За Копейкин назоваването на истината е лош тон

Депутат от ПП каза днес няколко истини от трибуната на Народното събрание по адрес на Копейкин: че си построи къща с партийната субсидия ( която предизборно беше обещал да даде за благотворителност); че част от депутатите му бяха ваксинирани ( докато партията му водеше кампания срещу ваксинирането);  че си държи спестяванията в евро ( докато плямпа срещу въвеждането на еврото в България). https://www.clubz.bg/128509-za_1_yuni_deputat_ot_pp_aha_da_se_sbie_s_kopeykin

 

 

 

 

 

 

Всичко това е вярно, но Копейкин и копейколюбивите му депутати обявиха истината за “лош тон”.

Нека да ви кажа какво е не просто лош, а отвратителен рашистки тон, който дава за песен самият Копейкин от години. 

Лош тон е да се продаваш за копейки, но да наричаш “майкопродавци” всички, които виждат, говорят и пишат за това.

Лош тон е да сравняваш българското Съединение с руската окупация на Крим. https://ivo.bg/2022/01/26/копейкин-сравни-руската-акенсия-на-кр/

Лош тон е да лъжеш, че си провалил представянето на една книга, както беше отвратителен тонът на изпратената от него буквално виеща от омраза глутница имитатори на руските “нощни вълци” да държат неприличен език спрямо автора, да го заплашват, обиждат и заглушават, за да не може да говори. В моя случай не успяха да ме откажат да представя в Добрич “Измамата Сан Стефано” на 7 март 2019 г., но , Александър Йорданов, следващият автор направил подобен опит за представяне на книга на същото място и подложен на същия тормоз от членове на глутницата на Копейкин ( с личното му присъствие начело ), наистина беше възпрепятстван.

Лош тон е да лъжеш, че шествието в София в подкрепа на Украйна срещу руската агресия било организирано от чужденци – изобличих го със снимка на българските организатори.

Лош тон е да се заканваш години наред на “националните предатели”. Това са за Копейкин всички в България, които не споделят преклонението му пред Путлер. Гневните си публикации Копейкин като правило завършва(ше) с обещание за разправа с “предателите”, когато вземе властта.

Лош тон е да се присламчиш на чужд митинг и когато ти припомнят това да заявиш нахално, че всъщност чуждият митинг се е присъединил към теб.

 

 

 

 

Лош тон е да се хилиш на снимка край табела на село, което се “прослави” с традицията си да мъчи четириноги и да одобряваш въпросния садизъм.

 

 

 

 

Лош тон, меко казано, е да намекваш, че същите мъчение “с два кола и въже” , както конкретизира Копейкин, ще бъде приложено срещу двуноги, които не са му по вкуса. 

Лош тон е да каниш Путлер да удари с с “високоточкова” ракета центъра на София, както направи неговата близка следовница н парламента Елена Гунчева.

Лош тон, взет назаем от Хитлер и Гьобелс, е да наричаш “подчовеци” свои сънародници (  untermenshen ).

Лош тон е след всичко това, а и още много подобно, да имаш нахалството да обвиняваш други в употребата на лош тон, когато казват истината.

Ще ме прощавате, не целя да обидя интелигентността на читателя с някакво “прозрение”, но елементарното обяснение за неговото поведение е много просто: става дума лош човек с вълчи поглед и фалцетни нотки в гласеца, когато отправя поредните си закани. 

Напомня на Хитлер от вица, който възкръснал, нахлупил фуражката, огледал се в огледалото и просъскал: “ вече няма да съм толкова мекушав,край с шегичките отсега нататък”!

Но истински лошото сред цялата тази персонална лошотия е, че тя се разпростира и мултиплицира върху гласоподаватели, за които лошият пример на вожда им е заразителен и стимулира лошотията в тях. 

Във всяко човешко същество дремят дори и лоши страсти. За да надделее доброто у нужно в семейството и в обществото да се вижда и насърчава добрият пример. Копейкин е заложил на лошотията и увлича след себе си себеподобни, които не могат да различат доброто от злото дори когато въоръженият с ядрено оръжие злодей заплашва света с унищожение. 

21 мнения за “За Копейкин назоваването на истината е лош тон”

 1. По една от телевизиите ни тази сутрин бяха поканили някакъв риж политолог с именцето Алексей Пампорав, който предложи, тъй като повечето деца на украински бежанци били “рускоговорещи”, да се запишели в системата на руските училища в България (там учат по РУSSКИ учебни програми) където българският се изучавал като чужд език ??!
  Пореден повод да питам министъра на образованието дали тези руssки училища (опасни кукувичи яйца) тихомълком не са преминали на издръжка на българския бюджет?

 2. На нашистките рашистки патрЕоти предлагам да се включат в сепаратиските сили в ОРДЛО или както вече му викат ЖНР/женская НР понеже вече не останаха там мъже/. Там търсят тъпанари като тях. Интересно руските такива в публикуваното вчера видео с допитване в ЕрЕФ на Свободна Европа, след като първо гръмко се бият в гърдите, че са готови на всичко за матушката някак си всички после отказват да бъдат включени в списъците за пушечно месо. ПатрЕотите навсякъде са едни и същи. ПатрЕотът Орбан е клекнал и се е съгласил явно, позавчера вечерта/поне фармално да гласува при дадените изключения за тръбопровадния нефт/ след като са му обяснили по време на съвещанието при ЕК за 6-я санкционен пакет, че няма да е толкова велик/и дебел/ патрЕот без 5 млрд евро, които Унгария за коя ли поредна вече година получава от европейските парици/за да ги разпределя на местиня олигархически кръг , начело с приятеля му Мезарош/ при положение, че дезинформацията и пропагандата в Унгария вече за поредна година е на високо ниво. Стигнаха до там, че на всеки ваксиниран пращат емейли /с всакаква пропаганда, обикновенно антиевропейска/, от които не можеш за се отпишещ/. В последния жалката им проруска пропаганда беше на изключително нагло ниво. Зомбират унгарците по примера на Путин.

 3. Копейкин заплашва с физическа саморазправа, защото знае, че пред камери никой нормален няма да посегне пръв. Но като ходи наведен по уличките, е по-свит от девица. Май му е травма това с Марешки.

 4. По нашенски на таквиз темерути им казваме УБИТАК.

  Абе УБИТАК, ама с РУСКИ връзки.

  С РУСКИ връзки, ама УБИТАК.

 5. Американският газ вече се разтоварва, а в КЕВР има искане от Булгаргаз за намаляване цената на газа. Тестването на интерконектора започна и до две седмици трябва да тръгнат и количествата по договора с Азербайджан.
  Това означава още повече маймунджулъци и “протести”, за каквото се сетите.
  https://static.wixstatic.com/media/7c17c2_c3831149edc243c0ac278a71317bf9d1~mv2.jpg
  Няма да се учудя да има протести и за времето и климатичните промени.

 6. Лош тон е и да се перчиш в парламента и да наричаш някой ‘тъпак’ – особено на 1 юни пред децата гости.
  Нещо повече от лош тон е да отправяш заплахи за саморазправа срещу друг народен представител от трибуната на Парламента.
  Но какво да се прави – копейкин е отражение на избирателите си.

 7. само беглото споменаване на милиардите куб.м.шистов газ който имаме изкара незабавно на протестче рускоплатените марионетки.Трябва твърдо становище на парламентарно ниво за започване на проучвателна дейност.

 8. Отново предлагам на ДБ незабавно да организират протести срещу високите цени на горивата пред централата на Лукойл в София и пред завода в Бургас! Загубиха темпото от Росенец, уви….

 9. Копейкин е е човек с лош характер и “лош” тон. Той е отчовечено двукрако, което е натрупало камара от престъпления в старанието си да служи на путлерофашистка РуSSия, която скоро и точно поради действия, с каквито, за сега само, заплашва нас Копейката, ще бъде обявена за държава спонсорираща тероризма. Путлер отгледа такива кучета в изобилие, но Копейкин е специален случай отвързан специално за “спец операцията” на наводчика си от Кремъл. Нашистките ни спецслужби и прокуратура,не случайно, не виждат причина да тръгнат по дирите на специалната му привързаност към копейките.

 10. Г-н Инджев, да дам малко хляб за размисъл. Би било интересно на публиката, да се направи едно разследване на ученическотио минало ма този сопол. От там ще излязат наистина много интересни неща. Особено ако се разговаря с хората, които по това време са били директори на училищата, в които е учил. Като например, ходил ли е баща му, да се моли на учителите му във Варна да му пишат по една тройка колкото да завърши.?Защо са го изгонили в Добрич? Какво е вършил там и какво е било поведението му като цяло (то…не, че етрудно дае се сетим всички)? Има хора, които биха се съгласили да говорят за този паразит и коио ще разказват от първа ръка. Както се казва – крушката си има опашка и не е случайно, защо този е такъв.

 11. “Но истински лошото сред цялата тази персонална лошотия е, че тя се разпростира и мултиплицира върху гласоподаватели, за които лошият пример на вожда им е заразителен и стимулира лошотията в тях.”

  Точно по това си приличат Тръмп (който го прави от години и продължава) и Костадинов (ака Копейкин).
  ……

  За орките и техните вождове, не ми се коментира – те са в друго измерение.
  ……
  Украйна ще победи след много жертви и страдания.
  ……
  Но ние, ние ??
  ……

 12. Съгласна съм с коментара, написан от “Адолф Сидеров”. Преди време гледах репортаж на едни напористи младежи, които преследваха копейковската клика с въпроси на място. Не ги запомних кои са, но може да се намерят. Васил Иванов също има добри материали. С такава журналистика трябва да се халоса Копейкин.

 13. Петата колона днес имаше безброй поводи да вдигне кръвно, захар и холестерол. САЩ изпращат F-35, цената на газа за юни спада, а Украйна внезапно се сдоби с авиация:
  https://twitter.com/oryxspioenkop/status/1531962888667250709
  Зеления чорап отказва да ходи във Франция и плаши с референдум, чакам менискус-председателя да натори с безценни мисли поредния български регион.

 14. В Русия е реализирана трансформация на съветския комунизъм в руски фашизъм.
  Комунистите и фашистите най-много се страхуват от истината. Изпитват изключително озлобление и желание да убият всеки политик и журналист изнесъл безспорни факти.
  Копейкин, в качеството си на руски слуга, напълно потвърждава това правило.

 15. Добре де, съвестно ми е, че съм гласувал за Копейкин. Ама като чета някои коментари и си викам тези ли са “умните” и “добрите”.

 16. Към Веско
  02.06.2022 в 08:56:
  Веско , мъдрите хора отдавна са казали – гледай какво правят, а не какво говорят!
  А ти правиш точно обратното- ти вярваш какво ти говори Копейкин, а не какво прави!
  И , когато става въпрос за коментаторите , ти правиш точно същото- ти не гледаш какво действително правят , а какво говорят!
  Дори децата, след определена възраст , не правят така, и те първо гледат какво правят другите , а не какво говорят!
  Така , че не слушай , какви инфантилни глупостите ти обещава Копейкин, виж какво прави!

 17. До Веско
  Тъй като се опитвам да преценявам без предубеждение,освен това вашият случай не е само ваш ви моля да ми отговорите ясно: Защо съжалявате,че сте гласували за Копейкин и бъдете конкретен – с какво не сте съгласен с коментариите на “умните” и “добрите”?
  Предварително ве благодаря.

 18. Сигурно много от вас също се наслаждават на Ролан Гарос тези дни. Но участието на руснаци ми разваля настроението и според мен хвърля тъмно петно върху репутацията на турнира и спонсорите му, сред които се открояват Ролекс и Рено. Франция не само губи уважение, но е на път да си спечели неприязън от съмишлениците си в демократичната общост, която е заела активна позиция срещу агресията на Русия срещу Украйна и изолира всичко руско във всякакъв аспект-бизнес, култура, спорт, наука и т.н. и т.н. Преди няколко дни Макрон се завъртя като се обяви, едва ли не загрижено за предоставяне на приемлив изход за Путин от ситуацията, която той сам причини на Украйна. Сега Ролан Гарос с този реверанс към руснаците. Въпросът е толкова принципен, че изобщо не опира до личностите на въпросните тенисисти. Медведев не ми харесва със скандалджийските си прояви. Напротив, Рубльов снощи не прие спорна точка, отсъдена за него и я върна на съперника. Не личностите са важни, поне докато публично не заклеймят пред света и то убедително вековната руската агресия срещу други народи ! Личности като Каспаров, Невзоров, Ходорковски, Навални имат уважението ми! Но, отново към тениса – Марин Чилич ме зарадва силно като поправи донякъде тази несправедливост и разчисти двама от руснаците от турнира. За сравнение, любопитна е друга позиция за същия какзус, но идваща от Англия. Как мислите реагира Уимбълдън ? Разбира се, адекватно – отказа участите на руснаци, които вече хленчат за това.

 19. https://www.youtube.com/watch?v=v8LDwS2U73Y – един от отговорите на въпроса “Защо беше изгонен Коце “поразяващата уста” от РИМ – Добрич?”. Много е “смел”, когато е обграден от верните си кучета. Какво повече има да се коментира за този?

 20. Костадинов не се срамува да показва на всички шарените русофилски гащета, затова той управлява каруцата на приятелите на Русия в България.
  Каруцата се тегли от Борисов, Карадайъ и Трифонов, обули същите шарени русофилски гащета, които се срамуват да покажат на българската общественост. Затова Борисов и Карадайъ са обули отгоре сини неплътни евроатлантически гащета. Трифонов е обул отгоре бели прозирни парашутки, добре опикани и осрани.
  Руската тройка има интерес да се виждат гащетата от първия кат, за да не стане жертва на приятелски огън.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.