Няма война на Путлер в Украйна, според БНТ

 

 

 

 

 

 

Изчаках днес, 25 май, докато в централната информационна емисия на БНТ в 20.00 ч. бъде спомената руската агресия в Украйна. 

За агресията на Русия като понятие не се и надявах. 

На 27-та минута БНТ промълви “нещо” ( неутрално) за Русия и Украйна, относно …едно нищо. Който си е дъвчел салатата пред телевизора в този момент най-вероятно не е чул дори това нищо, продължило десетина секунди. И толкоз за цялата емисия , продължила иначе дълго до спортната рубрика в 20.51 ч. Нито дума повече по неспасяемата от путлеристка пропагандна гледна точка най-болна световна тема. За нея единственото спасение е пренебрегването й.

Така работи путлеристката хибридна война на държавно ниво в България. Няма за БНТ война в Украйна. Точно както Путлер твърди. 

Щом няма руска победа, няма и новини от терена на най – опасния за оцеляването на света военен конфликт от Втората световна война насам, който има потенциала да се превърне в ядрен апокалипсис поради руските заплахи.

Бяха се стреснали путлеристите в България след 24 февруари. Опасяваха се, че ще им бъде потърсена сметка за колаборационизма с путлеризма. 

Вече не се крият. Няма кой да ги санкционира. За реваншизма на рашизма става дума. 

Това е, което “новинарите” на БНТ крият от българите като картина, която телевизията е призвана да показва, ако не е агент на чуждото влияние, което обслужва:

 

 

12 мнения за “Няма война на Путлер в Украйна, според БНТ”

 1. Затова препоръчвайте украинските информационни канали – UA TV💙💛 и други!
  Не гледам бнт (скопената), чат-пат я слушам, като досаден фон!

 2. Липсата на новина по БНТ е НАЙ-добрата новина!
  Щом няма новина значи ИМА поражение за Русия, което е супер!
  Нека си пожелаем още малко време без “новини” по БНТ и е много вероятно Русия да капитулира.

 3. да, НЯМА КОЙ ДА ГИ САНКЦИОНИРА, цитирам вашата мисъл, г-н ИНДЖЕВ, защото тя удря в десетката !
  илюстрацията под заглавието е още по – всеобхватна – като цяло сме тъпи, тъпи и още по-тъпи! точно си подхождаме с националните ни кумири- рашистите, които без да им мигне окото говорят на най-високо ниво, че украинците сами си разрушавали градовете и избивали хората…за да набедят своите освободители. дали щяхме да узнаем колко сме СБЪРКАНИ В ГЛАВИТЕ СИ, ние, българите, ако не резонирахме така волно и дори безплатно на рашистите?
  вашето НЯМА КОЙ…за мен беше едно, вече древно дежавю : през 1988,90 и 91 г., пълен с младежка енергия, се занимавах едновременно с две неща: 1/ “изчисляване” на агентурата на ДС сред активистите на СДС, ПОДКРЕПА и т.н – съвсем нетрудно занимание, защото агентурата беше ,хаха, мнозинството, 2/ търсенето на надеждни, лоялни хора за структурите на демокрацията в почти цялата страна – много трудно и неприятно занимание. защото приключваше почти винага с НЯМА КОЙ…!
  ние не променихме старото – НЯМАШЕ С КОГО. ние дори не избихме убийците на своите близки. / а те почти се изпонапикаха, с извинение, в очакване на отмъщението…но, НЯМАШЕ КОЙ! / от тогава мразя това словосъчетание. измина много време, но когато и да погледна към нашата реалност, въобще не откривам промяна.
  обратната страна на тази депресираща реалност е възможността много силно да радвам душата си, когато в “пепелището проблесне диамант”! първият път това беше “ИВАН КОСТОВ – стрелочникът”, който с куража си да затвори небето ни за руската авиация / да, заедно с румънците!/ и с това ОСУЕТИ успеха на хулиганстването на москва в прищина, образно казано, премести стрелката на българския коловоз от москва към европа и най-вече към НАТО!
  вторият ми диамант в пепелището стана “житието и битието” на ИВО ИНДЖЕВ – за куража му!
  третият ми “диамант”е от европа, но си е чист българин: ХРИСТО ГРОЗЕВ – за куража му!
  и тримата изброени знаят много добре за какво говоря, знаят че тук думата кураж е само знак за квинтесенцията на цялата им човешка същност!
  за съжаление съм безбожник и не мога да се надявам на божията помощ , че ще ни промени скоро. утешавам се с инфото, че глупаците на земята били 95%. значи поне няма да се затрием, щом сме толкова успешно оцеляващи / глупаците/.

 4. ” Скопена “- много точно описание за бнт ! И аз започнах да гледам украински програми . Добавя полезни знания по един интересен нов за мен и много приятен език . Освен ,че от там звучи актуална информация за руската агресия и бойните действия . А за бнт – като за Покойник – или истината или нищо друго освен Истината .

 5. Казват, че след войната Чърчил веднъж казал – ” грешният глиган беше убит.”
  Тогава трябвало да се мисли, а не да се вярва на съветската пропаганда.
  Днес светът плаща за минали грешки и собствената си глупост.
  А генерал Джордж Патън е казвал, че трябва да се въоръжат пленените немски войници и да се пуснат да се бият срещу руснаците, но скоро след това му се случила случка – загинал в автокатастрофа!?

 6. Само украински програми и украински журналисти! Там разни младоци показват такъв професионализъм, творчество и мисионерство, че нашите скопци ми изглеждат като ялови крави. Войната в Украйна е заляла целия новинарски свят, бойните действия и зверствата на рашистите са на вниманието на аудиторията ежечасно, анализи, прогнози, инициативи…а тук путинките ни занимават с битката на Нинова за цените на олиото и неспирните искания на полицаите за заплати. Чехия, Полша, балтийците, всички използват ленд-лиза за да изпратят съвеЦката си бойна техника на Украйна и подменят изцяло въоръженията си с ново натовско, Гърция праща остарялото натовско оръжие на Украйна и купува F35, Дания също, цяла Европа също, а тук някакъв си руски пльоко чертае червени линии пред бъдещето на България, някакви си разобличени руски агенти се прозяват по медиите със стари руски опорки. Светът се пречиства от полезните ляво-дясно-рашистки безполезни идиоти, а тук идиотизма на политици, държавници, медийни неграмотници и откровени профашистки лайна вгомняват ефира с редки рашисто-фашистки дрисни…
  Украинските журналисти и държава не се колебаят да вадят кирливите ризи на всяка проруска подлога, като дъртия руски агенте Кисинджър, а тук стават циркови акробати за да изкарат от поражението на смрадлива Путиния победа в световен мащаб, дори глада, причинен от Путлер, заплашващ милиони, ядрените заплахи и купищата идиотизми на рашистите превръщат в “победи”..Не се посвениха да устроят просташки манипулативен капан и на единствената българска свещичка в пламтящата световна информационна война срещу Путлер Христо Грозев. Светът обсъжда какво да прави с миризливата рашистка империя след победата на Украйна, подготвя се за трилионен план за възстановяване на Украйна, а тук думкат тъпаните на проскубания и одъртял патрЕотизъм и по хъшовски “пият, пеят пиянски песни и търсят духа” на развенчани от столетия идеологически и чуждоимперски “величия”. Светът нарита в боклукчийската яма “великата” руска култура като причина за озомбяването на рушняците,а тук се редят на опаки пред тотемите им. Светът подрежда нова система за сигурност и новия етап на модерната глобализация, а тук политиците, джурналистите, даскалите, академиците, икономистите..са си развързали потурите и търсят поредното засъхнало лайно от миналото за да оляйнят бъдещето на децата и внуците ни. Отврат…

 7. И още. Войната в Украйна показа, че в България няма нито един политик, нито една държавна или обществена службица или институцийка, която да е загрижена за националната сигурност и прогрес, да е способна да прави обективни анализи и още по- малко/и от нищото на което са способни/ да предлага смислени национални политики и решения за днес, за утре, за догодина, за десет години напред. В България се е възцарило кресливото мълчание на антибългарското русофилство застинало във вакуум задръстен от саморазпадащата се гнилоч на руССката му кочина. В момента, в България, един кръг от интелектуални нули на власт имитира, че полага усилия, чрез безкрайно събиране, да превърне сбора от нули в положително число. И нулата е толкова голяма и кръгла, че няма и кой да напише на черната дъска 0+0=0!

 8. “най-болна световна тема” – това кога го решихме?

 9. Към Веско:

  За дебелокожите не е болна тема да убиват и изнасилват, грабят, прогонват от родината му един цял народ. И руската заплаха от ядрена война не е болна тема за същите – щото е руска заплахата.

 10. към ketriboris:

  “Светът нарита в боклукчийската яма “великата” руска култура като причина за озомбяването на рушняците, …”

  Много точно казано – това е руската култура, оформиила руската душевност, чиито зверски изяви гледаме в Украйна! Русия трябва да бъде смляна, заедно с “особената” им култура и духовност, за да има мир на планетата ни!

 11. За съжаление в момента се надига световна вълна от полезни русоидиоти, които внушават, че Украйна трябва да направи териториални отстъпки на Русия, която от своя страна да спре войната и да започнат преговори за фиксиране на статуквото. Всъщност това е нагъл руски план, който цели нова бъдеща агресия, след съвземане на обрулената сега руска армия. Не ми се вярва Запада да потегли на тази хибридка, но е показателен планетарния мащаб на руските подкупи. Сега всичко е в ръцете на САЩ. Те имат екзестенциален интерес от запазване на световната демокрация. Радвам се, че Украйна правилно реагира на тази ситуация.

 12. към ДИМИТЪР: относно чърчил и глигана

  за съжаление, но си е факт, че хората сме много несъвършени. както и чърчил. след края на ВСВ, в състояние на сантименталност от повечко изпито “ханки банистър” / предпочитаното от чърчил уиски/, чърчил ПОДАРЯВА на сталин пълната документация на РЕАКТИВНИЯТ двигател “ролс- роийс” + не помня колко готови бройки такива двигатели. с този английски двигател ссср оборудва своите МИГ-15 и през корейската война в 1954г този самолет печели въздушните битки, защото, изпращайки тези самолети през китай в корея, москва скрива във всеки МИГ по един руски пилот, гримиран като кореец. така подаръкът на чърчил излиза през носа на западния свят.
  заради природният баланс ще добавя обратен пример: по ленд-лиза към ссср, от англия се изпращат готови, отляти според размерите, челните БРОНЕПЛОЧИ за танковете Т-34. били са НЕПРОБИВАЕМИ, за разлика от същите плочи, правени в ссср. по едно време сталин моли чърчил с невинен тон, вместо да пращат бронеплочите, да изпратят рецептата на стоманата, пък ссср сами ще си ги леят на място…но, чърчил отказал да издаде тайната на специалната стомана и до края на войната пращал само готовите бронеплочи.

  към ketriboris :

  постовете ви тук ме заляха с неземна радост! убеден съм, че скрито сте успели да шашнете и г-н ИВО ИНДЖЕВ! беше си като изригване на истината! боже, дето те няма – де да имаше повечко такива българи под небето ни!!!

  към Val :

  зарежете ветровете на пропагандата и си дайте сметка КОЙ в момента най-силно БЕСНЕЕ заради факта, че рашистите запалиха световна война насред европа ?
  това е КИТАЙ. мега държавата, чиято икономика и успех се гради 100% на статуквото ” нашият пазар е целият свят”. най-малкото, което е нужно на СВЕТОВНАТА РАБОТИЛНИЦА – ТОВА Е ВОЙНАТА. ВСЕ ЕДНО КЪДЕ!
  защо това не се озвучава в медиите? ами точно затова, защото издава колко обречена е русия занапред…без мократа им мечта китай!
  най- доброто, което МОЖА ДА СЕ СЛУЧИ НА ДНЕШНИЯ СВЯТ, е разголването на русия пред целия свят, откровеното лъсване на МОРДОРА ! все някой ден това трябваше да се случи ! И СЕ СЛУЧИ! злото беше позиционирано. злото се себедоказа. злото е на световната операционна маса!
  за хората, имащи параноя от ядреното оръжие, ще припомня, че катастрофата в чернобилската АЕЦ през 1986г, е причинила радиоактивно замърсяване извън себе си, еквивалентно на минимум 700 ядрени ВЗРИВА по 20 килотона / като бомбите над япония през 1945г /
  за още по-притеснителните, ще ви уведомя , че по време на мечтания от путлер ссср, ИЗВЪН територията на двата ядрени полигона / семипалатинск и огнена земя /, СА ИЗВЪРШЕНИ 117 ЯДРЕНИ ВЗРИВА, всичките подземни, ЗА СЕЛСКОСТОПАНСКИ ЦЕЛИ. специално в украйна, до херсонското селце ХРЕСТИЩЕ, В 10ч. на 10 юли 1972г се взривява подземна атомна бомба с цел гасене на газов фонтан. безуспешно. населението научава истината след разпада на ссср. втори ядрен взрив в украйна военните гръмват през 1979г в мината “млад комунар”, донбас.
  под земята гърмят с атомни бомби, но на населението нищо не казват ВЪОБЩЕ! с едно интересно изключение: предупредили са всичкото население, в уречения час да застане и стои НА ПРЪСТИ. иначе резкия удар нагоре на земната повърхност ще ти счупи гръбначния стълб.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.