Пророчеството на Бабченко от 2017 г. за денацификацията на Русия

КАК  ЩЕ  СЕ  СЛУЧИ

Аркадий Бабченко: Лекарството. От грандомания. От имперство. От желание за война. От омраза.

05, 09, 2017

 

 

 

 

Как „Абрамсите” на Тверския започнаха това? Лайфнюз по този повод трети текст пише. Така, че ако тази тема все пак ви интересува, дайте аз ще ви разкажа, приятели мои, как ще се случи.

Колона от „Абрамси” ще премине по Тверския и ще се базира на Манежка. Благодарни руснаци, забравяйки за Крим, ще хвърлят към освободителите цветя и свели поглед ще молят за хуманитарно задушеничко.

Аз ще седя на бронята мълчаливо пушейки и все така мълчейки ще гледам към вас. От време на време ще снимам. Вие ще се усмихвате смутено,  размахвайки  американски знаменца и всячески изразявайки дружелюбието си.

Аз ще допуша, ще захвърля мълчаливо фаса, все така мълчаливо ще се спусна в люка, ще се измъкна от него със стар американски военен колан, със звезда в кръг  на катарамата и ще кажа: „Е, какво. Заставай на опашката”.

Сваляйте панталоните, братлета. Ще да приемаме лекарството. Срещу величие. Срещу имперство, Срещу шовинизъм. Срещу ксенофобия. Срещу жадуване за чужда земя. Срещу военолюбие. Срещу омраза. Срещу човеконенавистничество. Срещу робството. Срещу мракобесието. Чий, казваш, е Крим?

И на всеки сто метра ще има варели под слънчобран, на които доктори ще поставят с катарами печат на оголените задници на осемдесет и шестте процента: „Излекуван! Лейтенант Маккарти”.

А след това ще потеглим към Останкино.

Не-не. Да не се плаче. Да не се разказва за ипотеката, за това, че трябвало да се хранят децата,за това, че просто си си вършил работата, за това, че си само един прост шофьор или чистачка. По-рано е трябвало да плачете. А сега вече е късно. Лечението ще бъде комплексно. Този път такава грешка няма да допуснем. При това на вас все-пак ви провървя. Чувате ли тези крясъци. От зданието на ФСБ идват. Ето къде се провежда в момента истинска терапия.

Е, а вие какво си мислехте? Не, като миналия път няма да бъде. Повече никакви „О-Раша-Горбачьов-Перестройка-Дружба-Предъвкване”. Не-е. Онзи път вие се изхитрихте да изе..те окончателно всички. Така, че сега вместо “Ра-ра-распутин” ще има програма „Нефт срещу храни”, външно управление и денацификация, и така около 20 години.

А после ще отидем в Олгино. При Лайф-нюз. При Рен-ТВ. И така по списък. Никой няма да бъде пропуснат. Нищо няма да бъде забравено. За настървението. За разпалването на омраза. За призивите към нашествия. Към убийства. Към война. За ето този ваш насран колаж. Ремъкът е от стара продъбена кожа, всичко ще издържи.

И това е само началото. Най-интересното предстои. Вижте Хага. Оценете архитектурната красота на зданието на международния трибунал.

А след това, прогледналите осемдесет и шест процента ще прихождат, потривайки подпечатаните си задници, да благодарят за обучението и да коментират. Какво им е струвало да живеят тук. И как ние да преобзаведем Русия.

 • В Москва все-пак бива, може да се живее, кучешкото е достатъчно, пък и с варената трева се свиква, – ще говорите вие. – Но ето на стотина километра оттук вече е съвсем лошо. Гражданска война, през всеки пет километра – отделно свое ДНР, с алкохолици на  блокпостовете, разпада се Русия, не бихте ли могли вие…
 • Не.
 • Защо?
 • На нас ни е през дяд…я.

На нас по-точно не само, че ни е през дяд…я. Не само, че нямаме намерение да преобзавеждаме Русия. Даже напротив. Ние категорично поддържаме разпада на шибаната ви империя. Десетина самостоятелни княжества ще ни устроят напълно. Ядреното куфарче ето-на, тука поставете. Юнак. На теб консерва задушено.

Братлета, вие просто все-още не сте проумели главното.

Не сме дошли да ви освобождаваме. А да ви лекуваме.

Не мир ви носим, а – Лустрация.

И така – двадесет години. Като с Германия.

А  след това ще видим.

В зависимост от качеството на научените уроци.

Превод от руски за ivo.bg : Павел Тинков

13 мнения за “Пророчеството на Бабченко от 2017 г. за денацификацията на Русия”

 1. Прав е Бабченко – лечение за всички рушняци, независимо “прост шофьор или чистачка”. А за военнопрестъпниците, начело със Сговнимир Путин – трибунал и затвор! Русия трябва да бъде смазана, точно както Германия! А след това, ако може да възкръсва! Само че много се съмнявам, защото са необходими все качества, които блатните павиани генно не притежават!

 2. според мен,не трябва да се казва”смазана” а почистена,така както при онкооперация се чистят метастазите,но здравото остава..Яд ме е малко,че годинките са ми много и няма да видя скоро резултатите,но утешението е,че децата ми че видят това изцистване.

 3. …А ДАНО, АМА НАДАЛИ!…напълно приемам мечтанията на БАБЧЕНКО, защото в тях е прозата на истината. за съжаление, както е известно на който се интересува, човешкият род е определено тъповат поне в едни 95% / реално: 99,95% /. ако бяхме крава и се срутим от много тясно мостче, никога втори път нямаше да стъпим към подобно мостче. но ние сме нещо повече от крава и ако един идиот избие 50 милиона от нас, децата на избитите вече пламенно крещят : ” да живее сталин”. за първата световна война всички европейски и прочее армии бяха от доброволци. изпоклаха се повече от идиотски и станаха пацифисти. след 20 години запалиха втората световна война, срутиха цяла европа и отново станаха пацифисти. де да бяхме с мозъци поне на крава…не, ето ни вече в разгарящата се трета световна война. ако имаше господ, щеше да се възмути: “хайде, стига де!” но очевидно няма. затова БАБЧЕНКО си МЕЧТАЕ за предстоящото…сваля си дисонанса. знае КАКВО ТРЯБВА да се случи и знае КАКВО ЩЕ се случи всъщност. ЗЛОТО НЯМА ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕНО ИЛИ ПОНЕ МУМИФИЦИРАНО, а ще бъде заметено отгоре – отгоре по удобния за всички начин. защото не сме крава, а нещо повече!..
  не ви звучи комфортно, но какво от това? истината е винаги само една, но какво от това? всеки си вярва на “своята истина” – според колкото е по-различен от кравата…
  дразните се от персонажа ми крава? това е метафора за животинското в нас. мнозинството хора позиционират ЗЛОТО в животинската ни компонента. в голяма грешка са, но не го знаят. я си представете удна тухлена сграда и вървяща към нея крава. дори в пияно състояние / вие / НЕ бихте си представили, допуснали, че кравата, както си върви, ще иде и ще се блъсне с глава в тухлената стена. а ние, уж по-умните хора, го правим и то НЕ ВЕДНЪЖ, а пак и пак…злото не е в гените ни, а в главите ни. злото там се и възпроизвежда. ако има кой да го посее. а винаги има. ето, в момента в русия в детските градини децата се подреждат не в пионерски редици, а в буквата на смъртта Z. заразяват се със злото милиони глави…добре поне, че можем да си мечтаем с БАБЧЕНКО!

 4. очакваната мобилизация не се състоя,появи се ”замещение”-внесен е законопроект в Думата да бъде вдигната пределната възраст за ”контрактна” служба до 65 години..

 5. Да, това си беше и остава култов текст. Навремето Роскомнадзор пристъпи към масово затваряне на сайтовете, които го публикуваха. Храчистите псуваха Бабченко, че е “хохолска подлога” и предател. У мен обаче възниква въпросът – а в Задунайския ни Милиционеристан КОГА?

  PS Респект и благодарности на Павел за превода.

 6. А дали се подготвя специфичен сценарий за лечението на хилядите постоянно пребиваващи орки с “имперско” мислене по нашето Черноморие и тъпите им продажни местни наемници ?
  (Личното ми мнение е, че те не се поддават на лечение, поради генетичните им “особености” т.е. забавеното им еволюционно развитие и просто трябва да бъдат репатрирани обратно във велика им матушка: Чемодан, вокзал, Мацква!)
  Кой ще инициира събирането на НАЙ-КАЧЕСТВЕНИЯ български интелектуален елит, който след вдъхновен и патриотичен “brainstorming” да поеме отговорността за изработването на всеобхватен план за дерусификация на България с КОНКРЕТЕН ГРАФИК на лечебните “мероприятия”? Само да не се самопредложат пак ку-ку “синодалните” старци от казионния (съветски) БАН !!!
  И след това да се натовари НАЙ-ПОДХОДЯЩАТА българска институция, която да следи и отговаря за качественото изпълнение на този ПЛАН ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ на достойнството на българската идентичност, освобождаването й от силово натрапените й комплекси за малоценност, както и от развратения от руското присъствие у нас традиционен български морал.
  Надявам се, че възстановяването на сринатата ни икономика ще бъде по-лесно, щом се спре “изсмукването” й от кърлежите – “освободители” и прекратяването на кражбите от мулти-бойкомутрите.

 7. Очаквам деня в който ще се публикува:
  Днес бе подписана пълната и безусловна капитулация на Русия.
  Дано го доживея. Подпис: Русия е проказата на планетата Земя!

 8. към висок:

  “Русия е проказата на планетата Земя!”

  Точно така, както и БКП (ГЕРБ, БСП, ДпС и т.н. русороби) са проказата за България!

 9. @ SMS:
  В разработката на програмата за денацификация на Западна Германия водеща роля е имал немският писател и публицист Ерих Мария Ремарк. Защо за България да не бъде ИВО ИНДЖЕВ? Без да се затрудня, на прима виста бих могъл да изброя още десетина имена. А и нали трябва да запазим поне пет места за представитери от НАТО и ЕС. За последните имам известни колебания /най-вероятно ще бъде по-разумно да изключим участие на Франция и Германия… За всеки случай./

 10. @Павел Тинков
  Участието на Иво е задължително, както и на други публични личности с реален принос за дерусификацията на България до момента.
  Що се отнася до представителите от НАТО и ЕС , имам доверие на “старомодните” политици от т.н. стара школа като Байдън, Нанси Пелоси, покойната Маргарет Тачър и Елизабет II, безкомпромисният Ги Верховстаат, за които понятия като почтеност, морал, съпричастие, справедливост, значат повече от преобладаващата днес политическа меркантилност, ползата, националния егоизъм на някои европейски лидери. Изненада беше Борис Джонсън с категоричната си позиция в подкрепа за Украйна.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.