За протокола: най-дългото интервю, което съм давал

Навърши се седмица от най-дългото интервю, което някога съм давал. Цели три часа отдели водещият на ”Радио София” Даниел Ненчев на разговора си с мен на 16 май, понеделник.

Давам се сметка, че няма да са много желаещите да отделят 3 часа, за да изслушат и изгледат записа на живото излъчване по интернет. Но заради архива реших да предоставя тази възможност.

Всъщност тази публикация, при която връзката със записа на предаването може да не сработи тук в ivo.bg, цели да уведоми онези, които могат да проследят предаването в самия Фейсбук.

Гледайте видеото, излъчено на живо във Фейсбук на този адрес (можете да го гледате дори и да не сте влезли с акаунт във Фейсбук): https://www.facebook.com/RadioSofiaBNR/videos/327210752855287/

 

 

 

 

 

 

СНИМКИ: Даниел Ненчев

9 мнения за “За протокола: най-дългото интервю, което съм давал”

 1. Поздравления за интервюто! И браво на журналиста Даниел Ненчев! Да слушам този разговор в денят 24 май си е десерт към празничната атмосфера.

 2. Г-н Инджев, слушах най-дългото Ви интервю /досега/ и понеже там се чу любимото на Кремъл название на украинците – “бандеровци”, не е ли време и ние да го преосмислим. И по-точно кой е Степан Бандера? Самите украинци вече го направиха. В последните години скорост набра песента в негова чест – пеят я малки и големи, паметниците му са навсякъде в Украйна. Той е бил недолюбван заради национализма си и от Третия Райх – лежал е в германски концлагер, но дори и смъртта му /от ръцете на агент на КГБ/ не дава покой на руснаците. Обида ли е да си “бандеровец”? https://www.youtube.com/watch?v=akT92Q2XdZg

 3. Радвам се, че започват да Ви дават пак думата.
  Един “червено-кафяв гъз” да чуе. ще е от полза.

  “…невежеството…”

 4. Да ви слушам беше огромно удоволствие. Бъдете здрав!

 5. Изключително важно интервю! Дано са го чули повече българи! Разпратих го до всички по света и у нас!

 6. РС е местно /или както сега пишат патриотите “регионално”/ радиопредаващо на една честотта, с обсег/обхват само Софийското поле. Е, когато поканят г-н Инджев в “Хоризонт” с многото си честоти в цяла България на УКВ, да си поспори , с т. н. Волгин, ще обсъждаме, колко демократично е БНР/Радио София е част от БНР/

 7. Нямам практическа възможност да го гледам по FaceBook (не съм в Русия, но е сложно за обясняване 🙂 ), но ако го има като звуков файл интервюто може ли да дадете линк г-н Инджев?
  В сайта на БНР ми е невъзможно да го намеря. БНР-Радио София-датата (16.05.22), но в кое от десетките предавания е?? Сайтът на БНР е тотална главоблъсканица и непроходим лабиринт… Моля, помолете водещия да ви насочи с линк, защото се съмнявам че и вие ще успеете да го намерите 🙂 Ще съм ви признателен и благодарен..нямам търпение да го изслушам внимателно. Бъдете жив и здрав!!

 8. За голямо съжаление и аз не мога да получа звук при ползването на Face Book, защото не съм член там. д
  Дано някой блогър в по късни изяви ни даде възможност да го изгледаме и ИЗСЛУШАМЕ, като го изпрати по друг линк.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.