Според фирма “Еконт”, която си има министър, русофилите заслужават специално обслужване (ОБНОВЕНА 2)

“Русофили” не е просто понятие, а отделна категория български граждани, според фирмата “Еконт”.

За сведение на министър Николай Събев това се случва на рафтовете на фирмата му.

Дали той е заръчал или  е своеволие на рашистите, които водят война в неговия тил?

Адресът с рашисткия надпис за специалното обслужване се пази в “редакцията”.

Дано да е изключение. В противен случай министърът си е за изключване от правителството, което имитира солидарност с жертвите на рашизма.

 

Във връзка с горното се изсипаха някои долнопробни обобщения за моето “малоумие”, понеже не съм знаел що е то русофили. Било просто местност в Русe, пък аз да не знам. Изкарват ме почти като пияницата от онзи стар виц. Прочел “жени”, но установил, че всъщност е клозет. И много се възмутил.

Това, което знам, е, че в България не е срамно да има град, наречен на съветския гражданин и наместник на Сталин у нас Георги Димитров. 

Не е срамно централна улица в столицата, на която се намира Министерството на отбраната и Зала България ( с най-добрата акустика в страната ни ), да носи името на московския шеф на славянофилите, българомразеца Иван Аксаков, възкликнал “всяко тържество на България е смърт за Русия”. Знам също, че на него е кръстен цял квартал на отдавна набелязаната от руската имперска лакомия за русифициране Варна. 

Знам, че на Николай Игнатиев, основоположника на измамата, според която Русия дарява земи на славяните и православните ( без да ги определя като българи, за да може Русия по-лесно да си ги прибере барабар с “дарените” земи), все още се именува военновъздушната ни база “Граф Игнатиево”. Все още. Защо има депозирано предложение при министъра на отбраната за нейното преименуване и това един от тестовете за неговото и на правителството путинофилство.

Знам също, че в българските селища гъмжи от названия на главни улици, площади, училища и прочее топоними, наречени на руснаци. За стърчащите в централните части на най-големите ни градове капища за поклонение на съветския империализъм, да не говорим.

Само не знам колко още трябва да се опозори рашистката империя, прикована на позорния стълб в очите на цивилизованите хора днес, за да започне “преосмисляне” на телешкия възторг на русофилщината у нас от всичко руско. Така че “грешката” ми да не знам как се наричат вилните зони във всички български градове и да иронизирам надписа “русофили” е “вярна”.  

На онези, които се възмутиха от моето незнание, ето едно малко допълнение с образователна цел. Коментаторът в ivo.bg , който се подписва като “АЭРОФЛОТ”, разширява темата:

“Това е една вилна зона, м/у кв. Средна кула и Хайдук дере. Ако се не лъжа, там са били разстрелвани предателите от русофилския метеж на Бендерев 1887 г. 

Но иначе сте прав, Стопанино, е-Конт бе създадена 1993 г. като руZко-българско търговско дружество (така е записано). Събев заедно с още 2 души от Карлово и Варна, бяха “сламените хора”, зад които се криеха истинските “сеструшки”. 

След кризата от 2008 г. имаше някакво преразпределяне, но и до днес в моя квартален офис виси регистрацията с ОСНОВЕН собственик Юрий Юриевич Алкалай – този пък е син или племенник на ген.-м-ра от КГБ Алкалай, който движеше нелегалния трафик на якутски диаманти за “нуждите на Партията”. Повече – в книгите на Буковски. Имаше и един як скандал 2011 г. с незаконно събирани над 10 г. лични данни на клиенти – близо 5 милиона, съдържащи всички адреси, телефон, имейл, ЕГН, номера на лични карти, както и всеки един паричен превод, които загадъчно изтекоха неизвестно към КОЙ. 

НСБОП почна да разследва за шпионска дейност, някои от разследващите ги пенсионираха, други заминаха на задгранична работа, а неколцина катастрофираха, слънчасаха или се удавиха. Всички ключови офиси в окръзите и в големите градове, по чисто съвпадение вероятно, се ръководят от синове и щерки само на топ милиционери и БКП номенклатура. Сам Сыбев го дава меценат, спонсор, бонвиван, издател, почти културтрегер, авто-мото пилот, а напоследък ни учи що е “промяна” и каква почва има тя у нас. Sic transit нещата в Задунайския Милиционеристан…”

 

П.С. Благодаря на читателите, които ме осведомиха коректно за наличието на въпросния квартал( вилна зона), разбирайки, че няма как всички да знаем какви квартали ( вилни зони) има в цяла България и как се наричат.

 

12 мнения за “Според фирма “Еконт”, която си има министър, русофилите заслужават специално обслужване (ОБНОВЕНА 2)”

 1. Това е за в.з. Русофили близо до Русе, министърът не е виновен, че ни е такава географията.

 2. @И.Х./Geinzo

  Абе ние имаме град на името на предателя Жоре Тарабата, имаме улици на българофоби – Игнатиев, Аксаков……. Та една местност русофили в Русе ли ни е ексик.

 3. Булевард Граф Игнатиев бие всички безумства. Това е гавра с паметта на Апостола. Така или иначе всички му викаме просто Графа .Да го прекръстят на булевард Влади Ампов по добре. Поне човекът изпя “Мандарини ” и баща му не е комунист.

 4. Русофилите са друга порода двукраки които нямат нищо общо с хомосапиенс. Трябва да бъдат пазени като изчезващ вид. Така че рафт, кран, полицейска охрана, медиен комфорт и пряка връзка със съществата от същия вид в зоопарк “мутрофанова” следва да им се осигурява без жалене на държавни средства.

 5. Това е една вилна зона, м/у кв. Средна кула и Хайдук дере. Ако се не лъжа, там са били разстрелвани предателите от русофилския метеж на Бендерев 1887 г. Но иначе сте прав, Стопанино, е-Конт бе създадена 1993 г. като руZко-българско търговско дружество (така е записано). Събев заедно с още 2 души от Карлово и Варна бяха “сламените хора”, зад които се криеха истинските “сеструшки”. След кризата 2008 г. имаше някакво преразпределяне, но и до днес в моя квартален офис виси регистрацията с ОСНОВЕН собственик Юрий Юриевич Алкалай – този пък е син или племенник на ген.-м-ра от КГБ Алкалай, който движеше нелегалния трафик на якутски диаманти за “нуждите на Партията”. Повече в книгите на Буковски. Имаше и един як скандал 2011 г. с незаконно събирани над 10 г. лични данни на клиенти – близо 5 милиона, съдържащи всички адреси, телефон, имейл, ЕГН, номера на лични карти, както и всеки един паричен превод, които загадъчно изтекоха неизвестно към КОЙ. НСБОП почна да разследва за шпионска дейност, някои от разследващите ги пенсионираха, други заминаха на задгранична работа, а неколцина катастрофираха, слънчасаха или се удавиха. Всички ключови офиси в окръзите и в големите градове, по чисто съвпадение вероятно, се ръководят от синове и щерки само на топ милиционери и БКП номенклатура. Сам Сыбев го дава меценат, спонсор, бонвиван, издател, почти културтрегер, авто-мото пилот, а напоследък ни учи що е “промяна” и каква почва има тя у нас. Sic transit нещата в Задунайския Милиционеристан…

 6. Г- н Инджев, в Русе има квартал Русофили, тъй че рафтът е за пратки за/от този квартал.
  Защо е кръстен кварталът по този кретенски начин е друга тема.

 7. ами да го преименуват този квартал на Българопродавци” по изразително ще бъде.

 8. След като много знаеш, може ли да те попитаме: какво ще правят “русофилите” когато путин капитулира- и те ли ще капитулират, или бързо ще оглавят коалицията на победителите ?

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.