Само разгромът на Русия в Украйна ще ни помогне да се отървем от нейното престъпно влияние у нас

 

 

 

 

 

България е прояден термитник от гневните мравки на путинофилията, които се изживяват като защитници на Термопилите в наши дни. 

Вече трети месец украинците  отказват да посрещнат с хляб и сол руските главорези. Нападнатите се защитават срещу миролюбивите руски агресори . 

Руските нашественици в Украйна днес са еквивалент на азиатските орди, които   през 5 в. пр. н.е.  са убедени, че могат да смажат свободолюбивата Атина, но се оказват в крайна сметка победени.

Путинофилията е заболяване, подобно на хемофилията. 

Хемофилията е болест, от която страдал Алексей, престолонаследникът на последния руски монарх Николай II, разстрелян безмилостно, заедно с цялото му семейство от болшевиките.

Болният от хемофилия е (бил) застрашен да умре в случай, че се нарани и кръвта му изтича. Раната не се съсирва ( преразказвам без претенция за медицинска експертиза). 

Чия кръв ще изтече днес най-напред във военно-икономическия смисъл? Дали Русия, с нейния 1,7 процент от световната икономика ще надделее над десетки пъти по – силния си в икономическо, а и във военно отношение западен противник? 

Русия е обречена да загуби в това състезание по кръвопускане. Руснаците  не си дават сметка за това. Не и мнозинството от тях.

У нас озверяването спрямо украинците в крак с рашизма се предполага да не е така масово, но е също толкова отблъскващо. Това озверяване се е закичило кощунствено  с етикета “възраждане”.  https://www.clubz.bg/128121-fenka_na_vazrazhdane_tezi_ukro_orki_zheni_i_detsa_tryabva_da_napravim_zhivotat_im_nevazmozhen

От години отказвам да споря с фанатици, за които Русия винаги е добра, макар да е най-добра в насилването на собствения и на по – малките съседни народи. Благодарение на рашистката агресия, която стресна първоначално дори и гузните български медии успявам да избегна абсурдния дебат на телевизионния терен, където съм реабилитиран частично след дългогодишния арест на моята коментаторска позиция. Вече не ми монтират заглушаващи рашистки устройства.

Случи ми се да бъда подложен на уличен рашистки вербален обстрел след като рашист се намеси в дочут разговор между мен и един познат. За броени минути видях и чух еманацията на фанатизма на полуосведомения, полуобразования, но пък напълно убедения в своята правота нашист, който външно изглежда като нормален човек. Той вярва свято, че знае повече от мен за (гео)политиката и е по-компетентен по всички въпроси, вкл. и по въпросите на Близкия изток, с които се занимавам по силата на образованието и специализацията си от 40 години  насам. 

 

“Знае”, например, че американците са убили 2 милиона иракчани, което оправдавало Русия в днешно време. Но “не знае” Гунчева от “Възраждане” да е призовавала руски ракети да ударят центъра на София, на което реагираха с обща декларация посланиците на 33 държави у нас ( нямало такова нещо, т.е. посланиците са някакви малоумници, които си измислят повод за демарш ). Сменя темата, когато бъде хванат в незнание, но чуе ли за руската заплаха от ядрена война не унива – вади на показ Хирошима. Хитрува, правейки се, че не ме знае кой съм ( за да не излезе, че съм някой “важен” в очите му), но не се стърпява да ми зададе въпроси ( например къде съм учил), с които се издава, че лъже.  

И всичко това ( и много още от същото ) беше изсипано върху главата ми с ехидно чувство за превъзходство на фанатик, който отрича очевидностите ( например, че Русия е агресор, а не Украйна ), но това не му пречи да се изживява като воин на страната на правдата. Просто защото тя е руска. И толкоз.

 

Ето тази война ни е натрапена днес в главите. От години ни нападат, а чувството ни за здрав разум е принудено да се отбранява. Няма да можем да се преборим сами с рашистката агресия в България, дълбоко вкоренена тук след престъпното й окуражаване от бездействието на режима на ГЕРБ и предходните му управления в периода на възхода на Путлер. Само пълното поражение и опозоряване на рашизма в Украйна, колкото и да е тежка цената за него, плащана от украинския народ, ще постигне онова, което се случи с Германия и нейното влияние след Втората световна война, последвана от десетилетия на германски пацифизъм и лекуване на травмата чрез комплекса за вина.

 

11 мнения за “Само разгромът на Русия в Украйна ще ни помогне да се отървем от нейното престъпно влияние у нас”

 1. С риск да се повторя, русия ке падне, но важното е какво се случва след това! Едни генерали от ФСБ вече имали идеи … Ако бъде отстранен путлер, който е само лицето на злото, нищо няма да се промени! Злото е русия и ако не бъде смазана, обезоръжена и й бъде забранено да притежава оръжие, както на Германия и Япония, нищо добро не чака тази планета, и в частност България, като най-слабото звено в ЕС и НАТО!

 2. По всички медии, денем и нощем се дискутира какви са проблемите на България – икономически, социални, културни, политически и т.н.

  НО.

  Всички тези проблеми не са основни а са следствие, на един базов проблем, който всички медии упорито заобикалят да коментират.

  ЗАЩОТО.

  Базовият проблем у нас са СЪВЕТСКИТЕ хора.

  СЪВЕТСКИТЕ хора са създадени в СССР през 30-те години на миналия век по пИрфектната методика на чичко Сталин. След това са поставени са на власт у нас през 1944 г. за бъдат новите еничари на СЪВЕТСКАТА империя.

  По тази методика са формирани еничарски корпуси в целия т.н. “източен блок”, който по същество е колония на СССР.

  За съжаление след Втората световна война ние сме опитното поле на СССР при развиването на тази методика и на практика се оказваме в “епицентъра на ядрения взрив” и за това у нас има най-тежки последствия от промиването на мозъци.

  Във властта т.е. в управлението на СЪВЕТСКАТА държава каквато по същество е България, се влиза по наследство (пример – агент Иван/ Каракачанов) или по заслуги към БКП, даже и когато партията си е сменила името с много други метастази като СДС, БСП, ДПС, НДСВ, ДСБ, ВМРО, ГЕРБ и т.н.

  И това продължава да се случва до ден днешен.

  След т.н. промени през 1990 г. СЪВЕТСКИТЕ хора окупираха всяка ниша в политическия, икономическия, социалния, научния и културния живот.

  Не може да влезеш във властта, ако не си продал душата си на господарите от Кремъл (примерно – Резидента Радев, другарката Нинова и прочие СЪВЕТСКИ отрочета).

  Де факто нито една партия, която е създадена в България до ден днешен по същество е РУСКА партия.

  От този списък изключвам ПП на Петков и Василев, защото въпреки безумния политически климат, тя единствена се опитва наистина да направи някаква промяна.

  Всички останали политически метастази на БКП, които са създадени след 1990 г. са РУСКИ и са съставени само и единствено от СЪВЕТСКИ хора от български произход, които са верни на Кремъл.

  За това до ден днешен няма никаква промяна – няма съдебна реформа, няма здравна реформа, няма никакви реформи.

  И за това сме на този хал – ни риба, ни рак.

  Ами погледнете последните избори – имаше 28 партии, партийки, партийченца , коалиции и коалицийки.

  СЪВЕТСКИТЕ хора правят всичко възможно народа да бъде разединен и лесен за управление от техните господари в Кремъл. Така СЪВЕТСКИТЕ хора успяват да управляват в името на Москва. И това е основната причина немалка част от народа да му е промит мозъка и да вЕрва на Русия.

  ЗАЩОТО.

  Всеки българин се опитва да оцелее и на всеки му е ясно, че ако не слугува на СЪВЕТСКИТЕ хора не може да има каквато и да било кариера, нито нормален живот в България. Дори не може нормално да си намери прилична и почтена работа за да изхранва семейството си.

  ЗАЩОТО.

  За редовите български граждани е ясно, че както преди 1990 г, така и до ден днешен и хляба и ножа го отново го държат СЪВЕТСКИТЕ хора, които имат гръб в лицето на другаря Путин.

  И преди 1990 г. СЪВЕТСКИТЕ хора държаха и управляваха народните пари.

  И след 1990 г. та до ден днешен СЪВЕТСКИТЕ хора държат народните пари, но вече чистички, изпрани и преминали в “частни” ръце.

  След началото на войната в Украйна всички СЪВЕТСКИ хора са на крак. Политкомисарите щъкат по села и паланки са да убеждават народа в правата вяра на СЪВЕТСКАТА ВЛАСТ.

  Наистина сега е момента да се отървем от тая СЪВЕТСКА напаст.

  Необходимо е да се покаже на народа каква е истината за СЪВЕТСКАТА ВЛАСТ в България.

  НЕОБХОДИМА Е И ВЪНШНА ПОМОЩ ЗА ДА СЕ ОТЪРВЕМ ОКОНЧАТЕЛНО ОТ РУСКАТА ЕНЕРГИЙНА ОКУПАЦИЯ.

  НЕОБХОДИМА Е ТОТАЛНА СЪДЕБНА РЕФОРМА.

  След това стъпка по стъпка един слънчев ден може и да излезем от СЪВЕТСКОТО БЛАТО.

  Уви СЪВЕТСКИТЕ хора имат много зависимости (компромати, минало, кариери, обучение, далавери и прочие) и няма току така да се предадат доброволно.

  Но какво пък.

  РОБЪТ НЯМА КАКВО ДРУГО ДА ЗАГУБИ ОСВЕН ХОМОТА СИ!

 3. -“А мне без разницы с кем, хоть с Гитлером, хоть без Гитлера,
  Главное чтобы против большевиков!!!!
  -Вон у финнов не дурно ПОЛУЧИЛОСЬ!!!!
  Да два года войны, но ЖИЗНЬ того СТОИТ!!!!
  А при большевикам нам жить не дадут,
  Ни кому не дадут,все отберут и жизнь отберут,
  Им ЛЮДИ НЕ НУЖНЫ, ИМ НУЖНЫ СКОТЫ,
  -ПОТОМУ КАК ОНИ, САМИ СКОТЫ И ЕСТЬ!!!!”
  генерал Лозовой П. С. 1942 г.

 4. Уважаеми, г-н Инджев, редовно чета блога Ви, тъй като с вас сме пълни съмишленици по отношение на рашистката Империя на злото. Не ми обърнахте внимание предния път, когато Ви писах, може би 1,5-2 месеца назад. Исках и сега искам да Ви насоча към моята книга, в която ясно са анализирани и описани корените на злото, идващи още отпреди 1989г.! Ако Вие и други като Вас знаеха за генезиса на “комунизма” в СССР и у нас, сега на всеки щеше да са му ясни причините за войната в Украйна – руският фашизъм! Единствено аз доказвам тази теза далеч още преди 1989г, поради което аз бях арестуван заедно с моята книга! А след това, от 1993г. насетне до ден днешен тази моя книга е убита с мълчание, има мълчалива забрана да се издава и разпространява! Вие сте щастливец, че Вашите книги добиват популярност. Но да издадеш книга в 3 (три) български и 1 (едно) американско издания и никой в България да не научи – как се нарича това? Вие водите една отчаяна борба с нашите рашисти, нашистите, защото сте сам и нямате оръжието, което Ви предлагам – моята книга. единственият точен научен анализ на “комунистическия режим”, което е чист научен нонсенс, оксиморон. Единствено аз доказвам,че социализъм никога и никъде не е имало, а това, което е имало тук и в нео-Византийската империя е фашизъм и само фашизъм! Желю Желев беше направил само една срамежлива, страхлива аналогия между двете форми на фашизъм и нищо повече. Така, знаейки същността на московското мракобесие отпреди век и повече, сега лесно бихте си обяснили случващото се пред очите ни и пред целия свят. И да, напълно съм съгласен, че само разгромът, пълният разгром на фашистка Русия в Украйна ще освободи България напълно веднъж и завинаги!

  Тук Ви копирах една незначителна част от анализа на книгата си точно по тази тема – за руския фашизъм, който с тази война в Украйна най-сетне смъкна маската си и показа истинското си лице на брутален агресор! И тук трябва да им се набие в канчетата (главите) на “другарите” и техните копои от Радев до Копейкин (Копойкин) определението на Георги Димитров за фашизма – “Фашизмът е открита терористична диктатура на най-реакционните, най-шовинистичните, най-империалистическите елементи на финансовия капитал.” Точно на това е еманация Путлер!

  “Народната държава е идеологическата платформа на държавния капитализъм, обикновено представящ се в своята превърната форма на народен социализъм. (Тук имам предвид народния социализъм в т.нар. „комунистически” страни от Съветския блок като действащ политически режим, а не социалистическото течение от скандинавските страни като идеологическо направление. Макар че няма някакви теоретични различия). Народната държава е толкова удобна, в същност най-удобната, за провеждане на капиталистическата експлоатация. Този държавен капитализъм в съвременната епоха на корпоративна икономика под маската на някакъв „социализъм”, в същност се нарича фашизъм!
  Тази дума стряска. Но тя е истинското име на политиката на “железни завеси”, на тоталното обезличаване на личността. Тази дума и сега предизвиква буря от възмущение сред почтените господа на съвременния “народен” социализъм. Как е възможно – та нашето общество, казват те, нямаше нищо общо с фашизма, то не бе фашистки райх.
  Не бе ли?
  А т.нар. “сталинизъм” какво е ?
  В епохата на “гласност и демокрация” ни заляха с факти за Сталинския деспотизъм и неговата неограничена еднолична власт. А това е само върхът на айсберга.
  Как иначе да наречем физическото изтребване на милиони хора, неудобни на режима? Нима концлагерите в Сибир са по-долно качество от тези в Бухенвалд и Дахау? Защо бидейки уж врагове, Сталин и Хитлер станаха военни приятели и съюзници и през 1939 година си разделиха Полша?! Техни военни части участваха заедно на общи паради! И както вече знаем, тъй като Сталин нямаше готовност в 1939 година, той не нападна Хитлер, макар че обратното се случи две години по-късно. Сталин – той бе “Великият вожд”, Водачът, какъвто бе в Германия Хитлер – Фюрерът!
  До неотдавна обаче искаха да ни убедят, че всички тези изстъпления и репресии са характерни само за онова време и че се дължат на волята на една личност, Хитлер или Сталин, а не на цялата политическа система с нейното икономическо и идеологическо съдържание. Хитлер и Сталин са продукти на системата, а не обратно – системата да е продукт на тях. Те, двамата, не биха били възможни, ако нямаше условия за това – Държавата, срастната с едрия монополистичен капитал, да застане зад тях, да ги издигне и поддържа докато са удобни.
  Страхът да се признае цялата истина, страхът да се назове миналото с точното му име – това е страх, наследен от тези години. Защото призна се дори научно, че отшумелия вече дълъг политически сезон беше тоталитаризъм. Но това е половината истина. Никой още не е признал или доказал, че това беше фашизъм, а не социализъм! Как би се появил и развил сталинизмът, ако нямаше подходящи условия за него?! А за подобните “уклони” при Брежнев само се намекваше, за да не се признае, че в действителност никога не е имало социализъм. Затова неговото време дипломатично бе наречено “времето на застоя”. Така, след всяка глътка въздух на нова „социалистическа демокрация” от някое “преустройство”, следваше потапяне и дълъг период на застой. Живот в (стара) подводница — опасен, тежък и кратък! В ограничено пространство, време и въздух! След Ленин перископа хвана Сталин, след Хрушчов – Брежнев. И ако Сталин беше Кремълският Калигула, а Хрушчов – малоумен шут като Клавдий, нима Брежнев не бе Тиберий?!
  След Сталин всеки следващ цезар обвиняваше предшественика си в култ, за да стане самият той такъв. Един култ само сменяше друг.”

  Казвам се Тодор Бомбов и авторският ми сайт е: http://www.sbpra.com/TodorBombov

 5. Този клип, разпространен от много сайтове, според мен, е ПОКАЗНО как българите да се саморазправят с украинските бежанци и вероятно е поръчано от руското посолство или “възрожденските” терористи. То е очевидно и от репликите на българската мутра, инициатор на театралното “меле”: “Ей това са украинците, виждате ли”, обяснява нашенецът на стоящите наоколо кибици. Чува се и глас “Айде спрете го да го пребием!”.
  Ако това позорно за българите и България зрелище остане БЕЗ ПОСЛЕДИЦИ от страна на МВР и ДАНС, които би трябвало веднага да започнат следствени действия по добилия публичност срамен клип, да издирят и арестуват побойника, което (при наличието на снимков и звуков материал, и свидетели) не е никак трудно, значи МВР е СЪУЧАСТНИК и насърчител на подобни мутренски саморазправи и те ще зачестят !!!! Особено, ако са предплатени!

  https://fakti.bg/krimi/680869-ukrainec-i-balgarin-v-srednoshten-boi-v-sofia-video

 6. Израел помага на Украйна:
  Израиль жахнул по порту в Сирии с российской техникой. Всё уничтожено.

 7. Уважаеми, господин ИНДЖЕВ!
  По повод вербалната агресия, на която сте бил подложен, не намирам по-разумен от подхода, който
  ни препоръчва А. С. Пушкин:
  “Хвалу и клевету приемли равнодушно
  и не оспоривай глупца.”
  Още повече, че да се спори с комунист е загуба на време, просто защото неговият начин на мислене не признава аргументи.
  Тук, във Видин положението е плачевно. Основната маса от природонаселението / някъде около 40%, предимно гербаджии заема позицията “Не ме интересува. Да се трепят – все ми е едно. Само нашите глупаци да не се месят и да ни вдигат цените.” Почти толкова са “русофилите”, мразещи всички и всичко, освен матушката, дето два пъти ни е освободила и най вече НАТО и мръсните американци. За тях на “украинските фашисти така им се пада, защото “каквото са търсили са си го намерили” и “всеки, който се повлече на американците – това го чака”. Твърдо убедени са, че Путин жъне победи и ще победи.
  Около 15 % отказват да коментират по темата и се гушат свенливо. Избягват публични изяви и запитани директно се измъкват с “Не знам. Нямам информация.Не следя събитията – имам си достатъчно проблеми.” И какво излиза? Остават едни десетина-дванадесет процента с нормално мислене и светоусещане!
  В блока ми, в моя вход, на моя етаж /врата до врата/ живее възрастно семейство. Жената – родена украинка /рускиговоряща/, а мъжът – от местните /да речем – погранични, крайдунавски виденлии”/. И двамата със средно образование. Тя, родом от селце на 70 км от Припят… Цялата ѝ фамилия стана курбан покрай Чернобил. И същото това семейство денонощно следи руските ТВ-канали, шумно приветства всяка победа на орките и злорадо приема и убийствата на деца, и изнасиванията, и мародерствата, защото “На бандеровците така им се пада!” Мъжът питал съпругата ми: “Твоят гледа ли по телевизията как ги измъкваха като “мръсни кръйси азовските терористи?””. Мен, като се разминаваме, поздравява ехидно със “Здравствуыте!”. Идва ми да му скърша врата, но се сещам за една блатна песновка: “Да всех не побъешь, ведь их много!”
  РФ ТРЯБВА ДА БЪДЕ РАЗРУШЕНА!

 8. Уви, това е печалната реалност. Като изключим сравнително малцината платени “полезни идиоти”, които се препитават чрез лЕбоФта към раZия, понеже друг занаят нямат, останалата маса РъБъ храчисти е просто плод на всекидневни мозъчни клизми от люлката до гроба. Подправете с леност, скудоумие, твърдо нежелание да научиш нещо ново и малко патриотарщина за цвят, и готово! В разните съмнителни сайтченца на издръжка на общините по морето може просто да се ужасите какво се пише против украинските бежанци. Един от белезите на рашизма/фашизма е език на омразата – дали към евреи или украинци, значение няма. Но ни С€М, ни прокуратура забелязват тези детайли от пейзажа. Сигурен съм, че въпреки неизбежната украинска победа над рашизма и путлеризма последният представител на това заразно зло ще пукне в РъБъ и ще се казва Пешо, Гошо, Ганю или Гунчевица – това по Талев.

 9. ето го и Луджев,изпълзя и той да плюе Украйна и борбата и за свобода и независимост,разбира се по съветската телевизия БНТ канал 1.Руската пета колона атакува и по други канали…

 10. Ако е отчайващо, че ще загубим България, при условие, че поради лизачеството на глутницата русофили в полза на двойните окупатори, голяма част може би вече сме загубили, единственото спасение е сегашната война между Украйна и Русия да бъде спечелен ОТ УКРАЙНА.
  Все някой трябва да унищожи Империята на злото, защото както вече Байдън прозря, в тази й форма тя постоянно причинява на човечеството злини в общоземен мащаб. Единственият изход е, тя да се разпадне до такава степен, че да няма ресурси с които да захранва репресивните си органи, с което да задължава населенията с отдавна промити мозъци да свикват с мизеруването, да консумират и употребяват лъжи, както и да мрът като пушечно месо за не само налудничевото, но и инеистово величие, проповядвано като комунизъм.
  Съмнението ми за горепосочената загуба се дължи на това, че простотията и некадърността внедрени по времето на „социализма“ така широко тук са се разпространили всред населението, че и както тогава то пак чака Русия да им подхвърли поредната милостиня под формата на власт и подтисническа подкрепа.
  Най-лошото е това, че с „преходът“ не бяха отстранени ченгетата на ДС и те можаха да заграбят държавните капитали и производителните сили, колкото и мижави те тогава да бяха.
  Поради санкциите сега, ще секнат паричните потоци към руските им получатели, както и тази малка част отделена за руските слуги тук, с което ще спре „наторяването“, на което те са свикнали. Може би тогава много неграмотници ще могат да проумеят, какви загуби са причинили гоцевците и борисовците с техното раболепие и неимоверните плащания, които сега могат да се пречислят към едно обществено подпомагане.
  Ако харвардските възпитаници имат истински и честни амбиции, след като бъдат спрени утечките, бързо ще могат да повдигнат нивото на пенсийте, както и плащанията в сферата на медицината, образованието и ред други неща, с което ще подпомогнат материалното състояние на хората. Нека само си представим тези милиарди, които Борисов и шайката му изсипа за строежа на тръбопровода, с премълчаването на атомните неустойки, спирането на проучванията за нефт и газ и поощряването на руските енергийни схеми, всички загуби на средства и облаги на държавата, които ни лишават от благополучие!
  За съжаление няма да настъпи промяна, ако всички тогавашни властници, които все още са и сегашни, останат по местата си.
  Това зависи от тези, които бъдат, по-скоро, ЩЕ БЪДАТ избирани!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.