Тъпите рашистки остриета рушат рашистката “репутация” у нас

Години наред едни младоци от “Червена сила”, клонинг на младежката организация на БСП,получаваха по 20 лева на човек на акция да заплашват българските граждани пред и около МОЧА с разправа, ако посегнат на съветската светиня. Тя все така е осветявана уважително като най-важна забележителност в столицата. Изглежда няма кой да постави въпроса за символиката и за разхода на това осветяване в момент, когато знаменити сгради, руски посолства, небостъргачи и световно известни паметници се оцветяват в цивилизования свят в синьо и жълто в знак на солидарност с борбата на Украйна срещу бруталната руска агресия.

Те оцветяват, ние осветяваме. 

При това осветяваме по заръка на руското посолство, но за сметка на столичните данъкоплатци.  Това е продължаващо престъпление в ситуация, когато всички се надпреварват да заклеймяват високата цена на електричеството и да се вайкат, че ще скача още в условията на войната ( т.е. по вина на Русия, която я разпали вероломно, но тази компонента от формирането на цената убягва на говорещите глави по телевизора).

Не е ли достатъчно в името на сигурността на минувачите в тъмната част на деня осветителните тела да си изпълняват функцията? Не и според руското посолство, което управлява тази българска собственост като своя – снабдява я с видеокамери и с инструкции към полицията да я пази от българи, както и вменява на общината задължението да я осветява с мощни прожектори за улеснение на арестите. А вече и дублира нощната стража с активисти на Копейкин, които да служат като плашило. 

Руските еничари, които се перчат и (ме) заплашват на незаконните си контрапротести пред МОЧА била на пост тази вече. Заработват си копейките ( дребният комплексар с баретката беше сред онези , които на 5 май ми налитаха най – бясно като пинчери по време на нашия легитимен митинг пред МОЧА). 

 

 

 

А междувременно техният фюрер беше уличен в поредната лъжа. Успя да измами достатъчно много гласоподаватели да го вкарат в парламента и сега използва статута си да мами от позицията на депутат. Разпространи фалшива новина за бит от украинци български граждани на 4 май в подлеза край МОЧА. СДВР го опроверга. Институционално го определи като лъжец.

И аз го опровергах. Уличих го от екрана на БТВ в лъжа, че първото голямо шествие на солидарността с Украйна в София било организирано от украинци. Показах и снимка на българските организатори, чиито имена могат да се намерят в общинското деловодство. 

Този политически номад, разпознаван навсякъде като болен от фюрерски амбиции, е гонен откъде ли не. От ВМРО, от националистите на Расате, от “Атака”, от Добрич като директор на Историческия музей, от Украйна, където беше арестуван и експулсиран. Беше се присламчил и към БСП на митинг редом с Корнелия Нинова, след което репликира, че всъщност БСП се били присъединили към негов митинг. Точно като във вица за онзи, който занесъл копче на шивача и поискал да му пришие към него балтон.

Човечецът се лашка от позата на жертва ( отвсякъде гонен, никъде не приет ), до другата крайност, заплашвайки наред с “възмездие”, включително с въдворяване в Белене, на всички “майкопродавци” и “подчовеци” в България.

Копоите му  са негово копие. Изживяват се като саможертвени пазители на остатъците от съветското статукво. Много им се иска да се сбият и дори да ги набият, за да си отработят копейките и да си заслужат ореола на острие на московската пета колона, до който се домогват в момента. Умственият им капацитет не им достига да се видят в огледалото на реалността като декласирани елементи, които могат да загрозят всяка картина, дори и рашистката. Който ги е виждал на живо в маймунските им пози и жестикулации, знае за какво става дума. 

Не мога да се поставя на мястото на руското посолство, но ако там имаха малко чувство за съхранение на остатъците от достойнство би трябвало да се разграничат от пияните и нашмъркани посред бял ден нашистки дегенерати и да заявят, че те не са представителни за Русия. Не за друго, а защото тя е, както знаем,  винаги трезва, спретната, непременно културно възвишена, обречена да бъде духовен коректив на грешното човечество със своето доказано и в момента убийствено миролюбие. “Прощавай немита Русия”, както е казал Лермонтов.

Дегенератите си избраха достойни за тях представители в парламента. Фюрерът им лъже публично, доказано и безнаказано. Един от тях използвал депутатския си имунитет да плаши охраната на общината да не се меси, докато краде украинското знаме от балкона на кметицата Фандъкова. А депутатката Елена Гунчева успя да надиграе на това срамно голо хоро дори и фюрера си с призива Русия да удари с “високоточково” оръжие сградата на Министерския съвет в София.

Тези вкупом могат да бъдат оприличени на нож, предназначен за рязане на хляб, но употребяван за убийства. На вид и по предназначение са народни представители, ползват се от благата на демокрацията, която позорят, окарикатуряват и биха заколили при първа възможност.

Това е лицето на Русия в България днес и щом Русия е съгласна, нека се рекламира по този начин. Или ще им прати пак някой як рашист, както онзи каратист, който удари юмрук в лицето самото лице на рашизма Сидеров насред столичния център пред камери и полицаи, изпращайки му руското послание да се оттегли и да спре да руши и без това грозната репутация на Русия?

 

23 мнения за “Тъпите рашистки остриета рушат рашистката “репутация” у нас”

 1. Няма ли кой да им спретне едно painball мероприятие и да боядиса прожекторите в жълто и синьо!

 2. Трайчо Трайков – нямало енергия за премахването на МОЧА.

  https://segabg.com/hot/category-bulgaria/traykov-nyama-energiya-za-premahvaneto-na-pametnika-na-suvetskata-armiya

  Как ще има когато по националного радио вместо да говорим за руската ни изманипулирана история ние сме дали думата на волгинчета ръсещи руска пропаганда..

  Сега е момента за про-европейска партия която да събере зад себе си всички които искат да живеят в Европа и които искат ревизия на историята ни писана от орките и отношеният ни с тях.
  Ако сега не стане няма кога друг път.

  И се надявам тази партия да донесе необходимата “енергия” която да помогне на Трайков.

 3. Хубава статия от Татяна Дронзина:

  “Харвардците” се оказаха отровна пърцуца-менте, страната ни е в мъртва хватка с колективните усилия на цялата политическа класа.

  Там някъде из интернета..

 4. Христо Иванов изглежда не е човек който е готов да оглави управлението на държавата.
  А това не е добре понеже са уж единствената про-европейска партия (като изключим еднодневката ПП която сега е готова да налага европейско вето в помощ на Русия).
  Не било време за избори сега.
  Напротив, точно сега е време про-европейските сили да се обединят за да се противодейства на засилващата се руска интервенция в страната.
  Почвам да си задавам въпроси кой всъщност е Христо Иванов..

  https://frognews.bg/novini/ivanov-vreme-politicheski-pubertet-nikoi-zdrav-iska-izbori.html

  “По думите му ДБ ще стои в тази коалиция докато не възникват условия за алтернатива.”

  Твърде пасивен.
  Чака някой друг да дойде с който да се обединява.
  Ти си “алтернативата” бе човек!
  Мнозинството българи искат да живеят в Европа и са против руската агресия!
  Защо се страхуваш от избори?!
  Тази пасивност му изяде главата на предните избори.

 5. Не се бях сетил за това. Иво Инджев наистина може да оглави такава партия. Поне позицията му е кристално ясна и недвусмислена. Такава партия би била първият политически субект, за който ще дам гласа си.

 6. Господин Инджев, отваря Ви се прекрасна възможност – не я пропускайте! Може да пишете само заглавието на статията – трола ще я изпълни със съдържание! Характерно за троловете е, че са напоителни гьонсурати! От желание да “прикрият срамотиите си” те вече действат на принципа – давам ви кофа с мед, а лъжицата с лайна – ако я откриете! Лайната са във все по-малки количества, за прикритие – “киро подмяната”, “избори веднага” и т.н., все изгодни на руZZката педерация говънца! Кой се хванал – хванал се, а и копейките да вървят, че във Лондон живота много поскъпна, както констатирах!

 7. Проевропейските и цивилизовани люде все така нямат представителство в тази страна . Нямат . Нямаме и аз и моите близки . Ние кристално ясно приключихме със всички форми на съглашателство населяващи сегашният парламент.

 8. Г-н Тодоров,

  Благодаря Ви. Наистина!
  За спестеното време.
  На прощаване един съвет – живота не е черно-бял.
  Дерзайте “градската десница”!
  С “цивилизованите” си последователи като г-н Тодоров “the sky is the limit”.

  P.S. Не си правете труда да отговаряте, няма да го прочета.

 9. Алтернативата на сегашното правителство е служебно правителство за поне 4 месеца по време на руслямската инвазия в Украйна. А служебното правителство ще е на руслямския резидент Радев. Новите избори надали ще доведат до съществена промяна в парламента, но определено ще засилят в тази ситуация позицията на копейкин и рублевия Янев. Явно това е целта на господин Харизанов.

 10. Нежеланието на ОФ правителството ни да даде оръжие на Украйна е не само нравствено падение, но и грабеж от данъкоплатеца. Държави като Чехия например си изпратиха старото съветско оръжие на фронта, а срещу него ще получат съответното натовско – без пари. Ние обаче ако искаме да имаме подобно ще трябва да платим милиарди. Ние данъкоплатците. И всичко това, за да се съхрани коалицията на кражбата, където няколкостотин души ще се облажат, а народът пак ще плаща едни големи пари. Винаги е така когато ни управляват комунисти.

 11. Във воплите, че ако паднело правителството щяло да дойде нещо много страшно, има доста лицемерие. Че каква по-лоша политика може да прави бъдещо правителство, каквото и да е то? Нима сегашното правителство не продължава безславната бокова традиция да не се дразни путлер, съобразявайки се с всички “червени линии” на кУрнела и изпълнявайки всички прищевки на костя копейкин? Нито е вярно оправданието, че в бъдещ парламент иZраждане щяло да се удвои, а янев щял да е първа политическа сила, защото те плюс бсп, абв и останалите пУтриоти делят един електорат. Така че:

  Долу яловото путлерофилско правителство и шушумигата на деса! Избори до дупка!
  Да живее Украина!

 12. @ Todor Todorov:
  “Уважаеми”, висококомпетентен анализатор, достоен да съветва Иво ИНДЖЕВ, упълномощен да квалифицира и клейми всички “тролове, говна и говънца”, имам гореща молба към Вас – моля, коментирайте постваното след Вас от MilaNowak! Какво Ви подсказва Вашата гениална прозорливост, към коя категория ще препоръчате да причислим госпожа НОВАК – трол, говно или говънце?
  До Георги Харизанов: Грешка, приятелю! Не спирай да го четеш. И да реагираш. Често съюзниците-каскетлии са по-опасни от умните врагове… Труженици сме в блога на свободата – Истината е, която руши идеологеми и кумири, и ни прави свободни!

 13. До приятелите Харизанов и Тинков
  Тодор Тодоров не посочва имена. Виновен ли е Т.Тодоров,че вие се припознавате?
  Дерзайте,става весело.

 14. към Павел Тинков:

  Много ме учуди Вашата реакция! Много Ви харесвам и уважавам, като коментатор, защото не Ви познавам лично! Даже исках да Ви посетя при път към Видин, за да се запознаем! След последния Ви постинг, трябва да попитам – желаете ли да се запознаем, или не? Бъдете здрав!

  към Георги Харизанов:

  И да искам, няма как да Ви отговоря, защото обтекаемия Ви пост не съдържа въпрос – само омраза към “градската десница”! Дерзайте – може пък и да успеете да я разрушите!

 15. Да хвърля и моите 5 копейки по въпроса!
  Оня ден, по време на гергьовския парад, в бТВ бяха поканили за коментатор адютанта(секретаря) на резидентът Радев-някой си Димитър Стоянов!!!
  Тоя Стоянов е дългогодишен фатмак от ВВС, а сега е синекурен шут на резидентът Радев!!!
  Та тоя Стоянов каза в бТВ ,че двете световни войни са започнали от Балканите?!?!?!
  Всички знаем , че Първата световна война е започната от атентата в Сараево от РуZZката империя , чрез нейният васаль Сърбия, но резидентския адютант Димитър Стоянов, каза че и Втората световна война е започнала от Балканите, или по-точно от Албания!!!!!
  Тоя Стоянов каза , че Мусолини е нападнал Албания през април 1939г. !!!
  Т.е. Мусолини е започнал войната , преди Хитлер да нападне Польша и преди Сталин да нападне Финландия!!!!!!
  Сега разбирате ли колко компетенти и образовани са фармацията, които съветват резидентът Радев?????
  РАЗБРАХТЕ ли???
  Всички фатмаци на Радев са неграмотни хибридчици , макар и през целия си живот да са служили в БНА, защото не знаят , че Мусолини е нападнал Албания през април 1940, а не през април 1939г.!!!
  След като адютантите на Радев са неграмотни хибридчици, които разпространяват фейкновини, то какво остава за останалите резидентски Съветници????
  Всички знаем , че и Първата световна война и Втората световна война са започнати от РуZZия и СССР!
  Всички знаем за пакта МоЛЛотов-Рибентроп , но явно резидентския фатмак Стоянов не чувал за това, въпреки че е военен!!!
  Ето такава хибридна фейкпропаганда се разпространява от най-високо ниво от резидентската канцелария , а вие очаквате примитивните шлюхи от ВоZZраждане да не разпространяват путлеристката пропаГАДность??? Няма как!!!
  Още повече, сега резидентът Радев си прави незаконна пропутинска популистка партия БВ(Большевишки воZZход)!
  Също както резидентът Първанов си създаде АБВ(Агентов Большевисткого воZZкресения)
  Долу резидентските синекУрни фатмашки съветници и секретари, долу пикаещите шумове!
  Долу незаконните партии на большевишките резиденти на БКП и кУрнела!
  ВЪН!
  НЕзабавна ОСТАВКА!

 16. До Тодор Тодоров:
  Моят необтекаем пост съдържа въпрос към Вас. Защо си спестихте отговора? Колкото до запознанство – нямам нищо против. Познавам много хора със светоглед различен от моя и не мисля, че това ги определя, като мои врагове, тролове, говна или говънца…
  До Асен: Коя част от поста ми Ви дава основание да твърдите, че съм се “припознал”? Или може би на Вас просто Ви се иска да бъде така. Не обичам да изопачават думите ми! В случая, ползвайки речника на Т. Тодоров, зададох простичък въпрос.
  До Бивш/а симпатизант/ка на ДБ: Прося извинение, бихте ли ми казали, имате ли общо с блогъра тук, постващ под НИК “Симпатизант/ка на ДСБ”? Предварително благодаря!

 17. Господин Тинков, всичко е наред, само не мога да си обясня какво прави отговора на въпросите Ви ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН – не е за пръв път! Случвало ми се е само при контакт с неприятни инстиуции. В човешки разгоор го намирам за нездравословно! Бъдете здрав, а някой ден може и да Ви се обадя.

 18. До П.Тинков
  Речникът и смисълът на казаното от вас се съхраняват в архивата.
  Върнете се и ги прочетете щом ви липсва желанието да си ги припомнете.Не съм цензор да си ги отбелязвам.
  Предпочитам разговор на ниво,което на моменти ви се губи.

 19. До Асен:
  Водя разговори на нивото на истината, а тъкмо последната на моменти Ви се губи.
  Специално за Вас, за да не си губите времето да ровите в архивите, отново поствам:
  “Уважаеми”, висококомпетентен анализатор, достоен да съветва Иво ИНДЖЕВ, упълномощен да квалифицира и клейми всички “тролове, говна и говънца”, имам гореща молба към Вас – моля, коментирайте постваното след Вас от MilaNowak! Какво Ви подсказва Вашата гениална прозорливост, към коя категория ще препоръчате да причислим госпожа НОВАК – трол, говно или говънце?
  Та питам, къде в горния текст присъства и намек за моята персона? Къде в текста ме “припознавате”?
  Само питам…
  Ако въпросите ми не са на Вашето височайшо ниво, не отговаряйте. И не ме четете – по-лесно ще е и за двама ни.

 20. Господин Тинков,думите ми,които толково много са ви засегнали са писани за един от предишните ви постове.Цитирания от вас за втори път дълбокомудрен пост още не беше публикуван.
  И последпо – Не ви припознах,вие се прилознахте.
  За нивото – Опитах се да подскажа,че не е целесъобразно да занимаваме аудиторията с нашите личности. Има толкова много общи проблеми!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.