хранилище. Това без да се обяснява какви са тези 20 млрд., къде “чакат“, откъде ще минат, къде ще отидат и колко от тях хипотетично биха останали в БГ “икономиката“. Това без да се обяснява, че този LNG като се “разтоварва“ той нито се изсипва или излива, а се газифицира в гръцкото ре-газификационно съоръжение и оттук превозването му в БГ с тирове, самосвали или газови бутилки с които БГ хипотетично разполага ще бъде малко проблематично. Също така не се обяснява защо източването или черпенето на газ от едно хранилище се обявява за “добив“ като добив обикновено се прави от газови находища , а “добиване“ на нещо от някакъв резервоар е възможно само при положение че хипотетично си имал какво да нагнетиш в тоя резервоар…
  Но да се върна към моите си хипотези. Миналия месец когато заваляха санкциите и почнаха на Запад да се конфискуват супер-яхти и многомилионни имения (от което пацифисти и левичари по целия свят получиха многобройни оргазми) и съответно от другия край на света да се изнизват от североизточните територии инвеститори, банки, фирми и търговски вериги бяхме свидетели отново на бомбастични репортажи с отчаяни, сломени, направо ревящи от ужас руZZкини с блокирани акаунти в Инстаграм, на кадри от празните магазини на Gucci, Prada и Dolce & Gabbana и даже на озъбени и разярени руZZки ура-ПУТ(riot)КИ които изригнаха в истински RIOT и нарязаха гневно балатумените чанти на Louis Vuitton с едни очень большие ножницы…
  Но тогава едно напускане на безбрежните сибирски простори остана малко незабелязано или бе такова поне за масовия зрител, който не видя в това нищо бомбастично. А това беше точно преди 40 дни когато WEATHERFORD, SCHLUMBERGER, BAKER HUGHES и HALLIBURTON обявиха че се махат от руZZия и по-точно от нефтогазовите ѝ находища. Сега за тая четворка може да се пише много, но ще се ограничим с по-синтетични пояснения. Първо, който не е виждал нефтогазово находище да пита тези които са виждали, но дали са виждали по-точно такива без тази четворка и такива с тяхното присъствие, защото разликата е огромна. Второ, тези четирите са пионерите в тази индустрия и вадят нефт и газ от почти два века и не само това, но и са научили да вадят нефт и газ всички други. Трето, те са навсякъде по света където се вадят нефт и газ – по всички находища. Без тях и техните технологии с цялата съпътсвуваща номенклатура от резервни части, консумативи и субстанции сондирането, затапването, включването в мрежата на сондите, тяхното обслужване и техническа поддръжка т.е. като цяло експлоатацията на находището е просто жалко подобие на добив. Четвърто и последно и четирите не са нито европейски, британски или италиански или пък още по-малко германски компании, а чисто американски и четирите със седалища в самия Хюстън /Тексас/ (това последното ако някои ентусиасти анти-санкционисти и оптимисти биха хранили някакви надежди те да се завърнат в Сибир). За подробности по тия четирите Интернетът е отворен.
  Сега моето обосновано предположение е че се случва точно тава – ДОБИВЪТ НА ПУТЛЕР ЗАПОЧВА ДА КУЦА, газът не достига, обемите намаляват или се вижда осезаемо вече как ще започнат да намаляват и така както се биеше в гърдите че може да доставя нефт и газ на всички, така вече няма да може да си изпълнява договорните задължения и оттам ще трябва да понесе и неустойки по договорите си. На всичко отгоре и санкциите ще го препятстват да го прави и неговата раZZия от озъбена медведица ще се превърне в една спъната кобила която освен да пръска слюнки и пяна през предните си отверстия и говна и газ от задните такива на нищо повече няма да е способна.
  А защо именно Полша и България? Ами най вероятно добивът е спаднал за тия 40 дни с едни 10% (около 12-13 млрд.куб.м. /год.) колкото е горе-долу вноса на Полша и България и се е цели да се провери как ще се държат едни потребители с твърди позиции като поляците и едни мекотели като българските подлоги които за пореден път ще се проснат като изтривалки пред него да си изтрие сапогите. И вече се видя кои са готови да се хвърлят в краката му…
  Така че по всичко личи че днес отбелязваме първата (40 дни) панихида на путлерската нефтогазова промишленост. А оттук нататък при следващите панихиди задължително ще сме свидетели и как “наказва“ вече и по-големи непослушници…

 14. КУрнела отново пробутва своята примитивна большевишка пропаГАДность!!!
  КУрнела отново лъже , защото когато кУрнела стана вождь на БКП, тогава имаше 1 000 0000 гласоподаватели, а сега , след 5 години гласоподавателите за БКП са само под 200 000 души.
  Т.е. кУрнела е понижава с над 5 пъти гласуващите за БКП.
  КУрнела изгони от БКП Добрев, янков, дърева, стоилов и други леви бензин!
  И сега БКП е спаднала с 5 пъти спрямо преди 5 години!
  И , ако не беше назначен ()резидентът Радев, досега БКП щеше да има още пи-малко гласоподаватели, и нямаше да влезне дори в парламента.
  Гласоподавателите за БКП щяха да са под 100 000, благодарение на ниновНа.
  Това показва ТОТАЛитарНАТА интелектуална НЕдостатъчност на “левите” вождове, като ниновНа и радев.
  Долу “левите” большевишки инфантилни детински популисти от БКП!
  ниновНа отново лъже , че ПП щяла да ликвидира БКП, защото гласоподавателите за ПП отнемат гласоподавателите на ДБ и ИТН, но не и от БКП!
  Гласоподавателите на БКП отиват към болшевишките нацисти от воZZраждение
  и при АБВ(Агентов Большевисткого ВоZZраждения), но не и към ПП и ДБ!!
  Така че ()резидентът Радев унищожава ДБ, но не и БКП!!!
  Още повече, ()резидентът Радев се обяви за “ляв” резидент, т.е. Радев се отрече от цялата си военна кариера, като ляв шапкар!!!
  Според радев левите партии са против войната, но самият радев е назначен генерал в БНА!
  Това показва тоталната интелектуална недостатъчность на радев, който е обучаван за военен през целият си живот и кариера! И ако искаше да си остане ляв партиец, трябваше да напусне военното училище и трябваше да се обучава за ляв синекУрен политкомисарь, а не за летец!!!
  Това показва и ТОТАЛлитарНАТА интелектуална НЕДОСТАТЪЧНОСТ на ниновНа, вождь на БСП (Большевишкие Сталинисткие Партизани), която назначи резидентът Радев, с помощта на решетников!!!
  Долу примитивните левашки большевишки терористи ниновНа и Радев!
  Долу инфантилната интелектуална НЕДОСТАТЪЧНОСТ на ниновНа, БКП и Радев!!!
  Ето затова е е по-добре кУрнела да остане , като вождь на БКП, и така тя ще ликвидира вековната терористична банда БКП, защото ако не беше резидентът Радев, досега БКП вече щеше да има под 100 000 гласоподаватели.
  Т.е. резидентът Радев помага на ниновНа, защото тя щеше вече да е извън парламента, също както ниновНа не успя да запази подареното й външнотърговско дружество и го продаде!
  Всичко това показва, че ниновНа не е способна дори за назначена большевишка “приватизаторка ” !
  Т.е. ниновНа не е кадърна дори за собственото си имущество, ето защо трябва да бъде изритана като министър на промишлеността и индустрията!
  И да бъде пратена в САЩ, като бавачка на сина си и внуците си!
  Тя за нищо друго не става!!!!
  Също както и вадалният й резидент Радев!
  Долу большевишките неграмотници от БКП, долу ниновНа, долу геЙчев, долу р.Овч.,долу пикаещият!!!@

 15. Такааа, 24 часа след шумните крясъци как ни спрели газа… нещата станаха ясни. Старите сметки по които сме си плащали газа са закрити и има нови сметки с буквичка “К” по които да си плащаме газа. Парите са същите, валутата същата…. Но Кирето пуска плащане към несъществуващата сметка, системата го връща и той вече се прави на герой. Газа не е спрян, ще го плати по новата сметка посредник, а от Булгаргаз ще вземе 20-30% повече и ще кажем че сме купили от друг доставчик на по-висока цена. Това е схемата Лорер за големите пари.
  Същото е ваш познат да си смени телефонния номер и вие да го търсите на стария, звъннете на новия му номер и ще се чуете.
  Просто днес в шумотевицата почва голямото доене на консуматорите на газ.
  А руските приказки как европа плаща в рубли си е тяхна вътрешна пропаганда. Никой не плаща в рубли, всички си плащат във валутата и сумите по договорите, само че в сметка с ново название. Газпромбанк дали ще се разплати с долари, евра или рубли с добиващите компании в Русия, на не ни касае.
  ПППП и техните спонсори ще направят много бързо отромни пари.

 16. П.П. Само уточнявам, че без подкрепата от резидентът Радев, досега БКП и ниновНа щяха да са извън парламента!
  БКП щеше да има под 100 000 гласуващи и щеше да има по-малко гласоподаватели от герберастките нацистки большевишки на Копейкин! Радев се обяви за ляв, т.е. за левашки большевик.
  Ето защо резидентът Радев не е президент на всички българи, той е прокси агент на БКП и ниновНа, от което следва че е тотално зависим от БКП, ниновНа, решетников и техният едноличен большевишки вождь – туПин!!!

 17. Радев от Испания:
  https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2022/04/28/4341079_prezidentut_otvurna_na_premiera_asociaciite_s/?ref=home_NaiNovoto
  От статията:
  “Попитан дали след като испанският премиер Педро Санчес, с когото Радев се срещна днес в Мадрид, си промени позицията за войната в Украйна и преди няколко дни Испания е изпратила 200 тона помощ на нападнатата от Русия страна, е склонен да си промени позицията България да не подкрепя Украйна с оръжие, президентът каза, че Санчес разбирал, че там има 300-400 хил. души българска общност, докато Испания нямала такава общност. “Това не се разбира от някои хора в България, разбира се”, вметна Радев.”
  Значи, не помагаме на Украйна, защото в нея живеят 300-400 хиляди българи!!!
  Както казваше моят взводен в казармата:
  “Уникум!!!”

 18. Не разбирам каква е тази обсесия, обхванала напоследък наши политици обилно да обгрижват 300-400 хил. “българи” в Украйна, а да пренебрегнат напълно едно 5-6 милиона българи в България. Първом си мисля, че онези, които в Украйна се самоопределят като бесарабска общност изобщо не са българи в чист вид. Хора, чиито предци от пределите на Османската империя са се озовали в тогавашните предели на Руската империя преди 200-300 години могат да бъдат всякакви – българи, гагаузи, власи и какво ли още не. На второ място, същата тази бесарабска общност до този момент по никакъв начин не е изразила желание да постави физическата си защита в ръцете на българската държава. Нещо повече, дори емблематичният бесарабин, постоянно живущ в Република България Руслан Мъйнов пламенно приветства руската инвазия на територията на Украйна. Дали не е реалистично, че и много други от съплеменниците му ентусиазирано веят руски байраци. След като нищо не знаем за настроенията на тези хора, няма нужда да впрягаме каруцата пред коня.

 19. Към Beal:
  Beal, в Мариупол, и в областта му живеят 150 000 украинци , които смятат , че са с гръцки корени! И тези гръцки украинци са много по-отдавна там , отколкото българските украинци!
  Ето това искам да се набие под фуражката на “миролюбивия” левашки льотчик!!!
  Но както се видя, туПин не разреши евакуация на тези гърци от Мариупол !
  Не успяха да ги евакуират нито Макрон, нито Ердоган, нито гръцкият премиер и външен министър. Дори патриарха не можа да ги спаси.
  туПин ги уби!
  П.П.П. Освен това искам да добавя, че ниновНа, заедно с партийните си бонзи- румен гечев, р.Офч., свиленски и др., все пак успяха да запазят БСП от пълен васалитет спрямо бокоТИКВАТА , Свинаров гергов и пееФски!
  Ето това е единствения “принос” на ниновНа за БСП!

  ниновНа се отдалечи от лявата политика и заложи само на тотален левашки инфантилен популизъм .
  ниновНа заложи на инфантилния консервативно-семеен и кланов ПОПУЛИЗЪМ, и така ниновНа отиде в територията на национализЪма, и дори премина в пряка конкуренция с борисовите платени путлериоти от МВРО, атака и воZZраждение.
  Тази нацистка конкуренция само радикализира политическата пропагадност на ниновНа.
  И така ниновНа се върна към большевишките си фашистки корени отпреди 105 години!
  Ето това е ТОТАЛитарният большевишки популизъм, едновременно ляво-десен,ТОТАЛитарен инфантилизъм!
  Така че ниновНа трябва да се разбере с новите си популистки нацистки конкуренти от воZZраждение и новата резидентска партия на стефан янев!
  И с левите си инфантилни популистки конкуренти – Маноловна, Дончева и т.н..
  Иначе без помощта от резидента Радев, и без нацистките залитания на ниновНа към путлерофилският национализъм през последните 5 години, досега БСП щеше отдавна да има по-малко от 1 процент, както АБВ!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.