Нашистките рожби на грабливия руски орел кудкудякат и кълват на дребно опонентите си в България

“Интересно” е, че президентът Радев и неговата дясна левичарска ръка Илияна Йотова се хванаха за думите на премиера Кирил Петков относно Априлското въстание като аналогия с драмата на украинския народ, изправен сам на бойното поле срещу руския башибозук ( преразказвам) Преглътната мълчаливо истинските думи, която ги извадиха от равновесието на въжеиграчи по опънатия руски газопровод и нервите на целия свят пред лицето на руските ядрени закани. Тези думи бяха две: “позорна позиция”.

А защо не се хванаха за тях? Много просто, защото позицията срещу подпомагането на Украйна с реални средства да се защити от руската агресия е наистина позорна. Как да възразиш срещу този факт на явно съучастие с вилнеещите в Украйна руски орди!

И аз съм споменавал Априлското въстание като отправна точка, когато разказваме за българското освобождение. https://bnr.bg/post/101628013/ivo-indjev-prizivat-za-neutralitet-e-samopriznanie-za-vasalitet

 

 

 

 

Преразказът на Кирил Петков не блести със сръчност. От висотата на своето самомнение, базирано на дългогодишно шлифовано телевизионно гладкоречие, Йотова презрително нарече тази несръчност “простовата”. Началникът й, който също премълча издайнически основателното обвинение, че заема “позорна позиция”, даде своя принос в избирателното репликиране относно Априлското въстание. 

Тези двамцата са от онези нашенци, които смятат, че са провоимащи да говорят за героизма на предците ни. На първите плуралистични избори у нас след краха на съветската окупация, надзиравана 45 години от местните й колаборационисти толкова добре, че не се налагаше разполагане на руски башибозук по нашите земи, БСП си приватизира не само Ботев, но посегна и на Исус Христос. Били предвестници на комунизма у нас и по света.

Какво ли биха казали бунтарят Ботев и Божият син за руските безчинства днес ?!

Този приватизаторски манталитет да бъдат присвоявани партийно и посмъртно величия и да се употребява безцеремонно авторитетът на светците е част от падението на тяхната идеология. В Русия тя се изроди под формата на рашизма, който убива, унищожава цели градове и мародерства в Украйна днес. Позьорите, застанали в позорната поза на “неутралитета” , парадират със своята “възвишеност” на страната на моралните уроди и кълват на дребно своите български опоненти.

От кокошка и петел, които кудкудякат в синхрон с грабливия руски орел, друго не може да се очаква.  

17 мнения за “Нашистките рожби на грабливия руски орел кудкудякат и кълват на дребно опонентите си в България”

 1. Ботев е имал наивна представа за комунизма , като идеал. Тоест какъвто той си го представя,че ще бъде .Ако беше се родил по време на комунизма Ботев щеше да е или в Белене или безследно изчезнал,защото преди всичко е имал идеал за свобода,който е несъвместим с комунизма. Това че комунистите се опитват да си го присвоят не значи нищо.
  Какво би казал днес Ботев по отношение на Путин – ами той го е казал приживе.
  “Тоз който падне в бой за свобода той не умира .Него жалеят Байдън и Джонсън и Пинк флойд песни за него пеят “…
  Христовото учение също е категорично и винаги актуално – обичай ближния,в случая украинецът, както обичаш себе си.Не лъжи,не убивай, не пожелавай Донецка и Луганска област…

 2. За жалост изнуреното от тъпчене на едно място българско общество, не само ги търпи, но и си ги харесва. Това е жалкото. Повечето мозък изтече на запад. Това, което остана, в голямата си част е или закалена стомана, или направо липсва.

 3. Изброените БОКЛУЦИ (ПНХ-Пошли На Хуй) толкова си могат. Въпиюща ПОСРЕДСТВЕНОСТ. Бяха съветофили, после “русофили”, но истински се барат кат пут.инофили. Сега им пускам линк който дори с техният акъл, на врабче или хамсийка, те да си изберат, би трябвало да стоплят, че каузата им да припознаят в Педерацията основен наследник на ссср 1.0 е мисия невъзможна. Крещяш пример. През 1988г. в dream team на “Сборная” 9 са украинци, грузин и българин.
  https://www.facebook.com/photo/?fbid=1949885151868589&set=a.167613100095812

 4. За пРезидента радев мисля, че по-подходящата дума от импийчмънт е имПутмънт. Трябва да излезем пред президентството, превърнато в “явочна квартира” и да го изискаме! На последния митинг бе поставено началото, но трябва да довършим това дело!

 5. Чух, че подкокоросвани от Нинова работодатели се наредили на опашка да искат държавата да им компенсира по-високата цена на газа, след спирането на доставките от „Газпром“… Няма да се правя на интересен и да ги пращам да си търсят компенсациите от „Газпром“ или лично от Путлер, но ще попитам, ако случайно след шест месеца цената е по-ниска от сегашната (азерски ли, втечнен ли, договорен ангро от ЕС ли), ще внесат ли разликата в бюджета (да събере държавата някой лев за следващото поскъпване)?

 6. N.B.
  НАПОМНЯМ: Вход свободен за свободните по дух съмишленици на срещата с читатели на книгата ми на 3 май от 18.00 ч. в Дома на киното в София!

 7. На всичкото отгорре даже НЕ е “натовски генерал”

 8. Г-н Инджев, вие по-добре от всички знаете , каква е разликата между журналистиката и пропаГАДността, нали!
  ПропаГАДнистите , не са журналисти, те са само синекУрни (об)СЛУЖИТЕЛИ по пълна програма на своите сводни…….., пардон на своите гасудари, нали!
  йотовНа е една от най-дългогодишните назначени гАвАрительки (ОЗВУЧИТЕЛЬКИ) на нейните РОБотодатели, нали!
  Това се видя , когато йотовНа се пльосна пред кагебисткият патриарх, и зае обичайната си поза за обратното му (об)СЛУЖИТЕЛИ, като е правила винаги!!!
  Поради своята генетично наследена большевишка интелектуална НЕдостатъчност, което е ноторно известен факт и за всичките й другит съпартийци , през последните 105 години, такива като ниновНа и резидентът!!!
  Долу синекУрните казионни пропаГАДнатори, долу техните РОБотодательски гасудари и кукловоди!
  Вън от ()резиденството!

 9. Ами сравнението с Априлското въстание е доста неточно. Трябваше да му се даде за сравнение на паРадефф военната помощ, която “краварите” и “наглосаксите” оказаха на любимото му сесесере в разгара на ВСВ. За жалост тогава чорапа го нямаше да ги спре, та “да настане мир по-скоро”!

 10. П.П. Малка корекция на автоматичното попълване от андроида!!!!
  По-горе да се чете:

  …………
  Това се видя , когато йотовНа се пльосна пред кагебисткият патриарх, и зае обичайната си поза за ОРАЛНОТО му (об)СЛУЖване, като е правила винаги!!!
  …………

 11. “От кокошка и петел, които кудкудякат в синхрон с грабливия руски орел, друго не може да се очаква.” – точно в 10-та

 12. На всичко отгоре, да припомним, че “…вярвам в единний светъл комунизм” на Ботьов се доказа, че е фейк, сътворен от коминтерновски мошеници чак през 1938 г. Проф. Лизбет Любенова и Горан Благоев вадиха навремето едни данни по въпроса, които после бяха дълбоко замръчкани.

 13. За видеото цитирано от Георги Николов. Асен Василев, а чрез него и България, засенчи като минимум Германия, Италия, Франция и Австрия. За 8 минути изстреля международния ни рейтинг в небесата. И пак, хем съм сигурен, хем дано стигнем до реализация на казаното.Това интервю е основата за защитена чрез НАТО и ЕС България от руZZката военна сволоч.

  За светините ни. От това, че нашите русогрязи безцеремонно си ги присвояват за тяхна си злоупутреа, не накърнява светостта им. Тази святост е консервирана от историята с вечен срок на годност. Пазители на светините са разбиращите ги и следващите ги. Но и такива да са малко или да ги няма, не накърнява святостта им. Тя си остава сама априори. Злоупотребяващите със светините ни се самозаливат със собствената си мерзост.

 14. Малко встрани от темата: първият журналист посетил България е от вестник Фигаро, в неговите репортажи/разследвания е описано, че в Северна България не е имало Априлско въстание/освен символичното във Врачанско/, а в Южна “отделни лица ” са разпространявали слуха, че в Балкана има хиляди руски войски, които ще се намесят. Най-верояно и това е подлъгало тези истински, честни Българи да въстанат предварително. Позовавам се на книгата на журналиста, издадена у нас още през 70те години.
  И още: до заглавието на в-к Стършел е: Ония с автомати и пушки , а ние “Здравствуйте братушки”
  И още: от страницата на Радио Полша – Полша ще пази със самолети Словакия, Словакия, която дари С-300 на Украина и те вече са включени в отбраната на Киев и др. места.

 15. без да се бои от включване във войната,Полша е дала 200 танка Т72 модернизирани,как си ти другарко Нинова?

 16. Много сте добър г-н Инджев. Мисля, създадохте Ивоизма, като оригинален жанр и език в новата бг литература. 😀

  Доукрасих грубичко чудния ви текст:

  “От тлъста кокошка и безмозъчен пингвин, освен да кудкудякат в синхрон с грабливия руски запъртък, друго не може да се очаква.”

  Никой петел не заслужава сравнение с радев. Те все пак летят. Малко.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.