Когато Путлер потопи напълно Русия, санкците на българите срещу петата му колона сами ще изплуват

В безкрайно продължително интервю в националния телевизионен ефир битата карта Красимир Каракачанов се самоопредели миналата седмица като български националист, който не бил нито за Русия, нито за Америка. Мина ми през ума дали това своеволие няма да бъде наказано от рашистите у нас, които признават само пълното и безусловно преклонение пред Кремъл за достойна проява на българския патриотизъм. 

И ето че днес Каракачанов беше заплашен с прокуратурата ( на Гешев, респ. на ГЕРБ и ДПС ) от борците за колкото се може повече рашизъм в България. От партията с вероломно откраднатото от българската история название “възраждане” щели да дадат на прокуратурата Каракачанов в качеството му на бивш министър отбраната заради сделката с американските самолет Ф-16 .https://www.dnevnik.bg/politika/2022/06/02/4353153_vuzrajdane_dava_krasimir_karakachanov_na_prokuraturata/?ref=home_NaiNovoto

Забележете, заплашват с прокуратурата не бившия премиер, който се прави на евроатлантик, а министъра му , който никой не може да заподозре в истински евроатлантизъм също, но и не може да обвини в липса на сервилност спрямо Москва. Повтарям: не искат да съдят лицето Борисов, което се бори да бъде лице на евроатлантизма в България. Издават го по този начин косвено, че никак не взимат на сериозно евроатлантизма му. По-точно, в Москва не вярват на евроатлантическите му сълзи.

Ако има някаква разлика между Каракачанов и бившия му шеф, тя е в обстоятелството, че несменяемият началник на ВМРО не си прави труда да мимикрира като евроатлантик. Иначе и двама си мерят миролюбието и благодарността, колчем стане дума руските “овободители” ( напоследък и от зависимостта от руския газ). 

Не ми се пише трети ден трета поредна статия, свързана с партията на Копейкин, който вчера се разпозна сам под този прякор и плиткоумно се хвърли да напада депутата, нарекъл го по прякор от парламентарната трибуна. Но неглижирането на нашистките имитатори на рашистките “нощни вълци” от мои колеги по перо през годините само подпомогна резултата, с който се сблъскваме днес. А той е факт: глутницата на Копейкин не признава вълци единаци на попрището на рашизма и се опитва да подчини отломките от други рашистки партии. 

В случая глутницата е насъскана срещу прогонен от избирателите политически хищник от близкото минало. Но алфа хищникът Копейкин даде също заявка за подобно ръфане и срещу неговия другар по рашизоидност Стефан Янев, който тепърва се включва в електоралния лов на български рашисти с новата си партия “Български възход”. 

Нападките на Копейкин срещу “Български възход” покават, че вътрешновидовото самоизяждане е в ход. Целта му е пълна консолидация около себе си, делейки  ( засега ) тази роля с двете парламентарно представените си колеги по маршируване в редиците на другата видна част от московската пета колона БСП.  

Не е случайно, че новопокръстените законодатели на Копейкин се въздържат от ръмжене и хапане, когато става дума за Нинова и нейната си глутница. Погаждат се. Но не е известно какво ще предприемат в реална предизборна обстановка.

Расте апетитът на фюрера Копейкин, прогонен от ВМРО заради вождистки мании, както беше натирен от “Атака”, от Расате и отвсякъде, където се опитвал да овладее началнически позиции по своя път на политически номад.  А планктонът на двете конкурентни крила на петата московска колона, представени в парламента, е един и същ. 

Кой ще го излапа, обричайки на парламентарна смърт конкурента? Чак да му стане мъчно на човек за “добрата стара” БСП, която поне на думи и пред западна публика не оспорва българското членство в ЕС и НАТО.

За лакомника Копейкин всяко подобие на неутралитет спрямо евроатлантическата ни принадлежност е предателство към Русия. Предстои да видим предстоящото продължаващо израждане на русофилството, което вече се изроди в откровен рашизъм. 

Само едно може да спре тази радикализация на рашизма у нас: пълният провал и развал на Русия като следствие от безумната война на Путлер срещу Украйна и Запада. Това ще се случи, но никой не знае кога. Когато и да стане, “санкциите” срещу колаборационистите с най-голямото зло на епохата ще бъдат въведени от самите български избиратели.  

НА СНИМКАТА: Руски инвалид от войната на Путлер в Украйна показва компенсацията си за двата загубени крака: две банкноти по 5000 рубли.

2 мнения за “Когато Путлер потопи напълно Русия, санкците на българите срещу петата му колона сами ще изплуват”

 1. Шкембе войвода, Сайдера, Копейката, СКАТ, Аптеките М., новият Дженерал на Дженерала и т.н. и т.н. ще водят яка война за 10-тина % от гласо-пРодавателите… Ааааа – за тези 10% ще се борят и кака ви Корни и И Т.Н. също. Дерзайте!

 2. На това му се казва – храни (копейково) куче да те лае!
  ванЮ първи построи кучешка колиба за Копейкин, и искаше да го държи на къс синджир в МВРО, нали!
  Все пак има и каракачанска порода, нали!
  Но все пак копейковите кучешки пасляри винаги предпочитат рублевия кокаль пред обикновения кучешки кокал , нали! Така че ванЮ нямаше как да опитоми копейковата сабака!
  След това и другите путлериоти подхвърляха кокали на Копейкин, но той иска да ръка само рубли, нали!
  Копейкин сабачата козина си мени , но рублоядството си -НИКОГДА!
  И , ако все пак ванЮ трябва да бъде съден , то това е заради комисионните и прахосаните стотици милиони и милиарди за пребоядисването на музейните експонати МиГ-29 и Су-25!
  А и за тескерджийството!
  Също и за това , че не поръча Ф-35!
  Ето това са сабачите взаимоотношения между ванЮ и Копейкин!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.