Орбан изнуди ЕС за Гундяев, адвокатът ( на Орбан у нас) Георги Марков да обясни защо

Виктор Орбан изнуди ЕС да извади от санкционния списък руския патриарх Кирил, като едно от условията да подкрепи поредния пакет санкции срещу Русия. https://www.clubz.bg/128564-izvadiha_ruskiya_patriarh_kiril_ot_cherniya_spisak_zaradi_ungariya

Обществен неофициален, но персонален говорител на Орбан в България, е Георги Марков. Издаде и книга в прослава на своя кумир.

Ще бъде интересно да разтълкува като адвокат ( на Орбан) и като бивш конституционен съдия, както и в качеството си на самоназначил се за главен пропагандатор на “синята идея” в България, що за услуга за демокрацията, западната цивилизация ( която Марков обича да брани еднолично също ) и антикомунизма е това персонално застъпване на Орбан за полковника от КГБ Гундяев, предрешен като руски патриарх. 

 

 

 

 

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА ( за Гундяев): https://lupa.bg/news/patriarh-kiril-se-izlozhi-zdravo-pozdravi-rusiya-s-napadenieto-na-hitler_65791news.html

10 мнения за “Орбан изнуди ЕС за Гундяев, адвокатът ( на Орбан у нас) Георги Марков да обясни защо”

 1. Възхищавах се на Орбан как създаде Фидес, как се бореше с комунизма,дори протекционизма в Унгария …. а днес не вярвам на очите и ушите си. Орбан в ролята на куче пазач на Путин. Срамувам се.

 2. Думите “Марков” и “гузна” (за Меркел) в последните статии ме провокират да сложа това:

  На този ден аз винаги препрочитам писмото на Георги Марков до Христо Ботев (лесно може да се намери по интернет). Мисля, че то винаги ще е актуално за българската действителност (макар писано отдавна).

  Мисля, че по-старите поколения българи са гузни и не предадоха на децата си това, което те трябваше да знаят за близкото минало.
  Те не искаха и не го направиха.
  (тези, които бяха тогава на власт – по очевидни причини)

  Резултатите виждаме днес – неизлечими поражения.
  Близко съм до мисълта да кажа, че здравият и корав български ген е погубен безвъзвратно.

  Разбира се – животът продължава.
  Въпреки всичко.
  Какво ше стане утре – никой не знае.

 3. Днес министър председателят на Република България Кирил Петков, в деня на преклонение пред подвига и саможертвата на Христо Ботев и героите, загинали за свободата на България, беше демонстративно освиркан на Околчица, точно когато цитираше думите на Ботев:
  “Русия – тая мнима защитница на славянството, тя употребява още по-радикални средства, за да изтрие от лицето на земята българските колонии.” Освиркаха го по предварително подготвен сценарий “младежите” (мутрите, де!) на ГЕРБ, “възрожденците” на Копейкин и всякакви видове “партЕоти” с червено-черни знаменца. Охраната му пак не беше на ниво за министър председател, от некадърност или умишлено, допусна твърде близо агресивните плюещи лумпени и вече задължително трябва да бъде уволнена, защото не се справя със задълженията си !!!

  И коментар по този повод на някакъв рубладжия, Симеон Недков, от мрежата:
  “Toзи негодник да цитира Ботев на 2 юни е върха на наглостта…”
  А кога, бе, Недков, да го цитира Ботев, ако не на 2-ри юни 🙂

 4. За себе си оприличавам всичко руско-подобно с рак (заболяването). Ракът, живеейки на гърба на живота, сам престава да съществува, след като го унищожи. В този смисъл Георги Орбан-Марков (не Г. Мрков – Задочни репортажи, разбира се) може да бръщолеви само по въпросите за унищожение на всичко рационално в живота.

 5. Господ да убие таваришч Гундяев, немедленно!!!

 6. Логично е скоро надутият кагебистки балон /Виктор Орбан/ да се спука и да предаде Богу дух. В кагебисткия ритуал по този повод на всяка цена трябва да участва и полковника от КГБ Гундяев. Неговото отсъствие ще бъде за КГБ загуба велика.
  Наскоро медиите показаха на световната общественост кагебистския мурафет – Гундяев, маскиран като руски патриарх, води служба за Възкресение Христово, в присъствието на неговия колега Владимир Путин, масов убиец на украинци по това време, държащ голяма червена свещ, с поглед на натровен от гъби. Този сюжет е достоен за Оскар.

 7. https://www.youtube.com/watch?v=bBOxNqlA2fc….Понеже бях един от малкото,които твърдяха,че най-големите путинисти във Европа са Германия начело с газовата комсомолка Меркел и русофилската,деградирала в своята същност френска политическа класа и всички-дори тук-изразяваха несъгласия с мен,то сега чуйте Пионтковски.Така,че пукането на Орбан не стига-трябват и Меркел,Саркози,баболюбеца Макрон,пълно прочиставане на най-корумпираната от руска корупция западна държава-Австрияи много,много други…Лошото е,че американските и британски шамари не плющят здраво и често.

 8. Орбан е шпионска шестерка и агентурна шлюха на 1-во управление на КГБ.
  Той е получавал куфарчета с пари от резидентите на КГБ в Будапеща, още когато е бил стажант-политик, преди 30 години.
  Без тези аванси от КГБ отпреди 30 години то Орбан щеше да е най-много партиен секретар на някоя маломерна унгарска фашистка партия от калибъра на Атака и воZZраждение!
  То и ()олен ()ИДЕРов, и Копейкин също са платени с кагебистки рубли, но все пак Орбан получава корупционните рубли 10-20 години , преди тях!
  А пък за Г.Марков е всеизвестно , че е доживотен ченгесарски лизач и натегач, който дължи всичко на ДС и КГБ, също както и Орбан!
  Така че те са от едно чекистко котило, и са тотално зависими корупционни шпиони на Путлер!

 9. Гундяев (Кирилл) благословляет войну в Украине

 10. Орбан пробута в ЕП Клара Добрев-дъщеря на Петър Добрев,женен за дъшерята на заместник-министър-председателя в правителството на Янош Кадар.Добрев беше пълномощник на Машиноекспорт и оше няколко ВТО в търговското в Будапеща

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.