Софиянци отново измиха лицето на официална София от позора на колаборацията й с рашизма

 

 

 

 

 

София е все пак в крак с времето и във все по-голямо противоречие с властта, която е на дъното в Европа ( и ) по заявяване на солидарност с нападната от Русия украинска жертва. Шествието на солидарността с Украйна мина покрай бившето консулство на СССР, върху чиято стена  незнаен талант е нарисувал убиеца Путлер като убиец на …Путлер. https://frognews.bg/novini/hiliadi-sabraha-tsentara-sofiia-podkrepa-ukraina.html

 

 

 

 

 

Властите ни отчаяно се опитват да охраняват влиянието на руския постколониализъм. Но им е все по- трудно. Не ги спасяват и бутафорните самозвани пазители на съветските светини.

Върхът на МОЧА беше атакуван с дрон. Разпръсна цветовете на Украйна върху върховния символ на руското имперско влияние в центъра на българската столица. 

Колко сме си говорили със съмишленици, че това може да бъде направено! И ето, че беше сторено.

По-малко от денонощие по-късно се сбъдна и друга мечта. Осветиха руското посолство в цветовете на Украйна. 

https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2022/05/09/4344236_protestirashti_osvetiha_v_sinyo_i_julto_posolstvoto_na/?ref=home_NaiNovoto https://sofiaphilharmonic.com/sabitia/la-donna-e-mobile-4/

20 мнения за “Софиянци отново измиха лицето на официална София от позора на колаборацията й с рашизма”

 1. Гордея се със съгражданите-софиянци.
  ШАПО!

 2. “Дневник” пропуска само да спомене, че защитниците на руската позиция във войната бяха буквално шепа хора. Никакви “две групи” нямаше, но пък имаше един смешен момент. Слизам аз от метрото и чувам: “Виждам, че сте за протеста. Можете ли да ни кажете откъде да минем за руското посолство?” Отговарям аз, поглеждам и насреща ми – телевизионен екип. И то на доста известна телевизия. И те не знаят къде са пасолите. Иначе, нали, много влиятелни гасударите.

 3. Браво, Свободна София!💙💛

  Видях хиляди благородни и почтени хора, с българското, украинското и знамето на Обединена Европа!
  Радвам се да го кажа, ако щете укорете ме, но освен благородството в лицата им видях и гняв, и нестаена твърдост срещу опита на путлерофашистите да ни отнемат и малкото Свобода!

  БРАВО!

 4. Президент Байдън подписа закона за ленд-лизинг за по-бързо въоръжаване на Украйна!

  Това специално за Димитър…:)

  Нали питаше оня ден защо се бавело подписването?

  Ей го на, стана, факт е! 🙂

 5. @Българин
  Нали сите гадаехме с какво ввХуйло ще ни сюрпризира на 9 май. А то, дедушката Джо взе инициативата и троли Пиня или “изтемари го курвенската” казано на жаргон.
  Шалтера!

 6. Няколко (не)забележителни факта.
  Нямаше самолети на Путлеро-рашисткия парад – извод: нямат вече читави самолети и пилоти.
  Рулямското министерство на “отбраната” се хвали, че изстреляло 4 нови свръхзвукови противокорабни ракети Оникс срещу вертолети на ВСУ……. ПРОТИВОКОРАБНИ ракети предназначени уж за унищожаване на Самолетоносачи (по руслямските хвалби) изстреляни по ….. вертолет !!!!! Извод: ракетите калибър свършват. Инак хубава дупка са издълбали в полето…
  А страха така е обхванал руслямските войници, че се разбягват дори когато им подсвиркват с уста.

 7. Поклон към гражданите софиянци, дълбок поклон!
  Но много ме гложди въпроса…. Там ли бяха Хаджинекадърник, Бабикяните, коминтерн Бойкикев, ДС Атанасов, кака Цона, Мирчев…… мятаха ли риба, яйца, свински уши, домати… по руская пасоль???? Или те могат да оплюват и да осират само България и българските институции? Снощи под полата на Нинова ли бяха скрити?
  Като изключим достойната позиция на Трайчо Трайков против МОЧА, някой от гореизброените да е изразил позиция и реално действие за премахване тотемите на окупаторите ни?
  Снощи видяхме реални хора, с краката си, с гласа си, с реалното си присъствие да изразят позиция срещу руския нацизъм. Къде бяха “десните” ни водачи?
  Поста ми може да се разминава с официалната линия на сайта….. но мислещите хора в провинцията си задават тези въпроси.
  144 г руско иго стигат.

 8. Минута молчания за погибшими в Украине / Хвилина мовчання / Moment of silence for the dead

  СЛАВА УКРАИНЕ!!!! ГЕРОЯМ СЛАВА!!!! СМЕРТь ВОРОГАМ!!!!

 9. Браво, моя европейска София, стопли ми сърцето! Нека стане кристално ясно, че европейците са с Украйна.
  Ще падне Моча, назрял е моментът. Берлин е с вас, поздрави!

 10. Към Висок:

  Разбирам гнева Ви спрямо посочените политици, но в интерес на справедливостта трябва да кажа, че някои от тях са редовни участници в митингите в подкрепа на Украйна ( като Хаджигенов и Бабикян). Бил съм на всичките 4 и на трите големи шествия ( огранизирани във Фейсбук от доскоро непознати помежду им младежи, моите нови герои – успяха да съберат хиляди съмишленици за каузата и показаха, че добре свършената работа по организацията е е от ключово значение ). Плюс на опитите за опаковане на МОЧА, където рашистите ме превърнаха в своя главна мишена. Пропуснах само вчера сутринта сблъсъка край Митрофанова ( и веднага някои ме подпитаха защо не съм бил там) . На всички митинги, на които има възможност за речи, съм бил говорител.Така че съм доста меродавен свидетел.

  Признавам си, че ме зарадва доста това, че много хора бяха гледали клипа с “Червона калина” с моя български текст. До снощи дори не го бяхме качили още в Ютюб, а само “блуждаеше” из Фейсбук.

  /Users/ivoindzhev/Desktop/RED KALINA.mp4

  Дори изпитах вчера известно удовлетворение, че шествието от 20 000 души беше предвождано от двете парчета плат от по 7 на 2 метра в жълто и синьо в жълто и синьо ( нямаше време да ги дам да ги съшият през почивните дни) бяха плод на моята реакция. Купих ги след като рашистите ни откраднаха на 4 май голямото украинска знаме, с което искахме да опаковаме МОЧА и така изненадахме неприятно на следващия ден мутрите, които пак се бяха събрали да ни тормозят и се подиграваха на мегафона, че си нямаме знаме.

  Не толкова персоналното присъствие на политиците е проблемът. Въпросът е защо партиите им упорито избягват да вкарат в предизборните си програми въпроса за съветската символика. Също толкова упорито всеки път призовавам ( не, че смятам моите призиви да нещо важно), но НИТО ЕДНА партия не желае или не се решава да постави тази тема на изпитанието на своите гласоподаватели.

 11. Павел е казал всичко в това видео! Изгледайте всичките 33 минути и 49 секунди:

 12. “Не толкова персоналното присъствие на политиците е проблемът. Въпросът е защо партиите им упорито избягват да вкарат в предизборните си програми въпроса за съветската символика.”
  Затова уважавам вашето битие като навремето в БТА, така и днес в този форум. Заради вашата днешна позиция. Желая ви здраве и успех.
  144 г руско иго стигат.
  Русия е проказата на планетата Земя!

 13. Извинявайте за просто-селският акцент:
  Тоя позор миене нема!

 14. Georgi Nikolov 💙💛
  10.05.2022 в 00:53

  Ха ха ха ха! Супер казано! 🙂

  А на мен ми направи впечатление, че времето за парада не беше никак лошо – нито имаше урагани и градушки, нито порой се изсипваше от надвесените темни облаци…:)
  Дали пък отказа да участва авиация в парада не се дължи на обикновен страх?
  Току виж някой патриотичен руски пилот на хеликоптер реши да свърши войната за минути и нацели трибуната с Късочайшия лидер на нея :))

  Абе верно ли преди парада щателно са проверявали “Арматите” за наличие на боеприпаси в тях?
  :))

  P.S. Държа на авторството си за думата “Късочайший”, но разрешавам без проблем ползването и в този уважаван Форум, само да е по предназначение!

 15. Стингерите решиха до голяма степен военното поражение на СССР В Афганистан.Тези ниско прелитащи на парада самолети са като учебна цел .А да не забравяме и египетския парад на Ануар Садат….

 16. Снощи поне за няколко часа спрях да се срамувам. Иначе ме е срам от сутрин до вечер от нашистите ни. Благодаря на организаторите. Ще трябва да научим и текста на Червона калина.

 17. Г-н Инджев, моля пуснете превада на “Червона калина”. вероятно съм го пропуснал, а посоченият линк не отваря

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.