Лев Толстой пророчески е определил внучето си като умствено ощетено от природата

Когато попитали руския писател Лев Толстой защо наследниците му не са наследили и писателския талант той отвърнал: “природата си почива”. Не е бил съвсем прав по отношение на своя правнук Пьотър Толстой само в едно- природата направо го е ощетила откъм нормалност.

Докато рашисткото ръководство на руската държава твърди, че няма намерение да окупира Украйна, т.е. вече се отказва от тази невъзможна за постигане цел, заместник – председателят на държавната Дума, както в Русия наричат тамошното подобие на практически еднопартиен парламент, обяви в интервю за италианския вестник “Република”, че целта на руската инвазия в Украйна е тя да стигне до границата с Полша.

Правнукът на Лев Толстой демонстрира невежеството си в интервюто. Твърди, че Русия е спечелила Кримската война ( 1853-1856 ), в която прадядо му е убивал британци и французи. Набляга на твърдението, че известният със запазеното си място сред световно известните пацифисти Лев Толстой е убивал. Не е защитавал родината си, не се е бил, не е воювал, а е убивал и то именно французи и британци, които днес са му врагове, за разлика от турците в притихналата край разпаления от Русия пожар на войната.

В Русия би трябвало всеки, който умее да срича и да се подписва, да знае за руския кошмар в Кримската война, загубена катастрофално от северната империя срещу османците и западните им съюзници ( сред тях и италианците, на които обаче Пьотърчо също спестява кръвожадното си ретроспективно послание си в италианския вестник). 

Желанието на Русия за реванш за унизителното поражение в Крим е сред водещите мотиви на империята да се реши да воюва отново с османците 20 години по-късно. Включително на Балканите, където представя войната си като “освободителна” за православни и славяни, без да ги определя като българи, за да ги направи по-лесно поданици на своята славянско-православна държава. Пьотърчо обаче явно е “почивал” в часовете по история и на мястото на фактите предлага собствените си шовинистична истерия като меродавен исторически факт.

П. Толстой не пропуска и официално формулираната от Путлер закана Украйна да бъде напълно “денацифицирана” и “демилитаризирана” – последното също никак не се връзва с доказаната реалност. Защото Путлер постигна обратния ефект. След изключително успешната украинска военна съпротива срещу “втората най-силна армия” в света западният свят се зае усилено да превъоръжава с модерни западни оръжия украинската армия и в Москва пропагандоните вече се вайкат, че имат работа с . 

Колко до “денацификацията”, П. Толстой и компания не схващат, че с нацисткото си поведение в Украйна заглушиха досегашните критики в демократичния свят спрямо  крайно десните в Украйна, които и без това са 1,7 избирателите, поради което не успяха дори да влезнат в украинския парламент на последните общи избори. В руското му подобие, за сметка на това, национал-шовинистите от управляващата партия “Единна Русия” имат абсолютно мнозинство. 

ГЕРМАНСКИ НАЦИСТИ ПРЕЗ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА

 

   

ПОДРАЖАТЕЛИ НА ГЕРМАНСКИТЕ НАЦИСТИ МАРШИРУВАТ ДНЕС В РУСИЯ

 

 

Правнучето на Лев Толстой не за пръв път се изказва гадно за народи, които му се иска да бъдат асимилирани. На пожеланието на кореспондент на БНТ като ( новозначен тогава) депутат от властващата “Единна Русия” да води доброжелателна политика спрямо България, бившият телевизионен водещ отговори следното:

“Разбира се. Просто ще я купим цялата. Половината от крайбрежието вече купихме”.

С това откровение той направи изключение от правилото си да дрънка само глупости. Изрече на глас истината какви са мотивите руската държава да поощрява свои верни поданици да изкупуват ударно имоти в България. Щеше да има полза от разкриването на тази истина, ако гербаджийските управници и патриотарските им сътрапезници имаха нещо против руското изкупуване на България. 

И днешните управляващи у нас продължават тази политика на затворените очи пред пълзящата руска имотна инвазия ( въпреки нейния застой напоследък по независещи от България причини). Ако продължават да се правят, че няма такъв проблем ( с окопаването на руската колония у нас – най-голямата група чужденци в България) ще имаме всички основания да смятаме, че и те – нашите днешни власти- също за изкупени от кървавите руски милиарди, които ГЕРБ лакомо обслужваше, за да си заслужат някои “ граждани за европейско развитие” своя дял от тях.

15 мнения за “Лев Толстой пророчески е определил внучето си като умствено ощетено от природата”

 1. “… държавната Дума, както в Русия наричат тамошното подобие на практически еднопартиен парламент, ..”

  Всичко в русия е подобие! Истински стойности напълно отсъстват! Даже блатните павиани (откраднали името на блатото си от Украйна, защото на първите карти от този район на Света, на местото на Украйна пише Рус; а на местото на блатото пише Московия) приличат на хора, но не са, а и никога не са били! Като говорим за подобия, питам се, дали дядото не е знаел диалекта на българския език, та е писал на завален френски, или е писал на завален френски, защото е искал да се прави на френски писател? Типичен пример за руската “класическа” каквото и да било …

 2. Know how за утре-9 май-“день пабеда” масква, червеният площад

 3. Оппалаааа, още един руский военный корабль (катер “Раптор”) пошёл на хуй!!! Аз лично им изтървах бройката, но ще кажа като Мечо Пух: “Колкото повече, толкова повече!”

 4. Мордор у киреча. Шалтера! ( с титри на инглиш)
  ³https://www.youtube.com/watch?v=Un84jvlt-gk

 5. “И днешните управляващи у нас продължават тази политика на затворените очи пред пълзящата руска имотна инвазия ( въпреки нейния застой напоследък по независещи от България причини). Ако продължават да се правят, че няма такъв проблем ( с окопаването на руската колония у нас – най-голямата група чужденци в България) ще имаме всички основания да смятаме, че и те – нашите днешни власти- също за изкупени от кървавите руски милиарди, които ГЕРБ лакомо обслужваше….”

  Надявах се, че приоритет в ДЪРЖАВНИЧЕСКАТА политика на умните “харварди” ще бъде спешното гласуване на законодателство, блокиращо и ликвидиращо руската имотна инвазия по Черноморието ни, което считам (и не само аз!) за най-опасната бомба със закъснител за нациналната ни сигурност. Със съдействието на тъпия и безотговорен Борисов и бездействието на пробитите ни служби за сигурност бе осъществен РУСКИ ЕТНИЧЕСКИ ОКУПАЦИОНЕН ДЕСАНТ в България, около половин милион руски шпиони, теористи и криминали в КОМПАКТНИ маси бяха заселени първо в големите градове като Варна и Бургас, а после в малките черноморски селища, където броят на руските заселници в момента надвишава броя на местното население. Още с пристигането си т.н.”постоянно пребиваващи” координирано, стъпка след стъпка, започнаха подготовката за официализиране на руската окупация на Българското черноморие първо чрез корумпиране на местната власт и превръщането й в обсужващ персонал на изкуствено присадената и разрастваща се като тумор руска диаспора. Видим резултат от тази институционална корупция е масовото ” необяснимо” явление на НЕСМЕНЯЕМИ местни кметове по черноморските ни селища и, меко казано, “странните” местни партии и коалиции, оглавени от алчни и продажни мутри, които винаги “печелят” местните избори, за сметка на национално представените партийни формации, същите, вече по правило, отсъстват от местните черноморски парламенти или имат твърде символично и анемично представителство. Българското законодателство отдавна НЕ се прилага и НЕ важи за Черноморието ни, там са в сила други, “специфични” местни закони, които го обособяват като отделен законодателен (проруски) анклав, стъпка към обявяването, след организиран референдум, на бъдещата му “независимост” от България като някаква Задунайска черноморска република !
  Задавам си въпроса не осъзнават ли “умните” ни харварди, че е надвиснала опасността метастазите на този руски етнически тумор постепенно да умъртвят тялото на 1300- годишната ни българска държава?! Ако не им достига “експертиза” да решат този проблем по съвременен начин, поне да проучат опита на предишни български правителства, справили се с подобни ситуации:
  Когато, след победата на болшевишката революция, около 26 000 бежанци – белогвардейци идват в България, цар Борис – III и мъдрото българско правителство НЕ допускат формирането на компактни маси от бежанци (повечето въоръжени военни) като спешно осъществяват разоръжаването и разселването им из страната. Отказалите да се разоръжат са принудени да емигрират в съседна Сърбия или другаде. Така и днес, особено след престъпленията на руските орки в Украйна ( нагледен урок – предупреждание за българските властимащи) “постоянно пребиваващите”, които НЕ отговарят на законовите изисквания за дългосрочно пребиваване в България, а 90% са точно такива, да си заминават обратно във “великата” ИМ матушка! Без изключения!

 6. Нов опит за линка ккъм видеото с Максим Кац

 7. Ето как в Херсон народа се ебава в руслямската сган

 8. Пренаписването на историята от путлеро-фашистите е по-цинично и от болшевишкото. Което, знаем, беше постигнало върхове за времето си.
  https://haskovo.live/1-%D0%BC%D0%B0%D0%B9-1941-%D0%BD%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8-%D0%B8-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D1%83%D0%BD%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D1%87%D0%B5%D1%80/

 9. Може ли България сама да добива газ? В търсене на енергийна независимост – говори председателят на най-голямата асоциация на търговците на природен газ Светослав Иванов.

  Български сателити в Космоса.
  Необятните възможности на космическите данни.

  Важните неща са до края на 18-та минута.

 10. До Тодор Тодоров:
  Ето тук вече мненията ни съвпадат на сто процента! Бих си позволил да добавя:
  1. Има руска нация, но не съвсем – Десетки етноси /запазени/, десетки езици, десетки вероизповедания /взаимоизключващи се/, десетки разновидностина ценностна система, неизброими по вид нрави и обичаи…
  2. Русия е християнска държава, но не съвсем – виж т.1, плюс широко застъпените суеверие и атеизъм.
  3. Руската църква изповядва източноправославна деноминация, но не съвсем – справка Гундяев, съвместимост и отношение към европейския ортодокс.
  4. Руска наука съществува, но не съвсем – приблизително 40 процента от учените ѝ не са с руско потекло, а откритията на останалите са или измислени, или откраднати.
  5. Руското изкуство е велико, но не съвсем – и там положението е близко до това при науката, освен това истинските творци са цензурирани, преследвани, остракирани, мачкани, маргинализирани и често отстранявани /физически или чрез емиграция/.
  6. Руската култура също е велика, но не съвсем – в самата Русия нейни носители и почитатели са 10-12 процента от населението. Останалото е мрак – безпросветност и убогост.
  7. Русия е парламентарна република, но не съвсем – управлява се еднолично /парламентът е за парлама/, величаят се до обожествяване самодържеца и предхождащите го диктатори. Погледнете националните им символи – и нашествениците им в Украина, и дефилиращите днес на парада дефилират под червени знамена със сърп и чук и други с двуглавия орел на царщината,едновременно с това носят георгиевски ленти и знаци, родеещи се със свастиката.
  Мога да продължавам така още дълго, но има ли смисъл?
  Руската федерация и руското природонаселение са тежко /твърде вероятно – неизлечимо/ болни. Заболяването за разлика от рака е заразно.Търси се хирург!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.