Рашистите газ пикаят

Е, това вече е съвсем непоносимо за рашистите – България не само не падна на колене в предсмъртен гърч от удара на руското газово оръжие, но и е на път да замени спрения от Русия газ с американски. Сгъстен и в сгъстени срокове. 

“Киро” се оказа достатъчно “гъст” с американците. Постигна с тях онова, което гербавите грабители не пожелаха и не можаха да направят за 12 години. 

https://www.dnevnik.bg/politika/2022/05/11/4345294_kiril_petkov_sled_vizitata_v_sasht_shte_poluchavame/?ref=home_layer2

Нищо друго да не беше свършил досега “Киро” за натриването на руския вирнат нос и натирването на газовия му монопол, с този американски компесаторен ход с коня на геополитическата дъска, заобикаляйки руския цар, успя да вбеси пешките на Путлер у нас.

Рашистите газ пикаят. Мучат пред МОЧА, където вият на умряло още преди да сме им демонтирали “последния рубеж” на рашизма в българската столица. Пред замяната на руския монопол с американско спасително снабдяване обаче никакво мучене не им помага. Те могат да наричат колкото си искат съветската окупация “освобождение”, ама освобождаването ни от руския газов диктат просто няма как да оплюят с елементарната лъжа, че е вреден за нас, вкл. защото е по-евтин, както твърди омразният им “Киро”.

“Къде е Киро на кирия”, че да се опитват да извъртат колко лошо нещо е американският газ в сравнение с по-скъпия, но пък недостъпен вече руски газов шантаж. 

Както и в случая с МОЧА, става дума предимно за символиката. За изваждането на руския газов нож, забит до кокала ни от много години,  рашистите могат да ронят сълзи за руското гробище – те дори идиотския ход на Москва да накаже с пресъхване на газовата тръба най-слабата европейска държава посрещнаха с “така ни се пада”. Надяваха се Русия да навреди толкова болезнено на България, че да се по(в)твърди рашистката теза, че без матушката им сме обречени да мрем. 

Отново ще кажа: Вова рие, на гърба му пада.

8 мнения за “Рашистите газ пикаят”

 1. Иво, искрено се надявам миризливият руски сапог най-накрая да се вдигне от гърба на България. Войната в Украйна ни дава златен исторически шанс да скъсаме с най-омразната ни зависимост от 78 години насам. Дано правителството устои и Нинова и Слави да си дадат сметка, че излязат ли сега, нищо после не е сигурно. Притеснявам се от лумпените от В(гъз)раждане и липсата на каквато и да е институционална реакция по адрес на беззаконията, които си позволяват.

 2. Винаги съм казвал, че за да получиш правилен отговор, трябва да зададеш правилно въпроса. Не е все едно да попиташ “Искате ли да дадем оръжие на Украйна и да се откажем от руския нефт и газ?” или “Искате ли да предотвратим обстрела на Варна и Бургас? Ако искате, трябва да дадем оръжие и да се откажем.”… Дори ще ни излезе по-евтинко (това – за патриотите)…

 3. Новината е добра!
  Само да не стане като оръжието за украинците.
  Като беше в Киев обещанаше едно, като се върна в София, друго се случи…

 4. Очевидно е, че след посещението на Кирил Петков в САЩ работодателите, ползватели на руски газ и предплатените руски лобисти у нас спешно организират свалянето на правителството чрез “каскадни” протести с планирана кулминация на 18 май, навсякъде подкрепени от лумпените на Копейкин, ресторантьорите- наркопласьори на разскубания колхозник Алибегов, попове разни от някаква “Агора” и т.н.. Министърът на екологията и острие на проруските протести срещу шистовия газ в България Бориславча Сандов, точно в този момент на антиправителствени подготовки, се включи в работодателско-копейкиновата “завера” като принудително спря дейността на ТЕЦ “Марица – 3”, за да изкара още около 1000 работници на протестите. Ама “хитър” стратег е този Бриславча! Сигурно си въобразява, че никой няма да се досети за връзката между “мероприятията”. Просто съвпадение във времето 🙂
  Кирил Петков и Асен Василев веднага да анулират заповедите на руското прокси Сандов и да пуснат ТЕЦ-а !

 5. “Като беше в Киев, обещаваше едно, а като се върна в София, друго се случи”
  Де да беше така… Още по-лошо беше… Едното го обеща в София, още преди да тръгне за Киев. Толкова категорично и натъртено, че чак се разчувствах и се извиних на ПП за всичко, което съм си мислил за тях преди това… Ако… Казана дума, хвърлен камък….

 6. Когато пратя някой на майната му винаги се притеснявам…….. стигнал ли е не е ли……

  Та сега ето един ПО-здрав за всички българчета служещи на интересите на матушка Русия в България……..

  Камбаните на ада вече бият за вас другари……….

  Вървете на майната си………..

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.